Sziasztok!
Micsoda termés 2 nap alatt

!
Legjobb mellbimbó ápoló az anyatej+szellőztetés, azt biztosan nem kell lemosni.
Köldökápolás: 70%-os alkoholos törlés után Hexachlorophen (nálunk még nincs tiltólistán) hintőporozás minden pelenkázásnál. A törlést lehet vattával vagy fültisztító pálcával csinálni, a lényeg, h a tövéből kell kitörölni a trutyit, nem csak a tetejét kell törölni.
Az én véleményem, h ember tervez, gyerek végez. Lehetnek elképzeléseid, h hogyan szeretnéd csinálni a dolgokat, de minden gyerek egy egyéniség már mikor megszületik (tovább megyek, sztem már méhen belül az), így őt, az ő igényeit kell valahogy közös nevezőre hozni a sajátjaiddal.
Borotválkozás: nekem nagyon bevált a kád szélén ülve tükörrel, profi vagyok

.
Popsitörlő: a lényeg, h vastag legyen. Nekem a Nivea és Pampers sensitiv a favorit.
A januári szülinaposoknak: Boldog szülinapot kívánok!!!
Tegnap voltam védőnőnél, 14 kg az eddigi hízásom

, remélem ez már a vége.
Én ugyan kövér vagyok, de ha ezt ezzel a kifejezéssel mondják nekem, azt kikérem magamnak. Igencsak sértő kifejezés! Főleg, ha nem is igaz!
A buszsofőr meg egy tapló. Nem véletlenül van a leszállásjelző. Ha valaki nagyothall v. hallássérült az akkor addig kell utazzon, amíg a sofőrnek tetszik?
Tejserkentőket (teák, homeos bogyók) csak a tejbelövellés után javasolt használni.
Lányok, nem semmi álmaitok vannak. Mondjuk, én sem maradok ki belőle. Egyik nap azt álmodtam, h császár után vagyok, kérem, h hozzák ide Alexet és közben megkötöm a cérnát a sebemen, mert kioldódott a csomó. Sajna felébredtem, mire a babát megkaptam volna, így őt nem láttam.
Csuklás: naponta min. 1x, de van, h 3x érzem és szintén több percen keresztül.
Alvás: jól alszom, bár éjfél körül fekszem, 1-3x pisijárat, időnként nehezen alszom vissza, és 10-kor szoktam ébredni

. Fordulásra felébredek, de könnyen megy.
Nekem a február 2 nagyon szimpi dátum, nem bánnám ha addig együtt maradnánk Kismazsolával. Valahogy szeretném még halogatni ezt a szülés dolgot. ÁÁÁÁÁÁÁÁ parázok

!
Nilabali: az egész napos uncsi, depi felé hajló hangulatomat felvidította az írásod

! Köszi érte!
Ladmon: Esztike nagyon ügyi, dicsérd meg!
Már megint regényt

.