A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

cAT!

Nagyon szép a bútor... :wink:
A babkocsi Pierre Cardin és "csak" 36800 ft körül van....

Mi éppen most vesztünk össze,megint azon,hogy mi lesz ha meg lesz a baba..ja meg,hogy furcsa neki,hogy egyre "nagyobb"vagyok és nem tud azonosulni a terhességemmel...
Hát órák óta itatom az egereket. :cry:
Anyukája miatt megint én szívjak és legyek toleráns..hát nem nagyon tudok már az lenni.

Most odaadtam neki a listát,hogy melyik ágyat és babakocsit néztem ki legyen kedves elmenni és megvenni!!! :roll:

Bocs,hogy kifakadtam,de ki kellett irni magamból.

Sissy most 7 kilónál tartok..de az a gon,hogy ebből 5-öt az utolsó 6 hétben szedtem fel...de nem tudom hova jött rám :roll: :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Pierre Cardin babakocsikról ne sok jót hallottam.
Biztos, hogy ezt szeretnéd? Főleg, ha nem is Te fizeted.

Köszi a bútor dícséretet. Nekünk is tetszik. De még vennünk kell matracot is és széket is az íróasztalhoz.
Vendég

sziasztok!

már rég tusolnom kéne..
fél 4 óta fenn vagyok, már volt minden, hányás, hasmenés, sírás...teljesen ki vagyok idegileg, de csak azért mert nagyon félek, hogy napokig ogok feleslegesen ott ülni, mire megműtenek, a fiúk meg nagyon hiányoznak már most :cry:
arra gondoltam, ha azt onda esély sincs rá hogy szerda reggwlig megműt, hazajövök és csak szerdán fekszem be. de akkor lehet még később kerülök sorra :? :cry:

Cat !
A bútor nagyon szép! :)
és persze hogy nem zavarsz! sőt! bárkit szívesen látok, bár remélem csütörtökön már legalább 2 napos lesz Yasemin! :) :roll:

Törpiri!
Szép a kocsi! :)

Jaj! mennem kell, Hamzát leadjuk egy óra múlva az oviban aztán megyünk...
Hát akkor sziasztok és vigyázzatok magatokra!!

Kép Kép Kép
asiye

Jó reggelt Mindenkinek!
Asyie!
Már nagyon jó, hogy írtál.
Izgulok érted.
Milyen jó már neked, pár nap és a karjaidban tarhatod a kislányodat.

Cat! Nagyon jó a bútor.

Nika! Tetszik az ágy nagyon.Várom már, hogy én is vásárolhassak.

Orvost megvitattuk.
Még egyszer elmegyek vargához, hisz nála lesznek az eredményeim. És egy rokon doki hívta és beszélt vele.
De egyre jobban vonz Debrecen.
Nagyon baba barát, és nagyobb biztonságban érezném magamat, mint Egerben.
Nem bánom ha ez azt jelenti előbb be kell feküdnöm.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

picimami

Jó Reggelt Lányok :lol:

Asiye!

Örülök, hogy jelentkeztél és mennek a drukkok hogy mihamarabb túl legyél az egészen :wink:

Kép
Kép
minimano74

Asiye!

Nyugi, holnap már megszületik Yasemin. Azért terveztem a csütörtököt, hogy Őt is láthassuk már. :D

Pici!

Ha Debrecent akarod, akkor legyen!
De azért nekem vannak fenntartásaim. Húgom ott szült, láttam, hogy sajnos nem olyan szép minden, mint ebben a cikkben. (De hol az?)
Ha már nem Eger, akkor Pest is szóba jöhetne, nem?

De ezt Nektek kell eldönteni. Az nem lehet alternatíva, hogy Eger, csak másik orvossal?
Vendég

Pici!

Úgy öröm vásárolni, ha megvan a pénz, és nem kell azon aggódni, mi mennyibe kerül.
De szerintem Te nagyon fogod élvezni.

Nekem most kedvem sincs hozzá. Benivel még teljesen be voltam sózva. Most érdeklődés hiányában a terhességnek ez a része kimarad.
Persze szinte semmit nem kell vennünk.
Kell egy új bébiőr, akarok mérleget is és egy kádat állvánnyal. Azt hiszem több nem is kell. Minden már van már.
Esetleg egy gyerekmintás lámpa Marci szobájába, de az nem létszükséglet, illetve valami dekoráció a falra. De mindez kb fél nap alatt elintézhető.

MAjd még annyi dolgom lesz, hogy amikor visszakerülnek hozzánk a ruhák, akkor átnézem, hogy kell-e még valami, ert annyira kopott, hogy nem adnám rá a kisebb fiamra. De már bodykat is vettem párat.
Vendég

Cat!
Nagyon jó a bútor amit megrendeltetek :wink:

Kép
Kép
minimano74

Cat!
Még nekem is vannak fenntartásaim mindennel.
Az a baj, hogy nehéz nagyon.
Orvost találni, illetve kórházat.
Ááá, nagyon gáz ami az egészségügyben van.
És feszültté tesz.
Pedig a szüléshez nyugalom kell.
Hisz sokszor könnyebben megy, ha nem félünk.
((olvastam, a Méltósággal megérkezni c könyvben))

Debrecen azért, mert nekünk ugyanannyira van mint Bp, de mégis gyorsabb, nincs dugó mire odaérünk stb.
És ott a klinikán már sok orvost ismerek.
Aput oda hordom évek óta.

Vásárlás.
Megvan a pénz, most hogy itthon vagyok alig költök, és egyébként is sokat félre tettünk.
Nem akarom szórni a pénzt, de pár dolgog kell az tény.
Nekünk már van digitális csecsemő mérleg.
Anyuéktól kaptuk karácsonyra.

picimami

Iszonyú nehéz a babakocsi választása is.
Annyi féle van, hogy kész káosz.
Amíg nem tudom a nemét, addig nem is nagyon vennék semmit.
De olyan fura, én amennyire aktív voltam, most még a ruhákat összepakolnom is nehéz-
El lustultam. :D :lol: :cry: :oops:

Tudjátok, unokanővérem Vargánál szűlt. 2008.12.31.-én. (utólsó 5 percre ment be hozzá, hiába hívták sokszor))
És már december eleje óta kínlódott, azóta be volt ékelődve a kicsi feje és görcsölt. A doki szedette vele a 3*2 Magne B6-ot, ami leállította hogy beinduljon a szülés.
És most ő is Debrecenbe került, mert már el volt érve a méhlepény, és nem vette észre, és van szegénynek valami remegés, és a lába deformálódott. Most majd begipszelik. És még nem tudom mit fognak vele csinálni
Szóval.
Kész vagyok, annyira sajnálom őket

picimami

jÓ REGELT!

Hát lányok veletek álmodtam...de igazából.hogy mit azt nem tudom pontosan,de mindenki benne volt :oops: :wink:

Asiye rád is annyit gondolok,ne izgulj biztos nem lesz semmi baj...és én is irigyellek,hogy nemsokára megszületik Yasmine :lol:

Cat,mi a baj a kocsival??Én nem nagyon hallottam róla semmit,nem kellett eddig ilyenekre is figyelnem..de kinéztem egy Gracot is..az sem jó hírű???

Pici,tényleg nehéz dolog az orvos és kórházválasztás...van aki tökéletesen elégedett azzal amivel te nem,ezt igy elég nehéz kiválasztani,hogy ki mit mond.Én sem tudnám a helyedben....az én orvosom ugye pár hónapja hunyt el,és ha nem lett volna az akihez most járok,én is nagyon megkinlódtam volna,hogy most akkor kihez menjek,kiben bizhatom.?!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

unokanővérednek vagy a babának a lábát akarják begipszelni?

Babakocsi tényleg nehéz ügy.

Ha egy szülés be akar indulni, azt a Magne B6 nemtudja meggátolni. Igaz, késleltetheti egy kicsit.
Vendég

Én már nem értek semmit.
Már két helyen érdeklődtem (igaz heves megyében)4D ultrahang ügyben, és mindkét helyről elhajtottak, majd 18 hetesen jelentkezzek be.
Hát nem értem én ezt.
Cat, ha jól emlékszem, Te is 15 hetesen voltál ugye?
Hmm...
Én miért nem mehetek?
Na mindegy. Kérek időpontot BP-n.

picimami

Cat!
A babának vannak gondjai.

picimami

Törpiri!

Pierre Cardin nem túl jó minőségű. Pár hét után nyikorognak a kerekei és más problémákról is hallottam.
A Graco jó. Csak nézd meg élőben is előtte, hogy valóban tetszik-e. Lehet, hogy nagyobb, nehezebb, nehezebb megfogni, mint ahogy elképzeled. A Garconak sok olyan babakocsija van, ami elég nehéz.

Pici!

babakocsi tényleg nehéz ügy.
Mindenekelőtt végig kell gondolnod, hogy mire akarod használni.
Csak autóval szállítjátok, és annak mekkora a csomagtartója, vagy tömegközlekedéssel is. Ahol használjátok, ott milyen minőségűek az utak.
Fontos-e, hogy a tolókar átfordítaható legyen.

Illetev ami nekem nagyon fontos, hogy a gyerekülés biztonságos legyen. Ezért én csak olyan babakocsit veszek/vennék meg, aminek a gyerekülése jó minősítést ért el az ADAC teszten.

A szín csak a végső kérdés.
Vendég

picimami

Pici!

Pesten a Kleopátra házat ajánlom!
Lehet, hogy én is kérek a hétre időpontot. Vagy inább majd a jövő hétre, és holnap a kórházban kikunyizok egy UH-ot.

És igen, mi a 15. héten voltunk. Itt senki nem kötözködik, hogy mikor mész.

Ha a babával van gond, akkor én kérnék másik szakvéleményt is. Ez a gipszelés nem tűnik jó ötletnek. Kb. 30 éve csináltak ilyet. (Amiről én tudok, végül az egyik első műhibaper lett Magyarországon.)
Vendég

Cat!
Tömegközlekedésen tuti nem fogjuk használni.
Mindenképpen, alu vázat szeretnénk majd neki.
És valóban fontos, egy jó minőségű, biztonságos gyerek ülés, ami a babakocsira is rögzíthető.
A csomagtartóba van hely, és majd még felmérem a járda, és az útvonal állapotát :shock:

picimami

Persze először úgy is megnézem,hogy milyen,mert a képek elég csalókák :?
Láttam hogy némelyik olyan nehéz,hogy nem is tudom kinek gyártották őket..dijbirkózóknak?? :roll: :roll:

Szegény babyke,jól kezdi az évet..nem lennék tesód heyében sem :cry:

Nekem ezek a dolgok mindig rejtélyek maradnak..,hogy egy orvos nem vesz észre alapvető dolgokat..az lyeneket én már nem engedném praktizálni :twisted:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Pici!

Én is a Savoyában voltam 4D UH-on még Benivel. Akkor legalábbis, feleannyira sem voltak profik, mint a Kleopátra házban.
Vendég

Pici!

Ezt nézd meg: http://www.4dultrahang.hu/
Vendég

Na megyek lassan dolgozni,majd bentről jelentkezem...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Hogy telik az idő... Ma már a második trimeszter utolsó napja van. :D
És a hetedik hónapban járok...
Vendég

Cat: SZupi nagyona bútor. És igy szerintem jó is, hoyg Beni kapott újat. akicsi meg úgysem értékeli még , hogy mi új mi nem. Tehát jól tettétek, hogy Beni kapott újat.
Anno én is a Savoyábanvoltam 4D-n. Nekem mindent megnéztek de tény, hogy akkor még nem volt ennyi 4D uh lehetőség. Viszont én voltam genetikai uh-on és ott mondta a szonográfus, hoyg a Savoyában is nagyon jó a szonográfus csaj.
Tény , hogy azóta vannak profibb 4D uh -is.

Törpiri: Hogy oda adtad a listát a párodnak jó ötlet?, Miért nem mentek együtt el megvenni?, Hátha akkor ő is megérzi a baba körüli várakozást veled. Szerintem együtt jobb lenen na meg férfira bizni ilyet?? :)
Na meg személyesen akkor te is látod.

Asiye: Jajj de izgi. Szoritunk és kitartást:) Várunk a jó hírrel.

Most beszéltem a dokimmal. Clostit emeljük és mivel megvan a pirim most nem vizsgál meg majd félidőben. Azt mondta megbeszéljük az inszemet is.
Ki tudja lehet az lesz a nyerő. De úgy birom a dokimat mert azt mondta szerinte aar ninc szükségem. :) Tök optimista.
Na jó 3hónap closti nem a világ vége de jobb lenne ha már nem kellene szednem. Na meg a gynevacot is megkérdeztem. És azt mondta persze adassam be. Az oda bent helyre tesz mindent és az immunrenszert is erősiti. Kifejezetten jókat hallott róla. Na akkor legalább ő is áldását adta rá. Na akkro ma beadatom az elsőt.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Szerintem most biztosan összejön a baba. És akkor maradhatsz is otthon. :D Nem kell egy csomót utaznod a munakhelyedre.

A bútor nekem is egyre jobban tetszik.
Majd kíváncsi leszek rá, ha már a szobában lesz.
Vendég

Sziasztok!

Cat:nagyon jó a abútor.

Pici:én uh-on a 22. héten voltam a Moszkva téár környékén.Ott azt mondtak,.hogy akkora már minden szépen látszik.Mondjuk én a 18. héten hivtam őket.

Asiye:mennek a drukkok.Minden rendben lesz és remélem tényleg holnapra már meglesz a baba.

Csucus:nagyon rendes a dokid. Minden rendben lesz.
Vendég

Húúú csajoklátom vége a hétvégének :):):):):)

Jó reggelt :):):)

CAt nagyon szép a bútor :):):) Beni nem fog leesni az ágyról? vagy lesz leesésgátlótok?

Asiye: szerintem holnap megles Yasmine hiszen betöltött 37 hetet már nem számít koraszülöttnek :):):) drukkok mennek :)

http://www.bebilap.hu/korhazak/salgotarjan.htm
Én itt szültem és az alsó képen lévő szülőszobában vajúdtam :):):):):):))de tényleg nem adnak semmi mást csak anyatejet a babáknak azoknak is akik nem tudnak szopizni vagy anyucinak még nincs elég teje stb msá anyukák lefejt sterilizált tejét adják :):) én meg voltam elégedve és én ismegkaptam egyből a ygereket hogy áttoltak a szobámba csak első éjjel adtam vbe hogy tudjak kicsit aludni de amúgy nem lett volna kötelező 24 órás roomin van ésmondjuk nekem eleve nincsenek ellenérzéseim senkivel kapcsolatban sem mármint doki stb mindenhol megtalálható ilyen is olyan is nincs olyan kórház ahol minden tökéletes még szerintem a telkiben sem pedig ott súlyo százezrekbe kerűl a szülés én ezért is nem fizettem senkinek sem és meg voltam elégedve mindennel mondjuk én nekem nincsenek nagy elvárásaim :)

Pici nagy valószínűséggel azért nem vállalnak 18 hét előtt mert nem annyira élvezhető még a 4d de ez nem jelenti azt hogy nem lehetne előbb :D:D:D:D:D

A nehéz babakocsika azoknak gyártották akik kertesházban laknak és nem kell cipelni emeleteken keresztűl mert esetleg nincs lift és autóval járnak nem busszal stb :D:D:D:D:D:D:D amúgy nekünk symba babakocsink van és még mindig kiszolgál minket teljesen vizszintbe lehet rakni a fekvő részt illetve most sport állásban van csak én nem szoktam mert igaz le bírom vinni gyerekkel együtt de nekem már nehéz így ha csak ide a boltba megyek akkor sétál velem gege ha anyóshoz megyünk akkor apa is velünk van ő meg bír cipelni akkor babakoc:):) tök szépen bírta mnár :)

na akkor majd én is utána érdeklődöm ha tavaszig nem jön össze kistesó ennek a gynevacnak

nika70
Salgótarján

hopp kimaradt szóval apa ha velünk van akkor babakocsival de anyóshoz már vittem gyalog is és Gege nagyon bírta :):):)

nika70
Salgótarján

Cat: persze majd akkor látod miylen is valójában ha már Beni szobájában lesz a bútor. amúgy a két gyerköc az elején egy szobában lesz vagy inkább külön vagy veletek lesz a kicsi az elején?

Kép
csucsu05

Csucsu

Én most nagyon el vagyok keseredve a veszekedés miatt....a listát úgy adtam oda,hogy elöbb megnézem és megmondom jó-e.
Én is úgy szerettem volna,hogy együtt nézzük ki,de azt mondta ő nem ért ehhez,én tudom mi kell nézzem meg és ha jó akkor elmegyünk és megvesszük....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

A férfiak többsége nem szeret vásárolni. ezen sajnos nehéz változtatni.
Az én férjem is mindig húzza a száját, de szerencsére jön velem. Pontosabban visz engem. De azért panaszkodik.

CSucsu!

Az emeleten 3 háló van. Ebből a kettő kisebb egymás mellett. Az egyik a Benié, a másik a Marcié. Ott lesz legalábbis berendezve. De az elején a terveink szerint Marci a mi ágyunkban alszik majd éjszaka, nappal pedig, ha sikerül, a kiságyában.

Beni szerette volna, ha külön lesz a szobájuk, és egyenlőre még csak Őt tudtuk megkérdezni. :)
Vendég

Cat...én már úgy érzem ez nem attól van...
Egyszerűen utálja ezt az egész "terhes" dolgot :cry:

Na jó lehet,hogy ma csak olvasgatlak benneteket,mert elég lehangoló vagyok.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Fel a fejjel!
Vannak ilyen napok. És a vége felé egyre több.
Hidd el, ha megszületik Lili és először a kezébe fogja, minden megváltozik majd. Szerelmes lesz, és attól kezdve le sem tudod magatokról vakarni. :)
Vendég

Hát folyamatosan sirok...

Pénteken megyünk Galyatetőre a wellnessbe..de már ahhoz sincs kedvem...
Nem tud azonosulni azzal,hogy egyre nagyobb vagyok..stb.stb.Pedig nem is vagyok "nagy"..mi lenne,hogy 25 kilót hiztam volna mint a fiammal.És szégyelli,hogy ilyeneket mond,és nagyon küzd ezellen,hogy ne taszitsa ez a terhesség dolog.

Ezek után,hogy menjek vele hétvégén??Takargassam magam???
Á nem tudom....nagyon bánt ez az egész...

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na lányok..most hivott a nővérem ..terhes!!!

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

Azok a dolgok szoktak végül legjobban siekrülni, amihez nincs kedvünk. Hidd el, nagyon jó lesz a hétvége.

A nővéredék tervezték a babát? Ha igen, régóta próbálkoztak?
Vagy meglepetés baba?
Vendég

Törpiri! :lol:
Gratulálok a nővérednek, ha lehet :wink:

Kép
Kép
minimano74

Nemlajos volt már ma?
Hova tűnt?
Remélem minden rendben van vele.
Vendég

Törpiri:gratula a nővérednek.Hányadik baba lesz?
Fel a fejjel, mondjuk nem tudom hogyan fogadtam volna az egyre nagyobb vagy kijelentést.
Remélem azért jól fog sikerüéni a hétvége.
Vendég

Lányok most beszéltem a genetikus orvossal jövőhét kedden megyek hozzá megbeszélésre :wink: (én azt hittem a héten túl leszek rajta :cry: olyan soká lesz még kedd :cry: )

Kép
Kép
minimano74

Gabi!

Hova mész genetikushoz és kihez?
Vendég

A I. női klinikára, Dr. Csaba Ákoshoz.

Kép
Kép
minimano74

Hát nem mondhatom,hogy tervezték....

1 egészséges kislányuk van....

Náluk csak annyi a gond,hogy apukának kromoszómaproblémái vannak,igy a kisfúkkal elvetél,a kislányokat meg meg kell vizsgálni magzatvizből.hogy egészségesek-e,és igy most eléggé izgul,hogy mi lesz... :roll:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!

De azért szeretnék a babát????

Kép
Kép
minimano74

Törpiri: Akkor egy egészséges kislányt kivánoka tesódnak:)
Amúgy a galyatető jó lezs ne hergeld magad. Hidd el ő ezt a helyzetet nehezen kezeli te pedig érzékenyebb vagy. Ahogy Cat is irta, ha meglátja majd a kicsi lányát majd megváltozik. Addig pedig kitartást neked hisz neked kell őt elviselni.

Cat: Igy értem már ha Beni akarja akkor az úgy van rendjén. Érdekes mert szabina meg azt mondja ha lesz kistesója akkor egy szobában lesznek. Pedig a kicsinek is megvan a külön szobája. Na de ez még messze van meglátjuk majd élesben Szabina mit fog mondani.

Kép
csucsu05

Persze....csak meglepődtek...régóta nem esett teherbe és igazából nem volt betervezve...már csak szurkolni kell,hogy minden ok.legyen :wink:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: oké lesz hidd el.

Kép
csucsu05

Csucsu..tudom,hogy érzékenyebb vagyok és olvastam is ilyenről,hogy van aki igy reagál....de nem volt túl jó érzést ezeket hallani,gondolhatod,pláne igy,hogy nem is vagyok akkora mint anno.

Na mindegy...

Az elöbb is hivott,én persze itt bent pityeregtem,erre megkérdezi mi baj beszólt valaki??? :roll:
Már nem akartam elkezdeni megint,hogy ő,mert próbál kedves lenni....

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri: az sem jó ha nem mondod meg neki miatta sirsz. Mond meg miatta sirtál. Nem más bántott meg. Tényleg csak remélni tudom, hogy ez a jóember észhez tér már. Nagyon itt lenne az ideje. Tudom, hoyg neked nem esik jól és azt is milyen nehéz neked. Komolyan mondom én már nem foglalkoznék vele. De téged csak becsüljön meg mert türelmes vagy az biztos.

Kép
csucsu05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?