sziasztok!
a lányom beállt egy eszik, alszik, eszik, nem alszik, kakil, eszik, evés közben kakil , alszik üzemmódba.
egyik evés után alszik a másik után nem.
megpróbáltuk úgy a fürcsit, hogy előtte szopizott egy kicsit, de így is ahogy meghallotta, hogy megyünk fürdeni már görbült a szája és üvöltés, fürcsi után na mondom majd jót alszik, mert bekajáltatom,na esze ágában se volt, sőt 3x telepakolta a pelust, a pelenkázásra meg mindig felébred,szóval éjfélig összebújás és néztem a tvt, ő szívta a cumit ezerrel, majd éjfélkor újra szopi és nem aludt el megint,odavettem magamhoz és vmikor hajnali 3-kor ébredtem fel és tettem be a helyére.
Sztem furcsa neki, hogy tud pukizni, meg kakilni és meglepődésében, nem tud aludni annyira új számára ez az élmény, hogy nincs a mindennapos hasfájása
körkérdés:
ti fogtok járni baba-mama tornára?
akihez én jártam terhes tornára, itt a közelbe az megszűnt, viszont nyitott egy studiót a nyugatinál a Kresz Géza utcába, 6 hetes kortól lehet hozzá menni,csak épp az a bajom, hogy reggel 10-től van az én lányom meg 7-11 ig alszik.
köszönöm a pihenőszékes hozzászólásokat, tegnap néztünk egy játékboltba de nagyon drága 25-32 ezerig.
majd körbenézek a neten, hátha van olcsóbb a vaterán.
mush: én naponta egyszer sterilizálom a mellszívót, meg a többi cuccot, a többi alkalommal, csak elmosom forró csapvíz alatt, semmi baja nem lesz tőle senkinek.
a de.szopi után megy az összes a sterilbe, aztán majd 24 óra múlva újra.
nekem a kórházba még azt mondták, hogy úgy kell csinálni, hogy minden egyes alkalommal rátenni cicire, szív amennyit szív, lemérni hogy mennyit evett és utána a hozzátáplálás ha az épp lefejt akkor az ha tápi akkor az.
bár Réka nagyon jól szopizik nincs szükségünk hozzátáplálásra.
bnő tanács....
ha nem adsz neki elegendő kaját, éhes marad akkor sírni fog, a következő etetésig, sztem ez nem jó dolog se neki se neked.
ennyi idős korba azért sírnak mert vmi bajuk van, nem taktikáznak, ők így kommunikálnak.
amikor egyedül akarnak lenni akkor csak nézelődnek és nem sírnak.
én felveszem Rékát ha sír, ettől megnyugszik, vagy éhes, vagy kakis, vagy csak én hiányzom neki.
9 hónapig együtt voltatok, persze, hogy sír ha leteszed, azt gondolja, hogy miért akarod letenni és egyedül hagyni amikor olyan jól megvoltatok annyi ideig együtt.
sztem szüksége van ránk, és ha sír vedd fel
nekem ez a véleményem, sztem sokkal szorosabb és jobb kapcsolat alakulhat így ki későbbiekbe.