A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Pici!

Autóval mentél körbe, vagy sétáltál?

Vargáról sajnos sok ilyet hallottam mostanában.
Bár egy ismerősüm két napja szült nála. Ha Egerben leszünk, majd kifaggatom, milyen volt neki.

De az UH eredmények nagyon jók.
Mellső fali lepény miatt valószínűleg később fogod érezni a mozgást, ne aggódj! Más jelentősége nincs. Illetve, hogy kevésbé jó minőségű UH képeket tudnak csinálni általában.
Vendég

Egyébként tegnap én sem írtam már, mert valami miatt nagyon hülye kedvem lett. Ideges voltam minden ok nélkül...
De annyira, hogy még a cukrom is iszonyatosan rossz lett vacsi után, pedig ugyanazt ettem, mint előző este.
Vendég

Cat!
Gyalog mentem, hisz hátul nem nagyon van hely parkolni, 8 óra környékén.
Tesóm már azt mondta ölbe visz.
Hisz csúszott a járda, és remegtem úgy fáztam.
Szegény öreg nénik is mehettek körbe.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Én már nem tudom mihez kezdjek.
Keresnem kellene másik orvost, mert ez így nekem nem ok.
De már benne van a neve és pecsétje a kiskönyvemben.
Nem értem én, egy halom pénzt elrak, és semmiben nem számíthatok rá. :shock: :x :x :x
És tegnap nem is vártak rá sokan, volt kinn 3 kismama, ezért nem értem, hogy 5 percet miért nem tudott rám szánni??
Párom már azt mondja, bemegy és beveri a fejét. :lol:

picimami

Mit jelent az NT érték????

picimami

Picimami!
Örülök, hogy minden rendben van a picikéddel, majd rakd fel a képet is. Hát a dokid elég idegesítő lehet, főleg hogy ennyi pénzt hagysz ott :twisted: Én ma megyek uh-ra és dokihoz. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici!

NT=nyaki redő
Ez a legfontosabb érték amit néznek a 12 hetes UH-on. A Tiéd tökéletes.

Nem számít, hogy benne van a neve a kiskönyvedben. Át lehet írni. Én keresnék mást.
Szakemberek is vannak nála jobbak, és ha Ő sem kedves és figyelmes, akkor nem mindegy?
Veresről azt hallottama, hogy szakmailag jó, és ha a betege vagy, akkor nem is viselkedik úgy mint velem.
Rajta nem gondolkoztál?

Gabi!

Sok sikert Neked a mai UH-hoz! Hányra mész?
Vendég

Picimami eddig keresgetem hogy mi lehet az NT de nem találtam sehol :cry: :roll:

Kép
Kép
minimano74

10.30-ra megyek az uh-ra és utána dokihoz.
Tegnap védőnőhöz mentem oda értem fél 2-re és több mint egy órát vártam rá :cry: de legalább megvan a "szép" kiskönyvem :shock:

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Nem sietted el a kiskönyv dolgot. :D
Vendég

Jó reggelt!
Keresgettem az NT-t, de nem találtam, most látom, hogy Cat milyen okos :wink: Én azt afp-nek ismertem, de bizonyára ez a vizsgálat neve, ahol az nt-t nézik.
Pici, én is azt tanácsolom, hogy még MOST válts dokit, ha nem vagy elégedett, mert a bizonytalanságnál nincs jobb. Mondom én, aki még mindig vívódik, hogy akkor most jó-e nekem vagy sem :?
Sokkal jobb volna a terhesség, ha a dokiddal megvan a bizalom, meg az együttműködés!

Nekem tegnap is volt menzesszerű görcsöm este, 2-ig megint nem aludtam, viszont most még reggel is tartott, úgyhogy már egy órája fent vagyok... :cry:
Sebaj, úgyis jön a tulaj, lerendezem vele a papírokat, és visszafekszem :wink:
Már túl vagyok egy kád-mosdó súroláson, meg egy tűzhelytakarításon, no és a reggelin :roll:
Du. megyek dokihoz, sötétedés után hozom az infót, meg ha értékelhető, a képet is (a Zuram nagyon várja, hiába mondom neki, hogy ilyenkor már nincs jó kép 2D-s uh-n...)!

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gondolkodtam rajta is.
Hisz ő rokon messziről.
És párom nővére nála szült, és végig vele volt.
Még Friczen is gondolkodom, ő nyáron nagyon rendes volt.
Vargához azért mentem, mert 17 éves korom óta ismerem, és hozzá jártam, és neki a legfejlettebb a rendelője.
De mit ér, ha ilyen.
Inkább ülök sztk-ba, és tudom ha adok egy 5000 est, mindent megtesznek.
Míg ő, nem törődik velem.
Minden papíromon ott van, hogy veszélyeztetett terhesség, akkor nem kellene jobban figyelnie rám??

picimami

Kép

Íme a kép a kicsikémről.
Sajna nem a legjobb minőségűre sikerült, lefotóznom.

picimami

Nemlajos!

AFP neve teljsen más, most nem írnám le, és azt a vérből nézik a betöltött 16. hetet követően.
Az Ht a nayki redő rövidítése, és az érték 3-4 mm alatt jó. Fölötte utalhat Down-körra,és akkor érdemes más vizgálatokat elvégezteteni.

Orovos:
Ha nem jó, soha nem késő váltani.
Mindenkinek más igényei vannak vele szemben.
Nekem nem kell, hogy nyájas legyen és bármikor elérhető, csak ha szükségem van rá, akkor szakmailag maximálisan a topon legyen.
És az enyém ilyen. Nem magyaráz semmimt fölöslegesen, de ha kérdezek válaszol. A szakmai tudása pedig megkérdőjelezhetetlen.
Nekem ennyi elég.
Pénzt majd csak szülés után szándékozom adni neki, és annyit amennyit megérdemel. Nem járok a magánrendelésére, de a kórházban is elérem néha. (Magánrendelése is annyi van, mint kórházi, így fölösleges.)
Vendég

Pici!

Nagyon szép baba!
Kíváncsiak vagytok már, hogy fiú vagy lány?
Mit szeretnétek inkább?
Nevek?

Nemlajos!

A kádsúrolás nem biztos, hogy a legjobb elfogaltság ha görcseid vannak. Bár úgy tudom, hogy ezek már lehetnek jósló fájások. Nekem nem volt, így tapasztalatom nincs. Nekem fájások nélkült tágult a méhszájam. A 33. hét környékén már 2-3 ujjnyi volt. Attól kezdve fekvés. Először két hét otthon, majd újabb kettő a kórházban. Szülés és még egy hét kórház...
Most is tartok tőle, hogy ez lesz, mert most nem engedhetem meg magamnak. Itt van Beni is.
Aki ráadásul annyira anyás lett az utóbbi napokban, mint még soha. Nem is értem. Ő mindig inkább apás volt fiú létére.

Ráadásul még mindig nem vettünk semmit. :twisted:
Vendég

Én sem akarom, hogy nyájas legyen.
De lehessen kérdezni, és fordulni hozzá.
Nem így, hogy azt sem tudja merről, hány méter.
Semmit nem mondott, hogy mikor menjek hozzá.
Vagy úgy van vele, 20. hétig ne is menjek??
Mert ideadta a 16-18 hetes vizsgálatokhoz is a beutalókat

Nemlajos!
Izgulok érted.
ha görcseid vannak, inkább pihenned kellene.

picimami

És takarírtanom nekem is kellene.
Jönnek vasárnap egy barátnőmék, de a takarítónőm még mindig nem ért vissza a szabadságáról. :evil: Pedig arra számítottam, hogy ezen a héten már lesz.
Vendég

Pici!

Én kersenék mást!

Egy barátnőm is hozzá járt pár éve. Egy éven kersztül inszem, baráti alapon, mert régi ismerősök. Aztán szülés előtt pár héttel özölte, hogy lelép nyaralni. Nem is volt ott...
Vendég

Cat!
Már nagyon szeretném tudni.
De tegnap még ezt nem tudták megmondani.
Én azt érzem kislány lesz.
És az apja szerint is.
De mindegy.
Bármi lesz, imádjuk már most.
Öcsém tervezi, hogy viszi pecázni, meg vadászni.
Az apja, hogy majd tanítja ping-pongozni :lol:

Egy jó volt a tegnapi napban, az UH után, hogy voltam fönn az újszülött osztályon, érdeklődni, szülésznő, szülőszoba ügyben.
És nagyon kézségesek voltak.
És várnak majd hamarosan, és ha kiválasztom a szülésznőt, akkor ő hozzá bejárhatok kismama tornára is.

picimami

Cat!
Nekem is kellene takarítani.
Jó pár hete csak ami éppen fontos, az van megcsinálva.
Igazi pöce gödör van nálunk :lol: :oops:
Most megyek a védőnőmhöz, jól kipanaszkodom magam, és megvitatom vele mit tegyek.
Unokonővérem, aki most szült, ő is hozzá jár, és első szülésénél is nyaralni volt, most meg hiába hívták nem ment be, csak utolsó 5 percre, és azóta sem látta.

picimami

Lányok, nálunk -15 fok van :shock:

picimami

Hű, Pici, ez nagyon szép, formás kis babó!!! :lol: :lol: :lol:
Igazán gratulálok, látszik, hogy sokat dolgoztatok rajta! :wink:

Cat, igazad van! :shock: És hihetetlen, hogy mennyire most volt, és már mennyire nem tudom ezeket a vizsgálatokat, pedig utánaolvastam mindegyiknek :?
Sebaj, soha ne kelljen tudnom egy vizsgálat vagy betegség részletes történetét se!!! :roll:

A kádsúrolás azért nem volt ilyen vészes, inkább csak a széleit mostam át, mert bizony már állt a kosz :oops: , a súrolás majd akkor, ha veszünk valami szert (végre ennek is vége lesz, albiba az ember vegyszert se úgy vásárol, mint otthonra :P )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Picimami!
Nagyon édes a picikéd jól látszik :wink:

Kép
Kép
minimano74

Pici: Nagyon szép és formás a babátok. :)
Éna helyedben még most váltanék dokit. Van akinek a kiskönyvében 3doki pecsétje is van. És akinek nincs fogadott dokija??? Na annak is. tehát ne félj váltani.

Kép
csucsu05

Cat!

Én már tavaly akartam kiskönyvet csak nem jött össze :cry:, mert mindenhol kavarás van. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Gabi: Mindeg yi smikro a fő, hoyg megvan már a kiskönyved. Neked is azt a szépet adták ami fekete fehér?? alányomnál olyan édes kiskönyv volt, hogy öröm volt mindig ránézni.

Kép
csucsu05

Igen az a gyönyörűt fehér -fekete :evil: A tavalyi még olyan édi volt, rózsaszin :wink:

Kép
Kép
minimano74

Picike nagyon szép babád van :):):) kis formás :) ne aggódj az adataid is tökéletesek dokitmeg bármikor válthatsz tök mindegy kinek a pecsétje van a kiskönyvedben az anyasági egyszerio segélyhez 4 igazolt orvosi pecsét kell a kiskönyvedben ennyi nekem nemis volt választott dokim :):):):)

gabi: gratula a kiskönyvhöz tényleg nem sietted el :):) nekem annó a 8. héten már volt :)

én ma gombalevest csinálok tudtok valami egyszerű könnyű receptet?????

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Pici:örülök,hogy minden rendben veletek.Dokit meg szerintem nyugodtan válts és ha lehet minél hamarabb.

Mi ma 1/2 8kor keltünk Márk puszilgatott majd közölte,hogy pisilknie kell levettem a pelust és tébnyleg száraz volt.Rá is ült a bilire és sikerült is :D olyan büszke vagyok rá.

Gabi:várunk vissza a doki és az uh. után.

Én most megyek porszivózni majd piacra.Itt nem tudom hány fok van,de nagyon hideg az biztos.
Vendég

Sissi!

Nagyon ügyes Márk!

Nekem ma meghozták a modemet. :D
Csak az ADSL nem működik. :( :evil:
Most várom, hogy visszajöjjön a pasi szerelni. Mert szerintem ugyanaz jön, aki reggel a modemet hozta. Jobban jártunk volna, ha Ő szereli össze, mert akkor rögtön kiderül a hiba.
Vendég

Cat: Na végre meghozták a modemet:) Na csak türelem kellet hozzá :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Modem van, net nincs. Semmi sem lehet tökéletes.

Pirivel mi a helyzet?
Vendég

Cat: Piri még nem jött :)

Kép
csucsu05

Csucsu!

Ez nagyon jó hír! :D
Vendég

Cat: Hát jó hír de jobb lenne ha a tezst mutatná. AKkor talán boldogabb lennék. Mert pszichésen is késhet.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Mikor akarsz legközelebb tesztelni?

Lehet, hogy rendelned kellene inteneten 10-es erősségű teszteket. Bár ezen a héten már tuti nem kapod meg.
Igaz, ha nem olyan vagy, mint Pici, Nemlajos vagy én, akkor elég egy is ami pozitív. Mi többször is ellenőriztük a tényt. :D
Vendég

Cat. nekem elég lenne egy teszt ami pozítív. Utána irány a doki.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Jó sokat termeltetek! :) Végre! :)

Látom vannak fenn poci fotók, uhu kép, ,Andy is járt erre... :)

Csucsu sajnálom, de hátha... :) előbb utóbb pedig biztos! :)

Lányok ,mindenkire sokat gondolok, de sajnos már lelkileg "nem itt járok" :) pár napja, nagyon fura érzés hogy 1 hét múlva ilyenkor már nagycsaládos leszek :) :) :)

3 nap múlva "költözök" és remélem kedden már túl is leszek rajta.
Catnek megy majd az sms, és ha addig lesz új telcsim akkor mms is!

Puszi nktek, vigyázzatok magatokra!
Szerintem még vasárnap benézek elköszönni.

és átadom Nemlajosnak azt a bizonyos stafétát.. :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!

Jó, hogy benéztél!

Elhiszem, hogy lélekben már máshol jársz. Én is kíváncsi vagyok Marcira, pedig nekem még van 3 hónapom. (Vagy remélem egy picit kevesebb.)

Várom az sms-t, de egy MMS még jobb lenne majd.
Vendég

Hűha, köszi, én meg gyorsan továbbpasszolom a stafétát törpirinek :wink:
csucsu, bakker, most megnéztem, van 6db 10-es érzékenységű tesztem (10-et vettem, ebből 4 pozitív volt:D), nem jársz valamikor valami elérhető helyen? :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

húúúúúúúúúú asiye drukkokmennek csak jobb lesz már külön :):):):) de izgi a másik topikban ahol Gergővel voltunk kismamák most egy héten belűl négy kismamink szült tesó babát :):):) és még egy kismamink van de ő majd valamikro nyár elején szűl :) lassan ott is átkéne valakinek venni a stafétát de egyenlőre azt hiszem csak én vagyok várakozó állásponton más most nem akar tesót :)

nika70
Salgótarján

Na megjöttem az uh-ról meg a dokitól. 10.30-tól 13.00-ig voltam a klinikán.
Szóval a mostani uh szerint 14 hetes 3 napos vagyok a CRL: 85 mm.
A tarkóredő vastagsága 2,5mm. (erre azt mondta a doki, hogy igazából ezt már is nézhetné 14 hetesen, de amúgy minden rendben és ez az érték igy is a normál értéken belül van)
Az új időpont: 2009. 07. 07.

Hétfőn kell hívni a genetikai dokit a magzatvízvételre időpontot kérni, de lehet hogy előtte konzultálni kell vele :roll:
Jan. 22-én reggel AFP-re megyek. A vizeletben találtak valamit de a doki azt mondta, hogy majd 22-én vigyek magammal otthonról vizeletet és azt vizsgálják majd meg. (zuhányzás után kell mintát vennem.) De azt mondta ez semmiség nem kell izgulni.
Február 11 én megyek pedig a II UH-ra

Majd el felejtettem itt az uh kép de nagyon felhuzott a doki, hogy ilyen képet mert adni nekem 500.-ft-ért:
Tömören ennyi. :evil: Kép

Kép
Kép
minimano74

Gabi:örülök,hogy minden rendbden van veletek.Ez a kép tényleg durva főleg az ára miatt.

Asiye:húú már csak pár nap :D megy a drukk neked.

Ötleteket szeretnék kérni a holnapi ebédre.Az igazság,hogy a hét elején a aresztelt májat kivántam de már nem tegnap még a brassóit.De most annak a gondolatától is rosszul vagyok.

Ma spenotot ettünk.
Vendég

gabi örülök hogyazértminden renben van veledde ezen a képen én alig bírom kisilabizálni mi hol van :):)

nika70
Salgótarján

Gabi, örülök, hogy minden rendben!
Kép miatt meg ne húzd fel magad, én most pl. konkrétan a zacsijáról kaptam képet :lol: :lol: :lol:
De sebaj, legalább tuti, ilyenkor a fejük már úgyis olyan nemtommilyen a 2D-n.
Egyébként minden rendben, csak a vérnyomásom volt megint magas (139/97), azt mondta, mérjem, ha az alsó érték ismét 90 felett lesz, azonnal jelentkezzem.
Pedig nincs is vérnyomásmérőm...
És 3 hét múlva látni akar.
De egyébként minden rendben :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: Na ha addig nem jön meg akkor a függyönnyel ugyis randevúznod kell. Össze hozunk valamit.
Nagyon tetszett, hoyg a zacsiról kaptál képet:):)

Asiye: Kitartást és várunk a jó hírrel!! :)

Kép
csucsu05

csucsu, megbeszéltük :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: holnap költöztök akkor??

Kép
csucsu05

dehogy! :shock:
A jövő héten.
De ha szeretnél hétvégén randizni, akkor esetleg megoldhatjuk valahogy :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemljaos: Oké akkor holnap még egyeztetünk. Nekem a jövő hét is jó :)

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?