A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Királyfi is meg szeretne tanulni korcsolyázni!
Egy igazi jéghoki imádónak illene. :wink:
Bár én jobb szeretem töretlen csontokkal, egészben. :D

Kép
muzsuzska

Kisgyerekként én is korcsolyáztam a Dunán apámmal, de én már nem emlékszem nagyon. Kicsit se. :D

Kép
muzsuzska

Zsuzska

Nem feltétel hogy törni kell a csontnak...
Nekem voltak olyan eséseim,amikor 1-1 ugrásól szinte fejre érkeztem,edző mentőt akart hivni,de még soha nem volt semmim eltörve....
Persze kivéve a lábújjamat,mert az mindig szétrugom az ágy lábában,vagy a falban..:P

Kép

Kép[/
tancsu

Szerintetek megpróbáljak ma Gergőnek adni gyümit,vagy krumplit,vagy répát,vagy valami ehhez hasonlót?????????

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, reggeli baglyok! :D :D :D
Végre mindent visszaolvastam.

Szerintem megpróbálhatod a gyümit (esetleg almát reszelve?). :D

KépKép
benó

Na pont almareszelőm nincs még,mert a müanyagot nem szeretem,mert egy idő után már nem lehet rendesen elmosni,a régi üveget meg most próbálják nekem a boltosok beszerezni....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu: R. jobban van már? Jobbulást neki. :idea: Gy. még elég csehül, bár már jobban aludtunk, nem is izzadt annyira, de nem nézett azért jól ki. :roll: Persze, ment dolgozni.
A csótányok mekkorák voltak? És ott rohangáltak a konyhában?
Tényleg jó lenne, ha gyakrabban tennétek fel Törpe-Gergő képeket (Timi, neked is szól ez)! :D :D :D

Edina: Majd megkeresem, okt. 30-án lett pozitív a tesztem, akkortájt valamikor leírtam a lányoknak a tüneteimet (mindjártmegjön-érzés és fájt a mellem, azt hiszem, ennyi)

Heni: Örülök, hogy anyósék rendesek voltak veletek, még ilyet! :shock:

KépKép
benó

És sajtreszelőd van?, az is jó hozzá. :roll:

KépKép
benó

Viszont van itthon egy halom bébiétel,lehet szétnézek azok között....

Amúgy elárulom,hogy egy hülye para-gép vagyok,mert napok óta ezen gondolkodom,de sosem merek neki adni,nehogy baja legyen.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

A Tündiék nagyon hamar adtak neki ilyet cuccokat, szerintem nem lesz baja tőle, a bébisintér tanfolyamon is azt tanultuk, hogy lehet hozzátáplálni 4-5 hónaposan.

És boldog 4. hónapot, Buckalakó-Gergőnk! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

R. jobban van,jár dolizni és sztem gyomorrontás miatt volt a hőemelkedés...

Csótik aktivan a rizsben éltek néha 1-2 kimászott inni,aztán spuri vissza...
De még kicsit voltak,kb mint a hangyák....

Kép

Kép[/
tancsu

Vicc:

Egy farmer bepereli a biztosító társaságot, hogy nem fizet neki baleseti kártérítést. A bíró elolvassa az előzményeket, és így szól a farmerhez:
-Igaz az, hogy magát a baleset után a rendőr megkérdezte, hogy hogy érzi magát, és maga azt válaszolta, hogy "Soha jobban"?
-Bíró úr, az úgy volt....
-Válaszoljon igennel vagy nemmel.
-Igen.
-És maga mégis kártérítést akar?
-Igen.
-És mivel indokolja meg?
-Bíró úr, az úgy volt, hogy nekem jött az a kocsi, ott feküdtem az árokban törött bordával, mellettem kapálózott a lovam törött lábbal, a kutyám vonyított a fájdalomtól. Ekkor odajön a rendőr, és megkérdezi, hogy van a lovam? Mondom neki, hogy eltörött a lába. Erre ráfogja a pisztolyt és lelövi. Aztán megkérdezi, hogy van a kutyám? Mondom neki, hogy az is megsebesült, erre lelövi azt is.
Aztán hozzámfordult és megkérdezte, én hogy vagyok. Maga erre mit mondott volna?

Kép
muzsuzska

Köszönjük szépen...
Tegnapelőtt a ébisintérem azt mondta hogy majd 5 hónap után...
Annak idején én már 3 hónaposan kaptam mást is...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ez tetszett.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, mehet a répa az alma és a krumpli is, persze csak egy-két kanállal .

Kép
muzsuzska

http://images.google.hu/images?hl=hu&q= ... A9se&gbv=2

Ezt Flórának,igy néznek ki a csótik...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Majd du. kitörlöm azt a bizonyos hsz-t, és megígérem, mást mindent elmondok nektek, csak ezt tényleg ökörségnek tartottam. Egyébként tudjátok, hogy én valamit eltitkolni? :roll: :roll: Hiszen még a hashajtó lekváromat is leírtam. :oops: Ja, és segített is. :oops:

Na, gyorsan még a többiknek is írok, aztán megyek, 8-ra megyek anyuékért, 8.28-kor megy Pestre a vonat (megyünk a Mammutba, tudjátok).

Márti, örülök a szilvalekvárodnak, és Dömének meg mondd meg, merre hány méter, de ne húzd fel nagyon magad! :wink:

Flóra, fantasztikusan megszervezted a kockaverseny szponzorálást, PROFI VAGY!!!!! :!: :!: :!:

Szilzi, én nagyon örülök, hogy bejelentkeztél. :idea: :idea: :idea:

Zsuzsi, a márciusi vizsgálatok tényleg itt vannak a nyakunkon. De jó!!!!! :idea: :idea: :idea: :idea:

Paradizs: Az én babáim 12 hetesen csak 5 cm-esek voltak. :D A mi lakásunkat is át kell majd alakítani bababaráttá. :lol: :lol: Gyere gyakrabban és egyszer majd itt Battán is talizhatnánk ám! :D

Zsuzsi, mi van a gázzal a mh-en?
Jaj, megyek, mert még sehol se tartok.
Majd jövök, mesélek, még most az öltözködés közben is rátok nézek. :D

KépKép
benó

a 3éves pistike este a fürdőkádban a fütyijét vizsgálja:
- anyu, ez az agyam?
- nem kisfiam, még nem.

Kép
muzsuzska

Most néztem,4 hónaposnak van pl már öszibarack ital is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

:lol: :lol:
Az agyról jut eszembe: a Gy. mondta nekem, azért vagyok olyan, még a szokottabbnál is hülye mostanában, mert a gyerekek elveszik. :D De ők remélem, még nem OTT tárolják (az agyukat). :lol: :lol:

KépKép
benó

...még nem.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Benó:jó csavizást...:D

Kép

Kép[/
tancsu

A védőnénik meg ilyen állatfajok mindig csak paráztatják az embert (sokszor fölöslegesen). :x

KépKép
benó

Ma reggel hatkor megjött a gáz, tehát ma indulnak az üzemek, persze nem olyan gyorsan mint a diri szeretné mert sok minden lefagyott, valami gond lehet a diri hatalmával mert a fagynak nem tudott megálljt parancsolni. :wink:
Viszont tegnap volt fűtés........ :D :D Egy zsák meleg ruhával mentem dolizni.

Kép
muzsuzska

Tancsu, a bébiételt kóstold meg előtte!!! Nagyon szar ízű, ne ijedj meg ha Gergő leköp!!! Inkább főzz.

Kép
muzsuzska

Ne félj Benó.előbb-utóbb Ők is ott fogják...:)

Mondtam már hogy valamelyik reggel merevedése volt a kisfiamnak?????

Mártitól kérdeztem meg,hogy ez tényleg az volt e..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Állitólag már egészen pici kortól van...
Szóval az ember mindig tanul valamit...

A kórházban pl aggódva panaszoltam a csecsemősnek,hogy vérzik a pöcörője....
Ő meg mosolyogva rámnézett :"ugye első baba???"
Állitólag az anyatejjel a hormon belekerül a szervezetébe és a kisfiuk a pöcörőn át menstruálnak pár napig.... :wink: :wink: :wink:

Látjátok milyen okos vagyok....bezzeg akkor tök beégettem magam ezzel.... :wink: :wink: :wink:

Na lépek még mielőtt több ökörséget is elárulok magamról és rájössztök milyen lüke tudok én is lenni...:)

Cupp

Szép napot

Kép

Kép[/
tancsu

EGYIKET SE TUDTAM ÉN SE!!!!! :shock: :shock: :shock: Inkább meséld el az ilyeneket, legalább mi is tanulunk (én biztos nem tudom). :roll:

KépKép
benó

Paradizs vonalzójára mindig azt hiszem, hogy én vagyok. :lol:

KépKép
benó

SZILVI, ezt neked küldöm:

Lombikos 10 parancsolat

1. A kezelés alatt nem olvasgatunk internetet, „szakirodalmat”, semmit, ami a lombikkal, meddőséggel kapcsolatos! Csak felesleges agyalásra ad okot.

2. A stimuláció alatt pontosan követjük az orvos utasításait, ha nem értünk valamit, rákérdezünk, és feltétel nélkül megbízol abban, amit az orvos mond, akármivel beszélték tele a fejed a fórumokon, a váróban, mert lehet, hogy Neked ez az első lombikod, de neki már a többezredik, tudja, hogy mit csinál!

3. A stimu idején nem figyeljük a testünk minden rezdülését, hogy feszít-e a hasam vagy nem, van-e hányingerem vagy nincs, szédülök-e vagy nem, fáj-e a fejem vagy nem. Akár érzel valamit akár nem, abból nem lehet semmilyen következtetést levonni a tüszők éréséről. Erre való a vérvétel és az ultrahang.

4. Nem aggódunk az érő tüszők mennyisége, a nyh-a vastagsága miatt, és legfőképp nem foglalkozunk azzal, hogy a másiknak milyenek az eredményei. Ez nem verseny!

5. A punkciókor nem foglalkozunk azzal, hogy a többieknek hány sejtje lett. Egy gyerekhez elég egyetlen női és egyetlen hímivarsejt is. Ez nem verseny!

6. A beültetéskor nem foglalkozunk azzal, hogy a többiek hánysejtesen kapták vissza az embrió(ka)t, és milyen vastag volt a méhnyálkahártyájuk! Ez nem verseny!

7. A beültetés után nem keresünk tüneteket! Ha kereselsz találsz is, és akkor az a baj, ha meg még sem találsz, akkor az a baj. A premenstruációs tünetek egyébként tökéletesen megegyeznek a koraterhességi tünetekkel, a megtapadást amúgy sem lehet érezni.

8. Az Utrogestan vagy más progeszetron tartalmú készítmény használatát akkor se hagyd abba a beültetés után, ha esetleg vérzés jelentkezik. A vérzés önmagában nem jelenti azt, hogy nem sikerült, viszont progeszteronhiány miatt megszakadhat az elindult terhesség.

9. A vérvételkor nem beszélgetsz a többiekkel arról, hogy ki mit érez, és milyen tünetei vannak, a hetes pontban már részletezett okok miatt.

10. Akárhányadik lombiknak futsz neki, nem latolgatod a stasztikai esélyeket a sikerre, ez nem matematika, hanem biológia!

Kép
muzsuzska

Mentem. Puszi

KépKép
benó

Tancsu, nyugodtam írjad, hisz mindenki okul belőle!

Barátnőm kisfia még egy éves se volt mikor hentergett a macival és arra lettünk figyelmesek, hogy párzó mozgásokkal illette a maga alá gyűrt macit! :D

Kép
muzsuzska

Sziasztok reggeli baglyok! :lol:

Zsuzsi,piri nincs, mondom, elszállt... :?

Kép
flóra 11

Tancsu, ne adj semmit Gergőnek. Ha szoptatsz, akkor fél éves korig mást nem szabad adni. Annak idején én is próbálgattam 4 hónapos korban banánt, szétnyomva. A vége az lett,hogy kihányta a gyerek. Próbáltam később 7hónaposan,majd valahogy 1 évesen,mindig kihányta és a mai napig nem eszi meg a banánt. Szal kialakult nála egy alergia féle a banánra.

Kép
flóra 11

Igen van aki hozzátáplál, de hidd el féléves korig nem kell, ha szoptatsz. Addig legegészségesebb neki a tej. Mert abból kap mindent,még ellenállóképessége sincs kialakulva,tehát ezt is. A gyümiből, vagy a bébiételből ezt nem kapja meg, és csak kevesebbet fog szopni a hozzátáplálás miatt.

Hiszen sok a tejed, Gergő jól hízik,miért gondolkodsz ilyenen? :shock: :?:

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D :D

Kép
muzsuzska

Fiús mamáknak:
A merevedés születésük pillanatától van a fiúknál. Sokszor láttatok már olyat filmekben, hogy lepisiltek valakit peluscsere közben. Na, ez sem lehetne, ha nem lenne merevedés,mert egyébként lefele folyna. Ezért van az, hogy a fiúk úgy össze tudják pipilni magukat, hogy mindig valahol kifolyik a pelusból, mert nem tudod,mire készülj, hová fog pontosan folyni a dolog. :lol: A lányoknál csak egy fele folyhat. :lol:

Kép
flóra 11

Szia Zsuzsi!
Na végre, azt hittem leírom az okoskodásaimat és megyek,mert egyedül vagyok itt. :D

Kép
flóra 11

Nem okoskodtál, csak tapasztalt vagy! :D

Kép
muzsuzska

Én meg éhes......... de boltba kéne menni.........

Kép
muzsuzska

A szoptatott babák a tejjel hormonokat is kapnak, tehát mindenféle női nemi jelleg is mutatkozhat a fiúkon,pl amit Tancsu írt vagy pl. mell duzzadása,mintha kislány lenne. Én már láttam egészen nagy ciciket is babáknál. Szal babához képest nagyok.

Kép
flóra 11

Még én se ettem. Épp tegnap olvastam, hogy a gyomornak reggel kilencig jól esik a nyugalom, esetleg gyümit együnk addig,ha bírjuk, akkor délelőtt is lehet csak gyümi.

Kép
flóra 11

Én most nagyon vigyázok a kajával,mióta beteg voltam. Nagy idő,mi? :lol: 5. napja. :lol:

Kép
flóra 11

Tegnap voltam a Katinál,neki is van cisztája és neki is amiatt rendszertelen a menzije. Nekem is biztos az tartja vissza. Műtétre nem akarok elmenni, nem tudom,hogyan lehtne kihajtani. :roll: Utánanézek a neten, hogy van-e valami természetes gyógymód erre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.09 08:22-kor.

Kép
flóra 11

Na, akkor tök rendes vagyok a gyomrommal, mert megettem egy banánt. :D :D

Szellőztetek, de baromi hideg van. :shock:

Kép
muzsuzska

Előbb-utóbb szétpukkad de addig kínoz.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, eddig ez a leghidegebb nap.Még nem néztem, hány fok van kint, de az ablakokból ítélve mondom, mert ennyire még sose voltak befagyva. Végig jégvirágos,nem látni ki rajta.

Kép
flóra 11

Igen, de valamivel csak lehet segíteni, hogy pukkadjon meg a marhája. :lol: Mit keres ez bennem? Tűnjön onnan a francba. :lol:

Kép
flóra 11

Ezért nincs kedvem boltba menni. :roll:

Kép
muzsuzska

Ettől a mondatodtól,majd jól megijed és eltűnik! :D

Kép
muzsuzska

Hívott az igazgató csaj a suliból, hogy csak délben menjek be hozzá a verseny miatt, mert dolga akadt délelőtt. Nekem tökre mindegy. Még jobb is. Addig valamit főzök is.

Te főzöl ma?

Kép
flóra 11

Ha ez használ,akkor innentől kezdve ijesztgetem naponta. Húúúúúú......hu-hu-húúúúú.... :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?