Jó reggelt mindenkinek!
Látom folyamatosan bővülnek az 1000. oldali családi fotók.

Csak így tovább.
Puszika Nóri fülecskéjére!Kérünk képet!
Nos,szerintem valamelyest rájöttem miért alszik Domi rosszul éjszaka-két lehetőség van.
Éhes-tegnap vettem tejpépet,délelőtt kapott gyümit,egy óra körül is,és négykor tejpépet,este csak szopit.
Vagy-fázik,és imádja a nagyon meleget-tegnap előtt,aludt egy fél órát a kiságyban nappal,utána felébredt,és bebújtam vele az ágyba,törökülésben-betakarózva szopizott-hát elaludt,fél órán át meg sem mertem moccanni-mondanom sem kell a lábam irtóra megfájdult

Aztán óvatosan kinyújtottam a lábaimat,és lefeküdtem-ő meg rajtam,háton betakarózva és így aludt még egy órát.
Tegnap este meg leraktam,meleg ruhában,két takaróval betakarva-igaz kimászott a takaróra úgy aludt,tehát másik két takaróval is betakartam,szóval azt gondolom hogy ő úgy szeret aludni ha alul,és felül is melegen van tartva

mert fél nyolctól aludt éjfélig-ez már ezer éve nem fordult elő,aztán háromkor kelt,már nagyon fájt a cicim,ráadásul az amelyikben a csomó van,nagyon nyomta a sok tej-féltem is hogy mi lesz vele,de szépen kiszopita a tejcit belőle,aztán meg fél hatkor kelt,igaz így is háromszor egy éjszaka,de azért jobban tudtam pihenni...
Bocsi,hosszú voltam