A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló Paradizs! :D :D :D :D
Oké, bírunk majd velük. Majd sokat talizunk (mint a Tancsu és a Márti) és akkor erőt merítünk egymásból. :D

KépKép
benó

Közben lefagyasztottam a tejet...
Edinával mizujs?
Ninsc erőm visszaolvasni...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Megyek leszedem a száraz ruhát,meg beinditok egy mosást...legaláb enyit csináljak ma...
Kaja úgyis van bőven,még vasalnom kéne...

Kép

Kép[/
tancsu

jó dolog ha támogatjuk egymást
beinditom a mosógépet

Kép
paradizs

Edinával az van, hogy látott egy 5 mm-es foltot a doki, de jól beparáztatta, kell kúpokat is használnia, meg rémisztgette mindennel, ezért nem tud örülni még igazából. :?

KépKép
benó

Én nagyon szívesen bandázom majd veled és a manókkal. :lol: Gondolom, az majd úgy lesz, hogy mi megyünk oda hozzátok (ha lehet), mert te nem nagyon tudsz majd egyedül elindulni három gyerkőccel. :D

KépKép
benó

A csajszi bedurvult, megint csinálok neki egy szöveget.

KépKép
benó

szívesen várunk de majd ha jössz akkor kettővel lemegyek és míg leviszem a harmadikat addig vigyázol a másik kettőre illetve hazafele elkísérsz és ugyan ez lesz, nagyon jó dolog
de tulajdonképpen a harmadikat kenguruba viszem és akkor egyszerre le is tudok menni velük vagy mégsem??

Kép
paradizs

Értekezlet van, megyek.

KépKép
benó

Tök jó, amiket kitaláltál, Paradizs:D :D :D :D , ügyi vagy, majd megyek hozzád logikáért, mert nekem kevés van.... :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

Kész vagyok a könyvvel!
Paradizs, mi az e-mailed?

KépKép
benó

Megyek dogát javítani, szerintem egy jó darabig nem leszek.

KépKép
benó

jó dolgozat javítást egyébként hányadikosokat tanítasz?van esetleg saját osztályod is?
paradizs@freemail.hu
én egy kicsit kézimunkázom jó pihenés majd később jelentkezem

Kép
paradizs

Rendben, kézimunkázz. Mit csinálsz? :D
10. B és 13. A (az utóbbi az én osztályom) gépírást és titkári ismereteket tanítok

KépKép
benó

Sziasztok! :D
Most megyek öltözködni, fogat mosni és indulunk!!!!! Úgy parázok! :oops: :oops: :oops: Még hányingerem is van! :shock: Az normális? :roll: :roll: :roll: Köszi Mindenkinek a drukkot! :D Majd délután jövök!

Edina, azért egy kicsit örülünk már, jó? :wink:
Tancsu, ne edd magad! Biztos nehéz ez az időszak, de kitartás! :wink:

Most másra nem reagálok, bocs, de sietnem kell már!

Hajrá január 13, 13 óra! :D :D

Kép
szilzi

Helló Szilzi! Suliból jelentkezem, nagyon szorítok nektek! :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzska, én az Ildikót mindig szerettem, azt nem írtam, hogy nem szeretem. Az Ildit nem szeretem, a tobbi változat az jó. :wink:

Kép
flóra 11

Egy normál kiságy 60x120. Tehát a tiétek csak valamivel nagyobb. Sztem 3-5 hónapos korukig lesz elég ez a méret, maximum, tovább nem. Aztán két ágyikó fog kelleni. Addig meg sztem hagyd benne azt a matracot, ami van benne. Nincs annak semmi baja. Majd veszel a két kiságyba kókuszmatracot.

Kép
flóra 11

Szia Ildikó!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nos megyek lányok. Visszaolvastam, vége az órának, lassan megyek haza és tanfolyamra. Este leszek.

Kép
flóra 11

Ennyi volt az alvásom...... :roll:
Szilvi, nagyon szorítok nektek!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Párom megy délutánra dolgozni, én meg gondoltam leugrom anyámhoz egy kicsit. Vásárolnom is kéne,de ahhoz nincs kedvem.

Kép
muzsuzska

Ildi jó tanfolyást Zsuzsi ebben az időben nekem sincs semmihez kedvem igaz lehet hogy ez téged nem vigasztal de ha mész anyukádhoz akkor mert ilrt nincs?
jó étvágyat kellemes délutánt mindenkinek 6körül jövök

Kép
paradizs

Zsu, köszönöm. Már a tanfolyamon vagyok. De bárhogy szólíthattok, csak kérlek ne Ildinek. :oops: Köszönöm. :wink:

Benó, tudod mit tanulunk most? A GIMP-et, amit a múltkor ajánlottál nekem. :lol:

Kép
flóra 11

benó: köszi megkaptam és érdekes dolgokat olvastam reélem végeztél a javítással és már otthon vagy
szép délutánt mindenkinek

Kép
paradizs

Na, azt hiszem nemsokára megyünk haza. Hát ezzel el lehet játszani, de lenne jobb dolgom is, mint játszogatni ezzel a programmal. :? Pl. mehetnék haza főzni.

Voltam otthon pár percig, úgy 10-15 percet. Csináltam a fiúknak ham end eggs-et, én is bekaptam valamit és rohantam ide. De vacsora nincs. Főznöm kell ma, csak mit? :roll:

Kép
flóra 11

Heyhó!!! :D :D :D

Voltam Tancsunál!!!! :D

Azután átmentem a b.nőmhöz,de ott nem sokat voltam,mert dolga volt.Hazajöttem ettem levest és aludtam megint egy órácskát.Most meg ég a gyomrom. :? Most ettem banánt hátha jobb lesz. :)

Hahóóóóó!!!

Merre vagytok?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Helló!

Én itt vagyok, itthon vagyok már majdnem 1 hete, és már annyira unom magamat.
Miért ég a gyomrod? Tacsuéknál rendben mennek a dolgok?

KépKép

KépKép
nadina01

Szia!!!!Mert kefírt ettem.Tudom,hogy nem kellett volna de ha egyszer jólesik.Nos ez a vége!!

Tancsunál a reggeli csak átmeneti elmezavar volt!! :lol: :lol: :lol: :oops:

Dumáltunk,hajat mosott én Gergőztem,azután becsavartam a haját és megszárítottam.Megjött mind a két húga úgy hogy megnyugodott. :wink:

Kép
martik77

Én is itthon vagyok. Most keltem fel, hazajöttem és aludtam.

Szilzi, mi újság?
Márti, mi van Tancsuéknál?
Paradizs, majd adok neked ikres dvd-t, ha talizunk. :D

KépKép
benó

Nincs semmi Tancsuéknál,csak a reggelt írtam le.
Szia Benó!!!

Kép
martik77

Örülök, hogy jobb lett a kedve. :D :D :D :D Nehéz lehet. :roll:
Edina, ha unatkozol otthon, keresgélhetnél tudnivalókat a tudnivalókhoz, amiről írtam, ha van kedved. :D
Annyira örülök, hogy befejeztem a könyvet, 107 oldal lett gépelve. :D

KépKép
benó

Tényleg megkaptam az emilt!!!!Köszi!!!
L.holnap újra telepíti a gépet addig nem akarok hozzányúlni,nehogy letörlődjön. :)

Kép
martik77

Helló! :D :D :D
Flóra, mesélhetnél majd a GIMP-ről, mert én sok mindent nem tudok ám vele, csak a kicsinyítést meg a konvertálást. :D
Utána olvastam, hogy írtad a helyzetet, miután megkérdeztem. :D

KépKép
benó

Ja igen, megkaptam mailben, köszi, már el is olvastam majdnem végig, tök jó. Annyit röhögtem az elején :D :D :D

KépKép

KépKép
nadina01

Hát, azt gépen elolvasni nem is nagyon tudnád. Esetleg ha valaki ki tudná neked nyomtatni (egy oldalra két oldal - úgy csak 54 oldal lenne kb.).

KépKép
benó

Húha, majdnem végig. :shock: :shock: Vigyázz a szemedre. :wink:

KépKép
benó

Van aki kinyomtassa,majd megkérem a b.nőm. :wink: :)

Kép
martik77

Én szoktam gépen olvasni könyveket, bár tudom, hogy elég káros :oops:
Ha majd bemegyek dolgozni ki tudom nyomtatni, ha kell.

KépKép

KépKép
nadina01

Nagyon szívesen. Úgy örülök, ha adhatok másoknak. :D :D :D :D

KépKép
benó

Benó, tegnap este még visszaolvastam, és láttam, hogy Dettihez betörtek? Jaj szegény. Hol? Hogy?

KépKép

KépKép
nadina01

Akkor jó. Szerintem nagyon humoros és BE COOL - TAKE IT EASY ("Csak lazán"-szemlélettel) írja le a dolgokat, viszont mégsem felelőtlen. :D Van benne olyan, ami kimondottan Amerikára jellemző (pl. a babysitterek ilyen méretű használata), de attól függetlenül van benne sok olyan, amit mi is használhatunk szerintem.

KépKép
benó

Na most lelépek,fél hat után jövök. :D

Kép
martik77

Nem hívott fel benneteket? Azt hittem, hogy felhívott, mert mondta, hogy a Mikitől meg fogja kérdezni, hogy tegyen-e feljelentést vagy ne.
Azt mondja, hogy szerinte az alatta lévő szomszéd ablakrácsán másztak föl és az erkélyen mentek be hozzá, és elvittek 150 e Ft-ot (szegény pedig nem volt túl gazdag mostanában :cry:), az anyukájától kapott májer tv-t, a laptopot, a klassz fényképezőgépét képekkel együtt és a meditációs cd-it is. Szegénykém. Majd hívd fel, biztos örülne neki. :D

KépKép
benó

Hová mész?

KépKép
benó

Pénteken történt egyébként, és akkor látta, amikor ment haza.

KépKép
benó

Szegény Detti :(
Mindenképp felhívom.

KépKép

KépKép
nadina01

Tényleg, nincs valakinek véletlenül meditációs cd-je, amit át tudna venni (neki)?

KépKép
benó

Sziasztok! :D

Megjártuk a Kaálit! :D A dr nő nagyon aranyos, eldarálta kb 45 percbe, hogy mit kéne és hogyan, de még nem ülepedett le. Azért megpróbálkozom vala és leírom...

Kép
szilzi

És még ráadásul a kocsijába is belementek hátulról dec. 22-én. :?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?