Binyek, Hát irigy vagyok ám nagyon! Hogy nektek milyen jó volt! Fürdős kép
Davandi, Üdv itt! Tündériek a csajaid! Tegyél még képeket!
1szálpasi! Kitartás!
Lanyané, Az azért már jó, ha apa is rájött hogy baj van, ez is egy fontos lépés. Drukk, hogy rendeződjön mihamarabb a helyzet, bár tudom hogy nem egyszerű!

Hű, 10 kg az nagyon szép!

Kérünk beszámolót a fürdőzésről!
Fanni, Én pont ma kérdeztem a védőnőmet, mert az enyémek nem akarnak semmit inni, főzi vagy gyümi után, se vizet, se gyümilevet. Azt mondta most még nem baj, ha megvan nekik 500ml táp egy nap. Próbálgassam, aztán majd később isznak. Még a teát én is kipróbálom.
Sajnálom, hogy ennyire nyűglődnek a fiúk!

Az enyémek imádják a Banika által ajánlott kihajthatós könyvet. Van egy labdánk, aminek a belsejében van egy kisebb csörgő labda, ezt is imádják. És sláger ez is:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
Amúgy egy percig ne legyen lelkiismeretfurdalásod az érzéseid miatt. Ilyet én is szoktam érezni, pedig az enyémek a tieidhez képest angyalok. Jaj, ezt nehogy félreértsd. Csak az írásaid alapján nekem sokkal kevesebb gondom van a lányokkal. És mégis néha felmerül bennem, biztos ezt akartam-e.
Petricsek, Szakdoli íráshoz kitartás, nem irigyellek! Hogy én mennyire utáltam, amikor az enyémet írtam. Pfújjjj!

Cukik vagytok! Apa nálunk is tud ilyen béna lenni!

Ha lesz kedved, mehetünk majd sétálni, ha nem lesztek túl messze tőlünk itt Harasztin.
Banika, Nagyon cuki konyha segédeid vannak!

Sokszor lecsúszik a 240 este nálunk is!
Eszti, Hát amin keresztülmentetek/mentek… Szegénykéim! Nagyon szorítok, nem szabad hogy gond legyen! A képek nagyon jók, az apás kép annyira édes!
Juci, Aranyosak a bodyk!

Te kövér?

Na ne vicceljen már a párod!
Benszi drága, Kitartás nektek! Nagyon remélem sikerül a gondokat megoldani!
Mi a gyerekek születése óta fásultunk kicsit be. Amit Fanni is írt, hogy eddig kettesben voltunk, mentünk moziba, utaztunk, csak úgy elmentünk vacsizni, és ezek most nincsenek, és hiányoznak.

Monotonok a napok mind a kettőknek, ráadásul apa munkája is nagyon húzós, mindig toppon kell lenni. Itthon ő is megtesz mindent, de kettőnkre nem sok idő marad. Engem nagyon zavar, hogy így meghíztam, és egyszerűen nincs erőm elkezdeni a fogyit. Szóval küzdünk, küzdünk, és most talán jobb is, remélem így is marad, és egyre jobb lesz.
Ne tűnj el, öntsd ki csak a szíved nekünk nyugodtan!
Anny, Csajok gyönyörűek! És az első képen te vagy velük, ugye? Szép vagy!