A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mi is mindjárt mosunk.
Most egyenesítgetem a hátamat, mindig megfájdul mosogatás közben - lehet, hogy ez pszichés? :lol: :lol: :lol: Annyira utálnám? :lol: :lol: Pedig annyira tényleg nem utálom, csak sose tudok elmosogatni egyszerre a helyhiány miatt sem és a hátfájás miatt sem (meg amúgy is megunom).
Mi mit együnk ma?
Egyszer én is csináltam ilyen smarnit, amit te most, nagy darabokra fogod vagdosni vagy kicsikre?

KépKép
benó

Persze, persze, tudom, csak úgy vagyok vele, ha van olcsóbban, akkor nem vesszük meg a drágábbat, nem igaz? :D

Én is sokba kerülök, pedig nem is vagyok gyerek - állítólag. :lol: :lol:

KépKép
benó

Hahó, itt vagyok a túloldalon! :lol:

KépKép
benó

Na, biztos smarnizol. Akkor pakolok én is tovább. :?

KépKép
benó

Szép reggelt lányok!

Viszaolvasok,látom,most nincs itt senki.

Kép
flóra 11

Helló! Jó reggelt! :D Én itt vagyok, de nyugodtan olvass csak vissza. :D

KépKép
benó

Mindenkinek mondom, aki vár valamit (márpedig mindenki vár valamit), a következőket:
- jan.-ból van még még 2 hét (meg két nap, de az nem számít)
- február 4 hetes
- március 5 hetes
- április 4 hetes

Május 26-ig pl. a májusból csak 2 hét és 2 nap van. Hé, az én naptáramból kimaradt egy hét!! Bassssssszus. :evil: Én meg elhiszem. :x Tehát 3 hét van. :evil:
Na, jó, szóval pl. nekem május 26-ig még van 18 hetem.
Akinek korábbi időpontot kell várnia, annak kevesebb. :lol:

KépKép
benó

Hozok kaját, míg visszaolvasol.

KépKép
benó

Közben telefonáltam. De vagyok! Benó, én nem vágom szétesik az darabora magától is.

Kép
muzsuzska

Hú, a mazsolát kifelejtettem belőle......... pótolom......

Kép
muzsuzska

Oké, a keverés közben mi a célod, kicsi darabok maradjanak vagy nagyok?

KépKép
benó

Sziasztok!

Én most reggeliztem meg. Reggel zuhanyoztam, hajat mostam és visszabújtam száradni. :lol:

Kép
flóra 11

Akkor ma mindenki nagyon pörög (kivéve engem). :D

KépKép
benó

F. már nem mufurc. Tegnap reggel azzal kezdtem, hogy még mielőtt elment munkába nagyon kedves voltam hozzá, összepuszilgattam. Mondjuk megkérdeztem, hogy mi volt az éjjel, de ennyi. Aztán mikor megjött délután,megint kedves voltam hozzá, ettől neki is jobb a kedve. Ma megint ehhez tartottam magam,tehát nyugalom van.

Kép
flóra 11

A nevéből kifolyólag császármorzsa........ Tehát apróbb darabok. :D :D

Kép
muzsuzska

Na és a munka is megy nálunk,mert a F. reggel már elmosogatott, mondjuk kevéske volt, mert este én elmosogattam. Csak maga után kellett mosogatnia. Meg látom, hogy kicsit takarított a hítőben,levitte a szemetet és elment bevásárolni. Tehát én nyugisan maradhatok ágyban. :lol:

Kép
flóra 11

Flóra a fene vigye, hogy mindig a nőnek kell engednie, vagy okosabbnak lennie.

Kép
muzsuzska

Viszont,ha visszajön és még mindig ágyban leszek, az sztem nem fog neki tetszeni, tehát felöltözöm. :wink:

Kép
flóra 11

Oké, apróbbak. :D
Örülök, hogy F. már nem mufurc, te nagyon türelmes ember vagy. :roll: :D

KépKép
benó

Igen Zsuzsi, de ő már ilyen és ilyen is marad. Egy 41 éves férfit megnevelni nem lehet. Tehát vagy elfogadom, hogy ilyen és így próbálom őt hajlítani legalább a magam hasznára, vagy.....
Érted,ugye. Tehát legalább annyit érjek el,hogy engem ne fertőzzön a nyűgeivel. Ha meg leköti magát munkával, az jó. Akkor nem ér rá gondolkodni. Hülyeségeken, amiből csakvalami problémát okoskodik ki. :evil:

Kép
flóra 11

Igen, Benó, ezt sokan mondják nekem. De hidd el, néha az én birkatürelmemet is kikezdi. :x

Kép
flóra 11

Bölcs vagy Flóra és nagyon türelmes! :D

Kép
muzsuzska

Elhiszem. :D :D :D
Mi meg összeszedjük magukat és elmegyünk sétálni, Gy.-nak sétálhatnékja van (legalább feladjuk végre a Szilzinek normálisan a levelet). :D

KépKép
benó

Na, felöltöztem és beágyaztam. :D

Kép
flóra 11

Mariska, meddig durmolsz? :D :D :D

KépKép
benó

Én meg még mindig csak ülök itt bugyiban (tényleg, csináltassak egy óriás bugyis képet, állati vicces vagyok benne - persze nem rakom fel ide :shock: :lol:), és várom, hogy írjatok, meg nem mozdulnék. :lol:
Na, csináltatok egy képet Gy.-val (majd egyszer el is küldjük).

KépKép
benó

Ó,Zsuzsi, köszönöm! Ilyen bókot! :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, Gergő már hatalmasat nőtt! :D

Kép
flóra 11

Jön a lift, biztos a F. jön. laassan.

Ha ő, akkor pattanok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.10 09:55-kor.

Kép
flóra 11

Elköszönöm, mert ha itt ülök nem sok minden történik itthon.
Holnap reggel jövök. Bacikat kerüljétek és vigyázatok magatokra!! Pusszancs! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ti is vigyázzatok magatokra, Zsuzsi! Puszi :D

KépKép
benó

Én meg fényképkészítés helyett mosogattam. Most pedig teregetni kéne stb., jaj. :? :?

KépKép
benó

Na,én meg visszajöttem. A F. elment a lakására,mert ma mennek oda leolvasni a gázt. Tehát ott kell lennie. Közben pedig meszelgeti a falat. Csomagolt magának ebédet is, tehát marad délutánig. Majd átnézek rá. :wink:

Kép
flóra 11

Én is bekapcsoltam közben a mosógépet.Most meg nézem a tévét, találtam egy jó filmet.

Kép
flóra 11

Aztán szeretnék kimenni gyógyszertárba megnézni, hogy van-e az a homeós szer, amit tegnap kinéztem a neten. Vagyis ahányszor nézem,mindig ezt találtam a leghatékonyabbnak,de elég drága, tehát eddig még nem vettem. De ha kapok, akkor megpróbálom. Rááldozom a pénzt. kb.5500,- Ft. :?

Kép
flóra 11

Hát, ez van. Minden marha drága. :wink:

KépKép
benó

Álohá!!! :D :D :D :D

Kép
martik77

Na mire visszaolvasok mindenki lelép! :?

Gondoltam mostantól később írok mert akkor nekem is lesz mindenkiről mit olvasnom. :wink:

Ja és nem azért alszok sokat mert lusta vagyok hanem mert vérszegény és az fáradsággal jár!! :lol:

Kép
martik77

Na, ezt ajánlom azoknak, akikre vonatkozik. De mindenkinek jól jöhet.
:wink:

http://www.nlcafe.hu/szex_szerelem/2009 ... csolatert/

Kép
flóra 11

Tök jó,hogy te türelmes vagy Flóra és igen valakinek engednie kell!!Nálunk mindig is L volt a derülátóbb,türelmesebb de nekem ez így jó,legalább megnyugtat. :wink:

És most egy picit drasztikus leszek.Előre is Bocs!!!! :oops:

Benó:Azért mondja mindenki,hogy lassíts mert25 hétig is nagy a kockázata a vetélésnek(pl kimerültség miatt,gyengeség miatt)és ikrekknél még nagyobb.Persze végig vigyázni kell de az elején meg főleg!!!!!
Ha akármi történne az életbe nem bocsájtanál meg magadnak!!!
Szóval a pihenés alatt az értendő,hogy egy héten 1x vagy 2x intézni valamit nem minden nap.
Emlékezz én mennyit punnyadtam,még Tancsuékkal se mentem sétálni.
Bocsi,hogy ezt így írtam le de már nem tudtam magamba tartani!!!

Mindenki félt téged és a babát is a jó szándék az amiért mondjuk!!

Kép
martik77

Helló Márti!

Én tudom, hogy mennyire fárasztó vérszegénynek lenni. Gyerekkerom óta az vagyok. :(

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!Belekukkantottam.Én szeretem az ilyen tanácsokat ez nem pénz függő,hanem az érzelmekről szól ha van még olyan. :wink:

Kép
martik77

Mindig azt hittem,azért vagyok ilyen fáradt mert gyerek koromba(míg el nem költöztem)mindig korán kellett kelnem és mindig fáradt voltam.Most meg magam osztom be az időmet.És tény,hogy sokat alszok.De ha kell éber is tudok lenni. :wink:

Kép
martik77

Egyél sok brokkolit. Abban van a legtöbb vas. Meg feketeribizlit.

Kép
flóra 11

Na, megyek lassan Márti, mert bezár minden lassan. Szombaton délben zárnak a kisebb üzletek meg a gyógyszertárak is.

Kép
flóra 11

oksa!!menj én maradok még egy darabig!! :wink:

Az a baj,hogy a brokkolit se szeretem. :oops:

Kép
martik77

Márti, köszi,hogy helyettem is leírtad Benónak, pont ezt akartam én is írni neki, de rám nem hallgat. Ha baj van akkor már késő bánkódni!

Kép
muzsuzska

De jó! Megnézetm a neten és a kedvenc gyógyszertáram, ahová menni akartam pont ma szolgálatos,este kilencig van nyitva. :D

Kép
flóra 11

Szedj vasat, én is szedtem egy éve, még van is belőle mert meguntam.

Benó a császármorzsám 1-1,5 cm közötti darabkák lettek. Első teflonosba beleragadt,másodikba teljes a siker. Melegítem a tojáslevesem és azt hiszem ebédelünk is lassan. Utána fürcsi, kávé és megyünk dolgozni. :evil:

Kép
muzsuzska

Mit akarsz szedni Flóra????

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?