A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A 24 fok az nem kevés, nem? Lehet, hogy megfáztál, tényleg, ha fázol így is. :roll: :?

KépKép
benó

Böködnek? :D Rendesen rugdosnak már? És egyszerre mindketten? De jó.

KépKép

KépKép
nadina01

Már nem vagyok szabin. Ma kezdtünk.

Kép
flóra 11

Egyszerre mindketten csak ritkán, de böködnek itt-ott. :D :D :D

Most viszont én is elbúcsúzom, mert fáj a hátam.
Puszi nektek, jó éjt! És örülök a jó hírnek, Edina. És szurkolunk a következő heti uh-hoz is! Puszi mindenkinek! :D :D :D :D
Holnap meg a Szilzinek! :D :D :D

KépKép
benó

Nem, az Edina szabadságára gondoltam az előbb.
Tudom, hogy ti ma mentetek, sajna. :wink:
Puszi, lekoptam. :D

KépKép
benó

Ok, köszi
Jóéjt! Puszi

Szilzi holnap megy dokihoz ugye?

KépKép

KépKép
nadina01

Az olyan jó érzés,Benó! :wink:

Nekem meg ettől a hidegtől fáj a cicim is, de csak a bal.

Kép
flóra 11

Igen,Szilzi holnap megy.

Jó éjt kismamik! :wink: Pihizzetek!

Kép
flóra 11

Jóéjt Flóra!
Holnap sütök kenyeret megint ám :D ! Csak a Te recepted vált be amúgy, többit ki is dobtam :lol:
Neked a cicid is fáj? Ez nem tünet? Hő, meg ez....megjött?

KépKép

KépKép
nadina01

Nem, nem jött meg. De a reggeli hőm túl kevés ahhoz, hogy terhes legyek. :(

Kép
flóra 11

Akkor lehet, hogy most fog megjönni. Valaminek lennie kell.
Megyek aludni, holnap jövök.
puszi, és jóéjt!
És vitaminozd magad, nehogy megfagyjál :)

KépKép

KépKép
nadina01

Használatba vettem a teás kancsót,amit a F.-tól kaptam karira. Nagyon praktikus. Majdnem egy liter tea fér bele és a közepében szűrő van. Most ittam ki, szépen fel is melegedtem tőle. :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt, lányok! :D :D :D :D
21 hetesek vagyunk! :D :D :D :D :D Az már a 6. hónap kezdete szerintetek? :roll: :wink: :D
Ma negyed 9-re megyek, nem jön az infotanár az első 2 órára, és így az osztályommal előre hozzuk a nap végi gépírást, de csak negyed 9-től, mert azt hitték, nem kell jönni és beígérkeztek orvoshoz ketten is, és addigra visszaérnek, azt mondják. :D
Az ágy jó volt, eltekintve attól, hogy a Gy. egyszer-kétszer felkenődött a falra :lol: :lol: , mikor meg akart fordulni, én is egy kicsit szerencsétlenkedtem, meg elaludtam az egyik lábam a hátsómmal együtt. :lol: Tehát egy kicsit szokatlan volt. :D

KépKép
benó

Reggeli baglyok merre vannak? :D

KépKép
benó

Jó reggelt, nekem jó éjt! :D

Kép
muzsuzska

Tegnap döglöttem, délután munka, most jöttem haza. Mivel hiányoztatok gyorsan végigolvastalak benneteket. Volt mit! :wink:

Kép
muzsuzska

Edina megvárom az igazi örömöd! Jó ötlet volt a dokidtól a kúp támogatás.

Még egy Zsuzsanna!!!!! :D Üdv Zsu!!! Megkereslek iwiwen és bejelölek! :D

Flóra, egyszer azt írtad, hogy nem szereted az Ildikó nevet, akkor most szereted? :D basszus, fura lesz megszokni! :roll:

Beenó! nem akarod te is felfedni magad?????????? :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szilvi, csak ügyesen!!!!!! Szorítok,akár ébren, akár álmomban!

Kép
muzsuzska

Helló!!! :D :D :D

KépKép
benó

Flóra, allias Ildikó, nagyon klassz a 3. ikres babaágy, csak nehogy kedvet kapjak!!!!!!! Szilvi, ezt nem olvastad! :D

Kép
muzsuzska

Én tök szeretem azt, hogy Benó. :oops: :lol: :lol: :lol:
Hülye vagyok? :roll:
A tesómék, tudjátok, Besnyőn laknak, és mindig lekerül a falutábláról egy-két betű, ékezet. És a múltkor az volt meg csak, hogy Benő. Kérdezte a Gy., hogy leszedje-e az egyik csíkot az ő-ről. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Helló, kanapés!!!!!!! :D :D Majd megszokjátok!

Kép
muzsuzska

Jó, akkor te mint örök különc maradsz Benó!!!!!!!! :roll:

Kép
muzsuzska

Tancsu is inkognitóban van. Meg a Szilzi, bár neki néha írjátok, hogy Szilvi. Tényleg, csak ennyien. :roll: Én Paradizst direkt Paradizsnek fogom hívni, mert a sok Zsuzsiba tuti, belekeveredem. :lol:

KépKép
benó

Ki is festettétek a szobát az új ágy előtt??????

Kép
muzsuzska

Szerinted? :lol: :lol:

KépKép
benó

Én Zsuzska vagyok, ő Zsu. Mártinak Zsuzsi! :D Végül is tök mindegy........

Kép
muzsuzska

Egyébként nem túl nagy ágy, és el kell tolni a faltól, mert ha kinyitjuk, akkor hátrafelé is csúszik, tehát nem lehet csontra nekitolni. A szobát szerintem egyáltalán nem festjük ki a babák előtt (szokták?? :shock:), mert 3 éve lakunk itt, nem dzsúzos, másrészt nem is lehet odaférni a szekrényektől (csak az egyik oldalon). Majd az ágy mögötti résszel valamit azért fogunk csinálni, mert ott szó, ami szó, tényleg nem túl tiszta, de ezt majd a Gy. kitalálja, a Peti szerint le is lehet mosni simán vízzel, mert vízálló vagy milyen. :wink: Állítólag az ő lakását is ezzel a festékkel festették, azért tudja. De mindegy, majd kitalálják. Még beszéltek valami falvédőről is....

KépKép
benó

Nekem is Zsuzsi. :D

KépKép
benó

Szólj, ha mennél szundítani.

KépKép
benó

Helló!!!! :D :D :D

Kép
martik77

Szia hercegnő!!!!!!!!! Kialudtál???????

Kép
muzsuzska

Vagyok csak megkerestem Zsut iwiwen! Imádnivaló csaj, de én nem látok főnővérest rajtad, nem baj?

Kép
muzsuzska

Van kérdésem.
A mi kiságyunk (tegnap lemérték a tesómék) 93 x 137 cm. Tehát egy téglalapot képzeljetek el, a hossza a 137, a 93 a szélessége, tetszetek érteni.
Emlékszem, hogy a Tancsu is vett kókuszmatracot a Gergőnek, biztos a Timi is. Az a jobb fekvés miatt jó, gondolom én. Viszont a mi ilyen-olyan alakú (tehát nem hosszúkás) babaágyunkba akkor nem lesz megfelelő az, amit lehet kapni. Szerintetek lehet azt csinálni, hogy a Gy. kettévágja és a feleket rakja bele az ágyba? :roll: Vagy nem annyira lényeges az a matrac és feküdjenek azon, ami van benne? :roll: (Nem tudom, mi van benne.)

KépKép
benó

Ha nem jöttök megyek szundízni!!!! :evil:

Kép
muzsuzska

ÁÁÁ, Helló mindenkinek! :D :D :D Mariska drága, ilyen korán? Nem lesz mit visszaolvasnod! :lol: Jól vagy, nem fáj semmid, ugye? :D :D :D

KépKép
benó

Nagyon jól aludtam,mert az egész ágy az enyém volt és L.se horkolt a fülembe. :oops: :D

Kép
martik77

Ne álmodozz ilyenekről ez az ágy a két babának csak pár hétig lesz elég!!!! Ezt én mondom az okoskodó!!!!!!!!! :shock:

Kép
muzsuzska

Én itt vagyok, csak a kókuszmatracot sokáig írtam, gondolkoztam közben és az nekem sokáig tart. Eszik az agyamat a gyerekek - ahogy tegnap Paradizs humorosan írta. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Vagyis? :roll:

KépKép
benó

Most olvasom ezt az oldalt.A gyomorfájásom is elmúlt.Most már még annyit se szabad egyszerre enni mint eddig.Nincs hely!!Ezt jegyezd meg te is!!!

Meddig vagy még du Zsuzsi??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Hali

Car éjszakánk volt,most is mennem kell,majd jövök...cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Valamelyik nap én is éreztem ott fönt, a cicim alatt nyomást, nem tudtam, milyen idióta testrészem fáj már megint (szívem, tüdőm, gyomrom). :roll: Lehet, hogy a kaja tette, ja. :wink:

KépKép
benó

Hú, a gyorsvonat! Helló! :lol: :lol:

KépKép
benó

Azt hiszem az egy babának való ágy mérete 70-80x120-130 De ezt Tancsu és Timi pontosan megmondja.
Az ikerkereszlányoknak varrtam bele lepedőt, párnát stb..

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, mit akartál ezzel mondani? Hogy abba nem kell a k. (nem csúnya szó :lol: )matrac vagy hogy mit?

KépKép
benó

Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy kicsi lesz nekik (=hamar le kell cserélni), ezért ne vagdaljunk bele matracot?

KépKép
benó

Márti 12 óráséjszakás voltam, de legközelebb csütörtökön kell mennem. Persze a mai napot átalszom.....

Kép
muzsuzska

Kár bele drága matracot venni, ha nem fogjátok sokáig használni. Majd alszanak az új ágyban! :D

Kép
muzsuzska

Oké.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?