Talira én is nagyon szívesen mennék, de ebben az időben tömegközlekedéssel nem merek nekivágni.
Köszi az infót, tehát szájpenésztől nem lesz rossz a lehellete. Csak az a furi, hogy mi eddig is tápszereztünk, és ilyen még soha nem volt neki azelőtt.
Katák: Szájpenésznek mik a tünetei? Mert én csak gyanakszom, hogy valami nem oké Leánál. Nem szívesen viszem dokihoz, mert tudom, hogy elkaphat valamit, de azt sem akarom, hogy eldurvuljon a helyzet az én felelőtlenségem miatt. Eddig csak egyszer vittük el, amikor étvágytalan s lehangolt volt, plussz hasmenéses, akkor volt vírusfertőzése, szóval ok nélkül tényleg nem cígelném dokihoz... Csak ne lennék ilyen határozatlan.
Marcsi: Emmádat meg kell enni, hogy figyeli Zsoltit! Nagyon szépek vagytok együtt!
Pati: Adok-veszek topikot végül fogunk nyitni? Én nem akarok belekontárkodni, de jó ötletnek tartom!
véda: Merre van Nagytétény? Mikorra gondoltad a talit? Addigra lehet, már nem itt fogunk lakni, és hátha tudnék valakihez csatlakozni.
Ami: Neked meg már ezer éve akartam írni; köszi az infót a babakekszről! Párom is pont ilyet hozott a Dm-ből, egyelőre vegyes a fogatatása. Tápszerben feloldva megiszogatta, de gyümiben már nem kellett neki, mert érezte az apró darabkákat. Kis finnyás.
zsuzsa: Gratula a fogacskához! (Azóta is izgatja a fantáziámat a sajtos rúd, úgy csinálnék, a fenébe kell nekem fogyózni!!!
Mancsi: Örülök, hogy Zsömid buksija szépen alakul! Gratulálok neki az álláshoz!
Orsi: Nem kell apának minden apróságról tudnia. A cicistákon jót nevettem.
vkata: Örülök, hogy itt vagy te is.
Tami: Nálad is lenne tali??? Bár valószínűleg én oda sem tudnék eljutni.