Sziasztok
NA, tegnap meg volt a 2. konzultáció. És most már véglegesen, Zekéhez kerültem, első benyomásom jó volt, szerintem rendes doki lehet
Szóval amit mondott: Férjem eredménye tökéletes lett mind kétszer.
Hát vegyes érzelmek kavarognak bennem.
Legközelebb 20-án kell mennünk uh-ra. Akkor, és ott minden kiderül majd, a továbbiakkal kapcsolatban.
a-verzió: A dokim,láttni fog egy növekedésben lévő tüszőt, és pár nap múlva kapok egy tüszőrepesztőt és a repi után 36óra múlva meg csinálja a 1.inszeminációt.
b-verzió: Nem látt egy db tüszőt sem, várunk kb a 30.cn és meginditja a mensimet norculottal. Ha megjön a mensi akkor a 2. naptól szúrnom kell vmi tüszőérlelő szurit. Egészen a 9.cn. Utána uh megnézni hogy tart a tüsző növekedés, és hogy mennyi tüszőm van. HA kevés és kicsi, akkor még kapok érlelőt. Ha pont jó lesz, akkor jöhet a repi a hasizomba és inszem.
Hát, nem tudom, lesz-e tüszőm jövő héten kedden, akkor csak a 14.cn leszek, és nekem nem félidőben van pém. Álltalában ha minden jól megy akkor a 20.cn van pé. BAgy később.
Mensim van, ezért nem nagyon szeretném ha megbolygatná gyógyszerek, hisz örülök, hogy végre beállt a ciklusom.
Csajok, ha most lesz tüszőm de csak 1 db-akkor mennyi az esély hogy igy is sikerül a inszem??
Még is csak egy tüsző lesz.
Ha meg gondolom szurikkal stimulálnak akkor meg nem csak egy tüsző van?
Én nagyon félek, a szuritól, hogy fájni fog...nem az amikor beadják, ha nem a hormonra hogyan reagálok, még sem szaladhatok 80km re fel ha vmi baj lesz.
Már csak azért, is mert mikor szedtem a clostit azzal is nagyon megszenvedtem pedig akkor csak egy tüszőm volt.
Az érlelő is ilyen brutál?? Vagy csak én, érzem meg annyira?
Szöszi: tegnap nem jártál a bmc-ben?
A leírtak alapján, lehet téged láttalak, bár nem biztos