Sziasztok!
Huha megint milyen sokat írtatok!
Elöre is bocsi ha nem reagálok mindenre!
Krissy!
Gratulálok a kislányhoz! De jó pont kislányra vágysz!
Nekem igaziból mindegy hogy nálunk mi lesz,mivel van két lánykám!
Manó és Gabi!
Nagyon szép a pocitok,tök jó hogy rakunk fel képeket,így legalább látom hogy nem csak az enyém nött jó nagyra!
Ancsurti!
Nagyon szép helyen voltatok,irigy vagyok,a kislányom ha meglátná a képeket!
Szegény mindennap mondogatja hogy"hó nagyon hiányzol légyszíves gyere már" olyan ari és remélem azért nálunk is esik majd! Bár most éppen 7ágra süt a nap!
Ja és én is kiváncsi vagyok ám mi volt az uh.on!
Rólunk!
Tegnap voltam dokinál,minden okés szépen növöget a bébike!
És már a sima szívhanghallgatóval hallotuk is a szívhangját!
Nagyon rendes volt a dokim kérdezte hogy hogy érzem magam múlik e már a roszullét!
Mondtam hogy nem ,erre mondja nekem hogy a kislány jól megkínoz!
Mondtam neki bizti kisfiú ,mert egyik lánnyal sem voltam ennyire ramatyul!
Erre ő mondja hogy általában a fius kismamik nincsenek ennyire rosszul a fius hormonok miatt,és elkezdte magyarázni a hormonokat meg minden egyebet!
Végülis mindegy,azért én ebben annyira nem hiszek mivel nekem a Jázminnál az égvilágon semmi bajom nem volt!
Ja és még azt is mondta hogy 50-50% az esélyem mármint sima szülés vagy császár!
De simának indulunk ,és majd a terhesség vége felé meglátjuk hogy mekkora lesz bébike és egyebek,sok mindentöl fog függni a dolog! De azért megnyugodtam hogy nem zártuk ki a sima szülést!
Képzeljétek bejelentkeztem 4dre!
Szombathelyre fogok elmenni,február 13-án délelött!
Nem szólok apának,csak elötte nap ,valentin napi meglepinek szeretném!
Meg rá pár napra van a szülinapja is!
Sokat gondolkodtam hogy vigyem e gyerekeket,de épp azt hiszem Gabi irta hogy nem biztos hogy akkor annyira tudnék koncentrálni a bébikére!
Igaz az enyémek már nagyok,de nem biztos hogy 20 percig érdekelné Őket!
Így majd itthon megnézik!