Sziasztok,
Éjszaka megint véreztem, de csak egy kicsit. Vajon miért éjszaka vézek? Napközben meg nem.... Ezek a vérzések mások, mint ami korábban volt. Ez csak pecsételő vérzés.
Reggel kapásból elestem én is. Szerencsére térdre és kézre estem így babónak nem lett baja.
Ma nem is mentem sehova és már eleve félek, hogy délután mennem kell a lányokért. Ehhez nekem autózni is kell, meg gyalogolni is....
Zazzy: Jó hogy eldöntötted, hogy melyik esetekben lesz császár, de olyan, ahogy írsz róla, mintha beletörődtél volna. Beszélgess a babáddal és kérjed, hogy fordulkon be. Nem kell persze zseblámpázni, ha nem akarsz, de próbálj pozitívan állni hozzá, mert a gondolatoknak teremtő ereje van.
És azt gondolom, hogy a császárnak sajnos nem csak ott van szerepe, hogy lesz egy vágás és néhány nehezebb hét, hanem ott is, hogy kimarad a születés természetes folyamatának egy része. Szóval persze, hogy legyen császár, ha nincs más út, de még simén befordulhat a babád. Okos gyerek ő, higyjél benne!
Erpe: A kollega szó rám igen megtisztelő és túlzó. Messze nem vagyok elég képzett egyetemi oktatónak... Csak néha szoktam előadni....
Vica: Igen a gyerekek simán tudnak ilyet produkálni. Akár valósat is és nem csak úgy mondják. 2 ötletem van:
- beszélj az óvónénikkel, hogy ők hogy látják a csoportban Pannát
- szerepjátékozzál vele otthon ketteseben és menjen el a 2 (póni, baba, akármi) óvodába és ott hagyd, hogy a Panna irányítsa mi történik. Egyrészt sokat megtudhatsz arról, hogy látja az óvodát, másrészt rengeteg feszültséget kioldhat a Pannából.
Vica: Amikor elkezdesz nyílni, akkor szoktál vérezni? Bennem most az az érzés keletkezett, hogy folyamatosan valami nyálkás zselés vacak jön belőlem és néha egy kicsit vérzek, mintha nyákdugóból vállnának le darabok....