A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Jó éjt a szép Máténak!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
Te is elkaptál egy laptetűt!!! :wink: :lol:

tillidian

Már épp ideje volt. :wink:

skrisz72

:lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Petne hírek!!!!!
[quote]
írta:
sziasztok,

Pet vagyok, Petné férje. ma reggel nem a telefonomra ébredtem, hanem feleségem duruzsolt a fülembe, hogy folyik a magzatvíz, megyünk szülni.
kislányunk, Juli ma du. 16.20-kor világra is jött. csodás élmény volt, sosem fogom elfelejteni. sírtunk mindketten, mint a gyerekek. feleségem nagyon jól viselte a fájdalmakat, epidurális érzéstelenítésre sem volt szüksége, mert olyan gyorsan tágult, hogy nem is lett volna idő beadni a szurit.
a doki és a szülésznő nagy összhangban és hatalmas empátiával végezték a dolgukat, nagyon megszerettem őket.
már épp szürkülni kezdett odakint, de még bejött annyi fény, hogy nem kellett lámpákat kapcsolni, így egészen otthonos volt a mályvaszínű szülőszoba a nap végére. amíg nejecskémet rendbe tették, egy órára a karomban tarthattam Julit és zenét hallgattunk, amit már otthon is sokszor, Julival még a pocakban.
kedden reggek hozom őket haza, Petne majd bővebben beszámol.

üdvözlünk minden kismamát,

Pet kispapa

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Lányok! Benéztem Petné miatt, lehet, hogy még nem szült mg? Hihetetlen, ennyi drukk mellett :D
Petné drukk, drukk!

Till: Nagyon szépen haladsz, gratulálok és mennek a tüszinövelőim!

Tücsi! Sajnálom, hogy halasztani kényszerültök, a savtalanítást nagyon jó ötletnek tartom.
Már meg is feledkezdtem róla, a nyár folyamán ittuk apával a Sper greens nevü löttyöt és lelkesen, Ő kevésbé. :?: :!:

Loviné!
Nagyon sajnálom a kicsi angyalkádat, sok türelmet és kitartást kívánok! Én vagyok a topok nyanya(43) :D

Kép
estike66

Estike! Nem vagy nyanya! :twisted:

Lovine! Üdv itt!

Mindenkinek mennek a drukkjaim! :wink:

Kép
hanna30

Hurráááá! Itt van Julcsi! :lol: :lol: :lol: Isten hozott!

Kedves Pet anyuka és kispapa! Nagyon sok boldogságot kívánok a kis családnak!

Kispapa! Méretek?

Kép
estike66

Estike! Nem írt a Kispapa méreteket.
Ha ír, hozom a hírt. :lol:

Kép
hanna30

Persze, hogy nem vagyok Hannácska. Pláne most, úgy bőgök, mint egy taknyos gyerek.

Kép
estike66

Köszi, kedves hírmondó :D

Kép
estike66

Estike! Miért sírsz?

Kép
hanna30

Hanna, köszi a híreket!

Petné!
Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba
Máté már alszik, lehet szusszani :lol: Ma uszodába voltunk ovi után, kicsit elfáradt, remélem jól alszik éjjel :lol:

Petne
Örülök, hogy minden rendben ment és nagyon ügyik voltatok Julcsival :wink:

Rana
Nekem uh-ból és persze a mensi kiamaradásokból jött a pcos. A metet lehet recept nélkül kapni? Lehet kéne szednem :roll: Vagy doki kell hozzá :?: :?
Vendég

Egyébként a pcos-ok szervezete nem annyira akarja befogadni a babucit? Bocsi, tök hülye vagyok :oops: :oops: :oops:
Vendég

Petne,
szívből gratulálunk!!! :D :D :D :D :D Sok boldogságot Nektek!!! :D

Estike,
méghogy nyanya!!! :oops: :lol: :lol: Ugye örömödben sírdogáltál? :P

Mzsani,
úgy tudom, a pcos nincs befolyással a megtapadásra, csak ha a hormonok túl gubancosak...pcos-val is akkora az esély, mint "normálban".
Metet nem lehet recept nélkül kapni, mindenképp orvos kell hozzá (endokrinológus vagy nőgyógyász).

Hanna,
már itt tartasz??? :lol: :lol: :lol: De örülök!!! :D

tillidian

Zsani, methez tényleg kell doki, ahogy Till mondja, de nekem pl diabetológus írta fel, miután kiderült az inzulinrezisztencia. PCOS-sel lehet baba, már ha van pé (olvass vissza csak pár oldalt a Debreceni Kaális fórumban! Timé&Tati története elég érdekes) és okésak a hormonok. Viszont a PCOS sztem ÁLTALÁBAN hormonzavarral jár (vagy inzulin, vagy az LH-FSH arány hibádzik, nagyon gyakran a tesztoszteron se jó), szóval ez már elég ahhoz, hogy ne maradjon meg a baba. Én sok "csodatörténetről" hallottam, ahol pusztán attól bebabásodtak nagyon sokan, hogy egy ideje már szedték a metet. (Meg sztem ha még nem nézettél, nézess terheléses inzulint is mindenképp. Vagy azt nézték a PCOS kapcsán?)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Rana!

Ha nem volt nagy eltérés és minden ok nálatok reménykedhetsz spontánba.De mint írtad is nem voltak a dolgaid nagyon elcsúszva szerintem mehetsz lombikra(csak ha nem akarsz várni)
Nekem nagyon elcsúsztak még 13 évesen: súlyfelesleg mensi probléma és a hormonjaim felcserélődtek.
Nekem B.B az orvosom.

Mabe!

Az a baj ,hogy a doktornő nem a klinikán rendel és az úgy egy kicsit macerás.De ha esetleg nem tudom kezelni a mostani endokrinológusom akkor mindenképp váltok.

Zsani!

Az a gond hogy sajna a pco endokrin betegség és befolyásolja a hormonokat,és ha ezek nincsenek egyensúlyba a babóca akárhogy kapaszkodik, a szervezet kilöki.
De nincs probléma mert ezek a nők általában marhára termékenyek.
De érdemes kivizsgálni inkább mint kidobni egy csomó pénzt.
Vendég

Pet, Petne, Julcsi!

Oriasi gratula nektek. Sok boldogsagot, egeszseget es tejcsit.

Na mar en is konnyezem.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Tücsi

Sajnálom,hogy ismét halasztásra kerül sor. De az jó,hogy márciusra rendben lesznek a hormonjaid.

Petne :D

Gratulálok Julcsihoz!!! Annyira örülök, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Julcsi baba,Isten hozott ezen a világom,kívánom,hogy legyen boldog és gyönyörű életed!
Kép

Nyulasz :D

Ilyen babákat kívánok neked:
Kép

Apával ma vacsizni voltunk. Nagyon hiányzott már,kellett egy ilyen este. :D Most megyek aludni, Jó éjt!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Petne,
nagyon sok boldogságot, örömöt, tejcsit ... és gyerekkacajt!
Julcsi már nagyon vártunk! Üdv közöttünk!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Jó reggelt!

Gratulálok a Pet családnak :lol: :lol: :lol: én is könnyezek, secperc alatt odarepített a képzeletem egy szülőszobába, Apával és a Kincsünkkel... :oops:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!
Loviné,köszi :D
PET CSALÁDNAK ÓRIÁSI GRATULA!!!JULCSI,ISTEN HOZOTT KÖZTÜNK,KÍVÁNUNK NAGYON BOLDOG ÉS EGÉSZSÉGES ÉLETET!!!

Till,Babácska tüszőnövelők!!!!
Vendég

Zsu,édesek a babák,én is ilyet kívánok neked!
Vendég

Jó reggelt!

Szurizóknak nagy drukkok!
Kismamiknak pocaksimi! :)

Petne hír:
Juli méreteit: 3150 gramm és 52 cm.

Kép
hanna30

Sziasztok!
Petne nagyon ügyes voltál, szívből gratulálok! Isten hozott Julcsi!!! :D

Zsu, hát a március egyáltalán nem garantált, akkor csak kontrol lesz, hogy hatott-e a gyomgyi! 874-re emlékszem, hogy annyit mondott a doki a prolaktinomra, párom meg arra emlékszik, hogy még azt is mondta, hogy 500 alá kéne menjek, addig nincs lombik, mert nincs értelme! Egyébként iszonyatos éjszakám volt nem kívánom senkinek: nem olvastam el a betegtájékoztatót és lefekvés előtt bevettem egy egész szem gyogyit, mint ahogy azt a doki felírta (a betegtájékoztatóban pedig írták, hogy fokozatosan kell emelni az adagot): este féltizenegytől 2-ig hánytam, szédültem, és sokszor nem tudtam érzékelni a körülöttem lévő dolgokat, a párom iszonyatosan sokat segített, később még órákig fent maradt és nézte ahogy alszom, nehogy gond legyen, ugyanis közben elolvasta a tájékoztatót és a túladagolás összes tünetét produkáltam pl, annyira nem volt erőm, hogy rókázás közben elbóbiskoltam... nagyon félelmetes volt! Estére már csak egy negyed szemet fogok bevenni, remélem azzal nem lesz gond!

Most mennem kell, puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi! Remélem, gyorsan hat a gyógyszer!!!!!

Kép
hanna30

Jaj Tücsike nagyon megijesztettél. Nem szabad ilyet csinálni! Kép

Loviné, én szívesen várnék még pár hónapot, ha tudnám biztosra, hogy sikerül spontán. De mi már lassan 4 éve próbálkozunk, és még sose voltam egy picit se terhes. :( Már 34 éves vagyok, úgyhogy nem nagyon van mire várni.... :roll: Nekem is BB az orvosom! :)

Zsu, kellemes estétek volt akkor, kellenek az ilyen lazítások! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép
Vendég

Petne

Kép
Vendég

Tücsi
:cry: :cry: :cry: :cry:

Till, Baba
Kellemes szurizást!
Vendég

Isten hozott Julcsi! Vagyis a gólya! :lol: :lol: Sok boldogságot kívánok a kis családnak! :lol: :lol:

Tücsi, szegénykém... :(

Baba, Till hajrá tüszőcskék!!!!+++++++++++++++++++++++++++

Zsu, kellenek ezek a meghitt percek. Jól tettétek.

Nekem rettenetesen fáj a nyakam, totál be van merevedve. :cry:

skrisz72

Tücsikém,doki igazán elmondhatta volna...vannak olyan gyógyszerek,mint a bromó,vagy a metformin,amit csak fokozatosan lehet elkezdeni,és mivel ez is ilyen,hát,nagyon sajnálom,hogy ennyire megviselt.Én az adimetet kezdtem rögtön 3x1-el,hogy ne teljenek hetek a hozzászokással,de a dokim figyelmeztett,ha ilyen tünetek vannak,akkor meddig hagyjam abba,és milyen mértékben emeljem.Nekem szerencsém volt,de járhattam volna rosszabbul is.
Remélem mostmár sokkal jobban vagy!Egyébként szerintem a prolaktint baromi gyorsan le lehet vinni...
Vendég

Brumikám,nem jársz errefelé??????????????????????????????

Pedig biztos örülnél,felkerült végre a pocakos nyúl,amit a férjed szerkesztett nekem.És jó lenne tudni,hogy miért nem jössz!!! :cry:
Vendég

Visszakerestem Katica táblázatát....

[quote="katica30"]s írta:katica30ziasztok!

eltűnt katica jelentkezik. :oops: vizsgaidőszakom van, így nagyon kell tanulnom.

mindenkinek boldog új évet kívánok!

rakok táblát, szóljatok, ha vmit javítsak! köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
Vendég

Hát igen, csak én ebből jól kimaradtam... :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"][ írta:rana33size=75]Hát igen, csak én ebből jól kimaradtam...[/size] :cry:

Láttam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mabe, köszi a táblicskut!

Petne, gratulálok!Gyors felépülést és sok tejcit kívánok! Julcsi, Isten hozott! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Petne Családnak gratulálok!!!! :D Kép

Tücsi: nekem is magas volt a prolaktinom, Bromot szedek rá, már csak napi negyedet. +++++++++++++++++++++++++++++++

Rana: ahogy leírtad összefoglalva mi a helyzet veled,.... ugyanez velem is. :) Pussz.

Bella, Dezsi is elkezdték már? :shock:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Jelentkezem,
3as lett a filozófiám!

Olyan boldog vagyok, hogy madarat lehetne velem fogatni, ha nem fagytak volna oda az ághoz. :lol: :lol: :lol:

Megyünk ennek örömére pénzt költeni. ... vásárolni kell itthonra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, nagy gratula!!!! :lol:

skrisz72

Hajnóca
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajnoca! Ügyi voltál! Vegyél vmi szépet is magatoknak, ne csak hasznosat! :wink:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana, írd meg az adataidat. Aktualizálom a táblát.

skrisz72

Bogyimami,gratulálok :D

Kismamik,titeket nem hajt meg a tej,tejföl?
Vendég

Skrisz!
Rana kor: 33 (egyelőre még pár napig)
2. lombik lesz, volt két inszem is köztük
kezdés január vége
ok: Leiden, IR, pajzsmirigy
köszike

Mabe, most látom, hogy nincs is Paint programom (pedig volt, emlékszem) :shock: A többi képkezelőbe meg nem hajlandó beszúrni a táblázatot. :? HELP!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2009.01.10 15:05-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Tücsi, te is küldd el az adataidat.

skrisz72

Rana, és melyik intézet, melyik doki?

skrisz72

Ja, Kaáli Debrecen, Dr Bodnár Béla

KépKép
KépKép
rana33