A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Sziasztok!

Nálunk ez azőszi-alma dolog bejött a kakira! Ma is kakilt a drágám szirup nélkül. Most csak 1 nap maradt ki. :lol:

gwini

Csak egy gyors bejelentkezés, aztán majd visszaolvasok.
Flóra láza lement éjjel, de ma reggelre újra hőemelkedése van. (37,2) :(
Amúgy az éjszaka tök nyugis volt.
Hosszas nyegtetés után ( borogatás, lázmérés stb ) fél 11-kor bealudt magától szegénykém.
7-kor keltettem, gyors szopi és aludt 11-ig újra. :D
Ma picit többször teszem cicire, nem várom ki a 3 órát a hőemelkedés miatt.
Kúpot csak láznál kell adni, ugye?!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

:) :)
Holka! A várva várt kép!!! :)
Nagyon-nagyon szépek ezek a kis tündérek!
Óriási lett Emma! Nem győzök pillázni! Milyen kis pirospozsgás neki is a pofija!!! :)

Bejci!
Szerintem ez olyan, mint a hajhullás, majd egyszer csak elmúlik, ha majd nem szoptatsz.
Hát addig is kívánom,hogy minél kevesebb problémád legyen.
Nekem is ekcémás a kezem.. de én már nem is idegesítem magam vele, bármennyire is rossz.. úgysem tudok most mit kezdeni vele.. kenegetem kézkérmmel és kész. Jó nem olyan borzalmas, mint Neked, az tény. Calciumot igyál naponta az tényleg jót tesz.
A páromnak is ki jött.. kapott steroidos krémet.. és el múlt én nem kenhetem.. hát most "feláldozzuk" magunkat a szoptatás oltárán kedves Bejcikém!!! :)
Jobb lesz hidd el.
Látod, már jobb is.. fogytál!!! :)

Sziszi!
Sajnos nem tudok semmit tanácsolni. Nézz a neten körül,hogy mit lehet.. amúgy mindenképp jó lenne valamilyen szer a Normaflore helyett nézd meg a Pro Grastro -t hátha az van. Valaminek lennie kell, ami a bélflórát helyrerántja!
Szegény Réka. Ez nagyon nem jó így! Másik doki??? Nem gondolkodtál rajta???

Blúmi!
A LEGTÖBB MALÁTA a karamalazban van. Ezt nem rég hallottam egy rádió műsorban.
A többi alkoholmentes sör az immel ámmal tartalmaz malátát.
A citromos az a legjobb.. tegnap nem kaptam csak sima karamalzt, de facsartam bele citromot.. jó lett az íze én ma egyet már le is gurítottam :)
Lehet kapni Sparban. Állítólag Tesco és társai is árulják, de én még nem találtam sehol, csak a sparban.
Ezt most jól megmondtam!!!

Betti persze!
Hogy emlékszünk rád!
Hozz képeket.

szeder74

Hoztam én is a ma 21 hetesemről képet :)

Kép Igazítom a ruhám :) - már most kezdi a kis csaj :)
Kép

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Puszika

szeder74

Karamalzt lehet még kapni kaisers és plus üzletekben is!
Vendég

szeder,
húúú már 21 hetes Adél?! Hihetetlen!! nagyon szép kiscsaj! :D De ő sem éhezik, az látszik!

bejci,
kitartás pöttyösödés téren.

Amúgy most megnéztem, hogy mi az átlagos növekedés cm-ben és gr-ban egy hónapban. :shock: Hát ez a 7 cm tényleg durva! Nem is értem, akkor mit csesztetnek engem... azaz Flórát.
Na mind1... úgy tűnik ez a reggel 7 órás keltegetés működni fog.

starlark,
már akartam kérdezni, hogy ha Doncek 12 órát alszik, akkor a hátralévő 12 órában csak 4x eszik? Vagy ezt hogy oldod meg? Sűrűbben szoptatsz, mint 3 óra?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Holka!

Gyere azért ide is légyszi! Nekem meg a skype-ra nincs időm,viszont hiányzol! Ja,és mi meg így Lolababáékról nem tudunk semmit! Ő is jöhetne! Édes-szép lánykáid vannak!

Honey!

Hm,én egy arany középutat képviselek,szóval szerintem reggel akkor ébreszd,amikor már neked se gond,ha nem alszik vissza,mert könnyen rászokik majd az ébredésre!Szóval,én 6-7h körül kelteném. Alapvetően keltés-ellenes vagyok,de mivel Flóra 10-11h-ig is elalszik és közben nem eszik,hát azért 13-14 óra kaja nélkül nem jó és a tejed is kevesebb lesz emiatt! Nehogy megkövezz,de én a helyedben éjjel 1x felkelnék fejni,legalább egy kicsit,a tejtermelés érdekében! Asszem Minyu csinálta így. Tudom,hogy Flóra sehogy nem fogadja el másképp a tejet csak ciciből,de kéne,hogy érje a melledet némi inger éjjel is,mert bizonyítottan akkor termelődik a legtöbb tej!
Az,hogy sokat alszik,egyébként nem baj,egyáltalán! Kamilla délelőtt 2-4,délután stabilan 4 órát alszik, este pedig 20.30-tól reggel 6-ig egy gyors szopival megszakítva éjfélkor. Ha ezt összeadjuk,simán kijön a napi 17-18 óra alvás és amikor az 1. babám 8(!) hónapos koráig ezt csinálta,baromira féltem,hogy nem fog fejlődni a mozgása,mert hát alszik ahelyett,hogy mozogna! Aztán Csabi 8 hónaposan felállt és 10 hónaposan önállóan,kapaszkodás nélkül járt! És nincs semmi baj a fejlődésével semmilyen téren,sőt! Aztán Lehel ugyanígy csinálta,de Berci már nem aludt ennyit nappal. Most Kamilla is a 7alvók táborát gyarapítja! :lol:
Megkaptátok a Prevenar-t is? Mert a védőnőm szerint sok babának 40 fokig ugrik fel a láza,ha a kötelezővel együtt kapja! Én is félek,mert,ha már lesz oltóanyag,akkor szerdán Kamilla is 2-t kap és Ő még a sima 2 hónapos oltástól is belázasodott!

-Viburcol nekünk annyit ért mint halottnak a csók,sőt erősítette a tüneteket!

-Nem akarok belekotty,de olyan,hogy nem elég tápláló tej,NINCS! Az előfordul,hogy lelassul a gyarapodás,esetleg pár hétig stagnál is a baba! De Ő nem olvasta a könyvet,hogy neki heti 10dkg-ot mindenképp hízni kell,ezért ebadta kölyke van,hogy 30dkg-mot hízik egy hét alatt,aztán a következőn meg csak 5-öt!

A.m!

Eleinte,úgy 2-3 hétig bőven elég napi 1x,elsősorban délelőtt,délben,mert ha ne adj' Isten valamilyen új ételféleség allergiát okoz,akkor az ne az éjszaka közepén derüljön ki! És Monee-val teljes egyetértésben (meg a WHO-val is),inkább a tápszer mint a gyümölcs zöldség 6 hónapos korig!

Sziszi!

Én is azt mondom,hogy Kálciumot adj valamilyen formában Rékának,fontos lenne! De,ha allergiás az antibiotikumra,talán másfajta kéne,nehogy valamilyen erősebb reakció jöjjön ki a babánál!
Egyébként maximálisan átérzem amit leírtál! Ugyanígy éreztem 1 hete,utáltam magam,hogy az én édes,mindig vidám kislányomat ordító sakállá változtattam a sok gyógyszerbeadási kísérlettel! Fájt tőle a pocija,kihányta és már szopni se akart,mert,ha a karomba vettem,egyből azt hitte,hogy megint a gyógyszerrel fogom kínozni! De túl lesztek rajta!!!
Nehéz most nagyon,de meggyógyul és elfelejtitek ezt a szenvedést! Gondolok Rátok!

Márti
borossné becz márta

...most olyan "gonoszkodó" leszek.. nem lennék az, mert amúgy ugye csajok nem vagyok gonoszkodó.. de most ez úgy ki kívánkozik belőlem:
a hócipellőm és mindenem tele van,hogy minden hírben, amit a neten találok, és minden újságban amit csak a boltok polcain lehet látni.. mind tele van Ördögnórávalhetekótaésnagyonunommár , hogy mindenhol ezen csámcsognak.
Ki a jó eget érdekelnek ezek a problémák, hogy válik, vagy nem válik??? Ki csalt meg kit???
Részemről az csinál, amit akar.. csak már ne írjanak róla.. mert nagyon unalmas ez a téma már. Lerágott csont.

Benneteket nem szokott néha fel húzni egy-egy ilyen ismétlődő cikk??
ÚÚÚ engem nagyon.
Pedig azt hiszem nem vagyok idegbeteg.
:roll: :roll:

szeder74

Honey!
Köszönöm szépen!
Majd meg látod ma estére már jobb lesz!!

Márti!!
Hogy vannak a gyerekek???????

Lépek mára azt hiszem, mert olyan sokkkk voltam
:oops: :lol:

szeder74

Szeder! Csuda édes kislánykád van!! És olyan furcsa, hogy már ennyi idős!

Honey: Flóra nem a születésétől nőtt 5 cm-t? Mert én úgy láttam a tábliban, hogy 57 cm-rel született!Na most melyik az elírás? :roll:
Vendég

Nincs véletlenül valaki köztetek, aki ért a homeopátiához rendesen?

Igazából mi egy ideje használjuk a homeos cuccokat rendesen, de nem igazán értem még ezt az egészet...

Minden szeren rajta van az amit Márti is írt, hogy a kezelés kezdetén felerősítheti a meglévő tüneteket. Ez oké, ha mondjuk egy torokgyulladásról van szó, amire rendszersen szed az ember bogyót. De gáz, ha olyan dologról van szó, mint a Viburcol, mert azt csak alkalmanként kell/lehet adni...

Asszem jobban el kellene merülni a homeopátia rejtelmeiben. 8)

Na meg amitől kiakadok, hogy a homeopátiában például a morgós bélkorgás is tünet a fogzásnál. Lehet hogy én vagyok beszűkült, de ha a fiamnak bugyog a pocakja reggel, akkor arra gondolok, hogy valami olyat ettem tegnap, nem hogy a foga jön. Aztán ha elvándorolok a patikába, akkor a homeos fickó várja hogy mondjam, hogy mondjuk piros az arca, hideg a keze, vagy attól nyugszik meg, hogy kitakarom... De ha ezek nekem nem tünetek, akkor mi van? :lol: :lol: Tök hülyének érzem mindig magam, amikor odamegyek. :D A fickónak is van egy gestapós stílusa, úgyhogy néha élmény számba megy ott a vásárlás. :lol:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: A homeopátiához nem értek, de a kisfiad nagyon édes a képeken! Jó husis!! :wink:
Vendég

bejci,
igen a tábli szerint 57-tel született, de őt is mint a babák 99,9%-át elmérték a születéskor.
Ott ugyanis szalaggal mérnek és így belemérik a fej görbületét is.
Ezér valójában 3-5 cm-rel kisebbek az ott mért hossznál.
gabolino is ezért írta, hogy "elméletileg" 60 cm-vel szülketett a fiacskája.
A 2 hós oltáson 55 cm-nek mérték ( a vájúval ) és most a 3 hóson 62-nek (szintén vájúval )

márti,
igen, időközben én is arra az elhatásrozásra jutottam, hogy fél 7 körül fogom kelteni. Az nekem is jó, ha esetleg "úgymarad" a gyerek. :D
Az éjszakai fejéssel nem lenne gondom, mert az alvás nekem eléggé huszadrangú kérdés.... csak elöbb megvárom, hogy stabilan kialakuljon Flóra éjszakai napirendje is. 1 hét után még nem merek ilyet csinálni. Mert mi van ha lefejem, aztán véletlenül mégis felébred?! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Honey mikor lazasak voltak a lurkoim es nem volt tul magas a lazuk ket fele hazi praktikat alkalmaztam es alkalmazok a mai napig ami sztem bevalik: az elso egy szelet hamozott nyers krumpilt teszel a talpacskajara es rahuzod a zoknit. A krumpli lehuzz a lazat. Hgyod rajta addig amig kiszarad. az ido alatt tuti leszedi, de ha nem akkor teszel ujat. Ugy ahogy az uborkat hasznaljak a kozmetikaban a krumplit lehet hasznalni a termeszetgyogyaszatban.
A masik modszer pedig hogy ahany fokos laza van annyi fokos meleg vizet melegitesz es egy kis zokniat bevizezed majd gyorsan a labara huzod hagyod addig amig lehul. HA nem vitte le a lazat akkor ujra megismetled a folyamatot. Nekem ez is bevallt.
Mondjuk most Rekanak adtam Nurofent a fajdalomcsillapito hatasa miatt.

Szeder teljesen megertem hogy a hocipod is tele van a folyton szajkozott sztarhirekkel. Ujsagirokent tudom hogy ha valami ilyesmi tortenik hogy valaki megcsal valakit, meghal valaki orul a bulvarsajto mert van mit irni egy hetig. Oket is meg lehet erteni mert nekik ez a munkajuk. Volt egy ket ~sztar~ ismerosom akinek meg a hocipoje volt tele a ramenos ujsagirokkal. Hidd el Nora sem orul annak hogy folyton a maganszferajaban turkalnak.
Az emberek is unjak oket is meg lehet erteni ez egy ordogi kor... megis vannak emberek akik csak azert vesznek meg egy lapot mert xy van a cimlapon...tok mindegy hanyadszor olvassa el az emberke hogy NOra valik...megis megveszi mert o van a cimlapon.

Koszi a tanacsokat a pottyokkel kapcsolatban en hiaba szedek kalciumot Reka nem szopizik mar ket honapja egyaltalan:(
Jartam PAtikaba es azt javasoltak adjak tehentejet, vagy kecsketejet... Tehentejet nem adok... kecskenk meg nincs...
Bejci nalunk nincsen sem PLus sem KAiser se mas uzletlanc... CBA van de az is kicsibe.

Szeder gyerekorvos kerdesedre valaszolva igen gondolkodtam rajta de sajna egy meg rosszabb orvosno van csak aki ha ranez a gyerekre rogton felir neki egy regiment orvossagot... pedig lehet csak latogatoba vitted. Ugyhogy a ket rossz kozul a kisebbik rosszat valasztottam. A legkozlelebbi varos meg 60 kmre van tolunk.

Gyonyoruek a kepek, HOlka fantasztikus szemei vannak a mindket kislanyodnak. Szeder olyan edes Adel ahogy buvoli a ruhajat. Nagyon Nagyon edes az ujszopos kep is...es folytathatnam.

szisziKép
sziszi7

most csak gyorsan, reagálás nélkül.
Nem tudom kinek ígértem (talán Áginak), de lefényképeztem a 2008-as naptár hátuljáról a hozzátáplálási táblázatot. Ha valakinek kell az küldje el priviben az e-mail címét és átküldöm neki mailben. Ide hiába raknám fel, teljesen olvashatatlan, ha lekicsinyítem.

Sziasztok, jó hétvégét!
Vendég

Sziasztok!

Holka,
Jaaj de szépek a lánykáid! Éd mennyire hasonlítanak egymásra!

Szeder,
Nagyon csini a kis Adélod! Olyan kis szép leányzó!
Nem csodálom,hogy elpukkan az agyad a lerágott hírek hallatán. Én ezt elég könnyen kiküszöbölöm: nem szoktam olvasni, hallgatni ezeket :) Persze, tudom, van,hogy az ember beleütközik és mindenhol ez látja.

Honey,
Hogy vagytok?Most már nem lázasodott be Flóra? Szerintem jól csináltad ezzel a reggel 7kori etetéssel. Ez így Neked is kényelmes és Flóra is kap reggelit, nem aludja át.

Monee,
Én sajna homeopátiában nem vagyok ász. :(

Köszi a tanácsokat és megfogadom, hogy inkább kaja után kap Andor gyümit ezentúl. Nemtom valahogy úgy gondoltam, hogy jobb lesz esetleg előtte, mert,hogy utána lehet már nem is éhes és akkor nem lehet szoktatni. De végülis az sem baj,ha csak épphogy eszik egy picit belőle.
Most érdekes volt a délutánunk. Negyed 1 körül felébredt, de mivel tudtam,láttam,hogy még nem éhes így vittem játszani. Én meg főztem. Majd mikor már nem csipázta az egyedüli játékot, jött vetem a konyházba a pihenőszékbe, ott jókat elvigyorgott (rakok fel mindjárt képeket erről ) Majd 1kor nyöszörgött, éhes lehetett. gy vittem átpelusoztam és szopi. Picit evett, majd nagyon kifeszítette magát, nyüszörgött, sírdogált. :?: :?: Megböfiztettem, gondoltam hátha a pocija, majd próbáltam szoptatni de nem akart enni...egy jó darabig próbáltam a cic felé fordítani, de nem akart enni. Hát, mondom ha nem hát nem. Hátha csak szomjas volt.
Sétálgattunk egyet, megnéztük az akváriumban a halakat, ez elég sokáig elbűvölte, majd megint nyüszi. szóval megpróbáltam szoptatni, most szopizott is,de nem úgy mint régen, nem annyit. Meg már fáradt is volt és be is aludt. Próbáltam cirógatni, kicsit még evett aztán, de kidőlt.
Hogy miért van ez? Fogzástól lehet ilyen? Még nem duzzadt az ínye meg ilyenek,csak 2 hónapja dől a nyála,mint egy bulldognak. Lehet,hogy ez némi étvágytalanság?Okoz ilyet a fogzás,nem?

jah, használ vki borostyánláncot?Van vkinek tapasztalata?
Nekem egy pécsi barátnőm használ a lányánál,de ő 3 hósan rátette,amikor még csak a nyála folyt és most 8 hós a baba 7 foggal, és azt mondja,hogy 3-4 nehezebb éjszakájuk volt össz-vissz. De azt nem tudná megmondani,hogy a lánctól-e.
Viszont nappal gond nélkül elalszik azóta a lánya,amit a láncnak tud be.
Hát, én nem tudom mit gondoljak róla....vacilálok :)

Kép Vigyori

Kép Nyelves vigyor

Kép Kidőlve

Ezek a mai állapotok (közben bepisilt,azért kellett új ruciba öltöztetnem)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok, visszatértem! :D

Monee,
Jót vigyorogtam a frizurás hozzászólásodon, mert én is hullámos hajú vagyok, de én is a szögegyenes hajakért vagyok oda. Ilyenek vagyunk mi nők!!! Az egyenes hajúak ölni tudnának a hullámokért, mi meg kiegyenesítjük. Mindig az kell, ami nincs. :lol:

Hozzátápi: ehhez a témához én nem tudok hozzászólni, de nekem egy szóval nem mondta a dokinénink, hogy ne adjak tápszert. Sajnos már este muszáj adnom Julcsinak, de én ebben nem látok nagy tragédiát.

Honey,
Sajnálom, hogy még mindig van hőemelkedése Flórának, remélem, hamar jobban lesz! Már a múltkor is akartam írni, hogy nagyon ismerős voltál a fotókon, és megnéztelek az iwiw-en a szeprtemberi babaváróknál, ésrájöttem, hogy ismerjük egymást a munkádból kifolyólag. És még Csibe21-et is régről ismerem, sokáig voltunk kapcsolatban szintén médiavásárlás miatt. Tényleg, ő is már nagyon rég volt itt.

Sziszi,
Borzasztó, hogy így megviseli az antibiotikum a picit, jobbulást!

Szeder,
Szívemből szóltál, nekem is tele a hócipőm a celebjeinkkel, főleg ha a csapból is folynak. De Palotás Petra hírének örültem, nagyon sajnáltam szegényt, mikor elvesztette az első babáját.
Adél gyönyörű, igazi kis királylány!! :)

Márti,
Helyrejött minden gyerkőc? Olvastam a karácsonyi kálváriádat, nagyon sajnálom, jól kikpatátok. :(

Eszike,
Küldöm priviben az emailcímem, köszi előre is.

Holka,
Jó téged újra látni, bár mi még nem találkoztunk itt. Emma gyönyörű, igazi kis hölgy!

Gabolino,
Nekem nincs tapasztalatom a borostyánlánccal, és általában kételkedve fogadom az ilyen csodaszereket, de ha nektek bejön, majd én is kipróbálom. Andor is tündéri, főleg a nyelvöltögetős tetszik. Olyan kis huncut! Julcsi is pár napja jött rá, hogy ki tudja ölteni a nyelvét (nem úgy mint amikor a mellkereső reflexe beindul, hanem konkrétan kinyújta teljes hosszúságában), és olyan édes, márcsak fityiszt kelllene mutatnia hozzá! :lol:

Kép
hbetti

Rakok fel pár képet is:
Kép Ünnepi ruciban
Kép Gyakorlás
Kép Apa szórakoztat

Kép
hbetti

Jaj, csajok becarok a csajszimon! :lol:
Két napja azt csinálja, hogy lerakom a kiságyába háton, és mire visszamegyek pár perc múlva, már a feje az ellenkező irányba van, mint ahogy leraktam. Aztán a következő csekkolásnál már megint a jó irányba van. Pörög mint a hátára fordult katicabogár :lol:
Megyek, meglesem, megint attrakció van!

Kép
hbetti

betti,
hol dolgoztál? persze csak ha nem titok... :D

szeder,
de jóóó hogy én nem olvasok ilyen szarokat.
Régen a munkámból kifolyólag a létező összes újságot megkaptam "ingyé"... mindig hüledeztem, hogy az összes szenylapnak ugyan az a tartalma.. az emberek mégis megveszik őket.
Totál besokalltam ettől a 7 év alatt.
Ja amúgy meg szerintem annyira szomorú a magyar lakosságra nézve, hogy olvasottság tekintetében vezető újság a Blikk , műsor tekintetében meg a Győzikeshow. :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Betti,
Mókás lehet Julcsi produkciója :D :D :D Én is tapasztaltam ilyesmit Andornál, de ő csak kb 80 fokban tudott elfordulni, mert szélességében neki kicsi lenne az ágy (csak 60as, ő meg majd 1 hónapja már 64 cm volt)
Nagyon bűbájos a lánykád a képeken!
Gödöllőn laksz? Az tényleg a szomszéd :)

Andorom olyan 4kor cicizett, aztán még benyomta majd a másik fél üveg alma-őszibarack pépet. Kumálja úgy látom :) Úgy tátja a száját, ahogy közelítek a kanállal, a kezemet meg elkapja és nyomja be magának a kanalat. Győzöm irányítani, hogy nehogy mellé menjen a kanál :D

KépKép
KépKép
gabolino

Honey,
Teljesen egyetértek veled!!! Szerintem is ez eléggé elkeserítő.
Én valahogy sosem tudtam az ilyen újságokat forgatni.Annyira nem érdekel,hogy mi zajlik a "sztárokkal", mit pletykálnak róluk...

KépKép
KépKép
gabolino

Nagyon cuki Julcsi! :D Csodaszép az ünneplő rucija is a kis cipővel!

Flórának rendületlenül 37.2 a hője. :? amúgy tök jókedvű meg minden....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

gbolino,
te csinálod a pépet, vagy kis üveges?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ez jó!
Én a szögegyenes hajamból akarok most hullámosat csináltatni! :lol: :lol: :lol:

Hasonló az ízlésünk,Lányok! :lol: Ilyen rózsaszín alapon barna pöttyös zsebibabás rugi, ha jól számolom,4 kislánynak is van (Flóra,Róza,Julcsi,Kamilla)!

Az én lányom is forog mint az óramutató,komolyan! Tényleg azt csinálják nálatok a babák,hogy tolatásban kúsznak? Kamilla mint egy kis rák,úgy tolat le a játszószőnyegről! :lol:

Márti
borossné becz márta

sziasztok csajok!
csak egy gyorsat: a lefejt tejet ugye hozzáönthetem az előzőhöz, amit hűtőben tárolok. tudom 24-48 óráig lehet.
köszii

Kép
winona

Köszönöm a dícséreteket Julcsi nevében is. :lol:

Honey,
Nem akarom kiírni a cég nevét (különbenis halottról jót vagy semmit :lol: ), de Richter-es médiát intéztétek. Asszem. :shock: Már nem emlékszem, olyan az agyam, mint a szita...

Gabolino,
Nagyon édes lehet Andor, amit a kanállal művel! Szívesen megnézném! :lol: jaaj, képzeld, a honlapodon én nem tudom lejátszani a videókat. Valamiért csak nagy feketeséget mutat :(

Márti,
Tényleg?! Nekem fel sem tűnt, hogy egyforma rugik vannak itt a topikban. Pedig minden fotót nagyon megnézek, szeretek gyönyörködni a babáinkban. Én nagyon szeretem ezt a pöttyös rugit, olyankor Pöttyös Pannának hívom Julcsit. :D
Sok sikert a bongyorításhoz!

Kép
hbetti

Honey,
Rájöttem, ezzel a minimál infóval nem nagyon segítettem. :)
Na jó, kiírom, csak aztán ki ne dobja a kereső, ha valaki megguglizza a cégnevet. :wink:
B r a n d C o m

Kép
hbetti

Honey,
Most ez az alma-barack ez üveges, mert hát barackot ilyenkor... de amúgy először mikor adtam neki csak almát azt én turixoltam, meg majd a sütőtököt, répát is így tervezem. Üvegesben meg olyat vettem, amiben nincs cukor, meg elvileg egyéb természetellenes cucc.

Márti,
Jah, jó ez a tolatás. Andor is csinálja ezerrel :) Édesek!

Winona,
Tej témában, én úgy gondolom persze (ha jól értettem a kérdésedet). Én legalábbis van,hogy pl. amit este fejek először ahhoz még reggel hozzáfejek, így ez még benne van a 24 órában.

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Honey, Minyu, Gabolino, A.m, Blúmi, Monee, Szeder, Betti, Holka: tündériek a babás képek!

Ági: pörög a gyerek videó nagyon tuti :D

Netti: mellgyula remélem már elhagyott téged!

Szeder: gratula Adélnak a forgáshoz és jobbulást neki a meghűlésből! Ezekért a rossz éjszakákért nagyon nem irigyellek :?

Lanta: Zalán is kel még éjszaka, nem is egyszer! Ramónának utólag is Boldog névnapot!

Gabolino: üdv itt :) Nekem nincs saját tapasztalatom a borostyánlánccal, de van olyan ismerősöm, aki esküszik rá, másik szerint semmit sem ér. Szvsz mi ki fogjuk próbálni.

Starlark: remélem mai vizsgád is sikeres volt!

Humanka: azta, nem semmi Bendo súlya! Neked pedig jobbulást!

Gwini: köszi a linket!

Eszike: jobbulást Neked is és Noncsinak is! Nem irigyellek a katasztrofális éjszakákért :(

Bejci: ez az allergia nagyon durvának hangzik!

Honey: drukk, hogy Flóra elkezdjen hizni! Mondjuk a 14 óra alvás egyben nagyon soknak hangzik. Én a két kezem összetenném, ha Zalán legalább 8 órára hajlandó lenne :) Egyébként nálunk se veszik ennyire komolyan a heti 100g-ot, most december végén Zalán se "hizta meg" Remélem hőemelkedés mostanra elmúlt. Jobbulást Flórának!

Sziszi7: sajnálom nagyon ezt a gyógyszer beadósdit, borzalmas lehet :( És ilyen kicsi gyereknek még el se tudod magyarázni, hogy ez az ő érdeke. :(

Holka: gyere gyakrabban!

Betti: akkor tőlünk nem is laktok messze, mi Péceliek vagyunk :)

Szeder: én mostanra ezért szoktam le nagyrészt az újság olvasásról, és netre is elsősorban fórumozni járok.

Rólunk is pár szó :) Zalán egyre több mindenre figyel, kevesebbszer alszik már napközben mint néhány hete, viszont többet. Kezd néha határozott elképzelése lenni arról, hogy mit is szeretne, és ha nem jön össze, akkor ordit. Ma életében először addig nyújtózkodott hanyattfekve, amig el nem érte a plüss zsiráfját, majd neki állt begyömöszölni a fejét a szájába. Csakhogy nem jött össze, merthogy kicsit nagy a zsiráf a szájához viszonyitva. Derekasan próbálkozott 3 percig talán, majd zsiráf elhajít, és visitás.

Az elmúlt 2 napban az alvás körül van nálunk is nyűglődés, valamiért éjszaka nagyon tud fájni a pocija, és nagyon nehezen alszik vissza. Nem ettem mostanában semmi olyasmit amit eddig ne ettem volna, foglamam sincs mitől lehet. Este a fürdés után simán elalszik, de az éjszaki keléseknél masszirozni kell a pociját, amig nem pukizik legalább egyet esélyem sincs rá, hogy letegyem, vagy felorditja az apját is.

Néhány kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kistiggrincs

gabolino!
Nagyon szép ez a kisfiú, és milyen csókos szájacskája van!!!

hbetti!
Julcsi :) - Engem is így hívnak.. :) Julianna a becs. nevem.. de mindenki Julcsizik... Nagyon tündéri kislány! Pont gondoltam,hogy milyen rég voltál felénk!
Szép nagyon a rucija is. A cipőt merre vettétek?? Mert mindig cipő gondunk van.. a Brendon -ban vettem legutóbb nagyon-nagyon jó áron vannak cipők, sosem gondoltam volna, de ott a legolcsóbb eddig a cipő és nagy a választék, de nem láttam ilyen helyes kis rózsaszínt.

honey! gabolino!
Neeem veszek már ilyen újságokat.. régen, teresség előtt vettem.. unalom űzőnek tökéletesek voltak.. most soha nem unatkozom annyira,hogy meg vegyem.. a neten szoktam olvasni..blikk -csak mert amúgy nem adnék pénzt érte- és ott már hetek óta az ördöggel foglalkoznak.. és az index, amit még mindig el olvasok.. és tudjátok ott húztam ma fel magam, mert ott nem is írták P.Petrát .. de az Ördög megint főcímként ott volt... a győzikeshowtamitsokanútálnak néha nézem, mert nincs benne politika.. tömény baromság az egész.
Akármilyen kabarét, humoros műsort nézel, mind tele van politikai megjegyzésekkel tűzdelve.
Bőven elég sokszor a bőrünkön tapasztalni a politikai döntéseket.. nem, hogy még ezt poénként is vissza nézzem.. én nem tudok azon nevetni, hogy sok embernek nincs mit ennie, nem tudják ki fizetni a számláikat.
Ez nem humoros, hanem horroros.. bár tudom,hogy nincs ilyen szó a magyar nyelvben, de csak így tudnám jellemezni, ami ma itt megy nálunk.
HÚú most nagyon el kanyarodtam a témától.. bocsika lányok.. (Pedig még meg se kell,hogy jöjjön.. Nem tudom,hogy mi ez a szó---ás nálam)
Azt is tudom,hogy elég ferde ez a magyar sajtó.. azt is tudom,hogy meg kell élni valamiből.. de emberek életével így játszani.. és ennyi bőrt le húzni egy - egy emberi történetről.. hát inkább siralmas. Szerintem.

Kistigrincs!
Most látom,hogy Zalánról jöttek fotók!!! Nagyon nagy fiú Már! Nem utolsó sorban pasis!!!

szeder74

Lányok, akit érdekel:
Anya, taníts engem c. könyv pdf-ben
http://manoportal.gportal.hu/g.....g=29015158

Kistiggrincs
Nagyon jók a fotók, az utolsó a kedvencem! Imádni való!!

Szeder,
Szóval Te is Julianna vagy? Szerintem nagyon szép név, az imádott nagymamám is az volt. Egyelőre még Julcsizzuk (illetve apa Zsülikének hívja viccből Fásy Zsülike után), de majd ha nagylány lesz, Juli lesz.
A szép rucit és a cipőt együtt vettem a Vaterán. Ez lett a mániám mostanában :oops: , de ooooolyan szép Next babaruhákat lehet venni olcsón! Igaz használtak, de én nagyon újszerű, hibátlan cuccokat vettem eddig. És sajnos nem bírok soha elllenállni...

Kép
hbetti

Sziasztok!

Sikerült jönnöm kicsit!

Annyira édesek a babák, imádom nézegetni a képeket! :)
Próbálok reagálni mindenkire, de jó pár oldalt vissza kell olvasnom, nem ígérem hogy sikerülni fog!

A.M. annyira édes Mini Gyuszika! Kis huncut, imádom!!! :lol: :lol:

Lanta, tesós kép édes nagyon! Hű, még Kornélia is nagyon pici! Elniszem, hogy nehéz, még egy négyéves mellett sem annyira könnyű pici babával!

Eszike, én is csodálkozom hogy megkapta Noémi az oltást!
:shock: De az a lényeg,hogy nem lett semmi gond! Jobbulást neki!

Minyu, nekem tetszik az új hajad! Enyém is hullik, jövő héten fodrászkodom...
Csongi fun vagyok én is! Tündéri a nevetős kép! Nándi is olyan szép kisfiú!

Bejci, Ádámmaciját is a Jézuska hozta! :)
Szegény Te! Iszonyú lehet ez az allergia! :?

Gwini, jó hogy a barack hat Lalunak! :)

Honey, Annyira szép Flóra! nekem ő az egyik kedvencem... 14 óra alvás egyben tényleg iszonyú sok! Remélem ez a reggel 7 órás ébresztés beválik majd!
Nagyon ügyes kislány hogy ennyit fejlődött!

Sziszi, jobbulást Rékának! Nekem is az a véleményem, hogy ha kiütötte az antibio akkor újat kellene íratni, nehogy komolyabb gond legyen!

Tiggrincs, Zalán olyan kis drága! :lol:

Ági, Dávid beindulásán nagyon jót nevettem! :lol: :lol: Ádám is csinált valami hasonlót tegnap, csak ő kézzel-lábbal amikor Dorka az orrát puszilgatta :lol:
Egyforma tornázónk van, nézd!
Kép

Szeder, hozzátápit kicsit lightosan már én is lekezdtem, mivel egyre kevesebb a tejem, sok tápit kap Ádám.
Nestlé almalét kap harmadik napja, imádja, remeg érte, elkapja a kezemet, fogja a poharat, tolná a szájába :lol: :lol:
Hű, már 21 hetes Adél!? Édes kicsi csajszi! Igazi nő már most!

Lanta, Ramónának boldog névnapot! :) Az a bealvás :lol: :lol: :lol:

Röné, ekcémára steroidos krémet adnak! De amennyit használsz, attól semmi baja nem lesz a babának! Ádám pofiját is kenem, Dorkát is kenni kell(ett) vele...

Gabolino, üdv! Andor nagyon cuki kispasi! :lol:

Humanka, 8 kiló?! :shock: Ez igen! Kérünk képet!

Márti, örülök,hogy jobban vagytok! Thomas nálunk is sokáig sláger volt, még most is szereti Dorka, de már Eperke az igazi favorit :?

Monee, Ákos micsoda husigolyó! :lol:

Holka, tündériek a csajok! :)

Rólunk. Dorka a héten már oviba járt, olyan csönd volt itthon! :(
Kedden megyünk neurológiára, mert Ádám 80%-ban balra fordítja a fejét és mintha a bal oldalát nem használná olyan intenzíven. És az előzmények, az én betegségem miatt nem akarunk kockáztatni.

Egy kép még a végére. Gyakoroljuk a buksi emelést :)

Kép

Kép

Kép
anyoooka

SEGÍTSÉG!!!!!

Tudjátok, hogy napok óta szenvedünk, fogyás, hirtelen két cici, gyakrabban éhes.... Állandóan szaporítom a tejet, ma hajnalban felkeltem fejni, eredmény: bal ciciből tiszta véres tej folyt (Bálint napok óta csúnyán rángatja), jobb mellből 25 ml!!!!!!!!!!!!!!! (Bálint egyébként ma hozta a súlyát szépen, nem fogyott) Volt valaki, akinél ilyen hirtelen apadt el a tej? Hogy viselte a gyerek a hirtelen átállást a tápszerre? Egyáltalán tudtok valami okosat tanácsolni nekem? Kérlek segítsetek, nagyon ki vagyok......
blúmi

Sziasztok!!

Én is ideértem végre de megint annyit sikerült írnotok , hogy ismét elveszítettem a fonalat!!! De a lényeg, hogy pörög a topic :lol:

Blúmi sajna ehhez nem tudok hozzászólni! Remélem hamarosan ír valaki Neked valami okosat!! Addig is kitartás!!

Anyooka nagyon jók a képek, az első különösen tetszik!! Drukk a neurológiához!!! Hogy tetszik Dorkának az ovi??

Kistiggrincs nagyon édes Zalán baba, ahol fülig ér a szája tündéri :lol:

Hbetti jó, hogy újra itt vagy!! Nagyon édes Julcsi baba!!

Honey sajnálom, hogy Flóra belázasodott remélem azóta már jól van!!!

Szeder háááááááát ez a kis Adél tüneményes. Igazi kis csaj valóban :lol:

Bejci sajnálom, hogy em múlnak a kiütések :( A fogyásnak örülök! Látod erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó :wink: De ez az allergia akkor is monnyon le!!!!!!

Holka nagyon szépek a lánykáid!!! :lol:

Sziszi nagyon sajnálom Rékát, tippem sajna nincs!!

Monee homeopatiához Én sem értek de nagyon szép édes a kisfiad!!

Hozzátápi látom egyre többen kezditek! Lehet Nálunk is eljön a pillanat!!! Pedig most úgy szerettem volna 6 hós koráig szoptatni Ramónát, de nagyon elbizonytalanodok mostanában, hogy már lehet nem elég a tejci! Na majd meglátjuk! Egyenlőre nem adom fel.
Mi is megkaptuk az oltásokat. Nagyon ügyes volt mindkét csajszikám!!! Szerencsére Ramóna sem lázasodott be! A védőnő mérése alapján most 6170 gramm és 60 cm.
Most csak erre az oldalra tudtam reagálni és sajnos mennem is kell!!! Még a két új kedvenc képem felteszem ha nem bánjátok!!

Kép

Kép

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Hbetti: nekem az írja, hogy a keresett file nem található :(

Anyoooka: Ádám nagyon helyes, és ő is olyan kispasis :) Neurológiához drukk!

Blúmi: Esetleg szoptatási tanácsadó? Hátha tud segiteni!
Én mostanában próbáltam fejni, de ha nem indul be a tejleadó reflex, max 20ml jön le nekem is. Nekem a mellszívó nagyon ritkán inditja be, kézzel meg egyáltalán nem, csak Zalánnak sikerül. Amelyik melled sebes én arra nem tenném Bálintot, amig be nem gyógyul, max óvatosan fejném. Ha nem fogyott, akkor tuti eszik valamennyit, az is lehet, hogy holnapra már hizni fog.

Lanta: nagyon édesek a lányaid! Miből gondolod, hogy nem elég a tej?

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Köszönöm a dicsiket! 8)

Lanta, nagyon szépek a lányok! Kornélia már olyan nagycsajos!

Blúmi, a sebes cicit én is csak fejném ezerrel amíg helyre nem jön, és Garmastan kenőcs.
Egyébként egy ciciből én már régóta csak ennyit tudok kifejni, 50 jön le kb. kettőből. Ha Ádám szívja, akkor valamivel több, két ciciből 80 körül.
Minden evésnél előbb cici és ha már nagyon nincs benne semmi akkor kapja a tápi pótlást. Nálunk nem volt semmi gond ezzel, megeszi a tápszert is - igaz, nem olyan intenzitással mint a tejcsit, de hát ezen meg ne csodálkozzunk!

Nyugi, ne idegesítsd magadat, Te mindent megtettél! Én ezt is sikernek könyvelem már el, Dorka csak 10 hetes koráig kapott anyatejcsit, onnantól csak tápi.

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok, jó reggelt!
Csak gyorsan bekukkantottam, mert sok ma a dolgom, ráadásul délután temetésre megyek. Előre rettegek, tudom, hogy ki fogok borulni. :cry:

Anyoooka,
Gyönyörű a kis Ádám, és nagyon ügyesen tartja a buksiját. Biztos nem találnak semmit a neurológián!

Blúmi,
Nagyon sajnálom, rossz hallani, hogy ilyen kétségbeesett vagy! :( Sajnos én nem tudok segíteni, de a LLL jó ötlet, hívd őket, nagyon segítőkészek!

Lanta,
Nagyon szépek a lányok, és nagyon hasonlítanak egymásra! Legalábbis én úgy látom..

Kistiggrincs,
Valamiért nem sikerült normális bemásolnom a linkat. Na mindegy. Ha felmész a manoportal.gportal.hu-ra, akkor a jobb oldali menüsorban, teljesen alul találod.

Na megyek, mert Julcsi már hiányol. Ha nem leszek nagyon kikészülve, akkor még este jövök. Szép napot!

Kép
hbetti

Sziasztok!

Képzeljétek, pár napja már megint nagyon rosszul alszom. :cry:
Mgint csak forgolódok éjjel 1-2-ig, aztán pedig már olyan gyakran kel a Lalu, hogy azért nem tudok aludni. Már elegem van ebből, mert nem tudom, hogy mitől van. Tegnap is gyakran kelt a Lalu és mégis aludtam vagy 9 órát. Nem tudom, hogy a gyomromtól van-e vagy lelkileg? Most elraktam a mérleget, mert azon is csak idegeskedtem. :evil:

gwini

Betti: köszi, így megtaláltam :)

Kép
kistiggrincs

Gwini: sajnálom a rossz alvást :( Nem lehet, hogy már eleve stresszesen mész aludni, aztán amikor nem tudsz elaludni még stresszesebb leszel? Másik fórumon ahova irok szoktak ajánlani egy homeopátiás szert elvileg segit, sedatif pc. Ha már próbáltad vagy javasolta más, akkor bocsi a belepoffért, eléggé lyukas mostanában az agyam. :oops:

Kép
kistiggrincs

Hello lányok!

Betti: Üdv újra itt! Aztán mostmár tessék jönni rendszeresen! Julcsi babád gyönyörű kislány, nekem szoknyában tetszik igazán! :wink:
A temetést sajnálom.. :(

Gabolino
: Bár téged még nem láttalak személyesen, de Andor szerintem tiszta apja! Legalábbis a szemei tuti! Nagyon szép kisfiatok van! :lol:

Anyoooka
: Remélem nálatok is csak vaklárma, hogy Ádám a bal oldalát nem használja olyan intenzíven! Minden esetre mennek a drukkok! Viszont édes pofi ez az Ádám baba! Olyan szépen néz! :)

Blúmi: Én ebben sajnos nem tudok tanácsot adni, de talán Honeynak volt egyszer, hogy a hajszálerek megsérültek a mellében és ettől véres volt a teje. Minden esetre szerintem is pihentesd! Ami az apadást illeti, tápszert tudsz adni Bálintnak? Mert ha igen, akkor ezen ne rágd magad! Szoptattad amíg tudtad, mindent megtettél!

Tigrincs
: Zalán tök jó pasi! És behalok, mekkora szájjal nevet!! :wink:

Lanta: A két lány csodaszép! És milyen szép szemeik vannak!!! Örülök, hogy az oltás rendben volt! :wink: Szerintem az a 6170 gramm nem kevés Ramónának! Úgy érzed, hogy megcsappant a tejcid?

Honey
: Lement Flóra láza?

Szeder: Milyen éjszakátok volt?

Hát csajok, én most örömködöm! Tegnap elküldtem a konduktor csajszinak Bianka képeit, hogy már mellkastámasz nélkül is elvan, és nem viszi hátra a kezeit.. és tökre megdicsérte. Ahogy láttam, felzárkóztunk buksi-emelgetés és könyök támasz ügyben mi is. Ja és tegnap amikor már unta magát hason, addig addig hintáztatta magát, míg a hátára nem fordult. Na jó, ez anyum szerint még nem az a kimondott fordulás, de azért nekem nagyon tetszett.
És akkor 2 tegnapi kép:

Kép Kép

Jaj, most nézem, hogy mindig ugyanebben a rugdalózóban van a feltöltött képeken... 8) ..pedig van ám más ruhánk is :lol: :lol:
Vendég

Gwini: Már bocsi, de szerintem a mérleg elrakásnak éppen itt volt az ideje!!!! Olyan rossz volt állandóan azt olvasni, hogy idegeled magad azon, hogy Lalu most éppen mennyit eszik! Nyugi!! A képek alapján Lalu nem éhezik! Bianka pl tegnap csak 60-80 grammokat evett.. és mégsem idegeskedem rajta! Hidd el, neki is és neked is jobb lesz, ha nem méregeted minden etetésnél. Drukkolok, hogy megnyugodj!
Vendég

Kistiggincs!

Szerintem igazad van, csak sajnos nem tudom leküzdeni.
A sedatifot már próbáltam, de nem ért semmit. Csak azt nem értem, hogy tegnap meg vagy 4-szer felkelt a Lalu és mégis mindig simán visszaaludtam. Ma meg nem ment. :cry:
Amikor nem tudok aludni, akkor semmi sem hat.
1-2 hétig tök jól aludtam és akkor semmit nem szedtem.

Bejci!

Gratulálok Biankának! Nagyon ügyes kiscsajszi! És nagyon szép is! :lol:
Igazad van a mérleggel kapcsolatban. Csak heti 1-szer fogom mérni. Csak hát így meg nem tudom, hogy milyen gyakran tegyem cicire? Mert lehet, hogy csak 40-et eszik és akkor 1 óra múlva újra éhes lesz. :roll: Félek, hogy így még rosszabb lesz.

gwini

Gwini: Próbáld ki azt, amit Monee! Ő mindig cicire teszi Ákost, ha rákéredzkedik. És Ákos elég jó súlyban van! :lol: Ráadásul ha napközben többször cicire teszed, lehet, hogy kevesebbszer kel éjszaka!
Vendég

Gwini: alvásra sajna akkor nincs ötletem, drukk, hogy mihamarabb elmúljon!
Ciciretétel: én bevallom őszintén, hogy már nem nézem az órát, max olyan szempontból, hogy 2 órán belül lehetőleg ugyanarra a mellre tegyem vissza. De ha az üres, ő meg cicit akar, átteszem a másikra. Teljesen változó, hogy mennyi időnként eszik, tegnap csinálta, hogy 2,5 órán belül evett 3szor, majd játszott egy órát, aztán aludt 3-at. Mondjuk ezt a bármikor mellre teszem dolgot nem tudom mennyire lehet kivitelezni nagyobb gyerkőc mellett.

Kép
kistiggrincs

Bejci: Bianka nagyon ügyesen könyököl már! Átforduláshoz is gratula. Zalán még csak tolja a popóját, de többek szerint lassan át fog billeni hasról hátra amilyen intenzitással tudja csinálni.

Kép
kistiggrincs

Tejci: hát nem tudom, hogy elég vagy nem csak már belém beszélik. Ugye azt írtam, hogy Ramóna napközben is amikor cicizik sokszor kiköpi és sír aztán folytatja. Ez már így megy lassan egy hete. Amúgy általában két óránként eszik. És ugye aki látja ahogy szopizik azt mondja, hogy biztos nem jön úgy belőle ahogy azt Ő szeretné. Kornélia anno ilyeneket nem csinált. De Nála is 4 hósan elkezdtem a hozzátápit mert esténként már tápszert is kapott. Most nagyon örültem, hogy nem kell a tápi és szeretném 6 hós koráig csak szoptatni Ramónát. Hát amíg bírom addig úgysem nyúlok máshoz és ha hízni is ilyen szépen fog akkor meg pláne nem. Az éjszakai etetések sem esnek nehezemre de azért nem bánnám ha javulna kicsit a helyzet :lol: :lol: Amúgy a karamalz meg az alkoholmentes sör az folyamatosan megy Én is esküszöm rá :)

Gwini sajnálom az éjszakáid, de az szuper, hogy a mérleget eltetted. Én is azért szoktam le a mérésekeről mert itt csak azt olvastam melyik baba mennyit eszik Ramóna meg tökre keveset és amióta nem mérem nem is hergeltem magam a mennyiségekkel. Most, hogy így szopizik Ramóna most sem fogom elkezdeni mérni csak kb. heti egyszer, hogy tutira hízik-e és amíg hízik kitartok. A Sedatif PC-ről Én is hallottam Te próbáltad már???????? Lehet tényleg segítene (persze ha még nem próbáltad).

Hbetti sajnálom a temetést ha tudsz majd gyere este.

Kistiggrincs nem próbáltad a Babynos cseppeket??? (Csecsemők és gyermekek görcsökkel, felpuffadással járó gyomor- és bélpanaszai megelőzésére illetve csökkentésére. Emésztési zavarok csökkentésére (pl. rossz emésztés, székrekedés esetén).
Csecsemőknél 3 hónapos kortól naponta 3-6 cseppet). Én is tegnap este megint adtam Ramónának és nem is kelt fel annyiszor mint más éjszaka!

Bejci örülök az örömödnek és nagyon édes és ügyes Bianka a képeken! A rugi Nekem nem tűnt még fel :wink:

Kép
Kép
lanta

Gwini most olvasom már próbáltad a sedatifot. Akkor sajna nekem sincs ötletem.

Ciciretétel: Én ugyan úgy csinálom mint Kistiggrincs. Gwini egy próbát megér. Nagyon drukkolok, hogy megoldódjanak a dolgok.

Kép
Kép
lanta

blúmi :)
pont a héten beszélgettünk a barátnéval, hogy a tejcsi dolog nagyrészt fejben dől el. Ha hirtelen apadni kezd akkor meg pláne sztem. Próbáltál pihenni, vagy kimenőt kérni? Tudom, nehezen kivitelezhető, de többen is írták, hogy csak 1-2 óra szabadság is jót tett a tejcsinek.
Hogy vérzik, nem tudom, hogy szabad-e kelle-e cicire tenni, de ha meg nem teszed, félő, hogy begyullad. Megkérdeznék egy LLL-est, mi a véleménye, és garmastannal vagy bepanthennel kenném. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

gwini :)
hát nekem sincs jobb ötletem. Citromfűteát szoktak még javasolni, ez jót tesz a babának is, ha átmegy a tejcsibe. Esetleg kis illóolajos fürdő, vagy bármi ami ellazit, esetleg 1 korty bor? Tudom, ezeket nem nagyon szokták ajánlani, a baba szaglása miatt (márhogy nem érzi az anyaillatot annyira), meg az alkohol miatt, de sztem nagyon pici mennyiségben nem árt. Én tegnap este ittam 2 korty tokaji aszút, és totál fejbevágott, nagyon álmos lettem.
szopizásnál: én azért nézem az órát, bár Csongi letöbbször 2 óránként eszik, előfordul, hogy másfél óra múlva kiabál, vagy hogy 3 óra múlva is még jól eljátszunk. Sztem ráérzel majd te is.

bejci :)
nekem se tünt fel, hogy mindig ugyanabban a rugiban vagytok :) És ez a csodálkozó Bius nagyon ari :) Az átfordulás pedig igy indul ám! Hintázással. 2-szer már Csongi is átfordult hasról hátra, de sztem akkor csak a lendület vitte. Hátról hasra viszont már remekül megy, és imád úgy maradni :)

Márti :)
asszem te irtad a tolatást: nah, Csongorom is csinálja, nagyon vicces, ahogy felhúzza a popóját és lökné magát, de inkább hátra felé sikerül :D

gabolino :)
nem használunk borostyánláncot, én félnék a nyakába tenni ilyet.

na, megyek, mert ropogott a gatya itt mellettem :lol:

Kép
Kép
Kép
minyu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?