Sziasztok!
Na, a mai napot is megcsináltam eddig.
Reggel fél 9-re betotyogtam CTG-re, aztán ott is csücsültem fél 12-ig.
Közben találkoztam a dokinénimmel, megvizsgált, zárva van még az aranykapu, ez megnyugtató volt.
A CTG után hajkurásztam egy sort a doktornénimet, mire megtaláltam, eltelt 3/4 óra...
Majd kiderült, valami bibi van a CTG-vel, meg kell csinálni újra. Felmentünk a szülőszobára, aztán ott rendesen ment minden...
Szóval jól eltelt a délelőtt.
Aztán hazagurultam, kiettem mindent a hűtőből, majd elaludtam.
Mire felébredtem, máris késésben voltam, mert el kellett "robognom" Marciért a kineziológushoz, a mostanság 20 perc alatt megtett utat 10 perc alatt teljesítettem...
Most itthon, várom a család többi részét, a fiamat már megetettem (az is felfalná a hűtőt...), ha megcsinálta a lecót, egyet porszívózok...
Hanna! Tök jó a Picasa, no meg jó reggelt!
Katuska: bátor vagy koktél-ügyben. Kíváncsi vagyok a hatásra... Máté meglesz, nagyon jól ellészen Apával... Tényleg, amíg a "zurad" veled lesz a kórházban, addig Mátét ki pesztrálja?
Bartika! Oviból hazahurcolás: szerintem teljesen jó ötlet, hogy hazaviszik Pötyikét az ovistársak. Pötyikének is jó lesz, a kapcsolatokat is kell ápolni, cserébe meg te tudsz sütni finomságokat az ovistárséknak vagy ha már nagyobbak lesztek, te is be tudsz segíteni nekik...
Mi is úgy oldjuk meg, hogy hétfőnként Julcsit a hittanra az ovistárs apukája viszi, mi megyünk érte, ugyanez van Marcinál: iskolatárs anyukája viszi a kölkeket hittanra, enyém Apa meg elhozza őket a végén... Ez tök jó megoldás, s nem kell a kötelező "keep smiling" hozzáállást gyakorolni anyóssal/anyával/rokonnal szemben...
vcrane: tök jó ez a versike, olyan, mint egy ráolvasás, ha nem az...
Most megyek teregetni... Ez a délutáni "sprint" feljesen felrázott...