A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Gabi!

Látod, egyre közelíte ez a baba hoz, amit eredetileg számoltál.
UH kép miatt ne iudegesítsd magad!
Azt nem nézte, hogy fiú vagy lány?

Egyébként a dátumon most már nem fognak változtatni. Ha nagyobb, az már csak statisztikai eltérés.

Sissi!

Semmi ötletem ebédre. Hacsak nem csinálod meg a tejszínes, kukoricás husit. Az gyorsan kész van.

Nemlajos!

Ha ilyen magas a vérnyomásod, akkor szerezzetek valahonnan vérnyomásmérőt! Ez ilynkor nem vicc.
Én kölcsön adnám, de nekem is mérnem kell rendszeresen.
Vendég

Azt ehetem? a diéta miatt kérdezem?
Vendég

Sissi!

Kevés rizzsel szerintem igen.
Én is azt csinálok vasárnap.
Vendég

Jó reggelt mindnekinek!

És szép hétvégét!

Gondolom ma sem lesz túl nagy forgalom.

Csucsu!

Mi a helyzet?
Csinálsz újabb tesztet?
Vendég

Jó reggelt!

Márk már 7kor ébresztett,hogy pisilnie kell.Ennek örülök,csak úgy aludtam volna.Nem baj majd ha alszik délután.

Anyuék elviszik délután ott is alszik mi pedig megyünk moziba.A Valami Amerika 2-t nézzük meg,először apa nem akart jönni mivel hideg van de meggyőztem :)

Cat:lehet,hogy holnap megcsinálom a kukoricás csirkét, én nagyon szeretem.Esetleg krumplipürével nem jobb? Vagy a krumplipürében is sok a szénhidrát? Igaz a rizst jobban szeretm,csak kiváncsi vagyok.

Most fáj egy kicsit a fejem igy kávézok, Márk itt játszik melletünk, apa még próbál aludni. :)

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Sissi!

Inkább a rizs. Igaz, hogy 100g rizsben kb háromszor annyi a CH, de súlyra kevesebbet eszel belőle. A krumplipürében pedig ott van a tej is...

Márk nagyon üges, hogy szól, ha pisilnie kell.

A film nagyon jó. Nekünk legalábbis nagyon tetszett.
Vendég

A tejjel is vigyázni kell? Én nagyon szeretem.Mondjuk 1-2 pohárnál nem iszok többet.

A főzelékeket ugye lehet enni? Bocsi csak te profibb vagy nálam.
A sültkrumplival mi a helyzet, ez az egyetlen amit kivánok mostanában.

A Péterfyben hol van az uh? Ott ahol a szülészet?
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép hétvégét!
Velünk semmi különös nincs,beindult a héten a meló.Gondolom észre vettétek,mert nem jöttem.Próbálok vissza olvasni és jövök délután.

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Csajok értem már nem kell izgulni reggel megjött. Ez van. Most majd akkor elkezdem héfőn a gynevacot beadatni.
Aztán meglátjuk. Ha igy haladok nemhoyg a 2008-ról de a 2009-es évről is lemaradok. :(
Na de nem búsulok hisz úgysem tehetek semmit.

KI mit főz hétvégén??

Kép
csucsu05

csucsu, a teszteket azért még rád testálom, hátha szerencsét hoz :wink:

Mi meg megyünk vérnyomásmérőt venni, reggelre elterjedt az ödéma a fejemig, most már lejjebb ment, de tényleg jobb erre odafigyelni. Nem lenne vicces a kórház most, hogy költöznénk.
Na meg egy koraszülés se :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csucsu ne addfel még simán beleférünk a 2009 évben márciusig :) és ha nem akkor majd 2010-ben szülünk de innen nem rúgtok minket ki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

áruljátok már el mire való ez a gynevac???

nika70
Salgótarján

no, vérnyomásmérőt nem vettünk, de a westendben a gyógyszertárban megmérték a cukrommal együtt, mindkettő jó (120/70, 3.9), úgyhogy most megnyugodtam.
Megvettük a karnist, meg még két lámpát, úgyhogy most már "csak" mosogatótálca kell, szagelszívó, tűzhely, konyhai pultvilágítás, csaptelep... :?
Meg még amiről nem is tudunk!!!
A MM-ban a tűzhelykínálat szánalmas, úgyhogy jöttünk is el, nem tudom, hol kellene jobban körülnézni, ahol VÁLASZTÉK is van. Most volt összesen 6db kerámialapos tűzhely... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nálunk töltött gomba lesz :):):):)holnap ma anyósnál voltunk :)

nika70
Salgótarján

Sissi!

Tejben is sok a Ch, 1 dl=5g Ch, és a sült krumpliban is.

A 4E UH a szülészet bejáratánál va, ahol az iroda. A Péterfy Sándor utcai bejáraton kell bemenni, de nem azon ami a szakrendelőbe vezet. A 4. emeleten van rogton ahogy jobbra fordulsz.
Mikor mész? Én kedden délelőtt ott leszek.

Nemlajos!

Az a baj, hogy rendszeresen, naponta minimum kétszer jó lenne mérni a vérnyomásodat. De örülök, hogy most jó volt.

Csucsu!

Pirit sajnálom! De majd akkor ebben a hónapban összejön. Hidd el, szülni fogsz 2009-ben!

Ibici!

Te hogy állsz?

Mi ma Beninek kerestünk bútort.
Találtunk egy viszonylag jót a Möbelixben. Ez is bútorlap, de nem a legvékonyabb, és a ruhásszekrény, ágy ágyneműtartóval, íróasztal, polc és komód együtt 160 ezer. Ennél csak drágábbat találtunk, még rosszabb minőségben is. Vagy olyat ami nagyon nem tetszett.
Vendég

segítsetek csajok hol lehet olcsón leesés gátlós gyerekágyat aránylag ólcsón vennei max 40-50 ezret szánok rá nem többet :) szisszi ti hol is vettétek? és milyenek a méretei? tavassszal kirakjuk a kistökit saját szobája lesz :)és oda már nem akarom a kiságyat betenni főleg azért sem mert ha jön tesó addigra tanuljon meg abban aludni :)

nika70
Salgótarján

szóval gynevac mire jó?

nika70
Salgótarján

Nika: Gyulladásra, és minden egyébre. nagyon összetett ám. Ezért írtam ide a honlapjuk cimét.

Pontosan: Alkalmazási területek:
Baktériumok és Trichomonas által okozott akut -szubakut -krónikus
nőgyógyászati gyulladások tartós kezelésére (bakteriális vaginózis).
Mivel az alábbiak eseteiben gyakran található a háttérben genitális gyulladás, javasoljuk adását:
# Primer-szekunder női sterilitásban, infertilitásban.
# Habituális vetélőknek terhesség előtt.
# Optimális családtervezésre jelentkező nőknek.

De a www.gynevac. hu oldalon többet lehet megtudni.
Sok esetben ajánlják és a meddőségi intézetek is szokták ajánlani.

Kép
csucsu05

Nika: mi fából vettünk leesés gátlós ágyat. 90cm széles 160 hosszú.
A natúr világ bútorboltban vettük a Camponában. De van az Árkádban is azt hiszem. A neten a keresőbe ird be natúr világ.
Márha a natúr fa tetszik. Nekem eddig nem tetszik de a Szabina szobáját most úgy rendeztük be, hogy a szekrény is natúr.
És azóta megszerettem.

Kép
csucsu05

nekem jó a natur fa esetleg le lehet festeni később :):):):)

oksika köszike utána nézek de gondoljátok hogy esetleg nekem is ekl kéne kezdeni? mennyibe kerűl?

nika70
Salgótarján

elegem van :cry:
Egész idáig tűzhelyeket néztem a neten, de egyszerűen olyan nincs, amit szeretnénk...
A legtöbb boltban van 4-5 fajta kerámialapos tűzhely, és ennyi.
Nekünk az a fontos, hogy:
kerámialapos
szabadonálló
lehetőleg inox kivitel legyen
és lehessen sodexoval fizetni...
Bakker :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nika:Márk ágya az rs-ből van 25-30ezer között volt.

Csucsu:sajnálom a pirit,de ne add fel.

Cat.én szerdán megyek 10re.Köszi az infot.

Megnéztük a afilmet,nekem is nagyon tetszett. Nagyon hideg van kinnt. Végre hazaértünk teljsen átfagytam.

Jól hangzik a töltött gomba,de sajna azt sem kivánom.Ma spenotot ettünk.Apa csinált brassóit de azt sem kivánom. Szóval nem egyszerű a helyzetem kaja ügyileg.
Mondjuk Cat belém ültette a kukoricás csirkét, lehet,hogy holnap megcsinálom.
Vendég

nika70
Salgótarján

Jó reggelt, lányok!
Jelentem, jól aludtam, sokat jártam a wc-re, az ujjaim szépek, Döme mocorog, úgyhogy minden rendben.
És egy lány egy fórumról tud kölcsön adni egy mérőt, csak az átadást megszervezni bonyolult a hétre (írtam, hogy miket fogok csinálni...).
Remélem, mindenki hasonló jól van, és nem szív sok szmogot!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Bocsika,de tegnap már nem tudtam jönni.Tudjátok a háztartás :? Egész nap főztem,mostam,takarítottam.Vikikém ismét beteg,kiborít.Holnap mehetek dokihoz vele.Suliból ismét lemarad,jaj néha 1gyerekkel is milyen nehéz :lol: :lol: A végén kinyögte,hogy ő rocky -ról ki-ki szaladt a hideg vizet itta a csapból.Azt hittem agyon csapom.Karácsony előtt volt beteg :( Néha úgy érzem,hogy minél nagyobb annál rosszabb.Falra borsó lepereg szindróma.

Cet!
Aranyos vagy,hogy érdeklődsz.Én most úgy állok,hogy jövő hét utáni hétfőn nem fog megjönni. :lol: :lol: Igaz tegnap kicsit elkeseredtem :( Beszéltem jósnővel és közölte,hogy októbertől aktuális a várandóság :( :( Az sem holnap lesz :cry: :cry: Jártok már bölcsibe?Jól van már teljesen Beni?

Csucsu!
Sajnálom ezt a fránya pirit,annyira szorítottam neked!!Ezt a szurit kitől kaptad?Mész dolgozni?Hogy döntöttél?

nemlajos!
Reméljük csak az ijedelem volt nagy.Örülök,hogy jó a cukrod és a vérnyomásod.Nagyon vigyázz magatokra.Most már tuti a költözés?

Nika!
A Vikimnek fenyőből van a szoba bútora.Nagyon tetszik nekem.Van belőle olyan ágy aminek az oldalán van leesés gátló.Azt hiszem van róla kép valahol majd felteszem neked.

sissi!
Te jól vagy?Csak azt edd amit kívánsz.Van émelygés?

Kép
Kép
a.ibici

Kép Itt az ágy amit ígértem

Kép
Kép
a.ibici

Kép Rólunk 1 kép,talán még nem is tettem magunkról :)

Kép
Kép
a.ibici

Na jó most már elég lesz belőlem :lol: :lol: További szép hétvégét mindenkinek.Ma már remélem többet tudok jönni.

Kép
Kép
a.ibici

Szép képek, és az ágy is nagyon szuper!!!
A költözés tudod, majd vasárnap lesz tuti, de eddig úgy néz ki, jól megy a dolog.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ibici: ez is nagyon jó de énmost ebbe szerettem bele és amérete is felnőtt méretű vagyis későbbcsak a matracot kell majd cserélni benne :):):)

nika70
Salgótarján

Nika!
Ez is felnőtt méretű,sőt ágynemű tartós.Az ágynemű tartóját,ha kihúzod és van 1 plusz szivacsod ággyá lehet alakítani :wink: Az is szupi amit te néztél,de nézz körül rendesen,mert lehet kapni kb.ennyiért és sok-sok fajta van.

Kép
Kép
a.ibici

áááááááá, kaptam volna kölcsön vérnyomásmérőt, leszervezem, hogy 3-kor mennénk érte, erre szmogriadó, nekünk meg páros rendszámú autónk van.
Egyébként meg tuti, hogy nem büntetnének (mert mi van, ha 10-kor elment valaki otthonról, és most indulna vissza, vagy vidékről útban van visszafelé, és páros a rendszáma?), de mivel ez közlekedési szabálysértés, ezért inkább nem kockáztatunk...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok

Kicsit én is eltüntem... :cry:

Pénteken voltam a védőnőnél,hát megkaptam a beosztásom a hizás miatt....mondtam neki,hogy az orvos azt mondta jó az átlag ne izguljak,őt nem érdekli!!

Nemlajos..én is kicsit rosszabbul voltam az elmúlt napokban...úgy látszik mi egyszerre szenvedünk :roll: :?
Szmogriadó???Nem is hallottam..igaz még a tv-t se kapcsoltam be...

Innom kell sokat,mert állitólag azért hiztam mert a szervezetem visszatartja a vizet.igaz nem dagad semmim..de az is igaz,hogy alig iszom..hát most kénytelen vagyok önteni magamba a folyadékot..de érdekes,azóta jobban is alszom,a görcs se huzza a lábam :wink:

Ibici nagyon csinik vagytok :lol:

Csucsu sajnálom a pirit... :cry:

Ma néztem babakocsit..szerintetek???

Kép

Most akciós...

Bocsi ha sok voltam...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Jól néz ki:)
Viszont az nem elég, ha sokat iszol, a sót is mellőzni kell ám, nehogy még a többletfolyadékot is megkösse...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos nem büntetnek meg..most néztem a neten..

"A rendőrség nem büntet, csupán megkéri a lakosságot, hogy tartsa be a korlátozást."

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Azzal szerencsére nincs gondom...nem vagyok nagyon "sós".Még a paradicsomot is só nélkül eszem :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

törpiri, azért még ha nem is büntetnek, valami célja van ennek a rendeletnek, legalább néhányan tartsuk be...:)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Nem tudom gép közelébe kerülök e még ma, ezért ELKÖSZÖNÖK!!!

Vigyázzatok magatokra, remélem mindent rendben találok majd ha vissztérek! :) :) :)

Én elég feszült vagyok, pedig harmadjára csinálom! :?
Tudjátok, mikor eszetekbe jut, hogy mi előtt álltok és remeg a gyomrotok meg úgy fáj a hasatok mikor hasmenésetek van! :?
elég rossz érzés, ráadásul ha csak arra gondolok mennyire fognak hiányozni a fiúk...... :cry: :cry: :cry:

Századjára is átnéztem a kórházi táskákat, lassan beveszem magam a fürdibe...hajmosás,(kezdeni kellene vele valamit, mert már olyan hosszú, a derekamig ér :? ), borotválkozás, a hónapok óta növesztgetett szemöldökömet is megkéne csinálni(utoljára oly vékony lett, hogy most vagy 2 hónaőja nem nyúltam hozzá), meg aztán ha sikerül felvenni valami pózt amiben elérem alábam, akkor a sarkam is meg kéne egy kicsit csinálni....szóval felújjítás előtt állok. :? :)

Mégegyszer mindenkinek puszi, és vigyázzatok magatokra, majd megy az sms Cat-nek, remélem még kedden!

:)

pusz-pusz!

Kép Kép Kép
asiye

ibici igen tudom néztem ezt is de bocsika ez annyira nem tetszik :):):):):):):)

törpiri: védőéni mondjon le talán orvosi diplomája van? hogy gondolja hogy felűlírja amit az orvos mond tiszta gyagya babakocsi cuki:):):)

asiye drukkokmennek :)Ű:)

nika70
Salgótarján

Hű, asiye, ez baromi izgalmas!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ibici: Ezt a szurit a neten néztem meg mit írnak róla. És eg ycsak ajánlotta fel akinek nem kellet mert mire megvette babás lett. Aztán írtam neki hogy érdkel és mennyiért adja át nekem. Igy megúsztam a dokit, hoyg receptet irassak fel és elmondjam mire való mert sok körzetis doki nem is ismeri. Szóval a csajjal taliztam és oda adta . Ki akartam fizetni de nem fogadott el pénzt. MOndjuk egy akorra terepjáróval jött a talira, hoyg valószinű ez neki nem összeg. amúgy olyan 10000Ft egy kúra. Dolgozni pedig február 26-án kellene mennem. Addig szabin vagyok. De sajna napi 4-5órát kellene utaznom. Igy most nagy állás keresésben vagyok mert úgye reméltem, hogy babás leszek és nem kell a munkahelyemmel foglalkoznom. nyertem volna egy kis időt. De szerencsém nem sok volt igy mehetek vissza . Nem is a munka zavar hanem, hoyg sokat kell utazni. Elköltözött a cégem Dunakeszire illetve Újpestre de az már valójában Dunakeszi.
Szóval most próbálok nézni valami állást de januárban nem könnyű és pláne most még válság is van sok helyen elbocsátás van nemhogy felvétel.
Tehát marad az utazás.

Jó a kép nagyon rólatok.

Kép
csucsu05

Bakker, csucsu, Te Újpesten dolgozol? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemljaos: Még nem dolgoztam ott. Eddig a XI, kerületben voltunk. Majd terhes lettem és aXIV,. kerbe költözött a cég. nagy hassal mehetettem zúglóba. De kibirtam. Erre most a cég vett egy telket és elköltözött Újpetsre. Itt még nem voltam kint. Mert most költöztek el szeptember hónapban. Mond valamit, hogy IV, Óradna u.?? Állitólag a senki földje az már és újpest de valójában Dunakeszi.
Na ott kellene folytatnom február 26-án a munkát. Ezért akartam a kistesót annyira.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ibici!

Nagyon jók a képek!
Amin a lányoddal vagy, az Horvátországban készült?
És Viki szobájában van tévé?
Én kb. 14 éves korukig nem akarom nekik megengedni. Ha nézni akarják, menjenek a nappaliba!

Beni kedden megy majd először bölcsibe. Már most félek tőle, mert egy hete nagyon anyás lett. Ha az apja valami miatt rászól elsírja magát és bújik hozzám. Ugyanez a helyzet, ha én szólok rá. :roll:

Nemlajos!

A vérnyomásmérő azért meglesz, ugye?

A férjem most szervezte le, hogy holnap kivel menjen dolgozni. Nagy akciótervek tervek készültek ma itt az utcában, hogy mi legyn, mert majdnem mindenkinek páratlan rendszámú autója van.

Törpiri!

Felejtsd el a védőnénit!

Asiye!

Nagyon szép leszel, mire a lányod megszületik. :D De igazad is van, példát kell neki mutatni.

Sejtem mit érezhetsz. Én már most is nagyon be vagyok sózva néha.

Várom az sms-t. És ha valammi más hír van, akkor arról is.
Még az is lehet, hogy csütörtökön meglátogatlak, ha nem zavarok.
Velem tart még valaki?
Vendég

Sziasztok!

Ibici:jó,hogy tettél fel képet magatokról.

Törpiri.védőnővel tényleg ne foglalkozz,mert nem emlékszem hogy mennyit hiztál de tuti,hogy nincs 10 kiló.Az a lényeg a mit a doki mond.

Apuék is betartották a szmogriadót én mentem Márkért, úgy volt ,hogy apa eljön értünk.D eaz apja és a számitógépe fontosabb neki.Igy anyuék segitettek hazajönni,mert persze bkocsi nélkül mentünk.Most nagyon mérges vagyok rá,hogy nem nézi,hogy terhes vagyok és azért Márk ruhástul biztos van vagy 12 kiló.
Még nincs itthon de mondtam neki,hogy nem kell sietnie. Csak tudjátok az apját sem értem,legalább neki lett volna annyi esze,hogy azt mondja menj értük majd holnap megcsinálod.Mivel apa egész héten itthon lesz.
Bocsi,hogy igy kiadtam magamból csak fáj,hogy a hülye apja fontosabb.Bezzeg apukának eszébe sincs Márkot meglátogatni...

Asiye:mennek a adrukkok.Ne izgulj minden rendben lesz.
Vendég

Cat.én elvileg ráérek majd rábizom apára Márkot. De addig még úgyis beszélünk.
Vendég

Törpiri!

A babakocsi milyen márka?

Mi (vagayis inkább én) ma döntöttük el, hogy nem veszünk újat. Visszakérjük azt, amit még Beninek vettünk, mert a húgoméknak akkor már jó lesz egy kisebb is.
És jelenleg nekünk sincs fölösleges 150-200 ezer forintunk egy újra. Mert ha már újat vennénk, akkor csak jobbat, mint ez.

Én ma olyan fáradt vagyok.
De megrendeltük Beninek a bútort. Február közepén lesz meg.
Kapott még egy új dzsekit is és pizsiket, melegítőnadrágot. Szóval ismét el van kényeztetve.
Vendég

Sissi!

Nyugi! A pasik sajnos szoktak ilyenek lenni.

A részleteket majd megbeszéljük, mert én előtte megyek diabétesz rendelésre a Péterfybe.
Vendég

Cat: beninek akartátok a bútort?, Én azt hittem a kicsinek. Na nem fiyletem ezek serint. Az pedig, hogy kényesztetitek nem baj hisz most még ő van aztán már el fog osztódni a kényesztetés.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Eredetileg Marcinak akartunk venni bútort.
Aztán rájöttünk, hogy neki még úgyis mindegy milyen van, a Benié teljesen jó állapotú, és így Beninek is lesz valami új és talán nem lesz akkora féltékenység...
Illetev ő már hamarosan 3 éves nagyfiú lesz, és a pelenkázó helyett már inkább egy írósaztal illik a szobájába. És kellett már egy polc is. Így pedig mindenkinek a legjobb lesz, szerintünk.
Vendég

Csináltam a boltban pár képet. Igaz, a telefonommal, így sajnos nem jó minőségűek, és még mindig nincs meg a kedvenc képszerkesztőm. De azért látni lehet, milyen lesz Beni bútora:

Kép Kép
Kép Kép

És a komód, amit végül nem rendeltünk most meg. Majd később, ha szükség lesz rá:
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?