Egy csöppet jövök:
Werám, verd ki a palávert! Idióta hivatalok....
Védának innen is kitartást!
Mav, ha apa otthon van, akkor remény is van? Remélem...
Kike, óvónő
A helyedben holnap elmondanám azt, amit te ma nekünk (csak indulatos szmájlik nélkül

)
Timi, szerintem ne aggódj a kaki mennyisége és állaga miatt, Natinál ez gyakran előfordul, és normálisnak titulálták.
Muffin, kicsi Eliot ügyes!
Márti, ti már fél lábbal külföldön vagytok
(tesómnak két barátnője ment ki Tenerifére, nem keresnek sokkal jobban, mint itthon, de kevesebbet dolgoznak, és sokkal-sokkal kellemesebb munkakörülmények között)
Mancsi, munkahely monnyon le! Bár a mai világban sajna mindennek örülni kell... MIlyen vállalkozást szeretnél?
Jut eszembe, ma a profession.hu-tól olyan remek állásajánlatot kaptam, amit totál rám szabtak... figyeltem, amióta feliratkoztam a hírlevelükre, még nem jött ilyen... lehet, hogy elküldöm az önéletrajzomat - hátha vmi itthon is végezhető is lehet belőle...
Akata, Tami, többiek, köszi a hiányolást!
Ja, biztosan nem én leszek a következő kismami, de már várom nagyon, hogy legyen egy újabb pocakosunk!!!
Akata, együttérzésem nyűglődő Adél miatt - nálunk is uez volt a helyzet ma, a lányom végül szinte semmit sem evett, csak elájult, előtte meg csomót ordított. Nagyon fura volt, mintha nem is önmaga lenne. Remélem, kialussza a drágám. Mindenesetre hozzátápi nálunk is beindult mától - legalábbis a próbálkozás, almával.
Tami, Anna nagyon szép, ez biztos! De hogy melyikőtökre hasonlít... ebben nem vagyok jó
Brúnómami Zsuzsa, igen, Brúnód tiszta Apa
Szly, köszi a táblit!
Nicike, sajnálom a kakigondokat, de örülök, h a kúp eredményes volt!
Viki, nagyon köszi a bookline-os tippet, mi is lecsoffasztjuk a készletüket
Megyek, kihasználom azt az x időt, amíg a lányom alszik, s mosogatok egyet.
Jó pihit, szép napot!