A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » ! A szekszárdi Balassa kórházról, orvosairól !

Hú annyit írtatok :lol:

Lányok köszönjük szépen az izgulást ,szorítást és együtt érzést Kép

Látom sokan betegeskedtek megint,jobbulást nektek is.
Orrszívás,hát szegény berninek sajnos szívták az orrát a kórházban reggel, este azzal a szar hosszú csővel,na volt ,hogy utána dölt az orrából a vér :evil:
Vettünk egy jó nagy teljesítményű porszívot ,na az meg a sterimár azt a nyúlós cuccott kirántotta az orrából.
Én igény szerint szívom a Zsombi orrát,ha látom ,hogy nagyon tele van,na meg ugye alvások előtt.Néha nekünk is vérzik egy picit.
De ha a saját orromat fújom ,úgye most is, néha vérzik elpattannak a hajszál erek.
Remélem Enikőnek nem fog annyiszor már vérezni.

Ani:fú anyám nem is mondtad ,hogy ekkora gáz van a kéménnyel ,basszus még jó ,hogy nem kaptatok füst mérgezést.
Ki lehet aki éjjel zaklat :evil: még jó ,hogy a gyerekeket nem ébreszti fel!

Emma:hú akkor talán jobb is hogy Ani nem tette fel a képet Zsombiról.Nem merte,bár nem ismerhető fel úgy fényképeztem direkt.

Danikám:

Neked nagyon boldog szülinapot így utólag is
Kép

Rékababa:gyors gyógyulást nektek is!

Dius:még nem néztem meg az emialeket, :oops: én még nem jelöltelek meg iwiw-en.Akartam de elmaradt :oops: :oops:
Örülök ,hogy az afp okés ,akkor még rejtély ki lakozik a pocakban :wink:

Devcsa:remélem kapsz halasztást mára.
Zsombinak jobbulást!!!

Tuntun:millió puszika neked!!!!
Lehet sok voltam neked azért fájdult meg a fejed a múltkor :roll: :lol:

Nekem nem el tünni innen a fórumról,ha erre jártok remélem eljöttök hozzánk :D
iwiw-en is megtaláljuk egymást,szóval okozok még neked fejfájást :lol: Egyébként meg tök fiatalnak nézel ki ,meg a párod is.
Én a koromhoz képest öregebbnek nézek ki :evil:

Hú a visszaolvasásból ennyi maradt meg a kobakomban :roll: :oops: :oops: :oops:

Majd még átolvasom Kép egyszer kétszer hátha valamin átsiklottam :oops:

Mégegyszer köszi mindent mindenkinek Kép tündérek vagytok,és tényleg azt kívánom ,hogy soha senki ne tudja meg ,hogy milyen amikor műtik a legféltettebb kincsét Kép

Tuntun :tudom nektek még kéne,de...... :cry: :cry: :cry:
berni611

Lányok puszika ,megyek kipakolom a holminkat ,mert minden börönd meg szatyor egy kupacban van az ajtó előtt :(
berni611

Ani:szegény Kristóf :cry: ,nem fáj neki nagyon a farok csontja.
berni611

nem,először meglepődött,majd jót nevetett az egészen. Eliza is tök jókat csúszkált :D
Nem engedi,hogy fogjam a kezét,meg fel sem vehetem,így voltak tök jó gombóc-gurulások :lol:
na,megyek én is,ma hiszti-nap van.

Emma,őszinte részvétem nektek. Hiába tudtátok,felkészülni nem lehet,tudom. Így voltunk a mamámmal is,sajnos. :cry:

na,tényleg megyek,Eliza ma ultra-extra hisztis.

Évi van most segítséged otthon??
Vendég

Berni üdv végre itthon. Szegény Zsombi jól megkínozták, de otthon hamarabb gyógyul. Azért a gyógypuszikat gőzerővel küldjük továbbra is.

Cseriani pont olyankor van gond mikor kevés a gáz. Hát szegény, sajna egy házon mindig van valami amit újra kell csinálni. Remélem, hamar rendbe lehet tenni.

Emma részvétem a nagyi miatt. Jól vagytok? Hanna nem beteg, megyógyult végre?

Ma mentem volna dolgozni, eddig szabin voltam Rékával, ma apja lett volna vele, vitte volna orvoshoz, de ez a fránya idő miatt nem jött a busz. Felhívtam őket, hogy mikorra várható legalább egy ami Szekszárdra bevisz, de semmi jóval nem kecsegtettek. Azt mondták, hogy le van zárva Bátaszék-Szekszárd között az út, úgyhogy nem tudják mikor tudnak járatot indítani. Így plusz egy szabim bánja de itthon ragadtam.
A másik most lehet, hogy sok leszek. De éjjel nagyon kiakadtam. Annyira elkapott a köhögés, hogy fulladtam mint, ha aszthmás lennék. Szó szerint, nem volt levegőm. Az ügyeletet felhívtuk, hogy jöjjenek ki, mivel a gyerkőcök alszanak és nincs akire bízzuk. Az orvos közölte velem, hogy luxus fél éjfélkor kihívni az orvost kicsi köhögéshez. Igaz, hogy levegőm nem volt, de azért kijönnek. Azt a letolást amit én a telefonba kaptam, hát. Párom mérges lett, felvitt. Mire odaértünk, ők kijöttek. Visszajött a rendelőbe az orvos, akkor folytatta a kismonológját stb. Miután megvizsgált egyből tudott emberibb hangnemre váltani, kaptam vénás szurit + gyógyszert is. És a végére bocsánatot is kért, rájött, hogy nem szórakozásból akartam kihívni. Próbálta megmagyarázni a kitörését, mert előtte csip-csup dolgokért hívogatták ki. De én nem egy "kis köhögésért" hívtam. Azt házilag már tudom én is kezelni. Előtte 1 órával 2 db Calcimuscot is megittam, ami nem segített semmit.
Vendég

Sziasztok! Berni, tök jó hogy otthon vagytok már, remélem hamarosan el is felejtitek az egészet ;-)

Enikő jobban van már, éjjel nem is szívtuk az orrát, csak enni kelt fel, és aludt összesen 12 órát :-) A dokinéninkkel beszéltem hétfőn, azt mondta, hogy a nátha ellenére is vigyem tanácsadásra, pedig én is azt hittem, hogy akkor nem szabad. Bár ezzel én se igazán értek egyet, mert volt amikor én is féltem, hogy elkapunk valamit más náthás gyerekétől, de ő tudja... Az más kérdés, hogy most a jég miatt lehet hogy mégse megyünk, pedig jó lenne azért ha megvizsgálná...

Ma reggel átestem a tűzkeresztségen, egyedül szívtam ki Eni orrát ;-) Eddig nem nagyon mertem rá vállalkozni, inkább megvártuk Apát, vagy próbálkoztunk az elemessel... De nem is volt olyan vészes...

yuyu79

Rékababa, és most már jobban vagy??

yuyu79

Yuyu érzem, hogy van tüdöm. Vettem be köhögés csillapítót, így most el-el vagyogatok. Igaz, hogy ezzel táppénzre kellene mennem, de sajna nem igazán tudok, bár azért orvosok között lennék, ha ugye most tudtam volna menni dolgozni. Csak nem hagynának megfulladni.

Örülök, hogy Enikő jobban van. Előbb-utóbb hagyni fogja az órszívást, figyeld csak meg. Rékának mostanság elég sokat kellett szívni, szegénykém szépen lefekszik az ágyra, nem kell lefogni és hagyja magát. Igaz, hogy sírás van közben, de nem kapálódzik, így elég vagyok én is. Majd eljön ez az idő is. Elég hamar.

Dadomi hogy sikerült a szülinap?
Vendég

Berni! Örülök, hogy már otthon vagytok, és hogy még tegnap hazamentetek, nem ebben az időben kellett utaznotok! Zsombinak gyógypuszik mennek!

Emma! Részvétem nektek! :( Erre nem lehet felkészülni, akármilyen beteg is valaki...

Mi sem vittük Danit oviba, tiszta jégpáncél itt minden. Remélem holnapra már azért jobb lesz a helyzet. Apánk ment ki a szőlőbe etetni az állatokat (ugye azok jégpáncél idején is éhesek), hát néztem az ablakból, ami itt megy fel a hegyre előttünk út úgy a felétől visszacsúszott, elég muris volt innen bentről nézve :lol: :lol:

Én most lépek is, bocsi majd írok a többieknek is, de Dani folyamatosan belenyúl ahogy írok, játszani akar a gépen :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Nálunk is csúszós a helyzet, de reggel eltoltam Tomit a bölcsibe. Legalább a babakocsiba tudtam kapaszkodni, amikor megindultam:-)Remélem, mindenki épeségben hazaér...
Évi, örülök, hogy otthon vagytok!
Figyu, enahma Árminjának nem ma van a szülinapja? Sok boldogot neki!:-)

Kép
Kép
banoed

És tényleg!! :D
enahma Árminjának nagyon boldog első születésnapot!
Vendég

been:fogad öszinte részvétünk :cry:
berni611

Ez történt velünk:

Szerdán: beértünk a Kórházba anesztes néni feltett egy csomó kérdést és mondtam neki ,hogy zsombi nagyon izgága gyerek és nehesn bírja a fájdalmat.Hát a vizsgálat végére el is hitte.kérdezte :ugye hozott bőven játékot ennek a gyereknek?
Felmentünk az osztályrana ott vettek tőle vért .
Móni képzeld el nem 2 szer hanem 3 szor bökték meg szegényt.
Most látszanak ugye a bökés helyek.2 szer bökték meg a kézfejét aztán a könyökhajlatban vettek vért végül.
Na azt a vénát szét is cseszték neki tiszt lila a karja.
egész nap sétáltam vele a folyóson.12,5 kg a fiam azt hittem megszakadok!!!

Éjszaka:óránként felkelt,ringattam ,hogy aludjon vissza,hajnali 4 kor megetettem teljes adaggal ,hogy bírja ki a műtétig.

csütörtök:reggel a takarítónő ébreszette.Hát baromira örültem neki.9 óra körül elaludt a kezembe,erre megint jött a takarító csaj és felébresztette a zörgéssel.persze nyügös lett ,mert ugye kezdett éhes lenni.engem a sírás kerülgetett,de nem akartam ,előtte sírni.
Apa 10 .30 körül beért a kórházba 11 előtt orr csepben kapta a bódítót .Na ettől részeg lett a fiam.Nem feküdt ki tőle sőt felpörgött.
11 kor jöttek érte ,mivel nyugtalan volt nekem kellett elvinnem a műtőajtóig.
Hát ettől kész voltam,még most is sírok rajta.
Az anesztes az ajtóig 2 szer is megkérdezte ,hogy ugye nem köhög nem náthás.Egy szerűen nem tudtam válaszolni neki akkora gombóc volt a torkomban és csak puszilgattam a fejét.Az ajtó előtt a műtős fiú kezébe kellett adnom ,szegény nyújtotta a kezét felém,és ordított,na akkor kész voltam............
elrohantam az ajtó elől.
Apa még egy drabig ott volt.aztán elment ,mert úgye vinnie kellett az árút tovább.
sétálgattam fel, le a nővérkék egyre kérdezték jól vagyok ,mert nagyon rosszul nézek ki,nem fogok összeesni?Aztán 13 előtt már a műtő ajtó előtt topogtam.
Mondták ,hogy mindjárt kész vagyunk.
Én nagyon megrémültem ,mert jöttek mentek zöld ruhába ,vittek be ezt azt ampullákat stb.
A szobába az ágya mellé is készültek minden félével.
Azzal nyugtattam magam ,biztos csak megelőzés miatt.
Na végre kijött a doki ,hogy 15 perc és hozzák.
Hát volt az több is.
Kihozták bevitték a szobába ,nem mehettem be ott sürögtek forogtak körülötte aneszetes műtös ,meg mindenki.
Már tiszta ideg voltam.........
Ez úgy kb 20 percig mnet.
Aztán kijött a szobából az aneszets nő,na mondanom sem kell ,hogy remeget mindenem .Mondta ,hogy mit kap meg hogy a műtőben is eléggé izgága volt stb....
Végre bemehettem hozzá.......
Amikor megláttam..lányok én .........hát ezt elmondani nem tudom...baloldalt a fájdalom csillapító adagológép,a másik oldalom az EKG az arcán az oxigén max tele csövekkel a gyerek és ki kötve.
Úgy kivolt feszítve mint a disznó amikor a rénfára felhúzzák.
Nem is mertem hozzá érni csak a lábfejét simogattam meg.Állandóan ott volt egy nővérke.és figyelte a gépeket.
Aztán egyszer csak megmozdult..........köhögni kezdett .na akkor vették ki a tubust a szájából meg levették a maszkot.NNyitogatta a szemét.
Eltelt egy kis idő és sajnos a kötése totál átvérzet így ,újra át kellett kötni,na volt ordítás rendesen...
Aztán elkezdett pisilni a katéteren kersztül ,feszítette magát remegett és ordítot.
Jött a dokibácsi és kérdeztem ,hogy ez miért van,azt mondta azért ,mert hiába van a hólyagig feldugva a katéter egy pár csepp kicsurog a húgycsőbe és az marja a friss sebet.Nem akart vastagabb csővet felhelyezni,mert akkor elhalhat a húgycső.
Elmondt ,hogy az egész kukiját lefejette,tehát alulról felfelé zik-zakban felvágta és szerencsérea húgycsővét feltudta húzni a helyér,szóval megnyújtotta nem kellett pótólni,de aztól ugyan annyira fáj neki.Szóval szegényemnek a amekkora a kukija akkora varrata van végig A makkon van a legtöbb mivel a hasadékot is össze varrta és úgy csinálta meg ahogy az egy normális embernek lennie kell.Tele van varrattal a ki kukaca,tiszta lila még a herezacsija is.
Szegényem nagyon éhes volt ,de nem kaphatott ugye ,de inni adhatdtam neki 50 ml-et hát balhézott ,mert kevés volt neki,később már 100ml.it is ihatott.Kapott cataflam cseppet akkor nem feszengett annyira amikor pisilt.
Folyamatosan nézni kellett ,hogy jön e pisi a katéteren kerszetül,mert ha nem akkor egy tűvel megbökték volana a hafalát,és mg egy katéter lógott volna ki a gyerekből.
Szerencsére ez nem következett be.

Éjszaka fájdalmasan telt de aludt azért,

Péntek:már azért balhézott ,hogy éhes ,persze még mindíg ordított pisilésnél és ki volt kötözve.kaphtott 120ml tápot,na kiverte a balhét kevés volt neki.Déleben megehette az adagját ,meg kapot megint cataflamot a vénás cucc mellé akkor szépen nyugodtan aludt 5 órát egy húzamban.Nővérke mondta hogy vegyem ki a néha a kötésből a lábát ,kicsit masszrozzam meg mozgassam meg.
Néha szrtájkolt szegényem a helyzet ellen.
Arra napra van sztorim is ,elvileg másik szobába kelett volna át mennünk ,mert egy fertőző beteget akartak hozni a sebészetre,összepakoltatták velem a cuccainkat,a gyereket ágyastúl vitték volna.Át hordtam a másik kórterembe a holmiainkat erre közölték ,hogy hozzam vissza még is maradunk.

éjszaka megint eltelt valahogy,ő azért aludt ,én ugrltam hozzá csititgattam.

Szombat:már megzokta a csöveket a kezében ,nem akarta bántani így csak az egyik lába maradt kikötve délelött.
Evett ivott rendesen,jött a dokibácsi levette a pisigyüjtő tasakról ,de a katéter csövet bent hagyta,meg a nagy kötést is leszedte nekem kellett lefogni,ja ,hogy sírt.
Mire apósom és a Laci felértek addigra csak a kezében a szar volt,de már csak 1 csatornás,nem a 3-mas,paleus volt rajta ,és nem volt kikötve.
Felszabadott neki ülni.
Na szegényem nagyon gyenge volt.de estére már nem hogy felült hanem birkózott a párnával.
Írnom kellett mennyit iszik és a pelust a nővérkék mérleggel mérték,nehogy pisi pangás legyen.
De minden okés volt,nem volt láza egyáltalán evett -ivott.

Éjszaka:eletelt valahoyg ,mindíg felsírt,éjfélkor felkelt aztán csak 3 kor aludt vissza.

Vasárnap:kivette dokibácsi a kukiból a katétert.nekem kellett lefognom,azt az ordítást.
A katéter kivétele előt a csőbe nyomtak valami nagyon erős fájdalom csillapítót és utána húzta ki.
Ja kegyetlen volt,na az első pisi meg egyenesen katasztrófa remegve ordított szegény.Kapott mellé valami kúpot meg cataflamot.
Aztnap sokat sétáltam megint vele a folyóson,sőt sétálni kellett neki estére ,hogy legyen vérkeringés odalent így a duzzanat előbbmegy le a kukiról.Délután még kapott egy kúpot attól tudott aludni.
Nagyon szépen evett ivott aznap.este időben elaludt,nem kapott se cataflamot se kúpot .Gondoltam ,na ma legalább 2-3 órát tudok aludni.Lányok totál örültem ,hogy minden rendben és jól halad!

Éjjel:egy totál náthás nővérke jött be dolgozni.Este szóltam neki,hogy nem kaptunk semmi gyógyszert alszunk ,lehet éjfélkor felkel akkor kéne neki kúp.Erre ő:hát nincs ide írva ,hogy rendszeresen kéne neki adni ,csak ha szükséges.-anyád aki volt felfázva és véreset pisilt az tudja hogy ez hogy fáj.Minden éjszakás nővér adott neki és nem is szóltam ,csak hozták.
Na lefeküdtem aludni nem tudtam elaludni.Mire álom jött volna aszemere a fiam fel kellt ,szóltam a nővérnek jöjjön akkor segítse tisztába tenni,ne hogy átátzzon a gyereke reggelre.Sírt szegényem kértem fájdalom csillapítot.Gondoltam ,hogy kúpot kp és atól visszaalszik.nem cataflamot hozott a boszorka.Azt ott trüszögt prüszögött a szobába.
Az én fiam szart visszaaludni.
hajnali 5 kor elkezdett öklendezni és a végén hányt.
Szóltam annak a taknyos boszorkának ,hogy jöjjön már ,mert totál hányásos vagyok én is.
Nagy nehezen elaludt 6-ig persze így aznap félórát aludtam.
Na totál kész voltam.

Hétfő:persze 6 kor a takarítónőre ébredtünk.A fiam teljesen kifordult önnmagából reggel,ordított vergődött...egyszerüen nem tudtam megnyugtatni .Egyszer csak elnyugodott 8 óra felé.
10 felébredt hát totál lázas volt 38 .na hozták a cataflamot.Elkezdett fosni szegény.A friss sebre,őrültem nagyon.
Találgattak,hogy valyom mitől,talán az erős antibiotikumtól,mivel akkor már nem hányt.Viszon inni nem nagyon akart csak álmában fogadta el.
A gyógyszer levitte a lázát ,én adtam neki normaflort az egy kicsit megfogta a hasát.Délután úgy ébredt hogy sugárban hányt.Tiszta hányás volt a gyerek,a nővéreket meg úgy kellett összevadászni az nap ,mert sok gyereket műtöttek az nap.
Ott sírt szegény Zsombi totál hányásosan ,probáltam levetközeteni ,persze a tiszta ruha a táskában a pelusa is hányásos volt,azt se tudtam ,hová tegyem.Szerencsétlenkedtem,mert a földre nem tehetem le,az ágyam ra szintén nm mert tiszta hányásos a gyerek.
na fékézel kiterítettem nehezen a pelust és lefektetem az ágyra.
Persze ő ordított meg volt ilyedve,nyugtatagattam,gyors kevetem aoelsut ,aztán a karomon az ordító gyerekkel kersetem ruhát öltöztettem,ot ültem a széken és néztem a totál összehányt ágyat meg a gyerek ruháit.
Szegény nővérke rohant be,gyorsan áthúzta az ágyat.
Megint lázas lett, szólatk az ügyeletes dokinak,hogy rosszul van a gyerek.
Öregem semmi ,ott feküdt az ágyban a lázas gyerek aztán nagy nehez hoztak neki gyógyszert.
Féltem ,hogy nem iszik ,meg ugye nem is pilist ,csak épen ,hogy.

Semmit nem csinált a doki ,azt mondta itassam ,ja hogyan amikor hányingere van a gyereknek,legalább egy dedalont adott volna neki,semmit.

Éjjel :sírással telt és lázasan az éjszaka,az éjszakás nővérke aranyos volt jött nyugtatagatta zsombit,sőt azt modta ,ha az ágyamban csöndben van maradjon nyugodtan.éjfélkor kapott cataflam cseppet,na utána végre ivott 300ml-t és nem hányta ki.

Kedd:én totál betaknyosodtam,Zsombinak 39 feletti volt a láza.Telefonált a dokim a nővéreknek,miután megtudta mivan.Azonnal vv és vizelet leoltás mire jön kész legyen az eredmény.
Kapott kúpot 1 óra alatt levitte a lázát 36,9-et mértünk!!!!
Akkor megint ivott egy kicsit.Szépen játszott hogy láztalan volt erre szegényem befosot ülve ,de úgy hogy megint ágy húzás fürdetés.megint kezdett lázas lenni,most cataflamot kapott.
Jött a dokibácsi azzonal elrendelte a a dolgokat,pisi szerencsére azért volt még ha nagyo kevés is ,de a doki szerint ennek is örülni kell.
A gégész nem látott semmi olyant amitől lázas lenne,egy kicsit fénylett a dobhártyája ,de ez nem ok a lázra.
a vv szerint és a vizelet szerint nincs sem láza és fertőzés sincs a hólyagban.
Így biztos,hogy vírus.
na mondtam a dokinak ,hogy én ezt otthon jobban kitudnám kezelni+ én már egyre rosszabul voltam még jó hogy vittem c vitamint vettem be reggel 500mg-ot mg délelőtt is 500mg-t.
Szerencsére utána már nem hány kekszet evett és nem is fosott,persze ugye normaflort kapta az nap is.
Megnézte uh-án a veséi nem panganak,hólyagja telítettvolt és persze uh után mindjárt ordítva pisiltünk is.
Így megkaptuk a zárójelentést és jöhettünk haza.

Én a neocitrántól már jobban vagyok az orrom totálisan fáj.Ílyen vízes orrfolyásom van ha lehajolok ömlik az orromból.
Mint a nővérkének,mondta is jaja mindjárt elcsöppen az orrom.Hát bassza meg nekem is.

Hát ennyi történt velünk,így kerek egészben.Akit neadj Isten megrikattam bocsánat :oops: :oops: :oops:
NA már csak arról fogok ezentúl írni,hogy milyen aranyos a csávó!
Okés?? :wink:
berni611

Apa ma volt Dunaföldváron,Oda felé jégpálya volt visszafelé már jól felsózták ,nem csúszott.
berni611

Rékababa:jobbulást neked!Hú teszégény akkor a köhögéstől aludni sem tudsz :cry: :cry:

Julcsi:reméljük a hétvégén már nem kell Enikő orrát szívni.Szegénykém...egyébként én is kiprobáltam az orrszívást még a Berninél :roll: mielőtt neki csináltam volna ,hogy tudjam milyen érzés.

Jobbulást a betegeknek és persze lelkisimi beenéknek!
berni611

berni611,atyaúristen...........hoyg miken mentetek keresztül :( de az a lényeg,hoyg most már otthon vagytok és hipp-hopp meg is gyógyultok mindketten!!!!
Na én meg szalma lettem. drága férjem kiment Linzbe dolgozni,egyelőre úgy néz ki,hogy félévről van szó,de nyugtával a napot :roll: vasárnap este mennek,pénteken jönnek. Mondjuk ezt ki lehet bírni,még mindíg jobb,mintha 4-6 hetente jönne haza.

Kép
Kép
josi

Évi basszus. Pityeregtem mindig a telefonálások alkalmával is,de most is. Minden elismerésem Zsombié,és persze a tied!!!!
Soha többet ne kelljen ilyen helyre mennetek.

josi,nem irigyellek. Két gyerekkel,nem lesz könnyű. Mi jót dolgozik kint párod-már ha publikus...gondolom nem lányokat futtat :wink:

nettke te merre csúszkálsz????
Vendég

Berni, én is itt áztattam a billentyűzetet... Szegény pici fiúcska... Remélem, nagyon hamar elfelejti ezt az egész szörnyűséget, és te is... Jobbulást a náthádnak!
Yuyu, az más, ha dokinéni mondta, hogy menjetek be... Remélem, ti is jobban vagytok már, az jó, ha Enikő tud aludni már...
Rékababa, nemááár! Mi ez, asztma? És mitől van? vagy mi? Jajj... Remélem, nem jön többet elő és jól fogsz aludni... Ügyeletről inkább nem nyilatkozom, mer nem lenne szalonképes. :evil:
Aniiii... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lányokat futtat... Nah, humorodnál vagy megen! :wink: :D Bírom elképzelni, kis gombócaid hogy gurultak a jégen... Messze van az ovi tőletek egyébként?
Josi, kitartást akkor erre a fél évre, de ez azért jó nagyon, hogy hétvégente hazajön a férjed. Jájj, nagyon nem irigyellek...
Devcsa, köszi! :wink: Nem a vírusirtóval van nekem bajom, azt utálom, h mindenhová felrakja magát ez az izé.
Dadomi, ne haragudj, h leállítottalak msn-en, de itt dolgoztam meg minden, aztán mindig meg kellett nyitnom az msn-t, mert azt hittem, írtál valamit, azért villog, aztán közben kicsi Dánieled bombázott mindenfélével... :lol: :lol: Édes bogár. Hanna is szokott ilyesmit csinálni egyébként, időnként rákattan az öcsémre, előtte szólunk öcsémnek, hogy ne aggódjon, nem fontos... :lol: :lol:

been

nem nem lányokat futtat :lol: legfőképpen irányítani fog,főnökösködik,hamár itthon nem lehet neki 8) :lol: egyébként meg jól megleszünk szerintem a ányokkal,hiszen Noémi sokat segít nekem :wink:
ááááááááá már megyek is,mert végeztek a fürdéssel.......
majd holnap jövök,ha Csilla alszik

Kép
Kép
josi

szép csúszkálós jó reggelt mindenkinek. Hogy a fene vinné ezt a ... ónos esőt. Minden reggel rettegek,hogy Zoli hogy ér Tengelicre,aztán du.megint,hogy hogy ér haza :?
Mi ismét elcsúszkáltunk az oviba,ma reggel rosszabb volt,mint tegnap.
rékababa hogy vagy? És a többi kisbeteg? Zsombi hős nagyfiú és anyukája?
Emma kérdésedre válaszolva kb.1 km tőlünk az ovi,két úton közelíthető meg(vagy többen is),de ilyen koripályán egyet használok csak,sztem a rövidebb úton visszacsúsznék a dombon(ha gyalog mennék,akkor gurulnék :P ).
Tudod,már kinomba vagyok humoromnál,próbálok kikapcsolni. Iszonyatosan nem hiányzott ez a kémény-dolog. Meg egyébként is olyan sz*r hangulatom van,semmise jó,semmise tetszik,mindennel bajom van...most éppen Elizával,mert büdi a feneke...mindjárt jövök még nyavajogni nektek,rontsam el már a ti kedveteket is :x
Vendég

na,kidobtam a bűzbombát-persze elöbb levettem Kiskirálylányomról. Szakad az eső :(
Nemhogy a hó szakadna. Elhatároztam,hogy minden nap szobabiciklizem,mikor Eliza alszik-persze alig akar aludni,néha csak 20 percet,fél órát. Le kellene dobnom egy 20-ast,tök jó lenne. Már arra is gondoltam,hogy felmegyek a teraszra,és ledobok egy huszast...szerintetek attól is jól érezném magam??? :P
Na,megyek,nem fárasztalak benneteket tovább,elmosogatok,meg bepakolok egy adag mosást,hadd fogyjon a víz ebben a gazdasági válságban :evil:
Hú lányok,asszem ma egész nap itthon,bezárva,meg fogom bolondítani saját magam is. Néha azért sajnálom a gyerekeimet,hogy ilyen hülye annyuk van. Tuti,hogy én nem vagyok 100-as,de aki ismer,tudja...
Vendég

dadomi küldj havat,itt még csak az eső szakad. Pedig milyen messze vagyunk egymástól?? Légvonalban van kb.10 km...
Vendég

Nálunk már szép nagy pelyhekbe esik a hó. Küldök nektek is.
Cseriani Te még elmersz indulni kocsival!? Nálunk nem igazán sózzák az utakat ;a szomszéd pedig csak két métert tett és becsúszott az árokba.
Vendég

Cseriani! Odaért a hó? Itt akkora pelyhekben szakad megint :shock: :shock: Domi mikor kinézett az ablakon felkiáltott, hogy "azta!!!!" :lol: :lol: :lol: Ma elvitte apja Danit az oviba. Hogy délután hogy megyünk érte, még nem tudom. Ha más nem lesz, van a földszinten egy nagyon kedves szomszédunk, már nyugdíjas, megkérem, hogy vigyázzon Domira addig amíg elmegyek Daniért. Valamilyen szinten takarítják az utakat, de ugye mi a hegytetőn lakunk, szóval ha valamiért mégsem jönne a busz, akkor két gyerekkel hegyet mászni csúszós úton nem egy leányálom... Na nem nyavalygok, valaki örülne, ha mászhatna hegyet a gyerekével, akár a legcsúszósabb úton is :(

dadomi

dadomi úttakarítás?,Az mi? Azt felénk nem ismerik :evil:
Hiába tartozik a Fő utca,meg ami itt nem messze megy tőlünk,a két legforgalmasabb utca a Szd-i kpm-hez,mintha mindig elfelejtenék.
tegnap rendesen megcsúszott a kocsi hátulja,ma másik kocsival voltam,ez nehezebb,nem csúsztam meg. Nekem kocsival nagyobb szám van ám,mint gyalog,nekem az autók az életem,imádok vezetni. Anno,mikor még kispolossal jártam,na,ilyen időben voltak ám rendes kézifékes csúszkálásaim. Akkoriban még egyáltalán nem féltem,élveztem nagyon. Mostmár azért van némi felelősségtudatom :roll: Emlékszem,volt olyan,hogy akkora hó volt,hogy a fiuk összedobálták a kúton,két nagy kupacba,egyik kupac a kispolos elé,másik mögé. Tök jól nézett ki,a kupacok nagyobbak voltak,mint a kocsi :lol:
Na,megyek,kipakolom a gépet,leállat,berakok még egy adag ruhát,meg teregetek.
Itt már nem hózik,úgyhogy küldjetek csak még!!!!

Jajj,mesélek még valamit(tán szájmenésem van ma???),csak hogy jó kedvetek legyen: érettségi után Domboriban dolgoztam. Egyik éjjel-vagy már hajnalban-mikor jöttem haza,iszonyatosan szakadt az eső,kocsival megpördültem nemsokkal Dombori után,és a fáradtságtól nem vettem észre,hogy merre is áll a kocsi,nyugisan mentem tovább,míg egyszercsak visszaértem Domboriba :lol:
Na,akkor kezdhettem elölről az egészet,indulás ismét Tolna felé :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Zsombinak biztos nem sok élménye marad meg ebből.
Viszont én Tuntun-t tartom hősnek ő nem egyszer élte ezt át és elvileg kéne még egy műtét nekik :cry: :cry: :cry:

Nagyon jó volt ,hogy őszintén elmesélte ,hogy mi vár rám.Így nem nagyon értek meglepetések.

Ani:hát az ismerősödnek is nagy elismerés ,hogy könnyeknélkül tudott erről bezsélni neked,bár ahogy teilk az idő az ember úgy emészti meg a dolgot.

Más:

Josi:két csemetével egyedül ..... :cry: de mi itt vagyunk :wink:

Ani:hát ez így szokott lenni eltervezel valamit és át húzzák a számításaid.Eliza tessék csicsikázni :wink:

Nálunk gyönyörű nagy pelyhekben esett a hó.

Akkor már ketten vagyunk aki megbolondul a bezártságtól Kép

Remélem a kis betegek jobban vannak.
Nálunk volt kint a Dokibácsi Zsombi köhög hurutosan :evil:
Hát jobb félni ,mint megilyedni ugye.....
Na Cefzil fel lett írva ,meg a sinecod,valami szirupot adjak neki.
Orrcsepp (neomicines) csak akkor ha folyik az orra és a váladék sárgás lenne.
Azt mondta ; csodálkozott volna rajta ,ha csak fosás-hányást kaptuk volna el a kórházban ,így téli időszakban.
Na mindegy ez legyen a legkissebb bajunk :wink:
Jó kedvű ,játszik enni nem akar :evil: inni azért iszik,de azt sem úgy ahogy kéne Kép de van pisi a pelusban.

Dadomi:remélem oda érnek ezek a jóemberek és lesózzák az utata Kép

Emma:ez a fránya net vírus Kép
A párod ,hogy van?
berni611

Aniii, jaaajjjjjjj... Kép
Hát, a hangulatomat mindig megalapozod, hallod, és most vagy rossz kedvű? Milyen, amikor jó kedved van? :lol: :lol: :lol: :lol:
Én Hannámat ma se korcsolyáztattam el oviba, mert emberem megijesztett, írt hajnalban sms-t, hogy jobban csúszik, mint tegnap, Szekszárdról nem jöttek buszok az atomerőműbe, úgyhogy egy itthonról induló buszra fért fel, és azzal ment be dolgozni. Aztán később láttam, hogy az út már felolvadt, szal simán el tudtunk volna autózni, de mindegy mostmár... :D Mostmeg itt is esik a hó, Aninak íme egy kis ízelítő:

Kép
Kép

Dadomi, remélem, délutánra javul a helyzet, és nem lesz gond az ovimenettel. :) Muris lehetett párod, ahogy poroszkált fel a telketekre és visszacsúszkált... :lol:
Betegek, hogy vagytok?

been

Emma ne tudd meg,milyen vagyok,ha jó kedvem van :P
Szerintem mostmár úgy vagyok,hogy tele már a ... a sok mindennnel,hogy soha semmi nem mehet normálisan...szóval érted.
Eliza katasztrófa,dobál szét mindent. Az elöbb feltette a nagy nyomtatóra a kissámlit,és arra ült. Persze az egyik lába a samedlinek megcsúszott beborult a sarokba,de csak kacagott rajta.
Míg mosogattam hallottam,hogy a szobában pakol,meg énekel-hát,lepakolta a fele könyvet,a szoba terítve volt,úgy ugráltam át Sugár András Nyílt titkait,a szőlő a házikertbent,a lada szerelési könyvet,stb...
Most épp Kristóf tegnap legóból felépített robotát szedte szét,felköthetem a gatyám,mire összerakom.
Mellesleg a monitorunk is besz*rt,halványkékben látok mindent,tök jó :?
Vendég

Emma! Olyan szarvasos-télapós-ablakonbenézős ablakmatricát én is festettem, csak kicsit már színekben :wink:
Cseriani! Fel a fejjel, le a depivel :D Mindjárt itt a tavasz, a napsütés... :P Bár néha én is meg tudnék őrülni a bezártságtól... Kispolos páromnak is volt :lol: milyen jó kis autó volt az :wink:
Josi! Hamar elmegy az a fél év, kitartás. Bár biztos nem lesz könnyű, de az a fránya pénz... :evil:

Kávét kér valaki? Most főtt le.

dadomi

Évi, akkor további gyógypuszik kicsi hősödnek! Nem baj, ha nem eszik, csak itasd... Biztos rossz még a pocakja, azért nincs étvágya; majd ez is javulni fog. Basszus, nem elég, hogy megműtik, még el is kapja ezeket a nyavalyákat... Tényleg úgy van, ahogy írtátok is, aki bemegy a kházba még betegebb lesz... Nade otthon meggyógyul majd hamar!

been

Törpebagolytársam együtt írtunk? :wink:

dadomi

És köszönöm a képeket :wink:
Megyek,mert Eliza a hűtőt üti és kiabál,hogy Emmmi,emmmi-ez ennit jelent :lol:
Vendég

Én már túl vagyok rajta, de elfogadom, köszi, nyitom az ablakot! :lol:
Csinálhattunk egyforma sablonból matricát, én ezeket arról a linkről szedtem le, amit ide beraktál, úúúgy örültem neki! Onnan festettünk egy csomót Hannával.
Ani, komolyan, már izomlázam van a röhögéstől... :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy ez a jó életfelfogás, így kell csinálni!
Namost enyimeket elvitte apu autóval (párszor kipörgött a kerék a házunk előtt... ) :evil: , hogy tudjak dolgozni, ehhez képest itt csevegek... Úgyhogy be is borulok a dolgomba, de azért benézegetek ide hozzátok. :P :D

been

Adjál enni annak a szegény lánykának! Nem ám éhezteted :P És látod, nem vagy egyedül, mi is itt vagyunk veled, hányan ülünk együtt a számítógépnél! Csak jönne már a jó idő, hogy ne csak a gépek előtt üljünk együtt!

dadomi

Halványkék monitor... Akkor lesz ez most neked a kék korszakod.
Gondolom, rózsaszínnek azért jobban örülnél mostan... :P :D

been

Hát, jah! :D

been

Dógozzá! :P :P

dadomi

Jóvanmá! :lol:

been

Én is így írtam a szakdolim tavaly, emlékszel? :lol:

dadomi

Jah! Aztán csak készen lett! :lol:

been

Kész lett hát! Tudod van egy mondás, az utolsó pillanatról, hogy miért is jó, hogy van, de elfelejtettem, hogy van pontosan :lol: :lol:

dadomi

Mivan? :lol:

been

Mondom, hogy nem tudom, mert elfelejtettem, hogy van pontosan :D

dadomi

Nincs kedve valakinek buborékokat fújogatni Dominiknak? Már zsibbad a szám a buborékfújástól... :evil:

dadomi

Jatudommááá! A határidő a legjobb hajtóerő, ezt én is hallottam már, valami hasonlóra gondolsz? Mondjuk, azért arra emlékszem, h kb 2-kor feküdtél le, 6-kor meg keltél a fiúk ovija miatt... Meg, hogy közben még Domi is beteg volt néha, és segítséged se volt... Na, akkor rádakasztottam magamban a hőőős magyar anya címet. :-)
Én már túl vagyok néhány határidőn mostan, lehet, azért nem is hajtok? :P :?
MOnddmááá, hogy mennyekmáááá...
Kár, hogy a gép a munkaeszközöm, nem tudok elszakadni így tőletek... :D

been

Ha ideülsz és megírod a cikkeimet, én szívesen bubizok a drága kis csillagszeműdnek... :lol:

been

Valami olyasmi, hogy ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el :lol: Hát ja, nem voltak túl hosszú éjszakáim a suli alatt... De a hőstől messze voltam akkor is, most is!
Mennyé má! :lol: :lol: Nehéz elszakadni tőlünk, mi? Jóemberek vagyunk mi... :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Hát lehet ,hogy nem járnál jól velem. Tudod, a feledékenység, valami még kimaradna a cikkből... :P

dadomi

Cseriani, hova lettél?

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?