Helló, Lányok!
Kezdem, ahol elhagytam,
Gremese képeinél: ezek valami isteniek! Nem is tudom, h melyik a legédesebb kép. Olvadoztam minden, az tény.
Vindo: kitűnő film volt a No country..., Bardem nekem annyira hihetően adta a pszichopatát, hogy szabályosan levert tőle a hideg víz. Az ominózus jelenet, amelyikben a benzinkutast szekírozza fej vagy írással, talán a legerősebb volt. Talán nem az In Brugges után közvetlenül kellett volna elkezdenem nézni...
Viranka: örülök, hogy Csillagocska jól van.
Morzsesz: hát halihó a csapatban! Tudod, ide csak jó nők írnak, úgyhogy mindenféle fényképekre vonatkozó önkritikát csak a túlzott szerénység jelének veszünk

Amúgy nagyon édesek és szépek vagytok! Mondjuk értem, mitől ekkora a kisfiad, Te sem vagy egy apróság.

Ja, Niki mellett én is arab apukára tippeltem a bejegyzésedet olvasva...

mondjuk az én fiam hetek óta szláv nyelveken nyomatja a gagyogást néhány magyar szóval kiegészítve

)))))
Öltöztetés: Ádinak overallja van, eddig bevált. Tény, hogy futni nem láttuk még benne, de amúgy sem
Heni81: nyelvkirálynő vagy

Remélem, a tájszólásod miatt sosem érzed rosszul magad, érezze magát az rosszul, aki szerint egyetlen nyelvváltozat jó, higgye csak azt, hogy az a valóság, annyi hülyeség elfér ebben az országban, ilyenek is vannak. (A témába vágó egyik kedvenc írásom -- nekem meghatározó olvasmány volt --:
http://dragon.unideb.hu/~tkis/koznev.htm)
Baba? Szerintem tök jó, hogy ezt (is) kér Péterke. Nálunk megy az autómánia, és én bevallom, örülnék, ha változatosabbak lennénk.
Benti cipő: nekünk bevált eddig a gumitalpú vastag zokni. Tavasszal majd valami könnyű benti szandált akarok nézni.
Szeli vadítóan csini és hát az én lelki szemeim előtt is megjelent, ahogy áthalad a hálózsákban...
Niki: nagyon megható a kicsiteket látni... nekem most esett le, hogy Neked ez már tényleg a 3. terhességed...
Folyt.köv.[/b][/i]