Tegnap nem tudtam írni, mert kimenőt kaptam az uramtól, és barátnőztem egy kicsit. Már rám fért egy jó traccsparti
Mormota: Ugyanabból szakvizsgáztam, amiből most Te fogsz! Én 2007. márciusában fejeztem be a harmadikat. Hát nem cserélnék most veled. Bár túl lehet élni és meg lehet csinálni
Anuk: Milyen édes a babi, hogy így bejelentkezett két nap után
Mukkancs: Nekem is lent van a méhlepény a méhszájnál. A gond nálam csak ott van, hogy nekem muszáj a fiamat emelgetni, és cipelni. A házaséletet meg másképp oldjuk meg
Heni: Nagyon jó pihenést nektek! Már én is kíváncsi vagyok, hogy merre visz a férjed
Preta: Én is csak a saját véleményemet tudom írni. Az első gyereknél - február 26-án szültem- már január végén a pokolba kívántam mindenkit magam körül az áruházakban. De igazából a 8. hónaptól nem voltam olyan fitt. Most a második gyereknél már a 16. héten éreztem, hogy nem vagyok fitt és nincs kedvem kimozdulni... Pedig még hol a vége...??!!! A szeptember szerintem kicsit korai lesz, de ha úgy fogod érezni, hogy összeszoktatok és minden rendben, akkor mindenképpen menj vissza. 3 hónap nekem kellett, amíg összeszoktunk a picivel és igazából 6 hónapos korától mondom azt, hogy lehetett mást is csinálni mellette.
Noémi: Szintén saját tapasztalat, másról nem is tudok beszámolni
Köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat a dühöngővel kapcsolatban.
Mindenkinek puszi, és kellemes napot!
Kata