2004.03.03 09:25
2004.03.03 09:50
Hihetetlen, hogy már egy éve szültem
Olllyan jó terhesnek lenni, na meg a szülés egy kész csoda, csak utána bűnhődik az ember a meggondolatlanságáért

Viccet félretéve, ha most nem lennék megint terhes, bizony azonnal teherbe ejtetném magam, amúgy a nosztalgia kedvéért
És egyik gyerekem se egy nagyevő, a hozzátápi még mindíg kész katasztrófa
És különben jól eszik a kiscsaj?
Ha már megláttam dühösen közeledni, ugrottam félre, mert különben cápamód elintézi a combomat
De minden alkalommal elmondtam neki,hogy nem szabad, mert anyának fáj, és lassan,de hatott
Egyébként a bölcsis dadus (aki bébicsőszködött nekünk egy ideig) is azt mondta, hogy ekkora gyerkőcöknél ez teljesen normális, majd felhagynak vele, ha már más eszközeik is lesznek az érdekvédelemre
Kitartás, a verekedés is elmúlik egyszer Levinél
2004.03.03 09:54
2004.03.03 09:59

Egyebkent en is arra gondoltam, hogy ha van valakinek kedve, hozzank is fel lehet am jonni! 

Most rohogni fogsz, de tenyleg ez van...
Az ismeroseim, anyukam, tesom, mindenki le van dobbenve (latjak is), mennyire nem eszik ZSombi, es megis hizik.
2004.03.03 10:00
(Tulajdonképpen nem ez volt a kérdés) Egyébként sem volt még semmi gond egy vendégével sem... Velem sem lesz neki több. Pedig a hajam jó, csak a homlokom...
Bőrgyogyi írt egy krémet, direkt szóltam, hogy szoptatok, naná, hogy szoptatás alatt nem javasolt ("csak ha az orvos mérlegelés után úgy dönt...") Most ezen is rágódok, hogy szoptathatok e vagy sem. Mert Zsombi nagyon akarja.
). Este 9-kor???
Amúgy semmi baja, csak ez, de a csajszi aggódott, hogy mi lesz, ha becsonósodik a hangszála. Szerintem megint arra hajt, hogy minél kevesebb gyerek legyen bent, már megint csak 9 a csoportlétszám (ez a csajszi szereti kevésbé a munkáját) Mindegy, este angol után dokihoz megyünk. Életünkben nem voltunk ennyit, mint az utóbbi hónapban...
, most el van barikádozva a kapcsoló, így meg mi alig tudjuk bekapcsolni
, nálunk is katasztrófa, csak nálunk 3 körül van az ébredés, ha nincs szerencsénk, akkor éjfélkor. 

, alvó Julka

, de jó lenne már itt is!
Rád hasonlít, ugye? 
Mit fogsz tanulni? 
Nagy a feje: szerintem se nagy, a testéhez viszonyítva sem. Fáradt volt az a doki néni... 
Képek
. Segíteni sem tudok, nincs ötletem. 

Szép méretek
Az, hogy mostanában nem nőtt egy centit sem, nem gáz. Majd egyszer csak megnyúlik

, na bummm, mi sem fogunk, Beuék sem 
2004.03.03 10:11
Mert ez tényleg nem sok...
(én is az vagyok) 2004.03.03 10:16
Hétfő estére belázasodott, tegnap egész nap masszívan tartotta, most mértem "csak" hőemelkedést, szemmel láthatóan jobban van, de tegnap egész nap csak hevert a szőnyegén szegény
Ma reggel vittünk pisit vizsgálni, mert 1 hónapja is volt láza más tünet nélkül, és a dokinéni valami húgyúti fertőzésre gyanakszik
Ma du. lesz eredmény...
a Dagimadaram.
Egyik éjjel minden elvemet félretéve magunk közé vettem: még rosszabb. És a leges-legrosszabb, hogy cicivel sem mindig alszik vissza, csak forgolódik, nyöszörög, sír, szenved. Megoldásom nekem sincs, én kivárok, illetve mostanában délután melléfexem, már nem érdekel, ha egy fél óra, akkor annyi, csak aludjak. Mondjuk én szoktam kicsit sírni hagyni, soxor 5-10 perc után elalszik, de ha behergeli magát, akkor én sem hagyom. Mostanában azzal próbálkozom, hogy nem és nem(!!) veszem ki az ágyából, ott próbálom megnyugtatni. Hajnali 5 körül azért valahogy mindig a mi ágyunkban köt ki
Most, hogy beteg, most meg aztán borult minden, zombisodom is rendesen.

2004.03.03 10:28
úgyhogy csak szóban gratulálunk. És mikor láthatjuk az ünnepeltet????
Mongyuk én sem tudom elkézelni, hogy Orsi az ülembe üljön 2 percnél tovább, amikor fontos felfedeznivalója van
A másik pedig, hogy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem figyel. Néha, amikor Momoék meglátogatnak, akkor Timin veszem észre, hogy vmi egészen mással van elfoglalva (mongyuk pakol), mi meg beszélgetünk, és egyszer csak elkezdi ismételni azt a szót, amit hallott. Pedig kívülről olyan, mintha el lenne merülve a játékban. Egyébként az iskolában is vannak gyerekek, akik pl rajzolgatnak, amikor a tanár magyaráz, és ha rákérdeznek, abszolút képben van. Ő így figyel - ez nem baj!
Anno én is azért imádkoztam, hogy Orsi kíváncsi legyen. No az is lett, én meg mehetek utána, hogy kibányásszam a kukából, a szekrényből, hogy mindig gondoskodjak róla, hogy ha mi eszünk, vmi olyan legyen a tányéron, ami neki is jó, mert koldul, hiába előtte evett 2 perccel, neki kell abból, amit mi eszünk
mongyuk így viszont mi is egészségesebben táplálkozunk
Hiába, szőke nőnek születtem
2004.03.03 11:11

2004.03.03 12:24
.
.) Remélem nem haragszik senki!
2004.03.03 12:32
Majd küldünk pár dekát, ami nekünk felesleges

Irigyirigy vagyok

2004.03.03 13:06

(nem enged clipart-ot beszúrni, pedig puszit akartam küldeni)
) tiszta lapos hátul, ő csak háton volt hajlandó feküdni.
és hát tényleg nem eszik valami sokat, de úgy látszik, jól beosztja a szervezete
bevetted a gyogyit?
, mentettem
2004.03.03 13:32
, de magamat is. Volt olyan szopi korszakom (az ikreknél) amikor rendszeresen fejtem, tudtam is (medela elektromos), beindult rá stb. Első gyerkőcnél eleinte nem fejtem, utána sokkal nehezebb volt, hol ment, hol nem. MOst ANcsinál lényegében sose fejtem, első héten kicsit, aztán hónapokig nem. Aztán mikor jött a hozzátápi, és főzelékbe akartam tejet, akkor néha megint. De. Tudom, hogy fejéssel nem tudom elérni a tejleadó reflexet, s emiatt inkább csak kínzom, bizonyos részekről nem hozza le.
. Azóta volt pár szopi, még mindig nem tökély, de nem romlott, talán lazult. 2004.03.03 13:36
) hogy Kevin 10 kg körül van. 7-8 dl, vagy főleg Zsombi menüje...messze vagyunk tőle!!! Pedig súlyban szerintem veri Zsombit és talán Ancsát is.(?)
. 2004.03.03 13:38
(eddig nem voltam semmire vagyis de, de nem rombolom most a hangulatot) 
, de kenegetem, pirosnak piros, de legalább már nem viszket (annyira
). Most eszembe jutott az a vakarózós kabaré-jelenet 

.
2004.03.03 17:08
2004.03.03 17:38
Vettél vmilyet? 2004.03.03 18:02
2004.03.03 18:15
2004.03.03 18:28
2004.03.03 18:36
.
. Csak onnan láttam, hogy tényleg nagy baba, hogy Macus egyik rudija, amit 3-4 hósan is hordott, feszült rajta
.
. Olyan kis bágyadtka
. Gyógyuljon meg gyorsan!
Én kb. rétesliszt-finomliszt szinten vagyok
.
, mennem kell. 2004.03.03 18:40
2004.03.03 18:57

2004.03.03 20:30

2004.03.03 20:49
2004.03.03 21:06

), max, ha csuklik a kisasszony, ez pedig úgy 5-6 korty teát jelent csak. Tehát se a cumisüveget, se a poharat nem igazán ismerjük, mert nincs rá szükség. Van így vele más is, hogy 10 hónaposan nem iszik a gyereke se pohárból, se csőrös pohárból ?
Szorítok neked, de éjjelre tényleg valamit vegyél be, mert akkorra lesz nagyon szar
2004.03.03 21:22
(Az anyukámnak márc.1-én és a hugának meg márc.2-án van a szülinapja,csak jóval öregebbek Zsebinél
)
jobbulást.

2004.03.03 21:27

)
2004.03.03 21:41
2004.03.03 22:33
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|