Annmari! SZIIIIIIIIIIIAAAAAAAA! Hát persze, hogy felismerlek (belelestem a másik topikba itt a Babaneten, hogy biztos legyek benne azért)!!! Kicsi a világ (vagy a net?), hogy ismerősökbe botlunk!

A másik helyen olyan sok lett az ismeretlen, hogy én már nem tudtam követni...

Pedig ott is babaeső van, úgy láttam! De itt nagyon jó a csapat, remélem maradsz!

Olvasgasd amúgy azt a táblázatot, amit Mabe rakott fel nemrég, kismamik írják le a tapasztalataikat, nagyon tanulságos! Tudom, hogy neked jó volt az IR-ed, de tudod, mit kell még megnézni? Az össztesztoszteront kéne kiszámítani a hormonjaidból. Csak azért mondom, mert nekem sincsenek PCOS tüneteim, csak kicsit magas az össztesztorenom (persze még határértéken belül!), illetve az inzulinom. És ez már elég volt ahhoz, hogy ráírják a papíromra, hogy PCOS, demár nem bánom, mert a met állítólag segítheti a stimut, meg a te esetedre vonatkozva, lejjebb viheti az FSH-t!! Nekem nyáron 12 volt az FSH-m, de az utóbbi időben sose ment 7 fölé (lekopogom). Valahol olvastam,. hogy ez lehet a Met hatása, persze nem biztos, mert tényleg ugrál az FSH, ahogy Nyulasz is mondta.