Szép reggelt Mindenkinek!
Áronnak nagyon boldog hófordulót!
Láttam, hogy tegnap Andi depizett kicsit, aztán Tita. Lányok, nálam ti sokkal jobban tudjátok, hogy ez egy nagyon kedves közösség, és ha nem is írunk valakiről, az nem azt jelenti, hogy nem is gondolunk rá! Lovézunk benneteket!
Andi: Én is megnéztem tegnap este a videótokat Leával, a lányom tátott szájjal nézte végig, levegőt is alig vett!

Nekem is tetszett, szívesen látnám a folytatást.
Tita: Pont tegnap gondoltam rád, hogy milyen jót beszélgettünk a legutóbbi ikeás talin. Le nem írtam igaz, de gondoltam rád!
Oli nagyon ügyesen beilleszkedett, talpraesett legényke. Mennyit tudtál pihenni? Még mindig kalandosak az éjszakáitok?
Marcsi: Ha jobb lesz az idő, akkor bementek leányodhoz?
Muffin: Ezek nagyon jó hírek Eliotról! Mármint hogy szakértő is azt mondja, amit mi is tapasztalunk, hogy Eliot szélsebesen fejlődik! A fordulásra meg azt mondom, nem is igazán lehet megítélni, hány hónaposan "kellene" egy babónak csinálnia, erre hivatkozva enyém gyerek egy újszülött szintjén van, mivel jelenleg semerre nem forog.
Linda:

Én is gutaütést kaptam volna a helyetekben, hogy lehetnek ennyire idétlenek??? De gondolom, természetes, hogy megtérítik a károtokat, sőt szélsebesen helyrehozzák az autótokat. Bár nem tudom, lett maradandó sérülése is, ami nem javítható/cserélhető?
Zsolti és Emma románcán nagyon jót mosolyogtam, meg lehetne zabálni ezeket a kölköket!!!
Pati: Látom, tanultál valamit a fiadtól, hogyan kell nyelvet váltani.

Tettszett, ahogy leírtad a szó végi írásjeleket!
Tami: Ügyes vagy a háti hordozással! Emma aranyosan integet! Nem ártana elmennünk hozzátok korrepetálásra, Lea tanulhatna ezt-azt Annától.
véda: Biztos vagyok benne, hogy a könyved olvassa közben szem nem marad szárazon, nagyon átjön az írásaidon, mekkora lelked van.
magdolnam: Liza csinos kiscsaj!
Orsi: Hogy haladsz a "munkáddal"?

Emma képek nagyon tetszenek!
dodo: Liza is aranyos lehet ahogy puszit ad!
kryss: Leád gyünyörűséges és kedves a mosolya!
mancsi: Örülök, hogy végre katál GYED-et.
akata: Milyen volt az éjszakátok?
bencuri: Szonja jobban van?
mav: Fiúkkal mi újság?
Viki: Kávézol?
kike: Hónak én is örülnék, bár itt nem esett. Krisztinek jobbulást!
Wera és a többi zugolvasó merre járhat?
Na megpróbálok még húzni a lóbőrömön, be kell pótolnom pár hónapot.
Puszi!