A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok Csajok!
A borostyán lánccal mi is úgy vagyunk mint Julcsi, és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Itt vettük egy helyi kis gyógynövényboltba, így legalább nincs postaköltség.

Boni: Zsigi tényleg zabálni valóan édes :D Mi is azért vettünk új fényképezőt, mert mert valahogy sosem tudtunk igazán jó képeket csinálni, vagy homályos volt, vagy sötét stb. Aztán lassan felnő a Málnus és alig volt használható képünk. Szerintem nagyon megéri venni egy jó gépet, ezek a hónapok megismételhetetlenek! Hajrá! :)

Julcsi, örülök, hogy jobban vagytok! Ilyen időben ma nem megyünk úszni, így sajnos benneteket sem tudunk meglátogatni, tegyük át jövő hétre!

Szuszu: Szerencsére a gyerekeket nem viseli meg annyira az ilyesmi, mint bennünket, lényeg, hogy túl vagytok rajta! Most már biztos minden rendben lesz. A kamillás mosás nekünk is sokat segített! Kamillás vattát tettünk a szemecskéire, és rajta hagytuk pár percet (az első havi képeinknél van is valahol fent egy ilyen)

A holnapi pesti úttal sem tudom mi lesz, a 6-os járhatatlan, még filózunk, hogy vajon holnap el merjünk-e indulni, szóval igazítsátok hozzánk, csak írjátok meg mikor lesz, és megpróbálunk odaérni, ha el tudunk indulni, akkor kb. 11 körül érnénk oda.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Szuszu örülök,hogy túlvagytok rajta!

Adri szerintem diákszállásokat is nézzél!

ja ezen a képen a harisnya végét rágta

:wink: de ez is haladás!

Tegnap megkaptuk a 3.Prevenárt és ma nagyon kis nyűgöske :cry:

ja csajok nézegettem az etetőszéket kinéztem a fa és kettészedhető asztallá székké, aztán csajoktól kaptam egy jó tippet

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00069725
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40076093
Vendég

A lábujj szopiról jutott eszembe, hogy nektek is csak az egyik lábát "szopogatja", mert Málnus úgy csinálja olyankor, mintha a másik lába nem is lenne. E jelenthet valamit, vagy semmi jelentősége nincs?
Pont azt a lábát nem eszi, amin éjszaka a gyógyszandál van.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Kép Kép

Két kép nektek a fordulás segítés témában, mi így gyakoroltunk Málnussal, és a hátra fordulás után két héttel már hasra is egyedül fordult.

Első: összefogom a jobb kezet jobb lábbal, bal kezet bal lábbal, és jobbra-balra hintázunk egész az talajig. Ezt a babamasszázs oktatótól tanultam, ő mondta, hogy ez sokat segít.

Második: ha már oldalra forog a baba, akkor a felül levő kezét megfogni, és egy kicsit segíteni neki, így előbb rájön a technikára. Ezt egy tapasztalt anyuka mutatta....

Nekünk bevált!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

BorostyánlánZSigmondnak 2 hónapos kora óta a nyakában van!

és tükörjég az ablakból Kép
Vendég

Málnus nagyon ügyesen követi az utasításokat! :lol:
Vendég

Boni, én emlékeztem rá, hogy nektek is van borostyán, csak mi addig nem akartunk venni, amíg nincs igazából szükség rá, mert azt mondják van olyan gyerek is, akinél észre sem venni mikor jön ki a foga, mert egyáltalán nem fáj neki. Hát mi kivártunk, de most már nagyon örülök, hogy van, mert azóta békések az éjszakák, de így van összehasonlítási alapom is, szóval nálunk tuti működik!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak kicsit sűrű volt a program az utóbbi napokban! Igen, tegnap voltunk a temetésen, reggel 1/2 8-kor indultunk itthonról és kb. délután 5-re értünk haza! Addig anyu volt Benivel, nagyon jó fiú volt, iszonyt nagyokat aludt, de mikor hazajöttünk, és felkelt a délutáni szunyából, nagyon örült nekünk! Minden nap voltam olvasni, így nem vagyok lemaradva szerencsére semmiről, csak reagálni nem volt már időm, de most megpróbálom pótolni! Remélem, hogy nem hagyok ki semmit, igyekszem visszaolvasni, és közben notepad-ban írni!

Köszönjük a hiányolást, de tudjátok, rossz pénz nem vész el... :)

Mentettem az újabb öregapós/anyós képecskéket, mindjárt fel is dobom a legújabb kollázst, immár 12 babóval! :)

Kép

Mecsi, tök jó, hogy voltatok babauszi bemutatón! Nekünk sajnos nagyon messze van a III. kerület, így max. a Sniky-ék által látogatott budafoki uszi jöhet szóba, de még nem is beszéltük meg a férjemmel, hogy egyáltalán szeretnénk-e járni a foglalkozásokra, mert nekem ez a megmerítős dolog annyira durvának tűnik! Persze, tudom, hogy a reflex benne van a babákban, de én legszívesebben csak úgy mennék, mint mondjuk Kittiék és akkor egy medencébe velünk együtt pancsolászna Beni is! Lehet, hogy butaság, majd még töröm a fejem, hogy mi lenne a legjobb megoldás!

Adri, sajnos szállást én sem tudok, de tényleg google kereső és ott próbálj mazsolázni, biztosan van millió szálláshely, csak mi nem tudunk konkrétat! :( Drukkolunk nektek Dorca szeme miatt, és kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben menjen! Mindenképpen tájékoztass minket a fejleményekről!

Dadomi, utólag is boldog szülinapot kisfiadnak, és gyönyörű tortát sütöttél a kis szülinaposnak! ;) Gratula hozzá!

Barbi, ez a vörösszem-effektusos leírásod tök jó, de sajnos az én fényképezőmön be is van állítva, hogy vörösszem ellen vakuzzon elő, és mégis pirosak maradnak a szemecskék... Egyébként azt vettem észre, hogy a legtöbbször a kék szemű gyerekek fotói lesznek ilyen piros szemesek!

Boni, én azért sem írtam semmit a fényképezősre, mert nekünk egy nagyon egyszerű sony van, semmi tükörreflex, vagy hasonlók, egy kis kézi sony cyber-shot (7,2 megapixeles), ezt kaptam a kollégáimtól mikor eljöttem a cégtől szülni! ;)

Aproo, durva, hogy kitörött a bergon kereketek! Nekünk mondjuk sima fix kerekes mind a négy, szóval ez a fajta probléma talán nem érint, de még jó, hogy lehet hozzá kapni kereket, vagyis megcsinálják, nem lenne jó új járgányt venni! ;)

Végül hova mentek gyerekdokihoz, és kihez fogtok tartozni???

Gratula Levinek a burgonyás hozzátápihoz! Biztosan ízlett neki, ha így tátikázott! :)

Bekötni mindig anyósülés mögé, ha együtt megyünk, mert nekem jobban kézre áll, ha valami van, akkor gyorsan ki tudom kapni az ülésből (nálunk volt, hogy kaja után, autósülésben bukott vissza hatalmasat, és elkezdett köhögni, mert visszanyelte!), ha egyedül vezetnék, akkor pedig anyósülésre háttal bekötve! Hogy melyik a legbiztonságosabb!? Fogalmam sincs! Szerintem talán a vezetőülés mögötti, ha csak abból indulok ki, hogy hirtelen manőverezni kell, az ember reflexből biztosan magát védi, így mögötte a gyerkőc is biztonságosabban utazik, de majd Boni férje talán előkeresi azt az értékelést és okosabbak leszünk! Amúgy középre én sem tudnám, mert ott nincs olyan bizti öv, ami alkalmas lenne! :(

Nagyon édesek a fotók, sorrendben (hozzászóláshoz csatolt fotók időrendjében!): Zéti "baba", Zsombi baba, Virág baba, Zsigi baba, Dorca kéz és láblenyomija ;), és maga Dorca baba, Emma baba gitárral, Csenge baba "csipkés" előkében, fürdőkádban, apájával, Kittiék Levije apájával, anyájával a habok között, gyönyörű szemecskéjével!, Andris baba a dobozban, Zsigi baba széles szájú mosolya, és a harisnyaevészet! :)

Lei, hidd el, nem rontottál el semmit! Viszont infó, hogy az espumisan pont arra van, hogy a kis beleiben képződött légbubikat egy nagy pukivá alakítsa... Lehet, hogy nem kellene szednetek, és könnyebben szabadulna meg úgy a kisebb pukiktól!? :( Sajnálom, hogy ez van nálatok, most már jó lehetne, ha elmúlna a pocifájásotok! Meg a náthához is mihamarabbi jobbulást mind a kettőtöknek!

Csenge, sajnálom, hogy a klinikán ennyit kellett várnotok, de a lényeg talán, hogy Zsombi állapotát nem látják olyan súlyosnak, vagyis a prof nem olyan borúlátó! ;) Juhéjj! A Balcsis fotók szuperek, bár én nem mernék rámenni, hiába tudok úszni, akkor is van egy fajta fóbiám a nyílt vízeken való csúszkálástól...

CsengeAndi, nektek jó utat a telelés biztosan szupi lesz!

Kitti, sajnálom a rémálom teleléseteket! Mi meg hogy mondtuk, vagyis én, hogy biztosan nem lesz semmi baj! :( Sajnálom! Lehet, hogy Levi még nem nyitott az ilyesfajta kimoccanásra!? :( Remélem azért a nyáron megpróbálkoztok újabb utazással, addigra már majdnem 1 évesek lesznek a csöppök, csak jobban ellesznek ők is! Nem?

Szuszu, örülök, hogy a szemátmosást ennyire jól viselte a fiúcska! Az, hogy Te meg annyira nem, az tök érthető, gondolnám ezért sem engedik, hogy bent maradjanak a szülők! A lényeg, hogy Andris túl van rajta, nem okozott akkora traumát neki ez az egész és most már csak jobb lehet a kamillázás után, biztos nem lesz újabb komoly gond a szemecskével!!!

Julcsi, nektek is jobbulást, bár azt hiszem, hogy én már csak a végére értem ide, szóval már lehet, hogy Eni is makk egészséges! ;)

Ja és képzeljétek, nálunk megvolt a 2. átalvós nap... Nem tudom, hogy miért, de lehet, hogy érezte Beni, hogy valami para van, mikor anyum jött kedden, mi meg elmentünk a temetésre, akkor reggel 1/2 6-kor ébredt először a csöppöm, és aztán vissza is szunyált egészen 9-ig! Persze azóta tegnap megint rendes kerékvágás szerint keltünk hajnalban, szóval van nálunk is nyüszi! Az elalvás nálunk általában úgy néz ki, hogy kajcsi után sétáltatva büfiztetjük, aztán letesszük a kiságyba, és némi mérgelődés után, változó, de max. 60 perc után bealszik a drágám! Szerencsére a sétáltatós altatások már a múltté, de mindig van valami új a nap alatt, így volt már megint, hogy szopival kellett elaltatnom! Ez van! :)

Gratula a babócák súlyához! Szépen kerekedik mindenki! Mi, ha minden jól megy, pénteken bemegyünk védőnénihez, rákérdezek pl. a kajcsizásokra is, mert az is eléggé bonyolódik mostanában! De nem aggódom, amíg nem fogy! És remélem, hogy ez nem fog előfordulni!

Döncikének külön gratula a gigantikus méretekhez!!! Ja és persze, anyucinak is, hogy ilyen szuper minőségű tejcsivel tud szolgálni! :)

Nagyon komolyak az ülős baba fotók is, Pistike, Dorca, lenyűgöző! :)

Sziszka, ha hasról nem tud vissza, vagyis még onnan nem fordul vissza, azt hogyan lehet fejleszteni!? Ebben nem tudsz nekünk segíteni? Málnusnak meg gratula, hogy már mind a két irány ilyen profin megy! :)

Nem is tudom, hogy mit szerettem volna még írni!? ... Remélem, hogy mindenkinek reagáltam, akinek tudtam valamit írni, és bocsánat, ha mégis kimaradt valaki! :(

Gyerkőc fent van már egy ideje, így lassan kajcsi jön, szóval mennek is kell!

Amúgy nálunk minden rendben! Beni édes, jó fiú, nem beteg szerencsére, szóval lekopogom, minden okés velünk!

Tranzit, háááát, ilyen jégpáncélban nem merem berizikózni, meg babakocsival a mínusz ezerben sem lenne túl jó, hát nem tudom, hogy mi lesz holnap, de írjatok, hogy mikor lesz pontosan, hátha mégis be tudunk ugrani! ;)

Columbine Ágiékkal mizújs!? Tudtok róla valamit esetleg!?!?!?!?!?

További szép napot mindenkinek!

sophie27

úúúúúristen! bocsi, hogy ilyen hosszú lettem! :oops: :oops: :oops:

sophie27

Zsófi hú micsoda litánia :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

NEM az én férjem keresi elő az összehasonlítást hanem BEleki é asszem
Vendég

ja és asszem Dorkáról is van öreganyókép :oops:
Vendég

nos akkor a mindent figyelembevéve:

csütörtöki tranzitolás 11:00-órától végkimerülésig
Vendég

Ezen a héten csütörtökön délelőtt sajnos nem fogok tudni órát tartani (
jóga és babás jóga 1) mert vizsgázóként van jelenésem egyik kedvenc tanárom
meghívására.
Így arra kérem a babás órát látogató kedves csapatot hogy
jöjjenek csütörtökön du 14 órára
Melinda barátnémhoz.

jövő héten pótolunk!

Addig is minden jót kívánok!
Namasté

S.Andi
Vendég

Sziasztok!

Hát, drága kicsi fiamon talán most jön ki a tegnapi oltás nyűge? :?

Nálunk is jégpáncél, pont mint a képen.

Zsófi, jó kimerítő kis hsz. :wink: Sztem senkit sem hagytál ki....

Az átfordulást majd gyakoroltatom Levivel, nálunk pont a hátról hasra a lustibb dolog, megy, már sikerült is 3x-4x, de megállapítottuk hogy megy, de sírva-segítséggel könnyebb. :lol:

Tranzit: holnap nem lesz jég már Zsófi. Legalábbis ezt mondják. Szóval reggel még bejelentkezem és akkor meglátjuk, meg majd beszélünk. Babakocsit akkor is hoznál, ha kocsival megyünk?
Igen, a babakocsival tényleg szuper, hogy eredeti alkatrészt raknak bele és 1-2 óra az egész. Emiatt is jó, hogy ennél a márkánál maradtunk! :wink:

Én anyósülés mögé nem kötöm, mert arról hallottam, hogy a legveszélyesebb...
Középre meg sztem nem is tudnám, de a kirepülés meg minden...én folyton ettől parrantanék, de várom, mit ír a tanulmány...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, tök jó a montázs! Szerintem is volt Dorcáról fotó. Emmáról is kerestem képet, nem nagyon van, illetve ez a legöreganyósabb: Kép
Remélem a következő összeállításba mi is bekerülünk :)

Emma egyébként gyógyulgat lassan, de jógára még nem mehetünk. Szegényke úgy köhög, hogy időnként visszajön minden, amit beszopizott :( Ma hajnali 4-kor is teljes ágyneműcsere volt nála.

sushy

Sziasztok!

Olvasó üzemben én is vagyok :D csak a mostani témákhoz nem igazán tudtam érdemben hozzászólni. Azonban talán Zsófi kérdésére tudok válaszolni. Nekünk a gyógytornász ajánlott egy hasról hátra fordítást! Amikor hason van a babóca, akkor azt a karját, amelyik irányba fordítani fogod, előre kell tolni, mintha magastartásban lenne a keze. Így az a támaszték megszünik, és már lehet is forgatni. Azonban mi még mindig nem tudatosan csináljuk ezt, hanem véletlenszerű felborulással. Annyira aranyos, amikor nagy meglepetten néz körül, hogy akkor most hogy is vagyok?

Nálunk egyre durvább a helyzet. Egyre többet van négykézlábon, amiből mostanság fekvőtámaszba nyomja magát. Onnan meg pofára esés. A gyerekem tiszta kék és zöld folt, annyit esik a nagy gyakorlatozásban, de nem adja fel. Pedig már lassan az egész nappali tiszta szivacs. Nem értem hová bírja így beverni a kis lábát. Tegnap pedig rájött, hogyha megmarkolja a takarót kinyújtott kézzel, akkor tudja magát húzni előre, az elérni kívánt tárgyat Szóval folyamatosan pakolgatom vissza a szivacsra, mert folyamatosan elmászkál. :shock: Lassan rohanhatok utána.

rizsimami

Sziasztok!

Bocs, hogy csak ennyit írok, de egyik barátnőm ajánlotta ezt a programot nekem és gondoltam megoszotom veletek, hátha valaki felvillanyozódik. http://www.mininews.hu/news.php?id=2418

És egy kérdés :oops: bár nem sűrűn írok a topicba de mindig olvaslak benneteket. Egyszer szívesen találkoznék veletek egy tranzitolás alkalmával ha lehet? :oops: :oops: :oops:
Mondjuk nekem itt a nagyfiam is aki két és fél éves, és őt is vinnem kéne de azt hiszem volt már valaki közülletek aki vitte a nagyobbik fiát is. :oops:

Kép

Kép
bucsek

http://www.gyerekabc.hu/biztositasi-jog ... i-dij.html
aki még nem intézte de megtenné...egy kis segítség
Vendég

bocsika, de a nagy fogalmazásban nem a jó kollázst tettem fel! mivel még nincs 15 fotó, csak 13, így 2 babóca, Áronka és RizsiCsengi ismét duplán szerepelnek, ezt nézzétek el, a progi választotta őket, nem én, így ne haragudjon meg senki, ha nem az ő pöttöme van duplán! ;)

Kép

Zsófi, ha kocsival mennék-jönnék, akkor nem vinnék babakocsit.

Rizsi, köszi a tornázós tippet, kipróbáljuk! Csenge pedig úgy tűnik a jövő nemzedék új tornászlánya lesz! :)

sophie27

gyere bucsek!mindenkit szeretettel várunk!gondolom a mások nevében is elmondhatom ezt :wink:
Vendég

hát mostmár megnézem csak van valami anyókás képünk nekünk is!!!!!
Vendég

hát ezt találtam .jó lesz?
Kép
meg ezt is:
Kép
amikor meglátogattak minket akkor készült :)
biztos nem haragszik meg az anyukája
Vendég

Hahó!

Bucsek, ne haragudj, de mivel ma Petim itthon volt, inkább bezárkóztunk édihármasban!
Sztem nyugodtan jöhet Bömi, Csenge szokta hozni Zétit, de Ő most ovis :wink:
Holnap jönnél? Mert ha nem jeges az út, akkor én megyek.
Zsófit viszem, ha velem jön, ha meg apájával, akkor meg mi mehetnénk együtt, vagy legalább egymás után.
Na, majd akkor holnap Téged is csörgetlek.

Amit feltettél szuper. Peti vasárnap ügyel így hétfőn megyünk is sztem, az 19.-e, ha van kedve vkinek csatlakozni...
:roll:

Zsófi, akkor végülis velem jössz? Mert az ajánlat áll, csak az idő szólhat közbe....

És nem is írtam: Veronikának Boldogságos Névnapot!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Megzabálom az összes augusztusi csimotát! :lol:
Vendég

Boni, bocsánat, akkor mégsem sikerült megjegyeznem minden, szóval Beleki férje előszedi majd esetleg nekünk a cikket! ;)

Aproo, a mi kocsink pont szervízben, úgyhogy apa hajnal 6:45-kor megy volánbusszal melózni! ;) Szóval vele nem tudnánk menni holnap, így, ha esetleg hozzátok csatlakozhatnánk, akkor esetleg bemennénk Tranzitolni, de akkor ez még a holnap zenéje! Egyébként meddig maradnátok???

Andi, köszi a fotókat, rögvest dobom az új kollázst! ;)

sophie27

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2009.01.14 20:34-kor.

sophie27

Sziasztok csajszik!

Végre-végre van egy kis időm olvasgatni és válaszolni is!
Köszönöm, hogy ennyien gondoltok rám és kerestek, Zsófi neked külön az smst! Nagyon jól esett. :)

Andi szólt, hogy benevezett az apóka-anyóka versenybe, köszönet érte :D jó anyókásat választott Liliről! Megnéztem a többi képet is, hát nagyon erős a mezőny :D igazából szét röhögtem magam, olyan cuki minden anyó-apó. Zsófi, szupi, hogy így összegyűjtögetted, ember legyen a talpán aki tud választani!

Verának nagyon boldog névnapot!!
Csengének (Andié) nagyon boldog 5. hónapot!

Holnap mi is ott leszünk a Tranzitban, remélem minél többen eljöttök!

Rizsi, elképesztő, hogy milyen ügyes a kis Csenge, Lili nagyon lusta, inkább hisztizik, hogy ültessem fel vagy adjak oda neki valamit, de meg nem mozdulna :)

Emmának, Enikőnek jobbulást!

Én is elkezdtem a hozzátápit, elsőre sütőtök levet kapott és amikor láttam, hogy bírja, főzelékben is majd sárgarépát. Sajnos az megfogta a pociját, így szüneteltetem, majd talán holnap folytatjuk. Beszereztem már tejpépet is neki, de még nem próbáltam. Megmutatom, milyen ügyesen összekente magát az én lánykám a répával. De nagyon meg volt elégedve, imád enni :)

Kép

Ma voltunk dokinéninél 6 kiló és 64 cm. Tehát 3,5 kilót hízott és 12 cm nőtt. Nem érjük be Döncit, de azt hiszem ez is szép :)

A legújabb tudománya, hogy egyedül teszi a cumisüveget a szájába és ott is tartja, íme a bizonyíték:

Kép

Lei, olvasom, hogy szenvedtek az alvással. Mi is nagyon megszenvedtünk és végül győzött a lányka, Lili nem volt hajlandó hajnali 2-3 óra előtt elaludni és 11 kor kelt, én tiszta zombi voltam. Azt csináltam, hogy én is addig aludtam végül mint ő és így legalább kipihentem magam. Most pár napja lekopogom sikerült éjfél körül lefeküdni, valami csoda folytán :) majd ez az időszak is elmúlik talán :)

Pöttöm
, hogy vagytok? Aggódom, remélem Noel jól van, komolyan izgulok!

Adri
, sajnos szállást én sem tudok, körbekérdeztem, de itt senki nem ismerős szállás ügyben. Sajnálom. Majd még érdeklődöm.

Ha lesz frizura verseny, beneveznék! Apa minden fürdetésnél ezzel szórakozik. A legtutibb kreálmánya:

Kép

Most befejezem, iszonyú sok lettem, bocsi!

Igyekszem gyakrabban jönni, bocsi, ha valakit kihagytam, nem volt szándékos!

Ági

KépKép
columbine

Aprooka: semmi gond, már azt hittem megharagudtál amiért pénteken nem hívtalak vissza. De tényleg csak este vettem észre hogy kerestél :( Na de mindegy mert nem ez volt oka annak hogy ma nem jelenkezél :)
Örülök, hogy tetszett a link amit küldtem :)

Kép

Kép
bucsek

Lám lám az első montázson már megint mi neveztünk 2x :lol: :lol: köszönjük szépen :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági ez a hajkreálmány óriási. Ilyet hogy lehet csinálni?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi, ez a kollázs annyira szuper!

Lili tündér sérója pedig fantasztikus, és frizura verseny ötlete nekem nagyon tetszik, Zsófi biztos szívesen bevállalná a frizura kollázsok készítését, nagyon profi benne. Nekünk nincs anyókás képünk, egyszerűen nem találok ilyen száj összehúzóst, Málnus ritkán csinál így :( Viszont annyira szerenténk szerepelni rajta :(
Na, mindegy, talán majd a hajason fogunk, az legalább elkezdet nőni :)

Találkozó: Csajok, ma voltam Jógázni (kivételesen baba nélkülin, és nagyon élveztem) viszont alig értem haza Szekszárdról, újra esik az eső, és fagy......szóval azt gondolom, hogy holnap nem merünk elindulni Pestre, annyira sajnálom. De nagyon jó Tranzitolást kívánoknektek, és bepótoljuk majd!

Egyébként úgy tűnik nálunk is a sütőtök, és Hipp sütőtök almával lesz a nyerő. Ma már kanál számra lapátolta be a kisasszony.

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

<
sziszka78
Tolna

Készültem hogy talán?? eltudok menni a talira de 11után jön a védőnő hozzánk. A szokásos én mindig kimaradok.Bocsánat :(

Nálatok dumálnak már a bébik???? Nekünk ilyen szavaink vannak ebübe, engigi, jajajjjja, appuu, oppá, abbububá :D és ennek változatai

Jó éjt mindenkinek és azthiszem találtam egy találó idézetet az éjszakai gyermekhiányról mikor nincs mellettünk velünk :)

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Kép

Ezzel esetleg nevezhetnénk az "Anyóka-versenyre"?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Már nincs erőm reagálni, csak annyi hogy voltunk méreckedni, Enikő 8250 g és 69 cm. Szóval mi is 5 kilót híztunk, de "csak" 14 centit nőttünk ;-) És Eninek kicsit piros a torka, kaptunk rá Calcium szirupot (CA-Kid). De semmi komoly... Jó éjt 8)

yuyu79

Jó reggelt!

Sziszka szerintem simán nevezhettek ezzel! :lol: tündéri

Columbine nagyon kreatív a párod! :lol: enyém is állandóan "nyálazná" a sérót :lol: és Lili maszatos arcát megcsókolgatnám

Yuyu örülök , hogy "csak" torokfájás.. az hamar rendbejön

Szépen feljődik minden baba..

Nekünk majd február 5.én lesz új méricske a 6 hónapos el nem hiszem, még csak most született itthoni mérlegen 7210g a 68as rucik pont még jók rá...

imádja a sütőtököt bármivel kombinálva és a burgonya is bejön neki saját levében vagy kombinálva
banánt de abból csak mértékkel adok, mert bekeményítette székletet rendesen
őszibaracktól hasmenése van, így azt hanyagolom alma most már benne van az étkezésben szereti

sárgarépát kiköpi nem nagyon szereti

Univer bébiételt vettem, 1 üveg 3 alkalomra el tudom osztani de én is gyártom neki... mindkettőt szereti az üvegest azért adom szívesebben, mert pépesebb...

Aproo LEvi megnyugodott oltás után

Zsigmond tegnap egész nap nyűgös volt a Prevenár miatt, szerencsére az éjszaka jobb volt, 23kor felkelt cicizni aztán csak 5kor, de többször nyöszörgött álmában. Úgy örülök, hogy legközelebb 18hósan kap oltást

Mecsi szép az idézet

Mindenkinek szép napot!

nekem annyira nem lesz kellemes, mert megyek fogászatra megint.. sosem lesz vége :lol:
ma mennék HPV szűrésre nődokihoz, de ez a fránya Piri nénje csak nem akar itthagyni :twisted: most hívhatom fel...
Vendég

Halihó!

Zsófi, nekem csak a mi utcánkból kell kiverekednem magam, mert itt még jég van, de páromat meginterjúvoltam, minden sózott, nincs gond, mehetünk.
Olyan 11 körül tudnánk indulni, de persze csörgök majd és sztem nem maradnánk olyan sokat ha nem nagy gond, mert Petim ma megint dél körülre itthon lesz. Szóval olyan 1/2 1-1 körülig mondjuk....csemetéktől is függ persze.....

Bucsek: miért haragudtam volna meg, előfordul... :lol:
Jössz ma?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Képek annyira édesek, muszáj nekem is!

Ági, jó, hogy rendben vagytok!

Pöttöm?

Boni, piri. :? Nem volt tegnap túl fényes napunk, de már elmúlt.
Látom Zsigi-Levi fej-fej mellett. Mennyivel született Zsigi?

anya, megint mosogatsz?nézhetem, ugye?
Kép

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo 3340g :lol: 3870 et gyarapodtunk :roll:
Vendég

ja és nagyon édesen figyel ! ez a zöld cucc édi!
Vendég

Akkor tényleg fej-fej mellett.
Mi 3200 gr, de eléggé sokat fogytunk, csaszi miatt nem volt tejecske, szóval 2970-nel jöttünk haza.
Szóval mi közel 4300 gr hízást produkáltunk, növést meg nem tudom teljesen pontosan, mert elmérték a kórházban Levit.
57 cm-t mértek, majd a 6 hetes mérés volt 54. :shock:
Szóval sztem olyan 52 körül születhetett, és így 15 cm.
NA, jó büszke vagyok rá.
Bár persze nem csak emiatt, de nálunk ez mindig nagy mumus volt az előzmények miatt, így meg most kissé nyugisabban állok a dologhoz.
Köszi a dicséretet, nagyon édes a pulcsi, az van ráhorgolva, hogy dude, nekem is nagyon bejött!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, okés, ha nem gáz, hogy veletek megyünk! Meg akkor a body-t is fizetem! Jó? :oops:

A 11 körüli indulás nekem is tuti, addig elaltatom és úgy teszem át a hordozóba, nagyobb a sansz rá, hogy tovább alszik! Picit parázom, hogy Levi alszik a kocsiban, Beni meg végigüvölti... Mi mindig ugye egymás mellett ülünk, szóval új lesz ez neki, ha nem elég fáradt ahhoz, hogy tovább aludjon, ahogyan áthelyezem a hordozóba! :) Valami amúgy esik, de szerintem ez szimpla eső, nem?

Nagyon édes Levi pulcsija, és ahogyan ücsizik a konyhaasztalon! :)

Mecsi, sajnálom! :( Pedig jó lett volna találkozni veletek megint!

Sziszka, persze, hogy nevezhettek vele! Már le is töltöttem és mindjárt csinálom az új kollázst! A hajversenyest is megcsinálom szívesen, szóval jöhetnek majd azok a fotók is! És sajnálom, hogy végül titeket sem látunk! :(

Boni, Zsigi jól eszik már! Ez tökre jó! Nem lesz akkor ő sem finnyás! Mondjuk a sárgarépát speciel nem csodálom, hogy kiköpi... :)

Julcsi, szuper, hogy picit piri csak Eni torka, de egyéb probléma nincs! Szép súlya van Eninek is! ;)

Csandi, akkor a Tranzitolásra Aproo+Levi és Sophie+Beni is neveznék, persze remélem, hogy semmi nem jön közbe! ;)

sophie27

,l.,,jjjjjjjjjjjjjjjjjnouhhh u n8uuun mMU

Zsigo jó Tranzitozást üzenete! :lol:
Vendég

sziasztok!

nikiék sajna mégsem tudnak önni mert nehézkes éjszakájuk volt és még otthon lábadozna barnuska:( mennek a sokmilliógyógypuszik++++

Aproo+Levi
Sophie+Beni
Vera+Miksa
Ági+Lili
Csandi+Csengi
és akinek még kedve és ideje engedi....

mi a Verával ott leszünk 11-re
Vendég

Lányok, itt havas eső esk intenzíven és azonnal ráfagy a tegnapi ónosra. :cry: :?
Nagyon hezitálunk Zsófival.....lehet, hogy ez megint nem a mi napunk.... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

én lehet nem indulnék el a helyetekben lányok..jövő héten is lesz Tranzit! :wink:
Vendég

Szóval most beszéltem Zsófival, náluk is para, meg beszéltem Bucsekkal, Ő is gondolkozik a dolgon.
A bemenetel még nem gáz, bár az MO-on kell menni egy picit, de mi van, ha a bennt létünk alatt kezd el esni intenzíven vmi szutyok....akkor nem jutunk haza, mert errefelé még nem olyan gyors az út-takarítási reakció. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csajok, ha mentek is, nagyon óvatosan!!! De lehet, hogy jobb ha kihagyjátok most...

yuyu79

na, itt vagyok én is! hát igen! szerintem is eléggé gázos a szitu. esik valami trutyi itt is... apának autója sincs most, mármint nem azzal ment dolgozóba, mert vizsgáztatják, szóval még, ha para van, akkor sem tudna értünk jönni, ha akarna! szóval nem tudom. én inkább üzizek Csandinak, lehet, hogy már nem látta, hogy inkább mi itthon maradunk! Aproo!?

sophie27

lányok, ha már programolunk! egy ilyenhez nem lenne kedve valakinek, valamikor!?

http://mupa.hu/programreszletes.jsp?id= ... agiProgram

sophie27

ja, és még egy!

ingyenes ringató, szintén a művészetek palotájában!

http://mupa.hu/programreszletes.jsp?id= ... agiProgram

az milyen poén lenne, ha az augusztusi mama-baba csapat felvonulna egy ringató foglalkozásra! ha gondoljátok, akkor esetleg megkérdezem, hogy mennyi a max. férőhely, és mehetnénk egyszer tranzit helyett ide!? hm???

sophie27

ZSófi de jó de majd ha kijön a jó idő :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?