A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sztem azért is vagyok depis,mert a hüvelytabletták,amiket adott a doki néni és most használom őket, hogy a F.is szedi a gyógyszerét, hogy egyszerre kezelődjünk ki,szal nekem nem jók ezek a tabik. Első napokban nem volt semmi bajom, de aztán egyre inkább csak kezdett csípni, tegnapra meg viszketést okozott. :x Még maradt 3 db,de azt már nem fogom elhasználni. Ma éjjelre sem tettem be,tegnap éjjel kettőkor mentem aludni,akkor csináltam cickafarkkal hüvelyöblítést,hát mára sokkal jobb.

Kép
flóra 11

Főzz teát cickafarkból és egy törölközővel borogasd be a hasad alját annyira melegen ahogy bírod!!!!!

Kép
muzsuzska

Milyent kaptál?

Kép
muzsuzska

Dehogy tesztelek Zsuzsi! Ha babáslennék azt érezném, tudom milyen. Sajna itt más baj miatt nincs piri és ez idegesít a legjobban, hogy a baj nincs kikezelve. A dikonőhöz csak akkor mehetek, ha minden vizsgálatom eredménye megvan,amit elrendelt nekem és a F.-nak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.11 08:07-kor.

Kép
flóra 11

Akkor most rádió sincs és ezért is depi vagy! :cry:

Kép
muzsuzska

Most nincs rádió,már néhány napja. :( Biztos ez is hozzátesz, bár nem is kívántam mostanában igazán. Tudod,amikor a F. van havi baja,akkor semmi kedvem vele ilyesmihez. :lol:

Kép
flóra 11

Flóra, ne legyél ennyire elkenődve, mert itt fogok zokogni és elfelejtek zoknit húzni a lefagyott lábaimra! :evil: Ja a fogibogyót el is felejtettem beszedni, szaladok......... :wink:

Kép
muzsuzska

A hüvelykúp mellett be se kapcsold a rádiót mert akkor jegelhettek mind a ketten!!! Felmar mint a fene!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Macmiror complex 500.

Ezt kaptam. Sztem túl erős volt nekem, ahhoz képest,hogy semmi tünetem nem volt. Olvastam, hogy mire van, hát erős gyulladásokra,meg mindenféle fertőzésekre. Gondolom az egészséges flórámat is kikezdte,megölte az egészséges bacikat is,ezért a viszketés. :(

Kép
flóra 11

Megyek, előkészítem a kaját........ Majd később bekukkantok.
Flóra, fel a fejjek, szép az élet, ha a szart kihagyjuk belőle........ :D

Kép
muzsuzska

Pedig a kúrát végig kéne csinálnod!

Kép
muzsuzska

A maradékot már nem szedem ki. Kell a francnak! Sokkal jobb a cicka. Engem az mindig rendbe tett, ha valami bajom volt.

Kép
flóra 11

Most olvastam, a lombik előtt is kell ilyent szedni, dugni.

Kép
muzsuzska

Van zoknim!!!! :D

Kép
muzsuzska

Bizti jobb lesz a kedvem, ne izgulj. :wink:
Holnap bejelentkezem a dokinőhöz,mert jövő héten készek az eredmények, aztán menni kell hozzá. Valamit csak mond majd a piritlenségemre.Meg vegyen törletet, vizsgálja ki azt is,hogy most milyen.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,ez amit kaptam,nagyon erős és undorító sárga és olajos. Alig tudom lemosni.Ez lehet a másik ok,amiért nincs egészséges flórám,hogy annyira kimosom,hogy minden kimegy.

Kép
flóra 11

Öltözz is rendesen fel. :D

Mész kajálni?Én még nem ehetek. 8-kor vettem be a pajzsmirigyemre a bigyómat, utána egy órátmég nem szabad enni,inni.

Kép
flóra 11

Felteszed és betétezel, hagyod kifolyni, nem mosod halálra a nunust!
Most olvasok, végig kell csinálnod mert fél kúra szart se ér!!!!!

Kép
muzsuzska

Főzni megyek!! De jövök is azért! :wink:

Kép
muzsuzska

Mit főzöl? Nekem is kéne valamit.

Kép
flóra 11

Azt hiszem,még szunyálok egy fél órát.

Kép
flóra 11

Halihó!!!

Örülök,hogy nektek már sikerült a babakocsit megvenni és ilyen jó áron Benó!!!
Bocsi a túlzott aggódásért,majd visszafogom magam.De az aggódás az szívből jön nem rosszindulatból!!

Kép
martik77

Igen Márti, ezt mi tudjuk! Többet nem okoskodunk, mindenki saját maga cipeli a keresztjét a hátán. :roll:

Kép
muzsuzska

Ragulevest csinálok, pulykamellet sütök foghagymásan, krumplipürével.

Kép
muzsuzska

Szia itt vagy?? :D :D :D

Kép
martik77

Most ültem le mart a kaja már rotyog! :D Királyfi még alszik. :D

Kép
muzsuzska

Én meg egy egész csirkét fogok megsütni mert nagy és sok helyet foglal.Felrakom gyorsan megtöltve levesbee aztán átdobom a sütőbe.

Kép
martik77

Az is fincsi! Nyami............

Kép
muzsuzska

Na várjál még nincs kész!!Ne hamarkodjuk el ezt a finom lesz kijelentést!!! :lol:

Kép
martik77

Na megyek neki is kezdek,de azért benézek közben!! :wink:

Kép
martik77

Én is olvasok és benézek közbe!

Ne, aggódj!!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Az biztos ,hogy nagyon szerelmes vagyok, jól elsóztam mindent, de kijavítottam. :wink:
Olyan jó foghagymás sült illat van,hogy menten éhen halok! :roll:

Kép
muzsuzska

Na csirke már lubickol is a levesben!! :D :D :D Kép

Kép
martik77

Visszajöttem.

Nekem ma semmi kedvem semmihez. Halrudacskákat csinálok krumplival és valami salátát mellé.

Kép
flóra 11

sziasztok lányok

látom nagyon főzöcskéztek nekem szerencsém van itthon van a párom és ilyenkor ki vagyok szolgálva rendesen éppen töltött húst készít rizzsel és húslevest
tegnap vendégek voltak azért nem tudtam jelentkezni és bocsika de még nem szoktam hozzá hogy ilyen jó kiscsapat van itt és sok mindenről van itt szó igyekszem beleszokni és mindennap benézni
további szép napot és kellemes délutánt

Kép
paradizs

A gáz körül még mindig gáz van. :?

Kép
flóra 11

Paradizs, de jó neked! Irigyellek. Helyettem sose főz senki. :(

Kép
flóra 11

Benó, szuper, hogy megvettétek a babakocsit meg a többi cuccot is. És mindent nagyon jó áron. :wink: Ez igen! :wink: Kérünk foftodokumentációt mindenről. :lol:

Kép
flóra 11

Hát nem sokat irkáltatok, benéztem mert azt hittem van kép Benó szerzeményeiről, de semmi......

Paradizs, gyere sűrűn, mi egy nagy család vagyunk!!!!!! :D :D :D

Leléptem, megyünk dolgozni.

Voltunk tankolni, bevásárolni, anyósnál. Most ettünk,fini volt.
Jó pihenést mindenkinek!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

muzsuzska: jó munkát de ne dolgozz sokat...
kellemes délután lányok én megyek egyet aludni délután jövök

Kép
paradizs

Totál kész vagyok!!85x mosogattam.
Ja,és épp sütit sütök,úgy írta a könyv,hogy egyszerű meggyes.Na nekem nem tűnik egyszerűnek.Kíváncsi vagyok milyen lesz. :? :)

Kép
martik77

Nekem továbbra sincs semmihez kedvem. Rájöttem, hogy biztos munkaundorom van, holnap már munka. :(

Kép
flóra 11

Kész a süti,picit furán néz ki,de ízre nem rossz!!És elsőnek tökéletes!! :oops: :wink:

Kép
martik77

Megyek lepihenek majd jövök!! :D

Kép
martik77

Tancsu, visszaigazoltam Gergőt és Benó, bejelöltem a tesódat. :wink:

Kép
flóra 11

Sziasztok!
Mindenki főzött ma látom, én meg még csak majd most fogok hozzákezdeni :oops:

KépKép

KépKép
nadina01

Visszaolvastam, megnyugodtam, hogy akkor holnap csak uh-n nézik, és akkor se leszek ki, ha még esetleg nem nagyon látható semmi, de azért hátha.
Tegnap este már szerencsére lázam sem volt, bár már köhögök is, de a sok homeopátiás cucc talán kicsit segít.

KépKép

KépKép
nadina01

Aludtam egy órát.Most próbáltam a tepsiből kihalászni a sütit,kis sikerrel. :?
Mindegy megesszük.olyan amilyen. :? :)

Kép
martik77

sziasztok
4 vagány pulcsira licitáltam, ami tavaszal lesz jó a drágámra :wink:

tancsu: milyen nagy már Gergö. de amint elnéztem apát, van kire ütnie :lol: :wink:

zsuzsi: nagyon dög munkahelyed van :evil:

flóra: nekem is volt cisztám, semilyen gyógyszer, kúp nem segitett csak a fogamzásgátló :wink: :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára timirosicka 2009.01.11 17:19-kor.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

edina: én is 7 hetessen voltam uh-on, akkor már dobogott a pici szive is de a dokimnál 4 hetessen voltam, megvizsgált és kizárásos alapon megállapitotta a terhességet :wink: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?