Magdi! Micsoda feltételezés! ÉN sokat gondolok rátok! Lizád nagyon ügyes!
Kike, mik vannak... még szerencse, hogy megteheted, hogy hazavidd a gyerekeket az oviból... és mit csinál az, aki dolgozik? Legyetek óvatosak!
Dávidot, Leát Isten éltesse!
Muffin, köszi, drága vagy

Igazából annak szólt Apa megjegyzése, hogy nagyon nézte volna már a sorozatát (most éppen a Róma van napirenden), és túl hangosan pötyögtem
Eliot mennyire édes!!!!
Vkata, köszi a megerősítésedet hozzátápi ügyben.
És ezennel újra korszakváltáshoz értünk - vége az anyatejes kakiknak

nagyon örülök, h nő a gyerekem, de nagyon fog hiányozni, hogy nem lesz többet kicsi...
Mav, egyetértek Marcsival. Szuperanyu vagy! Hogy vannak a csemeték?
Marcsi: tán egy kicsit vigasztal, hogy az idő majd enyhít a fájdalmadon.
Tápi kérdéshez nem értek, de sztem igazad van, táplálóbb kellhet neki.
Tami: végül is megnyugodott Annád, lehet, hogy a közelséged kellett neki? Natin is azt látom, hogy éjjel, amikor mellette vagyok, alszik rendesen, de napközben, amikor tennék-vennék, hamar felébred, akármilyen fáradt.
Jó házitündérkedést és tornát neked!
Én depi vagyok: Oti oviban, de megint ugyanúgy köhögött éjjel és reggel, mint 1 hete (többet nem viszem le orvoshoz, inkább házhoz hívom, mert sztem a váróban szedett össze megint valamit). Nati, ha ébren van, nem hagy semmit csinálni, pedig szombaton lesz Oti szülinapi bulija, meg holnap jön a védőnő, a lakást kicsit össze kellene kapni. Aggasztanak a világ dolgai, és tudom, hogy most az sem hozna megnyugvást, ha kizárnám az egészet, és csak a fészkünkkel törődnék. Hiába teszek meg mindent, ami tőlem kitelik, hogy a családomat biztonságban tudjam, ha a nagyfejűek szőnyeget ingatnak alattunk??
Na, de nem borongok tovább, még a végén mindenkit elijesztek...
Megyek, kihasználom, hogy alszik a kiscsaj.