A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Hajnoca, mi is kaját vettünk csak. Mondjuk nem most kellett volna, mert így jól belaktunk mind a ketten, mert már kopogott a szemünk, mire hazaértünk... :? Hát nem vagyunk az akaraterő szobrai, mi tagadás... :oops: Bogyika ilyenkor nem könyörög, hogy vegyél neki ezt vagy azt?? Vagy nélküle voltatok?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Megint laptető, de most nem csoda, minden 2. hsz az enyém.... :oops: Csak nehogy diszkvalifikáljatok. Bocsika..... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrissz: szép nevek, mindkettő!!! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana: Kép (Nagyon ráérek én is, a Zuram boxot néz.)

Kép

Kép

*puszedli*

Rana le sem száll a laptetüről :lol:

Nekem is vannak nevek,mondjuk lányból sok,fiúból meg alig
Balázs és az Olivár(Hanna :wink: )lányból pedig Ramóna(ez tuti,régóta a kedvenc nevem,ráadásul Ramóna volt jan.7-én,amikor uhun voltunk :D ),Renáta,Szonja,és nagyon tettszett a Kira,csak túl rövid,vagyis nem megy így a vezetéknévhez,de most hallottam,hogy van Kiara név is.Így már okés.Meg a Noémi,Dorina,Lejla...Apának meg az Izabella,de nekem az sehogyse jön be...Anyósnak meg a Nelli,ami tettszene is,csak az megint nem túl jó a vezetéknévhez.
Skrisz,és már meg is egyeztetek névügyben?Szép nevek :wink:

Persze nekem már akkor is voltak ezek a nevek,amikor még nem voltam babás.De gondolom mindenkinek...Puszi,neked?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.10 20:46-kor.
Vendég

Rana,
Bót is szoktuk vinni magunkkal. Igazából le sem tudnám adni senkinek, mert mindenki 30 percnyi távolságra van ... és nincs értelme elvinni, vásárolni, visszamenni és hazajönni vele. Elmenne legalább 1,5 óra az oda- és visszaúttal, Bó lepakolással.

Szerencsére még nincs abban a korban, hogy mindenért 'nyafizzon" nekünk. Persze mutogatja, hogy kell neki valami a polcról, de szépen elmagyarázom neki, hogy olyat neki nem szabad vagy ami a kosárban van és abból kér arra meg azt szoktam mondani neki, hogy majd, ha kifizettük a néninek, akkor kap belőle.
Kiflit, pogit szoktunk neki adni, de mindig bemondom a pénztárnál. :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Mi voltunk tegnap vásárolni,vettem aszalt vörösáfonyát,nagyon fini.És láttam van kandírozott eper,na gondoltam veszek.Aztán inkább elöbb megkóstoltuk,végül el is fogyott,de én nem mondom be a pénztárnál :oops:
Vendég

Na, nekem viszont ennyi volt. Apa azt mondta, még megírhatom utoljára, hogy nem jövök ide a fórumra többet.... :cry: Ez akkor tört ki belőle, amikor megmutattam neki azt az oldalt, amit Hajnoca linkelt be (nem tudom, miért, de ez volt az utolsó csepp a pohárban). Erre teljesen begőzölt, én meg csak néztem értetlenül:

Kép

Meg azt mondta, elveszi a laptomomat is. Úgyhogy minden jót kívánok nektek lányok, sok boldogságot és mielőbbi pocakosodát, most búcsúzom. Az Ég áldjon meg mindannyiótokat.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,ez csak vicc,ugye?

Na,mindjárt megnézem amit belinkelt Bogyimami...
Vendég

Ma pl. segített kínai levest (zacskós) venni.
Nagyon szereti és ez segített neki most a megfázásos pár napban.

Nekünk is voltak lánynevek: Luca Sára, így együtt. Ricsinek nem tetszett, azért nem lett ez. Meg azért, mert anyósom Ottília és akkor Bóval együtt tartották volna a névnapjukat, ha Bó nem Bó lenne, hanem Luca.
Abban még várandósság alatt megegyeztünk apával, hogy mindenkinek saját névnapja lesz.

Fiúban tetszik nekem a Szabolcs. Apával közösen a Baltazár, de ez olyan furi lenne. (Magyar Baltazár)
Próbálunk majd olyan nevet találni ami igazán illik a Magyarhoz és lehet akár 'ősi név" is. pl. Hunor

hajnoca
Dunakeszi

Köszi mindenkinek a felvilágosítást. Majd rákérdek a nődokimnál a metre, annyi jót írtok róla, hátha nekem is segít majd.

Rana
Egy kis helyesbíttés, most 32 éves vagyok, 28 a sikeres beültikor voltam :lol: Jó lenne, ha a második sikeresnél lettem volna annyi :lol: A táblázatot már átböngésztem és gyűjtöm a sok infót, jó ötlet volt :lol: :wink:

Skrisz
Tényleg szupi a tábla, igy legalább a ritkán jövök is képbe vannak :lol: Kár, hogy én nem lehetek benne :( , de majd ha kezdünk vmikor :lol: Nevek tetszenek nekem is :wink:
Vendég

Nyuszi,
én is csak azért mondom be, mert Bón szoktak nyomok lenni. :D :D apjó pici kenyéjmojzsák :D

Rana nemáááááááááááááá, akkor inkább nem linkelek be többet semmit.

Mutasd meg neki a Bóról készültet. ... mondd neki, hogy az a prototipus! :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Jaaa, amúgy szerintetek hogy lehet becézni a Baltazárt? .....Kisfejsze? :wink: :shock:

hajnoca
Dunakeszi

Mire megírok vmit, addig nyomtok vagy 6 új üzit :shock: ez ám a tempó :lol: :lol: :lol:

Nyulasz
Nálam a Szonja a nyerő a neveid közül :lol: , de a többi is jó. Nekem lányba még az Emma is tetszik, csak a családba már lefoglalták :twisted: Fiút nehezebb lesz találnunk majd egyszer :roll: Izabellának ismerek egy zizi kislányt, és sztem vmennyire befolyásolja az embert, ha vmelyik névhez egy szőrnyű személyt tud kötni. Vagy csak engem :roll: :? :lol:

Rana
Nehogy elmenj :!: Ez most komoly :?: :cry:

Megnézem én is a linket....
Vendég

Bogyi :lol:
Most mi van Ranával?Nem ér ám ilyet csinálni :!: :?: :idea:
Rana,üzenem apának,adja vissza gyorsan azt a gépet,mert velem gyűlik meg a baja...mind a négyünkkel!!!
Vendég

Rana: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Ez nem komoly, igaz?????

Hajnoca: Balti

Nyulasz: nekünk: Kata, Kíra, Anna, Linda, Levente, Botond.

Kép

Kép

*puszedli*

Ja,apa mióta megismerkedtünk,mindig azt mondja,hogy Jeromos lesz a fiunk.És mindig mindenki szörnyülködött rajta,aztán csak nevettek,hogy jó vicc.Én is.De lehet,hogy komolyan gondolja?Akkor meg nagyon ciki,viccet csinálunk mindig belőle... :oops:
Vendég

Puszi,látom a Kira ott van köztük. :D Levente nekem nagyon tettszik,de nálunk már foglalt.
Vendég

Rana :?: :?: :?:
Vendég

Rana: esküszöm ezt most nem értem. Mi a baj azzal a linkkel? (én gondolkodom rajta komolyan, hogy megtanulom.) Meg amúgy is mi baja a fórumozásoddal? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Megnéztem, akkora bibit én se találok benne :shock: :oops:

Levente nálunk is van a családban, a keresztfiam. Meg Fruzsi van még, nekem az is tetszett sokáig, de aztán átengedtem a tesómnak, mikor bejött nekünk a Luca :lol: :lol:
Vendég

Puszi,szerited ez most komoly?Talán ha nem teszi be azt a képet,akkor elhiszem,de remélem csak vicc.Néha enyém apa is belázadt,amikor nagyon sokat ültem a gép elött,de alapból tudja,ez ad erőt.Igaz ilyenkor már nem lógok itt,csak ma haveroknál van,szintén boxot néz.De ne lehet valakit eltiltani a barátaitól!!!!
Vendég

Zsani,én keresztfiam is Levi :D
Vendég

[quote="*puszedli*"]R írta:*puszedli*ana: esküszöm ezt most nem értem. Mi a baj azzal a linkkel? (én gondolkodom rajta komolyan, hogy megtanulom.) Meg amúgy is mi baja a fórumozásoddal? :shock:
- Mármint a vasalásutániösszehajtogatást tanulnám meg. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

A "szexis" video miatt van a cirkusz?

skrisz72

Rana,
ugye tréfálsz??? :oops: :roll:

(Amúgy az FSH-m novemberben volt ennyi...újat nem kért a dokim, mármint most nem volt 3. napi vv, hanem nekifutottunk!)

tillidian

Rana!

Na neeeee máááááááááááá!

Mire rád találok megint itt hagysz?????????
Ugye ez nem komoly??????????
Vendég

Én ezt nem is értem. Én nem szoktam minden belinkelt dolgot megnézni és szerintem másnak sem muszáj, de nem látok semmi olyat ebben, ami miatt valakit el kellene tiltani innét. Itt senki senkire semmilyen rossz hatással nincs. Egymást erősítve segítjük át mindannyiunkat a nehézségeken, együtt sírunk, együtt örülünk.

babaimádó
Kép
babaimado

Itt vagyok, ennyit bírtam a fórum nélkül. :oops: Apa amúgy TÉNYLEG komolyan mondta, amit mondott, és nagyon kiakadt, hogy mennyit fórumozok (nem tudom, miért ott telt be neki a pohár) de elolvasta, amiket írtatok, és annak hatására komolyan magába szállt:

Kép
Szerintem érzi, hogy kicsit elvetette a sulykot, és a laptopomat is visszaadta. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ennek nagyon örülök.

babaimádó
Kép
babaimado

A képek a vicc miatt voltak, de amúgy TÉNYLEG kiakadt :? és azt mondja, egész nap itt ülök a gép előtt (ami nem igaz, ma pl egy órát együtt vásároltunk). Na mindegy, próbálom kicsit visszafogni magam, nehogy kiboruljon megint a bili.... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, na azért! Ez egy kicsit túlzás volt a részéről. Ha nem érti a tréfát, inkább ne nézzetek meg semmilyen linket, amit küldünk. Nem ér ennyit. Neked viszont szükséged van ránk, és nekünk is rád! Egy csapat vagyunk, és senkinek nem akarunk rosszat. Ezt próbáld meg megbeszélni a férjeddel.

skrisz72

Rana
Jó, hogy nem kell menned :lol: Ne hagyd magad elnyomni :lol: :wink:
Vendég

Ez tökéletesen igaz!

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="skrisz72"]R írta:skrisz72ana, na azért! Ez egy kicsit túlzás volt a részéről. Ha nem érti a tréfát, inkább ne nézzetek meg semmilyen linket, amit küldünk. Nem ér ennyit. Neked viszont szükséged van ránk, és nekünk is rád! Egy csapat vagyunk, és senkinek nem akarunk rosszat. Ezt próbáld meg megbeszélni a férjeddel.

EGYETÉRTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Rana!

Örülök hogy apa észhez tért!
Egyébként én is pont most vívtam egyharcot vele a netezés miatt!

Egyébként a tesztoszteronom 1,99 nmol/I lett nem tudom ez jó e de tartományon belül van!

Te mikor mész a kaáliba?
Vendég

Rana, végre! totál kiakadtam, mondtam is a páromnak, hogy most inkább nem reagálok, mert ez csak vicc lehet, nem tudom elhinni hogy ilyen van! :shock: :evil:

Nem kismami lévén, én is mondhatok neveket? Nekünk évekig a Virág volt a kedvencünk (a párom vezeték neve is V betűvel kezdődik), de mára már teljesen "beleszerettünk" a Lucába, ami elég találó is hiszen ha ennyi év után összejönne egy kislány, illene rá a mondás: olyan nehezen készült el mint a Luca széke! :lol: Az Emma nekem is nagyon tecc, de a barátnőm kislányát is így hívják! Kisfiúnál több néven hezitálunk: Milán, Benedek, Bence, Áron...

Mabe, köszi a tippeket, ezeken a cuccokon már túl vagyok, sajna nem segítenek, ráadásul a Bioparoxonnak olyan intenzív ibolya illata van szerintem, hogy mindig fulladok tőle! Most úgy néz ki, hogy a grapefruit mag kivonat és a méhpempő fekvés előtti fogyasztása segít!

Nyah, szép álmokat mindenkinek! Remélem én is tudok majd aludni és nem lesz róka vadászat!... :roll:
Vendég

hú,Rana...miért nem nézi inkább a boxot...igaz ami igaz,fenntebb írtam,volt,hogy én is le lettem szólva,úgyhogy arra figyelek,hogy ne csak a gép elött üljek.
Mindenesetre örülök,hogy elolvasta amit írtunk...
Vendég

Házitücsi, ez a Luca széke ez nagyon jó!!!! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Rana,
örülök, hogy vagy!! :D :D
Amúgy tényleg néha függőnek érzem magam ... és van, hogy percenként frissítek még akkor is amikor szinte senki nincs jelen. :shock: :? :D

hajnoca
Dunakeszi

Mindenkinek JóCéKát!

Bogyika már nagyon engem akar! :D

hajnoca
Dunakeszi

Szerintem itt majdnem mindenki - köztük én is - függő!

Jó éjt Hajnóca!

babaimádó
Kép
babaimado

Tücsike,már miért ne írhatnál neveket :D hiszen még idén babás leszel,és ezt nem lehet az utolsó pillanatra hagyni :wink:
Luca,ez tényleg jó :lol: Meg a Beni is.
Többiketől is szívesen veszem,ha van kedvenc nevük,és leírják.
Vendég

Nyuszi, már 7 hetes????Úristen!Ha így rohan az idő, hamarosan megöregszem! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

én is függőőőőőőőőőőőőőő :D
Vendég

tücsök,
szurkolok, hogy jól legyél!!!! (Csak hatás legyen, és ne mellékhatás :roll: )

Rana,
csak Miattad ugrottam be! Megnyugodtam! :D

(Nálunk ez úgy ment, hogy mikor Apa bejött, gyorsan mindig elkapcsoltam a fórumról. De egyszer rajtakapott :oops: : Viszont nemhogy nem lett dá-dá, hanem azóta mindig biztat (főleg, ha zizi vok :lol: ), hogy menjek csak a Csajokhoz fejtágítóra :lol: - és érdeklődik is, kivel mi van, szóval nekem könnyű :roll: )

tillidian

Baba,mi az hogy!7+1 :lol: Ma jól ment a szuri?mikor mész uhura?
Vendég

Till, alig várom a képet!
A kérdésedre válaszolva, nekem most még nem pufi, de még csak a 3.szurit adtam be nemrég.

babaimádó
Kép
babaimado

Én is függő vagyok,... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz,
nekem a Borbála és a Botond (de Apának a Bori nem jön be :roll: )

tillidian

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?