Jo reggelt Lanyok!
Eloszor is, koszonom szepen a gratulaciokat, milyen aranyosak vagytok, azt hittem, ez a "kis" hir eltorpul most Emese mellett, de ti mindenre forditotok figyelmet!!!
Mesi! Vicces lehetett ez az elso ejszaka...

de biztos vagyok benne, hogy kis ido utan beall a rend...Zsozsinak is termeszetes lesz, hogy most mar Gegi is ott van! Remelem, Zsozsi rendbe jon mihamarabb!
Vizsgaim eleg jok lettek, ahhoz kepest, amennyit keszultem ra..

Hetfon kedden megint lesz 2, aztan kis ideig szunet.
Tegnap a rutin 2D-s ultrahangra mentunk. Nem akartam megmondani, hogy most voltunk 4D-n Mo-on, de olyan furcsan nezett, amikor mondtam, hogy nem kerek kepet (fizetni kell erte, es mivel van most rengeteg 4 D-s, foloslegesnek tartottam) kinosan ereztem magam, es hat mondtam, hogy miert nem, na erre gyorsan abba is hagyta az egeszet, miutan lemerte a babat, arcan furcsa gunnyal...

le van sz..va...
Lanyok, en is a napokban kiabaltam ra eloszor Raniara....en is szegyelltem magam utana... Es en is kicsit tartok tole, hogy mi lesz, ha a masik babuci is itt lesz, de akkor arra gondolok, hogy milyen szupi lesz nezegetni oket egyutt jatszani...sokszor elkepzelem, milyen jo lenne, ha Raniabol ketto lenne, olyan viccesek lennenek...
Raniaval olyan gondok nincsenek, hogy alvas, vagy sok hiszti. Ha almos o akar az agyaba menni, es csakis ott tud elaludni. Csak beteszem, becsukom az ajtot, ennyi. Viszont eszmeletlenul aktiv (hat nem ram utott, apja...) es MINDEN erdekli, semmi nem keruli el a figyelmet. Kepes annyi ido alatt felforgatni 2 haloszobat es a furdot, hogy megmosom a fogam. A cd-ket naponta szazszor pakolom vissza, holott minden alkalommal elmondjuk neki, hogy azt nem szabad...es edesen mosolyog kozben...

Egy komplett tervet igenyel kidobnom a szemetet, mert akarmilyen halkan nyitom az ajtot, abban a tizedmasodpercben ott terem, es fesziti az ajtot, hogy o is ki akar jonni. Akarmilyen elmelyulten jatszik, ha veletlenul nyitva hagyom a lepcsonel a stairgate-et, abban a szempillantasban a lepcson maszik...

Hat, legalabb nem hizok el!!
Tv: mi lemondtuk a tv-t, nagyon idegesitett, hogy a nephulyito musorokert meg fizetunk is. Most csak dvd, Rania szereti a zenes-tancos meseket. Megnyugtato, amikor arra gondolok, hogy igy meg veletlenul sem fog eroszakot, szexet, karomkodast latni (legalabbis nem a tv-ben..)
Most mennem kell reggeliztetni, majd meg jovok.
Puszi mindenkinek!
Ja,
Sense! Januar 24, a szulinapom a tippem!