A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

myra Jó hír, hogy nincs más teendőtök. :wink: Szeretem a vicces dokikat :lol:

benszi A férjem legjobb barátját kértük meg, hogy költözzön oda egy időre (amúgy albérletben lakik). A meló az úgy volt, hogy másfél éve úgy alakult, hogy mindketten besokalltunk és felmondtunk szinte egyszerre. Elég jól kerestünk, volt megtakarított pénz, úgyhogy másfél éve itthon lustulunk 8) Valószínűleg hasznosbban is elkölthettük volna ezt a rengeteg pénzt, de én úgy érzem, hogy ez kellett ahhoz, hogy a babák jöjjenek. A sok stressz nem segített, hogy állapotos maradjak :?

rebe Vajon miért imádják ennyire a számítógépet a kicsik? Az egy éves unokahúgom is állandóan gépelne. A két éves kishúgommal meg skype-on küldözgetünk egymásnak hangulatjeleket :D

ancsi Pedig épp azt mondják, hogy most kell ingatlant venni, mert sokan nem tudják fizetni a részleteket, így inkább eladják/kisebbre cserélik olcsón.

lanyane Te szegény :) Murphy törvénye úgy látszik még mindig működik 8) Büdipofik :lol: :lol: :lol:

dóri Boldog szülinapot Blankának és Rékának!

binyek Annyira birom a stílusodat :lol: A hibernálós sztorid még mindig szinte naponta eszembe jut :D A kivizsgálás eredménye nem hangzik túl jól :( De a krumplit legalább jó sokféleképpen el lehet készíteni :wink: Én is akarok hamarosan egy teljes kivizsgálást, csak még azt nem tudom, hogy veszem rá a férjemet, hogy ő is eljöjjön :?

Az én anyósom-apósom a házasságunkat próbálta megakadályozni. Mentek a megjegyzések, hogy ronda vagyok, kövér, nagy a szám, meg más a vallásunk, erre rámehet a házasság (egyikőnk se vallásos..), meg különbenis hova sietünk, stb. Aztán később kiderült, hogy az értelmi szerző az apósom volt, csak annyi bőr sem volt a képén, hogy a szemembe mondja, amit gondol, anyósom volt a szócső. Volt, hogy úgy kiborítottak, hogy kiabáltam velük, pedig alapvetően jólnevelt vagyok. Szerencsére a férjem maximálisan mellém állt. Aztán ahogy megvolt az esküvő, mintha mi sem történt volna, semmi további megjegyzés nem volt anyósomtól, és kiderült, hogy egy rendes, kedves asszony - egy bunkó, paraszt, beképzelt férjjel. Azért eltartott egy pár évig, mire megbocsájtottam neki. Anyukám meg nagyon jófej, elfogadta a férjemet olyannak, amilyen, úgyhogy jól kijönnek egymással.
szamy

Anny!
Nem is tudtam, hogy Te egyedül vagy a csajokkal. Le a kalappal előtted. Akkor én már nem panaszkodom, mert nekem legalább itt van esténként apa (itt van? :D ) na és persze hétvégén.
Megkérdezhetem mi történt Nálatok? Bopcs, nem akarok tolakodó lenni, meg lehet, hogy már irtad is, de én lemaradtam róla.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Anny!

a második számsort kell nézni, nem ami be van karikázva. az E1 a tesztelő ország kódja... meg ha odaírja az eladó h. okés, akkor sztem az okés is. 13 éve nem gyártottak olyat ami nem felel meg...

zsuzska80
Szombathely

benszi Hú, nem semmi sztorik :? Azért most elgondolkodtam egy kicsit, hogy a házasságomért tudám-e vállalni a jópofizást egy ilyen anyóssal :lol:

vucuska Egyél, amíg bírsz :) Egy hónap múlva már örülsz, ha annyi helyet hagynak a gyomrodnak, hogy egy pár falat kaja beleférjen :lol:

anny Tehát fiatal vagy :D Én 32 leszek ősszel. (hú de rossz leírni ezeket a hármassal kezdődő számokat :shock: )

banika Mártogasd pálinkába a cumiját :lol: :lol: :lol: (hehe, most értem Tündi hozzászólásához, az sem rossz ötlet :D)
szamy

anyi! edes kis harmas :D nagyon edesek vagytok, tehetnel meg kepeket magadrol

petricsek! nagyon joooooooooooooooo :lol: uj haz

amonre! jo hogy vegul jo volt a pisi, a hajam mostan nekem is elege hul :cry:

szamy! nagyon edesek egymas mellet, de kedvencem a Kinga bufihelyet, Michelleke is eszt csinalta :D

tonti! nalatok is szemuveg, mintha egy virus lenne :roll:

myra! Mattianak is van valami kis "luk" a sziven, de semmi baj, aszt mondtak hogy ki novi :lol: majd csak 4-5 ev mulva kel menni :D jo hogy nektek is ok a kis szivecske

benszi! mar 10 fogacska, gratu :wink:

rebe! nalatok se rozsas a helyzet :cry:

ancsi! majd lesz vagy ugy butor vagy uj lakas :D

binyek! na akor huzatok bele a test felepitesebe :D meg jo hogy most a ferjed fia normalis, remelem nem ugrik ki belole a kisordog :?

dori! boldog szulipanpot a csajszikaknak!!!!!

anyos tema! nekem rendes az anyosom, csak mindent 2 bal kezel csinal, vagy el felejt csinalni, itt volt velunk pont a szules utan majdnem 2 honapig, de ahelyet hogy esetleg nekunk csinaljon kajat, en kelet neki csinaljak mert o nem tudot az en konyhamban osze hozni semmit, de takaritot az biztos, nem rosz indulatos, csak kis "bena", nekem meg ment fel az agyvizem, sokszor ugy ereztem hogy en vagyok a hibas, de sajna nem ment, most anyukam van itt o segit a torpikel is meg foz, vasal, de most pont roszul van 5 napja a veseje miatt :cry:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Szamy!

mázlisták vagytok, hogy ezt megengedhetitek magatoknak. Én is örülnék, ha lenne annyi pénzünk, hogy apa is itthon lehetne velünk egy pár hónapot legalább.

Anyós nálunk is horror. Már a kezdetektől utál engem és az egész családomat. Csak tudnám miért, de igazából már nem is érdekel. Anyukám se jön ki vele, így inkább nagy ívben elkerülik egymást. Csak ez az egész szitu a férjemnek szar. Majdhogynem választania kell az anyja és köztem. Eddig én nyertem! :D :D :D

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

anny! hat te meg csak egy kis csaj vagy, en mar 31 toltottem :cry:

szamy! de jo egyut apaval lustulni :D

nalunk a ferjem is ki borult azon hogy hogy viselkedet az anya sot meg veszekedet is vele es en olyan hulyen ereztem magam, hogy biztos miattam nem tud anyosom be illeszkedni, anyam imadta mindig is a ferjem, de most hogy itt van, o is meg lat nehany dolgot amit edig nem es a ferjemnek meg nem tetszik elege lovagol a torpokon, pedig mar mondtam neki hogy turtoztese magat este abban a par oraban amig itthon van apa, tehat vele sem csak rozsaszin az elet, sajna nem vagyunk tokeletesek, se mi se a nagyszulok sem :? :oops:

Kép

demoniq13

Sziasztok!

Régi 'betolakodó' vagyok, és csak a babakocsinkat hirdetném, amennyiben érdekel valakit közületek:)

Egy jó állapotban lévő Bébé Confort Twin Club iker babakocsiról van szó. Az ülések majdnem vízszintesig dönthetők. A nagy napfénykupola szinte az egész ülést beteríti. Nagy kerekei és kiváló rugózása van, ezért terepen is jól tolható. Az ülések minden irányban variálhatók: egymással szemben, háttal és egymás mögött. Olyan széles, mint egy egyes kocsi, így minden boltba befértünk vele.
A kocsihoz extraként adok két autósülést is(szintén Bébé Confort márkák), amelyek egy mozdulattal rákattinthatók a vázra. Az ár így együtt értendő: váz, két ülés, két hordozó. Sajnos ehhez a kocsihoz nem volt esővédőnk.Ár:50.000,-Ft, képet szívesen küldök e-mailen.

érdeklődni:numm@freemail.hu

Kép
numato

Nem semmi sztorikat írtok a kedves mamákról!!!Miért kell megbolondulni minden anyósnak??Mi is ilyen lűttyősek leszünk majd?? :roll: :roll:
Az enyém egész normális,csak néha érzi úgy,hogy bele kell pofázzon a dolgaimba... :wink: Én előnyben vagyok,mert az elődöm(Miki első felesége) egy igazi idióta,én most felüdülés vagyok nekik! :lol:

Jó lenne,ha innentől Binyek néninek szólítanátok és csókolomot köszönnétek!Elvárom,hogy tiszteljétek a korom!Én 35 leszek az idén.

Többféle vizsgálatot csináltak:Voll-teszt,vér-teszt,hőtérképszerű valami passz a neve és allergiateszt.

Itt a táblázat: 1231940281.1686.htm

binyek

Banika!
Te már tavasszal el akarod adni a frankó babakocsinkat????Mit akarsz venni helyette? :shock:

binyek

binyek neninek! csokolom... most mar fiatalabbnak erzem megam ha egy 35 evesnek csokolomot koszonok :lol: :lol: :lol: te meg egy fiatal anyuka vagy, szinte a novere lehetnel a lagyodnak

Kép

demoniq13

Eszti!
Ez szörnyű lehetett, de frankón megmondtad a magadét, így kell csinálni! Többféle fejlődési rendellenesség létezik, de gondolom, már utánanéztél...tükrözéssel kiderül, mi a gond, nem akarok beleokoskodni. Olyan édesek a képen, kis tündérlánykák!

Anny! Nagyon szépek vagytok!

Szamy! Miért mondod? Tök aranyosak!! :P

Benszi! Rebe! Sajnálom, hogy ilyen sz@r passzban vagytok... :?, kitartás! Sztem ez a zord idő még rá is tesz egy lapáttal... Azt szerettem volna már rég kérdezni, merthogy Ti is Jané kocsit használtok, hogy férnek bele a gyerekek bundazsákban/overállban+takaróban a mózes részébe??? Mert nálunk nagyon nem, csak szinte belepréselve, akkor meg üvöltenek, míg el nem indul a kocsi..., erkélyen altatni épp ezért nekem csak álom marad.... :? vagy már a sportrész használjátok? Benszi gondolom, ti már igen, de hogy? Van hozzá lábzsákotok ilyen hidegben? Nekünk nincs..., lehet kapni hozzá? A mózest még mindig használjátok a kocsiban? bocsi, ha sok lett.... :oops:

Dóri! Boldog szülinapot Blankának és Rékának!

Jók a képek Binyek!! :P

Anyósokkal látom sok a gond...enyém szeret engem, gyerekeket is elviszi néha...egy emelettel feljebb laknak, szal nem messzire... :) , nekem csak az a bajom, hogy nem tudnak a babákkal bánni. Állandóan ültetik őket-"nem szeretnek már feküdni"-sz@rt nem..., rázogatják altatás címszóval, múltkor azt láttam, hogy a nagyanyósom lenyalta Léna cumiját, mielőtt a szájába adta... :shock: , na nem vagyok "steril-para-mama", de ettől azért kirázott a hideg... :shock:

Jah, Levi a minap észrevette Léna cumiját maga mellett, felvette és bedugta a szájába és cumizott! Magától! Eddig egyáltalán nem kellett neki! Most sem adok neki, csak, éjszaka, ha ordít, cumi a szájába és alszik tovább, ezidáig mindig szoptatni kellett, mert mástól nem nyugodott meg. Ki érti ezt?
Másik: ha lekerül róla a pelus, rögtön a kukacát markolássza, tépi :) , másnál is ez van, vagy csak az én fiam ilyen kis "perverz"?

Húú sokat írtam, bocsesz... :oops:

Kép
riddencs

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:31-kor.
davandi

Szerintem Lanyané a legfiatalabb, nem? :wink:

Kép
riddencs

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:31-kor.
davandi

Davandi! Egyszerre írtunk! :P Tornáztasd Te is otthon őket, oszt kidőlnek és tudod csinálni a dolgod! :D

Levi még mindig szokott bukni, gyümölcsöt is néha...ez van.

Fanni! Nálunk is nagyon bejön a zörgős puha könyvecske, imádják. Nálunk a földön vékony szivacson fekszenek egymás mellet és tényleg tök jól elvannak, körülöttük játékok. Ha nyüszögnek, bemegyek hozzájuk, énekelek, dumálik, vmit a kezükbe adok, megnyugszanak. Ha már nem jó, pihiszékbe be és jönnek a konyhába, ha ott van dolgom, fürdőbe, ha épp fürdeni akarok, a hajmosás-szárítást imádják nézni... :P , ha este nyűgösek, akkor meg egy bodyban pucérkodnak, néha fél-3/4 órát is fürcsi előtt. Ennyi! Kitartás!

Kép
riddencs

Zsuzska! Nagyon jók a szülinapos képek! :D

Petricsek! A fiaid olyanok lehetnek, mint Banikáé, kis örökmozgó gézengúzok! :P

Kép
riddencs

Na, azért ez nem semmi... :P
Kép

Kép

Kép
riddencs

Binyek
Igazából ha ilyen higany marad mindkettő,akkor nem sokáig tudom a babakocsiban tartani őket.2 aria-t szeretnék nekik.De majd meglátjuk hogy alakul.

Riddencs
Ez a tukános könyv volt a másik sláger nálunk is,de azt annyira leírták a 2-2 db fogukkal,hogy nem volt képem elküldeni Fanninak. :lol: :lol: :lol:

Tünci
Pálinkánk nincs,de a Jager már foglalkoztatott. :lol: :o :lol: :lol:
Az a jó ha nem alszanak napközben,akkor legalább este elájulnak.
Vendég

Szamy
Az tök jó,hogy tényleg mindketten otthon lehettek.Nem féltetek,hogy hogy lesz majd?Mármint ha elfogy a cash :lol:
Vendég

Lányok!
Még azt akartam kérdezni hogy ti levetettétek a köldökzsinórvért annak idején?

Kép
vucuska

Szorulásos gyerkőcöknek
3-4 szem aszalt barack+2 szem aszalt szilva
Egy éjszakára egy pohár vízbe áztatni,másnap a levet megitatni a gyerekkel

Bertalan a háta közepéig kiméregtelenítette magát :lol:
Vendég

Vucus
Mi sajnos nem.Nem fért bele a keretbe :oops:
Vendég

Vicus!
Mi se hasonló okok miatt....valamint azért,mert nem tűnt egyik se olyan biztosnak,aki 20-30 évig megőrizné az anyagot.Mert aztán mit csináljak vele,ha megszünnek??Tegyem be a frigóba???Véletlen felhasználom valami kajához... :roll:

Banika!
Bercid kakimanó lett? :lol: :lol:

Andi!
Akkor Te vagy a korelnök? :lol:

Riddencs!
Marci is kukizik amikor lehet...benne van a vérükben vagy a génjeikben! :roll: :roll: Hülyét tudok kapni tőle!
Nekem,mint lányos anyukának mindig katasztrófa volt látnom a párom fiait,amint egyfolytában huzogatják.Most Marci is "morzsizik"...Brrrr....
Bár múltkor volt egy aranyos story:apósom feljött hozzánk,Marcus épp pucéran fürdés előtt és kukizik. Mondom én:igazi férfi,mindig huzogatja,ha lehet!
Erre a papa:Hát még nem igazi,mert akkor inkább huzogattatná valakivel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Binyek
papa kicsit laza :lol: :lol:

Én Marcim is rátalált a kukijára és már tanítja a Bercusnak is :lol:
Vendég

Riddencs! Gergő is markolássza álladnóan!! De úgy h. Apa szokta mondani h. már neki fáj :) de akkor ezek szerint ez normális :)
Merrefelé vettetek lakást? vagy már el is költöztetek? Metro felé?

Akkor ki is a legfiatalabb? Riddencs, Te hány éves vagy?
Rebe ? Szanett? Lanyané? :)

zsuzska80
Szombathely

banika Remélem, addigra vissza tud menni az uram melózni, mielőtt elfogy :)
Tegnapelőtt tettél fel egy pihiszékes képet. Mennyire jók azok? Szeretik a gyerekek? Olyat tervezünk venni a nagymamák pénzéből.

A méregtelenítés valami ilyesmi volt? :)

Kép
szamy

Én 25 vagyok. :oops:
Vendég

Banika
Minden segítséget elfogadok és nagyon köszönök.Lesz pici időm,írok privit.
És úgy tervezzük,hogy mind a 4-en megyünk,Szávát nem hagyom.Apának kell szállás,de talán neki is lesz.

Jövök még és bocsi,hogy nem reagálok mindenkinek.
Vendég

demoniq : biztos, hogy Mattianak is összeforr az a kis sövényhiány! Tudjátok, hogy mekkora? Anyukádnak jobbulást!

kor: én 32-t töltöm júniusban.

Davandi: Ti magatoktól mentetek gyógytornászhoz, vagy küldött a háziorvos ?

Riddencs: szépségesek a gyerekek! :D

Köldökvért mi sem vetettük le, a többiekhez hasonló okokból. Én attól vagyok rosszul amikor a különböző televíziós emberkék, " sztárok"hangoztatják, hogy TERMÉSZETESEN, EGYÉRTELMŰ, hogy levetették. Mert, hogy ez fontos és sosem lehet tudni lesz-e rá szükség. Szerintem mindenki levetetné, ha anyagilag megengedhetné. Nem ezért nem tesszük mert nem fontosak a gyerekeink.

Tünde
Kép

Kép
myra77

sotske: júj, szemtelenül fiatal vagy! irirgy-irigy Ráadásul már van két gyönyörű lányod is ilyen fiatalon.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Hasonló,csak elöl-hátul :lol: :lol:

Pihiszéket 3-tól 6 hónapos korukig aktívan használtuk,mostanában inkább alkalmanként.arzuhanas.com-ról rendeltem,ott volt a legolcsóbb.
Vendég

Na, jól van, megnyugodtam, mindenki húzogatja :lol:

Vucus! Mi sem vetettük le, asszem fél milka lett volna...(?) és erre nem telt...

Binyek! Jó sztori! :lol:

Szamy! Jó a kép, emlékeztet Szanet kakis képére! Ilyenkor nálunk jött a leslagozás. :lol: Pihiszék nekünk nagyon bejött, még mindig használják, szeretnek benne lenni.

Eszti! Akkor te vagy a legfiatalabb, bocsi :)

Myra! Köszi :)

Zsuzska! 27 múltam. Jún-ban költözünk be reményeim szerint, de nem Szhelyen, hanem Nagyatádon, mert igazából ott lakunk. Bár most is Szhelyen vagyunk, mert anyu segít a babákkal, míg tanulok.106 tételem van, már tudok 10-et....hmmm, asszem lassan haladok... :lol:

Kép
riddencs

csak átfutottam és riddencs de cukimanók :D
szamy kislányod ezt hogy csinálta :shock: :D nekem az ilyen nagy szarások kimaradtak max kétszer pisiltek le :oops:
de ma.....meglepetés mind a ketten köldökig híg de olyan híg mint a szar színű víz :oops: szerintem a sok nyáltól amit nyelnek.
rendeltem ma nekik micimackos lindam ugráló hintát :D
pihiszéknél én nagy bajba lettem volna nekem nagyon nagy segítség volt-most kezdenek a csajok benne már fészkelődni könyökölni már nem csípik majd fölrakom a vaterára :D
binyek papa jó fej mint te :wink:
sotske nyertél én májusban 27 :shock: most számoltam ki én is meglepődtem :oops:

lanyané

Tudtam én, hogy nem lógok ki a 27 évemmel :D

Ancsi: Nem is tudom, így alakult. Elkövettem amit majdnem minden nő. Azt hittem, hogy ki tudom rángatni az apukát a lázadó kamaszkorból. Tévedtem. 30 éves, de....á...mindegy. Ő szakított, én meg több heti mocskolódás után nem fogadtam vissza. Nagyjából ennyi. És ennél jobban nem is dönthettem volna. Minden alkalommal, hogy beszélünk, vagy jön igazolja a döntésemet.

Myra: igazad van! Nekem is herótom van attól, amit a TV-ben meg újságban nyilatkoznak a köldökzsinórvérről. Keresnének annyit mint én, laknának a lakásomban, majd nem ugrálnának annyira!
Vendég

sziasztok!
gyors helyzetjelentés, mielőtt ma is bealszom a gyerek mellett:-)))))
még mindig hullámvasutazunk, a babák súlya ma visszaesett:-(
Réka 1900 g, Dani 2100 g.
etetés továbbra is 30 g szondából, a többi cumiból (45-50 grammokat esznek így egyszerre) 3 óránként.
éjszaka csak szonda lesz (hogy Vanda is tudjon pihenni meg a kicsik is), holnap bepróbálkoznak cicire tenni őket!
Vanda megint kibukott, hogy sose kerülnek haza, próbálom vigasztalni, de nagyon rossz, hogy nem látszik a vége, az egyik nővérke szerint a jövő hetet még biztosan bent töltik, ő meg jönne haza ezerrel, mert itthon ez a nagyfiú is várná....
1szálpasi

1szálpasi!
Szörnyű lehet mindannyiótoknak!Balu hogy bírja anya nélkül?Kitartást nektek!

Jó kis anyós témát dobtam fel látom!Még jobban felpörgött a topik! :lol:

Vucuska!
Mi nem a pénz miatt nem vetettük le a köldökvért,hanem,mert sok orvos ismerősöm szerint nagyon gyerekcipőben jár ez a dolog és eddig csak a vérrel kapcsolatos dolgokban mutattak javulást.Nálunk meg nincs ilyen betegség a családban!
Fürdetés egymás után!Ruciknál csak arra figyeltem,hogy rózsaszín ne kerüljön Balura!A feszülés tök normális,nőnek a babók!Ne aggódj!Nekem a dokim nyomta a pecséteket minden alkalommal 3hetente!

Anny!
Az jó,ha nem bántad meg a döntésedet,de nem lehet egyszerű két picivel egyedül!Le a kalappal előtted!

Zsuzska!
Mázlista a szállodás anyós miatt!

Banika!
Ilyeneket mond az enyém is,de én sem előtte borulok ki,hanem utána!Ha valami nem tetszik,akkor leszarom és szólok ott melegiben!Nurofent nyomj nekik,hátha alszanak,nálunk bejött pár órára!

Bognártündi!
Köszi,ari vagy,hogy emlékeztél az esküvőre!Igazából 5perc volt pezsgővel együtt!Gyerekek jó fejek voltak.6-an voltunk összesen és utána elmentünk vacsizni is,ahol Dóri nyíltan flörtölt a pincér fiúval!Szegény olyan zavarba jött!
27kg?Ügyes vagy!

Szamy!
Jó is az itthon lusti!Én is abbahagytam a melót,hogy könnyebben bírjam a lombikokkal lelkileg.Még jó,hogy megtehettem!
Még jó,hogy nálatok normális lett anyós.Apósra meg tojni rá!
Komoly ez a szaros kép!Nálunk naponta 3x van mindkettőnél ilyen a fogzás miatt kb.két hete!Mindig megy a mosógépem!
Ja és a 12 és fél év miatt meg mert szeretem az uramat megpróbálom!

Demoniq!
Én is örülök a fogaknak csak szegények nagyon szenvednek!

Ancsi!
Nálunk sem bírják egymást a nagyszülők csak jópofizás van,ha taliznak véletlenül.

Riddencs!
Nem volt se mózes,se zsák!7hós koruktól a sportban nyomjuk és csak altatásra meg autózásra használtam 1éves korukig a hordozót!Cuminyalás!Hát ott az összes körméről lekaptam volna asszem!Undorító!

Davandi!
Lehet én is tornáztatni fogom őket,hogy aludjanak,bár egésznap rohangálnak!

Binyek!
Jó dumája van papának!zétröhögtem magam!

Kukizás!
Nálunk nem csak Balu kukizik,hanem Dóri is minden tisztába tevésnél! :roll: :oops: :lol:
Vendég

Én 34 leszek júniusban :oops: :roll:
Vendég

Márciusban 32,de 25-nek érzem magam. :lol: Na nem azért ,mert olyan jól nézek ki,csak ilyen lökött nagy gyerek vagyok :lol:

Benszi
Gyógyszereljem őket nappalra?
Köldökzsinórvérről pont nemrég beszélgettem a védőnőmmel és ugyanerre a megállapításra jutottunk,hogy igazából ma még nem nagyon használható ki ez a dolog.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:32-kor.
davandi

Én simán gyógyszereltem a dokinéni tanácsolta!
Most a fogzás alatt is minden este kapnak!
Vendég

Davandi!
De szépek vagytok!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 09:32-kor.
davandi

..
davandi

Sziasztok!
Köldökzsinór vért mi sem vetettük le.Szerintem is elég gyerekcipőben járó dolog.
Benszi!
A mi esküvőnk is ilyen volt :lol: :lol: :lol: Utána Keszthelyen vacsiztunk egyet a lovagi étterembe.Én júliusban leszek 34 :oops:
Szamy!
:lol: :lol: :lol: Nem semmi!
Az én csajaim már a bilibe vagy a wcbe méregtelenítenek :lol: :lol: :lol: ű
Riddencs!
Nagyon cukik,főleg Levi a rózsaszín cumival :lol: :lol:
Davandi!
Nagyon szépek vagytok!Érezheted magad 24nek nem sokkal látszol többnek :wink:
Úgy látszik mindenkinél felmerült ma a kuki téma,Sárika azt kérdezte ma tőlem:"Anya,ha megnövök nekem is lesz kukim?" :lol: :lol:

bognartundi0727

szétröhögöm magam néha rajtatok! :lol: :lol: :lol:
már azt sem tudom ki-mit írt, pedig csak egy nap maradt ki!

kukkancstépés nálunk is megy, de nem volt pofám megkérdezni Tőletek! 8)

anyósom imádnivaló a többség banyáihoz képest! :P

én is 32 leszek idén ... khm :P

RÉKA, BLANKA BOLDOG SZÜLINAPOT!

Tünci, mit mondtál Sárinak? "hááát , remélem nem!?" :lol: :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Eszti, tényleg szemtelenül fiatalka vagy :lol: :lol: :lol:
31 leszek jövő hónapban, de nem zavar, megvan mindenem ami kell :wink: azért pár millát még hozzám vágna valaki, nem dobnám vissza :D

Elkészült Dorka papírja, Ati elhozta a kórházból, holnap du háziorvos hozzáteszi a sajátját és mehetünk a MÁK-ba vele.

TÜnci, édes lehetett Sári :lol:

Davandi, biztos 36? Mert a képen 16-nak nézel ki :shock:

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Móni, anyukádnak jobbulást! :( De mi van a veséjével? El tudjátok vinni kint dokihoz?

szamy: kis kakagyáros nem semmi! :lol:

képzeljétek, anyósomék disznót vágnak és azt mondta, elhozza a farkát és az egyik fülét a fiúknak, mert állandóan rágnak. 8) említettem a védőnőnek, az meg komolyan vette és teljesen kiakadt! :lol: mit képzel, hogy majd rögtön bélzsírral fogom etetni őket? :lol:

Petra
Kép
petricsek

Ancsi, Sajnálom ezt a lakás témát! Remélem egyszercsak sikerül apát meggyőznöd! :wink:

Dóri, Boldog szülinapot Rékának és Blankának! :D

Binyek néni :lol:, Hát kemény lesz ez a krumpli diéta. De ez a vastagbélgyulladás sem hangzik túl jól, meg persze a köszvény sem :shock:, a cél érdekében mindent!

Benszi, A leírtak alapján nem csodálom, hogy nem szereted az anyósod! Nálunk is állandóan okoskodik, meg arra hivatkozik, hogy ő is felnevelt egy gyereket. Az lehet, de az eleve több mint 35 éve volt, azóta egy csomó minden változott, és ő nem hajlandó csak a saját feje után menni. Meg nem kérdez semmiről, semmit nem tud tulajdonképpen a lányok napirendjéről,hogy bíznám így rá őket. Állandóan ültetni akarja őket (jó most már ugye Zsani ül), meg ütögeti a feneküket, és nyomkodja a plüssöket az arcukba, és közbe meg olyanokat szövegel, hogy a hajamat tudnám tépni. :shock: Azt hiszi az a gyerekkel való foglalkozás, hogy állandóan kikapjuk, és kézben van. :roll: Most kitalálta, hogy ő ideköltözne Harasztiba. Na már csak az hiányozna. :shock: :evil: :evil:

Vucuska, Mi egymás után fürdetjük őket apával közösen. Nálunk megvan mindenkinek a saját ruhája, ami persze egyforma azt nem jelölgetem hogy melyik kié. Összesen kell 4 pecsét! Mi nem vetettünk köldökzsinórvért. Miközben császároztak a dokim beszélgetett az anesztessel, akinek egy barátja ilyen centerben dolgozik, és az mondta hogy hülyeség levetetni, csak pénzkidobás. Most még, nagyon gyerekcipőben jár a dolog. Nagyon-nagyon kevés dologra tudnák használni. És ráadásul azt olvastam a múltkor egy elemző cikkben, hogy az a mennyiség amit levesznek max. a gyerek 3 éves koráig elég, utána már nem. Majd ha tudják ezeket a sejteket reprodukálni, vagy mi, akkor már több értelme lesz.

Zsuzska, Hát én most voltam pár napja 31! :wink:

Tünci, Hasonlóképpen vagyok mint te, a bezártság miatt sokszor kínomban eszek, pedig nem is vagyok éhes. Nálam is csak az elhatározás hiányzik, csak hát az a kulcsa mindennek. Fogyni nekem is van miből! :wink:

Riddencs, Nem mondom, hogy kényelmesen férnek el a hordozóban, de nem vészes szerintem, kocsiban is ezt használjuk még. Mi még nem kezdtük el a sportrészt, de azt hiszem hamarosan előszedem. Nagyon cukik vagytok! Különösen Levi a rózsaszín macis cumival! :wink:

Szamy, Kakis kép ismerős, még most is előfordul néha nálunk! :lol: Nekünk nem volt pihiszékünk, és tök jól megvoltunk nélküle! :wink:

Eszti, Szemtelenül fiatal vagy! :D

Davandi, Te 36 vagy? :shock: Nem mondod, 25-nek ha néztelek volna! Szépek vagytok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.01.14 23:36-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na dobok én is két képet, aztán megyek aludni, mert már megint jó késő van :lol:
Kép Blanka nyuszi próbálkozik a felüléssel :D
Kép Zsani meg most már szinte nincs is vízszintesben :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?