Mi is megvagyunk, most már újra itt kint. Voltunk otthon 5 napot,még alig értünk haza és én már is elkaptam azt az otthon most tombolós virust.
Eddig olyan jól megúsztuk mindenféle takonykór és miegymás nélkül,erre haza mentem betegnek lenni. Hánytam mint állatt ,kb. 15 éve nem sikerült,-már azt hittem nem is tudok-majd ahogy jobban lettem már jöttünk is vissza. Szerencsére Marci nem kapta el,-gondolom ez annak is köszönhető ,hogy Anyósom volt sokat a gyerekkel amig én gyógyultam.
Szóval talán lekopoghatom ,(kop kop kop) megint elkerülte a betegség Marcit.
Amúgy rengeteget fejlődött az utóbbi 1 hónapban,bejárja az egész lakást,kúszik,mászik ,ücsörög,kezdi a fel fel állást is ,és ha fogom a kezét akkor már sétálgat is.És persze egész nap be sem áll a szája,dumál édesen gagyarászik,és rém huncut. 8,7 kg kis sózsák a lelkem.
Szerencsére jól alszik tegnap is körbe aludta az órát" sőt:10-től reggel -déli 11 ig.
És csak 1x reggel kért enni,aztán szunya tovább. Szóval egy szavam sem lehet. (na tuti hogy ma nem fog aludni

) Napközben nem nagyon van időm,max. csak olvasó üzemmódban vagyok.Sajna az itteni lakás eléggé szabad" ezért állandó felügyelet kell Marcihoz.(az otthoni ebből a szempontból kényelmesebb,és biztonságosabb is)
Itt rohamosan kezd tavaszodni,a tulipánfák nagyon zsezsegnek" 1 hét és minden gyönyörű virágba borul .

Marcival sokat vagyunk kint a levegőn, nagyon tetszik Neki.(is)

Hát igy dióhéjban ennyit rólunk,most kicsit vissza olvasok.
Mariann&Marci

, akkor dőltem ki, így azt sem tudom, hányszor szopik éjszaka. Lehet, hogy Lőrinc is ezt akarja kikényszeríteni? Julka is már 2x ébredt 9 óta