A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Na, felhívtam a gyerekorvost, ebben a hülye időben nem caplatok át bemutatkozni.

Így telefonon keresztül is szimpi volt. Szerintem meg leszek vele elégedve.

Kép
Kép
cs_erika

Hát, mi is tervezünk még babát (vagy babákat, de haladjunk csak kis lépésekkel:)
Korkülönbségnek kb. két évet gondoltunk. Leginkább azért, hogy az én szervezetem is összeszedje magát, meg talán a fullos szoptatás és a terhesség között tartanék vmi kis szünetet....

Gondolom a következővel is diétáznom kell....

Kép
gombócmakka

gyerekorvos: tegnap úgy feldobódtam az UH-n, hogy úgy döntöttem, én hétfőig nem szülök, akkor meg elmegyek az egészséges tanácsadásra, és jóól megnézem magamnak:)

Viszont most a teregetéstől begörcsöltem.
Elfekszem a kanapén, aztán főzök, majd du jövök:)

Kép
gombócmakka

Gombócmakka: én az első kettővel nem diétáztam... egyáltalán nem biztos, hogy ez a cukornyavaja előjön a többieknél is... azért érdemes figyelni rá.
Hű, ha én még a szoptatást is figyelembe vettem volna :roll: :lol: :lol: :lol: nekem mindkettő nagyobb 2,5 éves koráig szopizott...

Erika: időben kell tervezni :wink: :lol:

Picuranyu: védőnéni gyors volt... végülis, gondolom, úgy volt vele, egy 3 gyerekes anyukának sok újat nem tud mondani :wink: azért persze tud :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Tegnap jött a védőnő megnézni Zétényt.....ma a gyerekorvos.......marha elegem van belőlük......
Mindegyik vetkőzteti meg tekergeti szegénykémet. És a legrosszabbkor jönnek, szopi kellős közepén....a pokolba kívántam őket de végre lekoptak és hagynak minket nyugton, legalábbis bízom benne:-)

Másnál már megvolt a vizit?? MOndott akár a védőnő akár a gyerekorvos valami értelmeset??

KépKép
peni

Lányok hogyan tudom eltüntetni a vonalzót? Elfelejtettem hogyan csináltam. Az alsó már nem aktuális....holnap szülinapozunk, 1 hetes a fiam:-)

KépKép
peni

MAGDOLNÁNAK ÉS MOFFLINAK HATALMAS GRATULA!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT LÁNYOK!

KépKép
peni

Az első látogatáskor mit néz a gyerekorvos és a védőnéni?
Hisz a kórházból amúgy is úgy engedik ki a picit, hogy átesett a vizsgálatokonnem?

csöre: :) hát igen, neked túl sok új infór azért nem tud mondani. ;)

peni: a profilnál tudod törölni a kódját és beilleszteni az újat. :roll:
Vendég

a profilodban kell kitörölni a linkjét az aláírásodban

Kép
Kép
cs_erika

Nagy-nagy gratula Magdolnának és a kicsi lánynak!

Most jöttem ctg-ről. Minden jó. Megint 3 erős jóslófájást mutatott a gép 20 perc alatt. Én ebből megint semmit nem éreztem. Szerintetek van összefüggés aközött, hogy ha menstruációnál soha nem görcsölsz, akkor a jósló fájásokat sem feltétlenül érzed? Mert nekem soha nem fájt, ha megjött, és ez talán megmagyarázná, miért nem érzek semmit most.

Katuska, Bartika mi következünk a tábla szerint!!! Vajon hányan előztök még be?

krisz78

Peni: nálam 2x volt a védőnő, 1x a gyerekorvos...
Picuranyu: hogy mit néznek? Inkább ismerkednek.
A védőnéni a köldökcsonkot csekkolta, és a bőrét nézegeti, meg azt, hogy hízik-e... ha nem, akkor első körben mérleget hozat nekem, második körben, gondolom, tápi... meg kérdezősködik a napirendünkről... nos utóbbi tekintetében én elég rugalmas vagyok, minden gyerekemnél az voltam, és nem gondolom, hogy 3 gyerek mellett lehet másképp hozzáállni a dolgokhoz, ezt a véleményem megosztottam vele, ő elfogadta...
Dokibácsi, meghallgatta, megnézte a bőrét, elmondta, hogy a K vitamint és a D vitamint hogy kell szedni, és már ment is.
Nekem szerencsére mindkettő jó időpontban jött, igaz, előtte csörög mindig a védőnéni, hogy kinyissam a kaput... ha nem jókor akarna jönni, mondanám neki.

Csöre
csöre74

Krisz: máshol van a fájdalomküszöböd...
Nekem szoktak volt mensi görcsim lenni tinilány koromban (ez a szülések után enyhült), ennek ellenére a jóslókat jól tűrtem mindháromnál (inkább csak a keményedéseket éreztem, fájdalmat nem annyira...)
Egyébként nekem a mensigörcs nagy mértékben összefüggött az emésztésemmel... nemtom, másnál ez hogy van :roll: most a szülés utáni összehúzódások is jobban fájtak, amikor emésztési gondjaim voltak... (értsd: szorulás)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Hatalmas gratula Mofflinak és Magnolnának!

Gizella: mennek a drukkok!!!

Kisbogacs: Neked is!!!!

Annyit írtatok azt se tudom mire reagáljak, de az bizti, hogy csodás babafotókat láttam ;) Szüléstörténeteket is nagyon várom ám :roll:

gombócmakka: Az a baj, hogy nálunk egy csomó mosható pelus márkát nem lehet megvenni, a külföldről rendeléshez meg nyűgős vagyok, mert szeretem látni, és kézzel fogni amit megveszek, pláne ilyen terméknél, amit közvetlenül a gyerekre adok... :roll: Nekem azok a pelusok nem jönnek be, amik kezdetektől a végéig jók, mert hiába patentozod kisebbre a csomag ugyanakkora az 5 kilós baba fenekén, mint a 12 kilósén, és hát ha abból indulok ki, hogy babaként sem Apa, sem én nem voltunk vaskosak, akkor szerintem elég viccesen nézne ki Milán egy óriási bugyorral a fenekén, amiből még bármi is kifolyhat, mert nem simul úgy... A BM-nél mi is az S-sel kezdünk, és a Popolino-s papírkendőről olvastam én is jókat. Éjszakára kell majd valami más márkát találni (ha Milán már sokat aludna :roll:), mert a BM nem bír ki 6-8 órát az olvasottak alapján. Szerintem befigyel majd 1-2 Popolinos prefold, meg külső, de nem tudom... Annyira függ attól, hogy Milán milyen alkatú lesz :)

tesó téma: Többször változtattam előzetes véleményemen és most ott tartok, hogy kicsi legyen a korkülönbség. Pont a minap fejtegettem Apának, hogy igazából sok múlik azon, hogy milyen lesz a szülés, mit mond a nődoki, és hogy milyen lesz Milán habitusa. Ha minden klappol, mi egy nyári/nyárvégi babát képzelünk el kistesónak, azaz 1,5 évnyi korkülönbséget. Apa melója miatt a kieső 24 órák lesznek húzósak, de utána kárpótol, hogy 48-at otthon van, és be tud segíteni. Ki tudja talán addigra áttérnek 24-72-re, és akkor még szebb lenne a dolog. (Bár azt hiszem bilibe lóg a kezem.... :roll:)

mandarin: Én is imádom, de a sav megálljt parancsol, így inkább nem veszek/eszek.

Csöre: guppi :cry: A többiekkel minden oké?

Krisz, Katuska, Bartika: menjetek ám szülni, hogy ne előzzünk be titeket!!! ;) Én még nem szeretnék szülni, de Milán ki tudja mikor gondolja úgy, hogy elege van, és megnézi ki az a köhögős, orrfújós némber, aki körülöleli őt :roll:

biga.csiga

ERZSÉBET,BATKATA,MOFFLI,MAGDOLNASZ NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Enikő nagyon szépek a kicsi fiaid

Mágnes,Bence baba gyönyörű

Megnéztem a táblát,tényleg sok a császár

Peni,én is utáltam amikor forgatták,tekergették,védőnéni a nagy szakértelmével úgy fordította meg az egy hetes gyerekemet hogy közben nem tartotta meg a fejét,akkorát nyeklett hátra a kis feje

Jandrea,egyik fogamnak nekem is szépen lemállott a 3/4-e a terhesség alatt,sztk-ban azt mondták ki kell húzni,mert menthetetlen,elmentem magánba,ott koronát raktak rá

Vickybabe,Tomi csak az első hétben fogyott 150grammot,és a gyerekorvos paráztatott,hogy ez nem lesz jó.Azóta már hízásnak indult.Olyan rossz hogy megfosztom a tejecskétől,de ha nincs hát nincs

Csöre,nekem bizony felfalják a halaim(platti,szifó,stb)az elpusztult társukat,ha nem veszem észre és dobom ki időben.Nekem is van egy profi levegőztető+szűrő berendezésem és egy hónapja lecseréltem egy mezei levegőztetőre,mert a másik mögé rendszeresen beszorultak és ott pusztultak

Manócska ma nem marad meg a kiságyban,szinte reggel óta ölben van
liuska

Biga.csiga: szó van 24-72 óráról? az szuper lenne... bár tényleg évtizedek óta 24-48 :roll:
Többi halacska rendben, egyelőre...
Liuska: köszi az infót, akkor ezentúl sokkal jobban figyelem őket (halakat)... az aymoneri gyönyörűen kidolgozta magát a szűrő mögül, csak néztem :shock: de az elég vézna... szegény platti meg gömbölyű... azért régóta ott lehetett, és túlélte a dolgot, de szerencsére szoptatás közben rálátok, ha valaki beszorul, indul a mentőhadjárat...
Sacit a kórházból 260 g-al könnyebben hoztuk haza, mint született :roll: azóta tuti behozta :lol: :lol: viszont sajátos szopi stílust vett fel, nem tudom, mi lesz a vége :(
Tegnap délelőtt Saci is ölbebaba volt :( teljesen most sem jöttem rá, mi volt a gond :( lehet a front is, lehet hasfájás is (bár nem gubózott)... vagy csak hisztis napjuk van... nekünk is szokott lenni :roll:
Biga.csiga: ha nem kakil, én nem szoktam éjszaka tisztába tenni Sacit, mert attól kipattan a szeme... így akár 8-10 órát is lehet egy pelusban, az bizony pisiben is rendes mennyiség...

Csöre
csöre74

Hello Csajok!
De jó ilyen hírekre hazajönni! Igaz marha vacak éjszakám volt, de jött barátosném és elvitt az Arénába ebédezni, meg kicsit flangáltunk. És milyen hírre jövök haza? Anyósom csonagol!!! :lol: Ma délután megy haza (Apa beszélt vele :wink: ). Szóval tutti ma éjjel szülünk, mert nincs bébiszitterünk erre az egy éjszakára... :lol: :roll: ANNYIRA JÓ A KEDVEM!!!

Itt szakad a hó, bizti sok babát beindít!!! :wink:

Liuska, babákra is hatnak ám a frontok és havazás!

Krisz!!! Hogy hogy ilyen sűrűn kell CTG-re járnod??? Beírom a teliszámod az Andiéval együtt és szólok nektek, ha már megszültünk, hogy melyik szobába foglalom nektek a helyet, ok? :)

JAndrea! Mi lett a csaszi időpontod? Vagy csak délután mész dokihoz?

Tesó kérdés: nagyon egyéni, nem akarok senkit lelombozni, mert nálunk mindkettőre sokat kellett várni... így most sem fogunk védekezni, ha jönni akar a harmadik... :roll: :wink:

Na megyek visszahívom azt a 100 embert, aki azt hiszi szülünk, mert délelőtt nem vettem fel a telcsit. :roll:

Pusz:
Barti
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Na mégegyszer, mert megőrülök, hogy nem látom jól a számokat!!! :evil:

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Krisz! szerintem nincs sok összefüggés a mensi görcs meg a szülés előtti görcsök erőssége közt. Nekem pl sosem görcsölt a hasam, ha nem lett volna látható jele a mensinek akkor észre sem vettem volna. Szülés előtt meg iszonyat görcseim voltak....lehet ezért is viseltem kicsit nehezebben mert nem voltam hozzászokva meg küzdöttem is ellenük. Most már tudom, hogy ha eljönnek az igazi fájások akkor nem szabad küzdeni, ellenállni hanem hagyni kell belefolyni a fájdalomba. Számomra azok a görcsök nagyon fájtak és eléggé hogy is mondjam rosszul kezeltem őket. Nem lazultam el hanem megfeszültem, rosszul vettem a levegőt (inkább visszatartottam) stb stb. Most már tudom, ha másként teszek biztos könnyebb lett volna. Na de majd most!

Hétvégén jön a hideg! Viszont telihold nem lesz csak legközelebb február közepén ami még megindíthat babákat :(

Picuranyu! a dokid is meg akarja ismerni a babát, Ő is felveszi a legfontosabb adatokat. Megnézi a köldökét, bőrét, kutacsát, csípőjét, gerincét, reflexeket. (lépegető, fogó).
katuska79

Most jöttünk haza dokitól.
Ha addig nem történik valami, hétfőn kell befeküdni és kedden reggel lesz a császár. Olyan furcsa.... De most sokkal nyugodtabb vagyok, hogy már valami biztosat is tudok.

Nem tudjátok véletlenül, hogy mit jelent a kiskönyvbe az, hogy M:5??? Oda van írva, ahol eddig a 3000-es méhszáj.

Kép
jandrea

Már lehet Gizellának is az alsó táblában a helye.

BArtika! végre végre élvezheted kis családoddal az utolsó hármasban töltött napokat! Kísérjétek ki a buszhoz, vonathoz nehogy....

Tényleg Krisz miért kell iylen sűrűn menni? Csak a 40. hét után kell...de én már hétfőn nem akarooooooook!!!!!
katuska79

Bartika: elég nagy az esély arra, hogy találkozunk bent, mert nekem azt mondta a doki, hogy 1 hétig bent kell maradnom. Tehát hétfőn fekszem be és csak a következő hétfőn jövök haza.

Szerinted ilyenkor le kell mondanom a keddi időpontomat CTG-re??? Vagy elég, ha majd hétfőn ott szólok???

Kép
jandrea

Jandrea! SZerintem elég, ha ott szólsz! Hűű akkor kedd a nagy nap!!! Ha addig nem szülök, akkor is megkereslek, mert megyek NST-re... :roll:
Az M:5 a méhszáj állapota, amit a 37. héttől C3000 helyett már így jelölnek. Nekem M:8 :roll:
Írd fel Te is az én számom!!! Táblában van.
B.

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Eddig hetente kellett CTG-re járnom, de itt a betöltött 39.hét után mindenkit heti 2-szer hívnak. Én azt hittem , hogy mindenhol így van.
Nekem a méhszáj állapotát C2000-nek írta a héten a doki. Nem írt M-es értéket.
Én is elmentem a számotokat. (jandrea, Bartika)

krisz78

Bigacsiga,én a jánosban voltam,csecsemősök rendesek voltak,én nemcsak akkor találkoztam velük amikor kivittem a babámat meg este visszavittem, tápszert is rendszeresen kértem tőlük

Vicky,a barátnőm amikor megszülte a kisfiát,megfogadta hogy soha többet,azóta eltelt egy év,és szeretne újabb babát
liuska

Krisz! A Te számod nincs a táblázatban! Elküldöd priviben?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: Akkor az M:5 az lényegében C3000???
Én is elmentettem a számotokat!!!
Szinte lehetetlen, hogy keddig te ne szülj, ilyen fájdalmak mellett...

Kép
jandrea

Jól átbillent a tábla lányok! :D

Hanna, már csak mi maradtunk ÁEK-ok. :lol:

Erről az M-es jelölésről még nem hallottam. :roll:

Kép
Kép
cs_erika

Bartika: de ott van Krisz száma a táblában!!! Abban, amit január 6-án küldött Hanna tuti benne van!!!

Kép
jandrea

Bartika: átküldtem

krisz78

Ja én a régit néztem... de közben megjött priviben, köszi!!!

Amúgy érdekes ez az M-es számozás, mert nem találtam róla semmit a neten, csak onnan tudom, hogy nekem is beírta a múltkor a dokim és rácsodálkoztam. Azt viszont nem mondta el mit jelent. :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csöre: Igen volt szó róla, csak éppen kevesen vannak, így a meglévő emberekkel nem tudnának kiadni még egy szolgálati csoportot, újak annyian meg nem jelentkeznek, hogy működjön a dolog, a pénzről nem is beszélve.... Mivel az eu-s szabvány szerint több a heti munkaidejük, kaptak plusz két nap szabit, hogy ne legyenek túlóra gondok, így viszont annyi szabijuk van, hogy Apácska minden 6. szolgálatot szabin van kötelezően, a másik részével rendelkezik ő, ha éppen megvan a minimum létszám, és el tud jönni.

Liuska: köszi az infót ;) Arról tudnál írni, hogy a babának milyen cuccot vittél a peluson, popsi törlőn, textilpeluson, kistakarón, popsi kenőcsön és a kis cumisüvegen kívül? Mi kellett még? Én betettem a hintőport is a köldökre, kell alkohol is, meg géz?

Bartika: Hajrá-hajrá! Eszembe jutott a Beatrice nagybecsű örökzöldje - Azok a boldog szép napok, kihegyezve a vonatos részre :lol:

Itt nem esik a hó, de ez a hülye idő zavar engem is kissé.

Csajok egyre többször jön rám a mintha meg akarna jönni érzés, de nem a durva görcsöléses rész, hanem amikor olyan mintha megnőne a vérbőség odalent, és kicsit érzem a derekam is. Ja, és naponta többször kell WC-re mennem nagydolog ügyben. Gyakorol a méhem, és méregtelenít a szervezetem? :shock: Babesz mocorog szépen. Szépen csökken a tábla, de én nem szeretnék senkit beelőzni :roll:

biga.csiga

sziasztok maja megszületett 12:30 kor 3500g 51 cm Kép Maja baba

Kép
gizella82

Gizella, Gratulálok Maja babához!!

Akkor már csak 4-en vannak előttem, ha jól számoltam.

Kép
Kép
cs_erika

Gizella, gratulálok a kislányodhoz! Sok boldogságot hozzá!

Annyi kislány született az utóbbi pár napban, hogy most már kisfiúnak kellene jönni. Mondjuk egy Ádám nevű kispasinak. :wink:

krisz78

Gizella :lol: :lol: :lol: Gratulálok, Majácska gyönyörűséges!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Gratulálok Maja babához, nagyon szép!

Kép
gombócmakka

Ja, én meg most nézem, hogy a táblában, január 23-ára vagyok írva, a vonalzóm jan. 24-el számol, a terheskönyvemben meg 26. van. :shock: :shock: :shock:

Azért vagyok én ilyen kis nyugodt, mert az utóbbi időben már a 26-ot memorizáltam. 8)

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Gratulálok Maja babához Gizella!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Biga.csiga: leszerveztem, hogy szombaton megnézek egy pop-int, és egy imrevimse külsőt. Mondjuk ez utóbbi csak külföldről rendelhető, de a megnézés még nem árthat.
Mondjuk a külföldről rendelés nem dob fel egyáltalán...

Kép
gombócmakka

Sziasztok!

Tudom teljesen eltüntem de kicsit zsúfolt volt az életem!
Először is szeretnék gratulálni minden anyukának és babának!
Természetesen azt azért nyomon követtem hogy születtet-e babánk!!

Mi még egyben vagyunk, de a dajkálásra már ráedződtünk,mivel Brendonra nagyon sokat vigyáztunk az elmúlt hetekben!
Egyenlőre nem akar fiúcskánk megszületni pedig már küldtek a teliholdkor most az időjárás változáskor! :D
De majd ha itt lesz az ideje biztos hogy elindulunk!!!

Kép

Kép
poszani

Gizella: Nagyon aranyos Maja baba ;)

Gombócmakka: Majd kérem az élménybeszámolót a pelsuról ;) Képzeld nekem pont fordítva van, január 26-tal számoltam (lsd.: vonalzó, és tábla), aztán lehet, hogy mensi szerint inkább a 28 lenne jó (a nem 28 napos ciklus miatt), de 2 hete a doki végül 23-át lőtte be :lol:

biga.csiga

Sziasztok!
január 7-én 16:13-kor 3800g 59cm császárral megszületett Kis Andrea Éva.Ha lessz egy kis időm vissza olvaslak benneteket.Addig is gratulálok az új babákhoz és jó egészséget kívánok hozzá.

Kép
andi0716

Sziasztok!

Liuska: tegnap én is úgy éreztem hogy nyakon vágom a védőnőt. Levetkőztette Zétényt és úgy vizsgálgatta mint egy orvos.....kicsit szereptévesztésben van. Az,hogy a dokinő megvizsgálta nem bánom.....sőt örülök neki én is szeretek nyugodt lenni hogy minden rendben van. De a védőnő ..............az agyamra megy.
Tényleg úgy éreztem hogy kivágom........az ajtóból meg visszaszólt, hogy egy hét múlva jövök......na szupe r.

Más már egyáltalán nem is hiányzik nekem mint a védőnő. Na mindegy, tudom hogy ő sem jódolgában járkál hozzánk hanem ez a munkája. Főleg ebben az ónos esőben, csúszós úton ráadásul jó messze lakunk tömegközlekedéstől (és a védőnő úgy jár). Na szóval mindegy.............túlélem.

NAGY GRATULA MAJÁHOZ!!!!!

KépKép
peni

Peni nyugodj meg, a védőnőknek sajnos ez a munkájuk. Elvileg tényleg hetente kell kijárniuk az újszülött babákhoz, legalábbis így tudom. Nem tudod valahogy leépíteni? Amúgy nem vagy kötles beengedni 1 hét múlva. Éppen szoptathatsz is amikor megy, vagy alszol a gyerekkel. Minek nyitnád ki az ajtót.

Ma már nem jövök, legyetek jók.

Kép
Kép
cs_erika

Gizella!!! Éljen, éljen, éljen!!! Végre egy gyors szülés!!! :)
Énis így szeretném: reggel bemenni, délben meg már ebédelni. :lol:
Andi neked is gratula, gondoltam, hogy már nem vagy egyben!!! :wink:
Na megyek, végre nyugi van itthon. El sem hiszem!!!!!!

Azta, de kevesen maradtunk hírtelen!!! :shock:
Bónusz:
Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Gizella! Gratulálok Maja babához!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gizella: hatalmas gratula Maja babához :D gyönyörűséges :) kis husis :)

Andi: neked is nagy gratula pici Andi-Évához :) (Melyiket használjátok neki?)

Csajok, kár számolgatni, hogy melyik napra vagytok kiírva, ritkán jönnek a babák a kiírás napján :wink: Mostmár bármelyikőtök szülhet :wink:

Hanna: mi volt a dokinéninél?

Peni: türelem a védőnénihez... az enyém bicajjal jött ki a tükörjég úton... én majdnem sejhajra estem, amikor kimentem kaput nyitni neki :shock: :?

Csöre
csöre74

Bigacsiga,én csak pelenkát,meg törlőkendőt hozattam be a babának a kórházba,azon kívül semmit.Két takarót adtak,az esti fürdetésnél mindig lekezelték a köldökét is,úgyhogy szerintem nem kell alkohol,meg géz külön.Cumisüveget is kaptam,persze azt jobb ha viszel.Igazából én még nem voltam felkészülve,eszembe se jutott hogy három héttel korábban fog érkezni,így semmi nem volt neki megvéve,az alatt az öt nap alatt amíg bent voltam tényleg adtak mindent
liuska

Gizella! Gratulálok Majához!!!!! Gyönyörűség!

Andi neked is gratulálok!

na-na-na semmi Ádám...előbb egy Petra :)

MI is most jöttünk be, kivittem Mátét kicsit levegőzni szigorúan babakocsiban. Hideg nincs egyáltalán csak olyan trutyi minden.

Biga.csiga! rajtam is folyamatosan ez az mindjárt megjön érzés van. Oylan lefelé húzós...

Na sütök egy bögrés mákost hipp hopp.
katuska79

Batkatától próbál átjönni egy mms-de valahol elakadt az éterben. Mondjuk múltkor is két nap alatt érkezett meg és akkor is csak a honlapon tudtam megnézni pedig eddig nem volt gond az mms-ekkel...

JA és holnap van a párom szülinapja!!!!!! Sürgősen szülnöm kell menni :lol: :lol:
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?