Sziasztok

!
Itt hetagra sut a nap vegre!!!De ez az allando ho helyzet,es a hideg nem igazan enged kimozdulni a lakasbol.Mar nagyon unom,ennyi eleg volt

Es itt meg legalabb marcius-aprilisig eltart

Most mar kesz vagyok!Mara is-21 fokot josoltak...
Szoval en ezert unatkozok,mert be vagyok zarva a lakasba kenyszerbol.Nincs olyan mennyisegu ruha,amiben jol ereznem magamat...raadasul mozogni is alig birok benne...
Tabati:remelem a vernyomink itt megall...Ekcemam a labamon van nekem is,a labfejemen,es most a csuklomon is kijott par hete.Es akkor meg nem is ittam a tejet,ami laktozmentes...Kezeltek mar otthon sokfele kremmel,gyogyszerrel,de nem valt be semmi.Eleg veszelyes helyen dolgoztam,tele vegyszerrel,denaturaltszesz,zsiroldok,ragaszto leszedok,nyomtatvanyok,szoval valoszinuleg kontakt ekcemam van...neha kenem..neha nem...egy homeopatias kremmel,ami direkt erre van.Egy ideig segit,aztan semmi.De eddig nem sikerult kiszurni mi okozza pontosan,mert allergiat nem mutatott ki a vizsgalat semmire.Ja es eddig nem ittam tejet,csak amiota kenyszeresen nyomom egy belso indittatasra...valoszinu az en kalcium tartalekom is fogy,mert veszettul kivanom...eddig meg soha.
Hello Agi!Jo hogy jottel kozenk!
Bertina:az illoolajokkal vigyazz,sokat nem lehet hasznalni a terhesseg alatt!Ugyan igy a gyogyfuvekkel,gyogyteakkal is ovatosan!!Probalj meg valami homeopatias szert,azt batran lehet...en most folyasra is azt hasznalok par napja,es tokeletesen uzemel.Nemsokara keresek neked linket.De citromfuvet parologtatok,az nyugtato hatasu...segithet,es azt lehet is.Borsmenta kis mennyisegben mehet,fejfajasra kivalo,levendula is.A citromolaj pedig 15 perc alatt megoli a levegoben levo bacikat,kivalo fertotlenito ilyenkor telen!Es orrverzesre,magas vernyomasra is hasznos,es foginygyulladasra is.
A fejfájást homeopátiás szerekkel is enyhítheted:
Lüktető fejfájásra a Belladonna való, ha a halántékodban érzed a dobolást.
Ha a fejfájás lüktető és hullámokban jelentkezik, akkor a Gelseminium javasolt.
Ha éhség miatt fájdult meg a fejed a Kalium phosphoricum segíthet (és persze egyél is valamit

)
Ha tarkótáji fájdalmat érzel és a jobb szemed felé sugárzik a Sanguinaria canadensis a megoldás.
Az erős homloktáji fájdalmat a Senega enyhítheti.
Ezeket a szereket CH 12 vagy 15 potenciálban óránként-kétóránként CH30 potenciálban akár félóránként is beveheted, mindig 1-1 golyócskát elszopogatva
Kicsidodi:Jok a sztarfotok a kis tukanrol

!
Boo:A parom gipszkartonozik idekint,es hat elegge meghajtja most magat,mert nem jottek ossze a papirjaim,es nincsen biztositasom.Ezert en sem jarhatok csak ugy egyszeruen suliba,mert rengeteg penzbe kerulne.Eleg most az orvos,es a babacuccokat majd megvenni.Remelem nem huzodik ez el meg egy evig,mert megut a guta.Netezek,fozocskezek,novesztem a seggemet

neha baratokkal talizunk,de nem sokat mozdulok sajnos a hideg miatt.Fetrengek a cicammal idonkent,de en eleg porgos vagyok,szoval lassan kiugrok a bugyimbol.Elkezdem a tornat itthon,egyebb progim nincsen sajna.Nyaron azert jobb volt...
Zsuzsi:Tenyleg varjatok meg kicsit a 4d-vel...en sem tudom meg a nemet,de talan a 18.heten mar igen.Habar en eddig 1x lattam Kismonyokot

esely sem volt a nemere...
Vasarolni meg nem vasaroltam,leginkabb koszonheto a hidegnek,mert nem maszkalok.Talan ha enyhulne egy kicsit,mar biztos nem birtam volna ellenallni egy-ket kisrucinak,de azert meg varnek...
Pagika:Szurkolok hogy talaljatok jo dokit,aki tud par pozitivumot mondani nektek a 3 babahoz!!!