Sziasztok!
Peni: Gratula a nagylegényhez! Micsoda méretei vannak Zéténynek is!
Petne, Pet papa: Gartula Julihoz, sok boldogságot a lánykához!
vizsga: mókás volt,a tanár rám nézett és azt mondta megvan a kettes, szóval bizakodom

A tudásom nem volt acélos, én nem adnék magamnak kettest se, pedig nem húztam olyan gáz tételeket, de nem igazán tanultam, van jobb dolgom is

Hát babát várok, vagy mi!
Nődokinál voltunk CTG tökéletes, Milán szépen produkálta a 180-as kiugrásokat is. Doki megnézte a méhszájat, bár azt mondta nem kötelező, de mondtam azért engem érdekelne mi a szitu odalent

Azt mondta nagyjából zárt vagyok, de ha gondolom jobban megvizsgál, hogy esetleg egy ujjbegynyire nyitva vagyok-e, de az fájdalmasabb, ezért mondtam, hogy nekem ez elég, annyira mazohista nem vagyok...

Mondta, hogy a méhszáj szépen puhul, szóval remélem hat a tea, meg a homeós bogyesz. Uh nem volt, de mondta a doki bá, hogy most már készüljünk, mert bármikor jöhet a legény. Én azért bízom benne, hogy egy kicsit még tudunk készülni, mert van még hiányosság a kórházi pakkban...
Katuska: nem semmi méretei vannak Petrának

Drukkolok, hogy összejöjjön a 15-e
Kata: Martin szédületes, kitartás, talán csak a hétvégére várt
Csöre: cumi

én már azt se tudom hova kavartam a mi kis rózsaszínünket, ha majd nagyon muszáj beruházunk egyre, nem olyan eget verő összeg. A vizet cumisüvegből adod, vagy pohárból? Azért a 2 óra az nem semmi
Vicky: Sajnálom az éjszakázást, remélem javul majd a helyzet!
Vcrane: Régen láttam Alexet

Nagyon cukik voltak a videók is!
Kisbogacs: gyere, ha tudsz, kíváncsiak vagyunk ám, milyen a családos lét nálatok
Csajok épp azon gondolkodtam, hogy vajon ki lesz a következő?