Köszönöm!
Hú, magunkról írni a legnehezebb...
szóval, a SOTE I. Klinikán, császárral született Murci 3 nap túlhordás után 3800 gr és 57 cm volt.
Jelenleg 12,6 kg és kb 92 cm.
Mindent úgy és akkor csinált, ahogy az a "nagykönyvben" le van írva: ülés, mászás, járás.

Jelenleg arabul perfekt beszél, és folyamatosan...

Magyarul pár szót mond: aja, appa, inni, baba, kenyér.
Szeret építőzni (Duplo) egyedül is eljátszik egy darabig, de persze jobban szereti ha együtt játszunk. Szívesen és ügyesen lapoz könyvet, de a mese olvasva egyáltalán nem köti le. A BEBE tv persze annál inkább.
Ha ébren van, mindig ott akar lenni, ahol én, vagy apája van, semmi érdemlegeset nem lehet tőle csinálni, akkor takarítok, vasalok stb. amikor alszik.
Budapesten élünk, 13. ker. társasházban, bevallom a szmogriadó úgy megijesztett, hogy ma levegőzni sem vittem. pedig a hideg nem zavarna, dehát ez a bp-i lég... hajajj.
Enni már mindent eszik Murcogó, inni cumisüvegből (bevallom ez az én lustaságom

) cumizik, velünk alszik, jobb éjszakáin "csak" 2x ébred
Nem is tudjátok, milyen sokszor erőt merítettem mostanában Belőletek, hogy nem csak az én kisfiam cumizik, alszik velünk, hisztizik, stb. Jó tudni, hogy más is küzd hasonló gondokkal. És persze sokszor segít a másik módszere. Ezúton is köszönöm!!!
Szívesen írok még magunkról, amire kíváncsiak vagytok!
És küldök pár képet magamról, hogy lehessen kötni a szöveget archoz és persze Marciról. Ha rájövök, mennyire kell lekicsinyíteni a 600x600 mpx-hez