Na a gyerekklinikán töltöttünk jó sok időt, panaszkodhatnék is az ottani körülményekre, de nem teszem. Foglalkozzunk inkább a jó dolgokkal. Most pl. azzal, hogy ugyan nincs jelentős javulás a Zsombi májában található foltokkal kapcsolatban (bár UH-ot végző hölgy azt mondta, hogy ha úgy akarjuk nézni akkor talán kisebbek

) de a prof szerint ne aggódjunk, nem lesz semmi gond, 4 hónap múlva megyünk megint kontroll UH-ra.
Kicsit visszaolvasok amíg Zsombi alszik, mostanában nem volt időm reagálni szinte semmire.
A Balaton nagyon szép volt. A partról úgy tünt, mintha az egész be lett volna fagyva,a képeken is mintha egy tenger lenne mögöttünk

Nagyon hideg volt, így csak 1 órát voltunk kint, de nagy élmény volt, így még nem randiztam a tóval
Beteg gyerkőcöknk és anyukáknak jobbulást!
Csandi, nagyon tetszenek a képek, milyen vidám rajtuk Csenge!
Makadu, mesélj, mi volt a gond?
Niki, hova tüntél? Miért kell panaszkodnod? Csandi írt valami ilyet...
Pöttöm, tudósíts majd a fejleményekről! Remélem találtok egy lelkiismeretes, szimpatikus dokit és csak megnyugtató híreket mond majd nektek.
Beleki, köszi, hogy leírtad a doki elérhetőségét. Én pont ilyen orvost keresek, csak az a kár, hogy ilyen messze van

Nem tudom merre laktok, de hogy oldjátok meg, minden alkalommal elmentek a dokihoz, vagy telefonon is lehet tanácsot kérni kisebb problémákra?? Be kell jelentkezni? Mennyivel korábban ha igen?
Apró, ez szép súly! A kocsit meg remélem meg tudjátok szerelni.
Lei, részvétem a betegség és nem alvás miatt. Képzeld, nálunk az vált be, hogy apa alszik Zsombival és azóta sokkal kevesebbszer kel! Én meg többet alhatok
Csütörtökön sajnos (vagy szerencsére?

) nem tudunk jógázni, tarnzitolni menni, mert elutazunk kicsit pihenni. Sziszka, sajnálom, hogy nem találkozunk.
Van egy rossz érzésem viszont, azt hiszem a veséimet érzem pár napja. Teával próbálom kúrálni magam, más ötlet?? Azt se tudom mi van vele, csak szúrkálnak, fájdogálnak néhány napja mind a két oldalon
Képzeljétek, pár napja amióta alszom is néha hirtelen annyi tejem lett, hogy a gyerekek sem bírnak vele

Nem is értem, hogy eddig hogy volt akkor elég?? Mint nem tesz az emberrel egy kis alvás!
Felsőbb hatalmam úgy döntött elég a netezésből, bocsi, ha valakinek nem reagáltam a kérdésére, ennyi adatott