A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

rana,skrisz privi ment

Kép

jaj ne,laptető évek óta akartam laptetőt,nem lett :roll: :lol: :shock:
bocsi :oops:

Kép

Boldog Mabe jelentkezik :lol: :lol: :lol:

Kép

Bocika 5,7mm-s ÓRIÁS :lol:
Az UH szerint 3 nappal öregebb, mint a valóságban :roll: :lol: :lol: :wink:
Szivecske még nem volt kimutatható... :cry:
2 hét múlva megyek újra
Vendég

Sziasztok!

Skrisz!
klassz a tábla :!:
De mi történt? Katica már nem jön :roll: :?:

Nyulasz!
lassan akkor kezdek... azt hiszem ma kezd igazán megjönni, tehát csüt. vagy péntek megyek vérvételre. A 3. napira, azt hiszem ott a stimulálhatóságot nézik.
Persze mint mindig, a kezdeti lelekesedésem lelohadt. Iszonyúan félek attól, hogy nem sikerült. és akkor már csak 1 leehtőség van. :cry:
dezsina

Sziasztok!

BoldogMabe (Bomabe): Gratulálok a hatalmas Bocikádhoz :-D Csütörtökön délután mi is megtekintjük a Kincsünket :wink:
(Tippjeim a nevedre: Bernadett, Beáta, Bea, Beatrix :-D na? :-D
Köszi a választ a bárányhimlővel kapcsolatban! :-)

Zsani: húú, győri kaáliban ennyire gáz a helyzet? Nem gondoltam volna :roll: ma feladtam a csomagodat…

Puszi: írtam privit. A bárányhimlős linket köszi, átrágtam rajta magam... :-)

Dezsi: még van idő gyorsan öszekapni magad :wink: gondolj mindig Nyulaszra és a Nyúlbogyókra! :wink:

Szép napot mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="szezso"]
írta:
szezso(Tippjeim a nevedre: Bernadett, Beáta, Bea, Beatrix :-D na? :-D

Hideg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sőt, jéghideg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(a nickem a vezetékneveimből ered :wink: )
Vendég

Mabe ez így nem ér :lol: reménytelen kitalálni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Petne,
Gratulálok és Julcsinak nagyon boldog életet kívánok!

Én is azon gondolkoztam tábla nézegetés közben, hogy hova tünt Katica?

Mabe,
gratulálok.

Mindenkinek mennek a drukkok!
Vendég

[quote="szezso"]M írta:szezsoabe ez így nem ér :lol: reménytelen kitalálni :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imola
Vendég

Katicát eltemette a sok tanulni való...
Drukk neki a vizsgákhoz!
Vendég

Dezsikém,látod nem a kedven múlnak a dolgok :wink: Voltál leident nézetni?
Mabe,ööööö...Béla? :lol:
Óriási gratula az óriási Bocikához :D Kicsit hosszú lesz ez a két hét...miért nem csak egy?
Zsani,én nem bírok "egészséges"kenyérre átállni :oops: Nálunk itt sütik a boltban,és imádom...
Szezsó,te mikor mész?
Vendég

Dezsina
Lebegjen mindig Nyulasz a szemed elött és a mostani babeső :wink: Most Neked is sikerülni fog :!: Kb. 2 hetes szurkálás lesz a kezdés után :?:

Szezso
Bizony, nagyon sokan vannak ott. Bár tudom máshol is, ezért mi majd olyat nézünk, ahol nem kell ennyit várni, de van pozitív visszajelzés onnan imserősök révén. Győrbe soha nem említette nekem senki a pcos-t se, és azért kicsit az is benne van a pakliba, hogy ha a beütemezett (várolistás kezdés) hónap van, akkor mindegy pl. hogy nincs 3 napos hormonvérvétel (ami gondolom azért fontos lenne), mert nem jön meg úgy, akkor gyogyi a mensire és kezdés minden nélkül. Irány a szurik két hét, leszívás és vissza, eggyel kevesebb páciens :twisted: Na én most igy látom ott a helyzetet :roll: :? Azóta már megtudtam pl. hogy a pcos miatt voltam mindig túlstimú határon, ott ezt miért nem vették figyelembe :?: :?: :?: Na de most már mindegy, azért a Máté onnan van, de váltunk az bizti.
Köszi a csomagot :)

Mabe
Nagyon jó az uhus kép, legközelebb már fog pulzálni a szivecskéje is :wink: Most a lényeg, hgoy növöget szépen :lol:
Vendég

Nyulasz
Otthoni kenyérsütés és akkor az is mindig friss lesz neked :lol: És csöppet se macerás. Én tönkölyt sütök itthon és mindenki azt eszi :lol: De nem is baj a kenyér, ne nasizz sokat :lol: :lol: Bár Te vékony vagy alapból is :wink:
Vendég

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Zsani :D

Így már értem, miért nem oda mentek. Elég rossznak tűnik akkor ott a helyzet.

Nyulasz :D

Holnap 10:30-ra megyünk. :D

Mabe :D

Elhiszem, hogy boldog vagy. Szép nagyra fog nőni és legközelebb már lesz szívhang is. :wink:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsani,mit mondjak,megértem a váltást. :? És van már ötlet?
Zsu,holnapra+++++++++++++ :wink:
Vendég

Mabe, gratulálok! Olyan jó látni ezeket a képeket!!!

Új tábla Lola kedvéért. :lol: Katica egyébként rengeteget dolgozik és tanul.

Kép

skrisz72

Skrisz,már csak egy hét a bűvös 12.-ig :D
Vendég

Hanna!
Ha ilyen sokan vannak, akkor már jövő héten bejelentkezem. :lol:

Mabe!
Húúú, mekkkkorrrraaa Boci-babuci! :lol: (Enyém babáim 7+1-en 5 mmek voltak.) Gratulálok hozzá! Hosszú a két hét, de lesz majd szívhang!!! Illetve most is volt, csak még nem hallható! :wink: Nagyon szép a neved! :lol:

Nyulasz!
Hogy vagy kismami? Vuk? Képzeld tőlem távozott pár napja erre reggel visszajött! :twisted:
Nő már a pocid? Nekem kezd. :lol: Kb. az 5. hét végéig puffadástól volt hatalmas, aztán visszament laposba, és most megint gömbölyödik. :lol:

Holnap vizsgázom. Sztorítsatok, hogy lehessen puskázni! :lol: :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz, jó lesz a jövő hetem. Hétfőn megyek a dokim magánrendelésére, kedden a Péterfy-be kombinált tesztre, szerdán Hajdú doktornőhöz UH-ra. :lol: Háromszor láthatom a babánkat. Ugye nem árt neki a sok UH?? :roll:

Zsófi, drukk-drukk!!!!++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Skrisz!
Ügyes vagy, sikerült is bejelentkezned Hajdú doktornőhöz??? :lol: Biztos nem árt neki! :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukackám,köszi jól vagyok,vuk,az mi? :lol:
Holnapra drukk a vizsgádhoz!Vagy a puskához :lol:
Skrisz,ez tényleg izgi. :D Én csütörtökön megyek a Péterfybe.
Vendég

Hahó!

Mabe: gratula Bocikához! :D

Szezso: köszi. :oops: Válaszoltam.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok! :P

Ma este 22-kor tüszőrepi (holnap ennek következtében hidegrázás és rókakoma...,) és szerda reggel punkció! :D (és 9-en vannak a tüszik :P )

Baba,
jössz szerdán UH-ra?

Zsani,
gondolkoztam, priviben írjam-e a választ, de hátha mást is érdekli, igyekszem diszkréten...
azért jöttünk el a Schöpf-Méreiből (inszemek ott mentek, a lombikot végezték a Nyírőben, doki ott volt illetékes), mert nem bírtuk a stílust :oops: Órákig kellett várni a dokimra (nem mondom a nevét, mert itt egyikünk kezelőorvosa és nyilván megbízik benne, és ez így van jól), ált. kora reggelre hívott és du 2-3 körül végeztem. Iszonyatosan túlvállalta magát és emellet már nem tudtuk megtölteni ő és asszisztense feneketlen zsebét :oops:. Az UH pl úgy ment, hogy 3-4-en vetkőztünk egyszerre félmeztelenre, és mint ha vágóhídon lennénk... :oops: rettenetes volt! Megalázó, személytelen. Összehasonlíthatatlan a Kaálival, az itteni kedvességgel, segítőkészséggel...és akkor tellt be a pohár, mikor a leállított stimu után a köv. ciklusban a doki azonnal rástimulált újra, és 3 petesejtet kreált, amiből 2 leszívás, 1 embi lett - de hazavágta a petefészkeimet!...bocsi, nem tudtam rövidebben! Lányok, ezek csak a mi tapasztalataink, senkinek nem szeretném, hogy rosszul essék!

tillidian

Mabe,
gratula és nyugiiiii! :D Minden rendben!!! :D

Skrisz,
biztos nem árt az UH :P Babuci is tudja, hogy ez az érdekében történik és hogy Anya csak jót akar :D

tillidian

Till,
nekem megírod, hogy ki volt az?
Anno én is a Schöpfbe jártam és a Nyírőben meddőztünk.
Mikor jártál oda?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Till: szuper a 9!!!!! Szerdára egy kalappal! Utána meg egy raklappal! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszika,
kösziiiii! :P

Hajnóca,
privi ment!

tillidian

Mabe!
Gratulálok a bocikához :D :!: szép nagy!!! következőre már csodás szívhangokat hallotok :D

Szezso!
Igen, igen... Nyulaszkával kb egyszerre regisztráltunk, és ugyi most már mi is sorra kerülünk... :) Remélem... ennyi kinlódás után jó lenne már... És hát persze, hogy figyelem őt, hiszen mi össze vagyunk kötve :lol:

Zsani!
:) ez még csak a 3. napi vv. lesz. Long-om lesz, igy a 21. naptól fogok szúrni, vagyis az már február 2 (kb....) :D

Zsófi!
Drukk a vizsgához holnapra!
dezsina

Sziasztok!

Csak gyors kukk.

Till, tök jó ez a sok tüszike! (Bár már nem a szerencseszámom, de kit érdekel! :lol: ) Ja, a hasad is gyönyörű, dehát 9 leendő embrike lapul benne, így nem csoda. :wink: Nyírős történetet sajnálom. :(

Mabe, jó nagy baba már most! :wink: Lola küldött még adatokat, bele is írtam a táblázatba és beillesztettem az excelbe, de nagyon széthúzta a cellákat, és nem tudtam olyan kis helyesre összenyomni, mint a tied. :oops: Úgyhogy küldöm azt is emailben!

Nyulasz, most pénteken megyek 20. napi UH-ra, aztán ha megjön a banya, kezdhetünk (remélem legalábbis).

Skrisz, tegyél majd képet!

Zsani, hát ez hihetetlen, hogy nem veszik le a hormonokat 3. napon! :? Nem csoda, hogy elhúztatok onnan. Kenyeret géppel sütöd, vagy sütőben?

na pá

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, ment vissza is.
A 9 tüszi szép eredmény. Kívánom, hogy legyen ennyi pöti is!

Mabe,
'Magyar' neved van? Ma.... Be.... pl. Marton Benedek Imola?
Tényleg szép és ritka a keresztneved.

hajnoca
Dunakeszi

Till, válasz ment.

hajnoca
Dunakeszi

Till
Húúúú tényleg meredek, amit leírtál :shock: Néha tényleg váltani kell. Azért az is érdekes, hogy Kaáli és Kaáli között mekkora a különbség. Itt arra gondolok, hogy Győrben semmi kedvesség nincs (tisztelet néhány kivételnek), simán lerázzák az embert.
De most jó kezekben vagy szerencsére, igy hajrá :lol: :wink:

Dezsina
Akkor ez igy kicsit hosszabb, de a lényeg, hgoy kezdhetsz és egyre közelebb vagy a sikerhez :lol: Mert tudod....Nyulasz :lol: :wink:

Rana
Nekem 2-3 havonta jön meg, és ha éppen nem jött meg, de már kezdenem kellett a városlitában beírt hónapban, akkor vagy kezdtem vérvétel nélkül, vagy várhattam volna újra hónapokat. Szóval elég fejetlenség van ott.
Kenyérsütőben sütöm, csak gyors bele a belevalókat aztán dolgozhat :lol: Mi nagyon szeretjük :lol: Igaz néha összerottyan a teteje :oops: :evil:

Mabe
Most már mindenki kivi a nevedre :lol: :lol: :lol:
Vendég

Till,jó repesztést :D ...nem értem miért vagy rosszul az ovitrelltől. :roll: Nekem soha semmi bajom nem volt tőle,igaz nem vagyunk egyformák.
Az apróbetűshöz: :twisted:
Rana,akkor péntekre+++++++++hogy kezdhessetek :wink:
Dezsi :D
Vendég

Till, megjelöltem.

Lehet zenei kérdésem?
Ugyanis Énekből fogok vizsgázni csütörtökön. Jaaa ...és gyakorolnom kellene furulyázni. :oops: ........naaaaaaaaaa nem úúúúúúúúgy.

hajnoca
Dunakeszi

Till
Nagyon drukkolok!

Rana
Emil ment

Bocika a sok dicsérettől is nőtt most :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabe,az a májad :lol: :lol: :lol:
Vendég

...és nagyon édes a kis Bocikád a vonalzó mellett :wink:
Vendég

Én se vagyok rosszul az Ovitrelle-től. Sztem ha vki igen, az is a túlstimu jele. Nem? :roll:

Zsani ez érdekes. Itt a debreceni Kaáliban csak az első konzultációra kellet 3 hónapot várni, ha már benne vagy a rendszerben, akkor nem is kell konkrét időpontot kérni, hanem azt mondják, amint megjött, telefonálj, és akkor másnapra beírnak. Meg amúgy is tök kedvesek meg rugalmasak, és nem csak az asszisztensek / recepciósok! Nem mondom, hogy sosincs ok panaszra (pl vagy kétszer már 2-3 órát is vártunk, mire behívtak), de hát olyan hely nem is létezik ahol minden tökéletes.

Hagyjátok már Mabét, no, majd megmondja a nevét, ha akarja!!! :twisted:

Hajnoca, mi a kérdés?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Mabe, megkaptam. Akkor ebből már tudok én is képet csinálni úgy, hogy beszúrom Paintbe, ugye? :P köszike.

Ja, és én már tudom Mabe teljes nevét, hihi :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="mnzsani"] írta:mnzsaniMabe
Most már mindenki kivi a nevedre :lol: :lol: :lol:

Hajnóca már majdnem kitalálta....

[quote="hajnoca"]
írta:
hajnocaMabe,
'Magyar' neved van? Ma.... Be.... pl. Marton Benedek Imola?
Tényleg szép és ritka a keresztneved.

Teljesen magyar nevem van...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Mné B.I.)

Akkor most jöhet mindenki neve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

És azzal a rubrikával mit lehet csinálni, ahol nem látszik az egész szöveg?? :roll: (utolsó előtti sor, utolsó oszlop).... Nagyon béna vagyok, bocsika. :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jaj! És Zsófi sorában se látszik a vége! :|

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"]
írta:
rana33Hagyjátok már Mabét, no, majd megmondja a nevét, ha akarja!!! :twisted:

Nyugi... semmi vész :wink:

Táblázat... a sorokat úgy tudod növelni, hogy elől, ahol a számok vannak ráállsz az egérrel (két nyíl között vonal lesz), akkor tudod a vonalat mozgatni... így lehet az oszlopok szélességét is növelni...
Vendég

Sikerült! Megvan a gyorstalpaló informatikai tanfolyamom! :oops: :wink: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
az, hogy muszáj ezt nekem mind megtanulnom???? Na jó, ez csak vicc.
Persze hogy muszáj.
Annyira nem is zenei, vagyis nem a tanulással kapcsolatos, de .......ááááááááá
1. Miért kell pont alt furulya? .... amikor úgyis szopránon fogunk oviban furulyázni. Vagyis gondolom azon fogunk.
2. Miért van az, hogy 4x2 órai anyag után olyan szintet kérnek amit ennyi idő alatt nem lehet megtanulni, ha az alapok nincsenek meg?
3. Miért nincsen alap? Rögtön ott kezdtük, hogy ezt vagy azt a dalt így kell 'fújni". Úgy, hogy azt sem tudta, hogy az alt furulyán mi hol van. .... ja és még most sem tudom. A szopránon menne.

Most csak ennyi, azt hiszem.

hajnoca
Dunakeszi

Mabe
Csak mert én is piszkáltalak vele, igy fer: Mné N. Zsani :lol: Na nem nehéz kitalálni az én nickem összetvőit sem :lol: :lol: :lol: Egyébként érthető, hogy sokan névnélkül szeretnének itt maradni.

Rana
Igazából nekem a recepciós és asszisztens csajok viselkedése nem szimpi. A doki bácsi nagyon aranyos volt, csak igy utólag azt mondom kicsit felületes :roll: :? Na de tényleg már nem lesz lényeg.

Nyulasz
Nem csinálsz egy aktuálist jelölő vonalzót is? :lol:
Vendég

Lányok,
negyedszer jön most nálam az Ovitrelle. 1-2. az inszemeknél, itt csak szimplán émelyegtem. 3. a múlt lombiknál, de itt is 8 tüszim volt, nem voltam hiperstimus (viszont ugye a tüszőrepi HCG hormon, tehát szédülés-rókázás sajna jöhet vele...hát nálam ez az egyetlen gyógyi, amitől pocsékul vok - a Merckformin meg se kottyant - így nem panaszkodom :lol:

tillidian

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="hajnoca"]
írta:
hajnocaLehet zenei kérdésem?
Ugyanis Énekből fogok vizsgázni csütörtökön. Jaaa ...és gyakorolnom kellene furulyázni. :oops: ........naaaaaaaaaa nem úúúúúúúúgy.

Énekelni nem tudok... olyan hangom van, hogy ha énekelnék, akkor az összes macska visítva menekülne Debrecenből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?