A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

látom Hajnóca megelőzött :) :) :)
Vendég

nem 164 nap hanem 168 nap :) a TGYÁS
Vendég

[quote="rana33"]M írta:rana33ég mindig vannak hiányosságok:

Mnzsani, Hanna, Zsófi, Szezso, Mabe: ET dátuma
Zsófi, Mabe, Kisbuta: pihi volt-e és hány nap
Hanna, Mabe, Petné (ő most igazoltan van távol), Szezso, Nyulasz: mhny vastagsága
Nyulasz, Petné, Mabe, Szezso, Hanna: kismama kora (mondjuk ezt épp kikereshetném a másik táblázatból is... :oops: )

Hirtelen ennyi, majd ügyködök.

Bocs :oops: :oops: :oops:
Kor: 25 éves
ET: 2008. dec. 19-én volt (3 napos embriók), nyálkahártya 13 mm
ET után olyan lájtos élet volt... nem szigorú fekvéssel
(ET előtti este és ET+4-nél hancur apával :wink: )
ET+9: pozitív teszt, HCG: 136 (jan. 05-i UH alapján egy baba van)
Vendég

Látom Mabe, Te is rettegsz :lol: :lol: Beleírtál apait-anyait :D

Kép
estike66

Halihó!

Rana: én már megírtam az ET időpontját, a többi adattal együtt :wink: amúgy 2008.dec.18. :-D
A többi:
Kor: 31
Méhnyh.: 12 mm

Skrisz: délelőttönként én is azt gondolom, jó lenne valami plussz tünet :-D aztán eljön az ebéd, amit egész estig szóló puffadás és hasi diszkomfort érzés követ :roll:

Hajnoca: nagyon jók ezek a cuccok! :-D én már csak a bátorságotokért is átengednélek Benneteket simán a vizsgán :wink:

Kisbuta: nagyon drukkolok, hogy sikerüljön elintézni ezt az ügyet...

Zsófikám: nem lesz gond, főleg ennyire minimális barnával. Az is jó, hogy tudsz Utro-t szerezni. :-)
T mobilszámát mindenki tudja, aki kapott zárójelentést a beülti után :-D :wink: vagy neked nincs rajta? :roll: mert akkor megírom otthonról…

Mabe: légyszi mondd, hogy Te még nem híztad ki egyik nadrágodat sem…..mert én nem. A többiek meg mind igen. Igaz, ők előbbre járnak. :-)

Lola: fránya hematoma…de már elég nagy a baba, nem okozhat túl sok gondot, ugye? Nem értek hozzá :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok! :P

Most csak gyorsan: UH megvolt reggel, 8 tüszi növekszik (13-15-ösek), stimu vasárnap estig. Hétfőn reggel UH, punkció szerda-csütörtök körül.

Este jövök! :P

tillidian

[quote="estike66"]L írta:estike66átom Mabe, Te is rettegsz :lol: :lol: Beleírtál apait-anyait :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szezsó
Nekem jók a cuccaim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Till
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Till,ügyi vagy :D
Lányok,köszönöm a felvilágosítást...de azt nem találtam meg,hogy gyed-nél mikori fizetést veszik figyelembe.Azt az évet,amikor szülök,vagy az elötte levő évet? :roll:

Enyém nadrágok is jók még :wink:
Vendég

Nyulasz,
a szülést megelőző 180 nap átlagát. (azt hiszem.)

Kép
kisbuta

Bekukk! :lol:

Kismamiknak: Kép

Stimusoknak, szurkálóknak és spontánozóknak: Kép

És Mindenkinek: Kép

Páááááá:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

[quote="nyulasz"]T írta:nyulaszill,ügyi vagy :D
Lányok,köszönöm a felvilágosítást...de azt nem találtam meg,hogy gyed-nél mikori fizetést veszik figyelembe.Azt az évet,amikor szülök,vagy az elötte levő évet? :roll:

Enyém nadrágok is jók még :wink:

A GYED-et a 168 nap TGYÁs után tudod igénybe venni. Ha 2009 aug-ban szülsz, akkor a Tgyás kb. 2010-ben jár le... és akkor a gyed alapja a 2009-es jövedelmed.

Viszont alanyi jogon jogosult vagy GYES-re, ikreknél dupla gyes jár.

Nézz utána, hogy melyikkel jársz jobban!
(viszont azt ne felejtsd el belekalkulálni, hogy az ikrek, a trigeminik meg főleg szeretnek korábban kibújni)
Vendég

én is pontosítok: az igénylést megelőző 180 nap átlagát. Vagy ha előtte táppénzen voltál, akkor táppénzt megelőző 180 nap jövedelmét átlagolják.

Kép
kisbuta

Írtam egy csomót, de ELTŰNT! :shock: (Nem elszállt, felszívódott) Bizti Apa keze van a dologban... :? Na még egyszer, nagyjából:

Till, a 8 a szerencseszámom, remélem a tiéd is! :wink:

Itt az új feketelista (nekem semmi sem elég jó, tudom): :twisted:

Mabe: Hány embrió, hány sejtesek? Plusz jó tanácsok (lelki tényezők)?

Zsófi! Et dátuma, pihenés?

Hanna (ha még emlékszel): ET dátuma, akkor hány éves voltál, hcg ET+hányadik napon?

Zsani (ha még emlékszel): ET dátuma?

Petné hány éves? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
2 db 8 sejtes embrióm volt...
Lelki tényezők... apával úgy álltunk hozzá, hogy sikerülnie KELL!
Jó tanács... nekem bejött, hogy elfoglaltam magam és nem folyamatosan magamat figyeltem... akkor volt a karácsonyi jövés-menés, rokonozás...
Vendég

Halihó!

Én ebben a témában nem tudok segíteni, de én is szívesem olvasom. Majd idén hasznosítom úgyis. 8) :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kobzozsu: jó lenne, ha már mi is megírhatnánk, mi segített minket a sikerhez,..... Na de majd ezekkel az infókkal!!!!!!!!!!! :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi :D

Mondjuk én a gyes és a többi témához nem tudok egy kanyit se szólni.
A mi segített sikerhez? A tavalyi sikeres lombikomhoz tudnék írni, de az csak félig volt sikeres. :?
De idén mi is összegyűjtük az infókat!!! :lol: :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Én is szeretném már, ha leendő kismamik innák a szavaimat, hogy hogyan sikerült bebabásodnom.... :oops:

Na megyek, nagy takarításban vagyok, csak bekukkantottam.

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, :mrgreen:

skrisz72

Szép napot mindenkinek!

Petne, könnyű szülést kívánok nektek, talán már babázol is :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

elkélne már egy tábla az aktuális eseményekről is. A kismamikat még csak-csak tudom követni,
de nagyon szeretném tudni, kinek aktuális a drukk Tillen és Babán kívül, meg persze Petnén kívül.

Kép
kisbuta

Bocsi,hogy így ismeretlenül beszaladtam.
Gratula minden kismamának!

Nyulasz,
azt tudtad,hogy 3 baba után az állam köteles 1 évig nevelőnőt(segítőt)kirendelni melléd (persze ők fizetik)
Vendég

Szia Loviné! Honnan csöppentél ide? Melyik topikba írogatsz?
Látom metet szedsz. Ti is babát szeretnétek?

skrisz72

Hellóka!

Skrisz,
a pcos topikba írogatok.
Igen,szeretnénk nagyon már csak eddig csinálták az inszemet ,meg a lombikot(3),de elfelejtették közölni, hogy pcos vagyok, csak a 3. után.
A 3. sikerült csak elment, most lenne 14 hetes.
Vendég

szia Loviné!
és akkor mikor lesz a következő lombikod? Gondolom egy időt ki kell hagyni, amíg a met beállítja a szervezetedet... Vagy utána esetleg spontán is van esélyetek?
És részvétem a kicsi elvesztése miatt :(

Kép
kisbuta

Loviné, hát ez vérlázító. Idióták. Hogy nem lehet azt észrevenni. A lombik előfeltétele, hogy belülről is megnézzék a méhedet. Sajnálom, hogy elvesztettétek a kicsit. Hány hetet maradt veletek?

skrisz72

Szia kisbuta!

A doki szerette volna most januárba,de én nem akarom elpuskázni a két lehetőségem.Olyan fél évbe gondolkozom.

Olvastalak egy helyen ,te is megjártad a poklot.Nem semmi amit megtesznek velünk.

Van két fagyibébink jó lenne őket visszakapni.
Van valakinek tapasztalata ez ügybe?
Vendég

Fagyibabákról megoszlanak a vélemények. Állítólag aki túléli az ébresztést, az már nagy százalékban meg is tapad. Példa erre Petne, aki ma reggel ment be szülni a kórházba. Az ellenpélda Baba, aki most legutóbb fagyibabákat kapott vissza, de nem tapadtak meg. Nem lehet tudni.

skrisz72

A méhemet 2005-be megnézték az ok volt.

A mi kis angyalkánk 5 hetes volt.Éreztem végig, hogy erős, csak hát a hormonjaim.......kilökte a szervezet.
Vendég

Szezsó is fagyibabákat kapott vissza most karácsony előtt, és sikerült neki. Szóval vannak pozitív példák.

Kép
kisbuta

Loviné,
És itt a lányok a fagyibabát nem tb-re szokták visszakérni, mert nem olyan drága, mint egy stimus lombik, viszont így nem fogy a maradék két lehetőségetek. Ez is egy szempont.
Hova jársz egyébként?

Kép
kisbuta

2005 az már rég volt. 1 évnél régebbi eredményeket nem is szoktak elfogadni. Megkérdezhetem, hogy hová jártok?

skrisz72

Loviné, sajnálom. :cry: De igazad van, hogy vársz egy kicsit, hogy hasson a met. Hogy derült ki végül a PCOS?? Voltál terheléses Inzulinon?? Én is szedem a metet szeptember óta. Remélem, most segít majd nekem a lombik során!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok! :-)

Petne, Julcsi hajrá! Petne nyomjaaaad! :lol: :lol:

Rana, nagyon jó ötlet ez a közvélemény kutatás, már nagyon várom a táblát!

Lányok, nekem még márciusban sem lesz lombik: magas lett a Prolaktinom, kaptam Norprolac 75mg-osat (kérdezte a dokim, hogy szedtem-e régen erre a hormonra valamit, mondtam, hogy tavaly felírta a Bromot az endokrin dokim, de nem tudtam szedni mert sz@rul voltam tőle, azt mondja ennek a gyogyinak nincsenek olyan mellékhatásai mint a Bromonak, hát kíváncsi leszek!)
Kérdeztem, hogy mi legyen a Met-el, mert most is több mint 1 hétig barnáztam mensi előtt a Met mellett is + most 2 napja nem szedtem és tök jó a közérzetem...azt mondja, hogy szerinte ne szedjem, mert nem az inzulinom lehet a gond, inkább a hematológia eredményét szeretné megvárni+ a prolaktint helyrerakni! min. 1,5 hónapig kell szednem a gyogyit aztán ellenőrzés, addig szóba sem jöhet a lombik míg a prolaktint nem csökkentetük! Nem baj, most eldöntöttük apával, hogy helyre állítjuk a szervezetm sav-bázis egyensúlyát(azt olvastam, hogy nem csak meddőséget okozhat az elsavasodás, hanem a krónikus arcüregygyulladások többségében is ez áll!)+ hétfőn bejelentkezem egy reflexológushoz is... Szóval még várat magára a lombik, de addig sem tétlenkedünk!
Ha esetleg valakit érdekel, az elsavasodásra és méregtelenítésre, most a grapefruit mag kivonat mellé vettem még csalánmag kivonatot és homoktövismag kivonatot, valahol azt olvastam, hogy ez a három dolog jó erre! Természetesen most már no édesség, szerencsére Apa is csatlakozott hozzám így együtt talán könnyebb lesz lemondanom a káros ételekről!
Bocsánat a kisregény miatt!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Debibe járunk és a laparom elfogadták a többi mind friss volt.
Gyanitottam,hogy a doki miért ajánlgatta az új stimut, most megkaptam a választ.
Köszike.

Rana!

Csak éhgyomri volt, most megyek kedden kontrollra,akkor lesznek vérvételek,majd meglátjuk.
Neked volt mensi és súlyproblémád?
Ti mikor kezditek?

Skrisz,
első baba?
Mi a probléma?
Vendég

Tücsi, jól teszed, hogy előbb kikúrálod magad. A lombik megvár. Jobb úgy nekivágni, hogy rendben vagy és magabiztos vagy.

skrisz72

Loviné, igen, első baba. 37 éves vagyok, el vannak záródva a petevezetékeim. Más gond nincs. :wink:

skrisz72

Tücsike, sajnálom, hogy megint halasztani kell. Nade tényleg nem érdemes addig kezdeni, amíg helyre nem teszitek a dolgokat! Még jó, hogy kiderült ez a prolaktin is! Barnázás hátterében sárgatest-elégtelenség is állhat, úgy tudom.
De nem fogsz eltűnni megint, ugye????? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

És még én voltam megijedve,hogy lemaradok valamiről.
Vendég

Loviné, :lol: :lol: nem maradsz le semmiről. 43 éves korodig belefér a baba. Bár azért jobb lenne minél előbb a genetikai kockázatok miatt. Direkt írtam 43-at, mert van egy ilyen korú kismamánk is, Estike. Úgyhogy fel a fejjel, neked is sikerül!!!

skrisz72

Loviné, én is Db-be járok! :D Te itt kihez?????
Nem volt se súly, se mensi problémám (mindig pontosan megjön szerencsére, met előtt kicsi barnázás volt, mostmár az sincs), sőt, nekem a pf-im se policisztásak. Terheléses inzulinon viszont enyhén emelkedett volt az érték, és sok doki mondta, hogy ciszták nélkül is lehet valaki PCOS-es, meg hogy szedjem a metet, ártani nem fog semmiképp. Azóta meg azt olvastam, hogy a stimu hatását is segítheti, úgyhogy már nem bánom, hogy szedem. Remélem, 4-5 hónap elég volt, hogy hasson, mert a kövi ciklusban megyek a 2. lombikra (lásd vonalzóm).
Nálad mensiproblémából derült ki, vagy a hormonokból? Ha jó lesz most a terheléses inzulinod, akkor akár kezdhetsz is a kövi ciklusban, nem??? :roll:
Egyszer már átkuksiztam az őstopikodba, a metről kerestem volna infokat (én még elvileg spontánban reménykedhetnék), csak lusti voltam végigolvasni.
Nálad amúgy minden rendben???? Lombikra vagy inszemre mész majd?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lányok,
ma sem tétlenkedtetek! :lol: (esti programom TV helyett: a napi történést végigolvasni :lol: )

Petne,
megadrukkok!!! Jujj, de jó!!! :P :P :P Nagyon szurkolunk!!!

Loviné,
üdv itt! :P Legyél nagyon hamar Anyuka, szívből kívánom Neked is! :P (a PCOS topicból én elmenekültem, van ott két "kiskakas a szemétdombon", akik osztják az észt rendesen, ha kell, sértegetnek :oops: Itt Mindenki tünemény!!!!!)

Tücsi,
sajnálom a csúszást! :cry: De igazad van: mindent rendbe kell tenni!!! Nagyon drukkolok!!!

(Lányok, az ugye normális, hogy a hasam akkora, akár egy fél dinnye? :shock: ennyit nem eszem! :evil: :lol: - úgy értettem, ilyen csak nagyon sok tüszőnél szok lenni :roll: - na jó, nekünk a 8 az csúcsokat dönget! :lol: )

tillidian

(Apa szerint Manóval 5 hónaposan néztem ki így :shock: :lol: - itt rötyög rajtam, hogy máris felvehetem a kismama rucikat :lol: - ja, előszedtem, kimostam mindet...bár a legtöbb eléggé divatjamúlt már - ugye 2001-es széria - de hátha ez is motivál :lol: )

tillidian

Till, a haspuffadás teljesen normális. Egyél sok fehérjét és igyál sok folyadékot.

skrisz72

Csajok,
beszéltem Kiscsillaggal.
Puszil mindenkit és ég a pofijáról a bőr és azt mondja semmi keresnivalója itt. Mondtam neki olyat ...... :lol: :lol: :lol:
Azért majd megpróbál néha jönni, de neki is vizsgaidőszaka van most. Olya furinevű vizsgáivannak, mint a többi vizsgázónak. :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Loviné
Üdv itt :lol:
Én is debreceni Kaális vagyok... :wink:
PCOS... Debrecenben van egy nagyon rendes doktornő, aki ebben tud neked érdemben segíteni.
(ezeket a vizsgálatokat mindenki magának intézi, a meddőségis doktorok nem igazán küldenek kivizsgálásokra :cry: )

Till
Stimu velejárója...
Vendég

Till, nekem csak négy tüszim volt lombik alatt, mégis dinnye volt a hasam végig. Mondjuk szerencsére a cicijeim is! :lol: A dinnyéimről már tettem fel képet ide a fórumra, lapozz vissza, megéri! :wink: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, nekem is mindig pufi a pocim, mintha 5 hónapos lennék! 2 hét múlva nekem is nacigondom lesz, majd csak figyeld meg!

babaimádó
Kép
babaimado

Rana
Leszívás: 2004.11.05.
Visszaülti: 2004.11.08.

Bocsi most csak ennyi, apa mesél a Máténak, aztán én megyek altatni. Majd még benézek, megint jó sokat írtatok :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?