Jó reggelt!
Ildi, csináld úgy, hogy fél óra pihi, fél óra pakolás. És tartsd be. max a pihit hosszabbítsd. meg lehet vezényelni is, hogy ezt ide tedd, azt oda... a rövidülés nem vicc, bár nem egy ismerősöm van, aki nyílt ilyentájt, majd túlhordott...
Ettike, látom, te is tele vagy energiával

gondolom a csaszi meg a hosszú vajúdás után te is úgy vagy vele, hogy nagyobb biztonságban érzed magad

azért óvatosan.
Tünemény, jó sok véleményt hallottál

szerintem a babókat ki lehet, és ki is kell vinni sétálni, jót tesz nekik a levegő. Szépen fokozatosan kell őket szoktatni.Az enyémek február elejiek ugye, és a második héten kezdtük szoktatni őket,, harmadik hét vége felé mentünk le rékával, mondjuk ebben az is játszott, hogy a csaszival nem szívesen lépcsőztem... nándival előbb,mert ott volt lift

emberek közé viszont csak 5-6 hetes korában, addig mi boltba sem mentünk be vele, csak kint az utcán.
Az esküvőt illetőleg meg egyet nem olvastam csak, ami az én véleményem, hogy meglátjátok. Mert ebben nem értek egyet cattel, ez többször előkerül, szerintem a gyerek természetén sokkal több múlik, mint a szülő/felnőttek hozzáállásán, bár az is nagyonf ontos. Úgy vélem 70/30 az arány, de persze a szülő tönkre is tehet mindent, meg természetesen ki tudja hozni a legjobbat az adottságokból. Vannak gyerekek, akik békésen elnézegetnek a tömegben és zajban, és vannak gyerekek, aki teljesen kiborulnak. Ha valaki olvasta a suttogót, gondolom kitalálta, hogy ebben egyetértek tracy hoggal

az ő gondolata, hogy alapvetően 4 jellemű típusa van a csemetéknek, a mintababa, talpraesett, morcos és a mimóza. Míg az első kettő könnyen feltalálja magát az új helyzetekben, a második kettő nagyobb odafigyelést igényel. Szóval én a helyedben azt mondanám, hogy megpróbálunk elmenni, és két héttel az esemény előtt már fogjátok annyira ismerni Lucát, meg látni a saját tűrőképességeteket is, hogy el tudjátok dönteni. Akkor még időben lesz szólni, és a barátnőd sem fog megbántódni. És igen, nagyon fontos az időjárás is, azt is fogjátok majd akkor látni.
Réka három hónaposan az autóutat nem bírta, de a lagzit rettenetesen élvezte, nekünk is volt szobánk. én bántam, hogy elmentünk, két óra nonstop üvöltés - még az sem segített, ha megálltunk, és kivettük - igazán rosszat tett az idegeinknek. Nándival simán lehetett menni akárhova, de pl volt, hogy rékától otthon besokallt, és be kellett rakni a kiszobába egyedül, akkor hagyta abba a sírást. Nem aludt, csak kipihente rékát, aztán nyafizott, hogy elég volt
és nálunk mindig influenza szezon volt, így a nagyon szűk családon kívül kértem, hogy ne jöjjenek a 6 hét leteltéig. Nekem is szükségem volt erre az időre, hogy összeszokjunk, megismerjük egymást, és ne kelljen alkalmazkodni a vendégekhez.
gabka, mi gyest igényeltünk postán MÁK-tól, és egy hónap alatt folyósították is, ami hihetetlen teljesítmény, általában sokkal hosszabb szokott lenni az átfutás. Szóval nem befolyásolja az ügyintézés gyorsaságát, hogy postán, vagy személyesen mész. Sőt, a barátnőm személyesen vitte be, és nem szóltak, csak jó hónap, másfél hónap múlva, hogy valami papír hiányzott, szóval még ez sem, hogy legalább megmondják azonnal, ha valami nincs rendben... személyesen viszont tényleg órákat kell várni sajnos.
hetente egyszer elég mérni gyereket. És ha közel van a védőnő, akkor az tökéletesen elég. Gondolom catéknak nem a szomszédban van

amit nem szabad, méregetni, hogy mennyit eszik! minden héten ugyanazon a napon fürdés előtt meg kell mérni meztelenül, és annyi. ez mutatja a gyarapodást rendesen, ennél több csak idegeskedésre ad okot.
zsu, elviték előlem nándi öltönyét

így egy sárgásbarna mellényes együttest vettem meg neki, ami picit nagy rá sajnos

na, mindegy. ez van. rékának meg egy nagyon csini organza-szatén ruhácskája lesz,majdnem bokáig érő bordó, kis bársony kardigánnal meg fehér madeiragalléros blúzzal. csudacsini lesz, pont tegnap próbáltuk fel. Majd biztos csinálok képeket, és igyekszem majd feltenni. Szépek lesznek nagyon
És én is szívesen felajánlom a teszveszes azonosítómat, ha kell,elküldöm privibe a jelszókat. kb egy bő hét alatt jön meg a levél, és tudsz te is vásárolni,de ne emiatt maradj le, ha már találtál egy jót.
a mávról meg még nagyon nagyon nagyon sok jót tudok írni, a felét kitöröltem így is

a másik fórumon, akik ott szültek, ők is csupa jó élménnyel jöttek el, az egyikük sírt is, hogy haza kell mennie az elsőnél, olyan biztonságban érezte magát
gizu, bekavar! mi is elcsúsztunk most, és később fekszenek, de most még megvárom az esküvőt az átállással, hogy tudjunk mulatni. Meg mondom, nincs idejük aludni

nándi is most már bő fél óra, hogy lenyugszik, és elalszik, réka meg háromnegyed-egy óra villanyoltás után. Ha próbálkoztok, nem ontom a jó tanácsokat, de ha kell, csak szólj

nálunk sok alvásmizéria volt rékával, ő nagyon nem szeretett aludni, sokáig tartott, míg rá sikerült ébreszteni, hogy aludni jó. Meg ilyen két-három év körül sok eleven gyerek bepróbálkozik azzal, hogy ő nem alszik inkább többet délben pl, de ha átvészeli az ember, utána szüksége van rá megint.
És szopis melltartó? azt legalább jól tudod használni később is... vannak szépek is, meg olcsó egyszerűk is.
kisvirág! remélem gyorsan rendbejössz, és a keményedések is ritkulnak. Szupi, hogynem okozott gondot. és jó volt olvasni, hogy ilyen sokat írtál!!!
cat, nagyon tuti a bébiőr! a philipset amúgy is ajánlottam volna, de asszem tényleg mindent tud, amit csak tudhat egy bébiőr
gesztenye, jó, hoyg épségben hazaértél

a tgyást még a melóhely fizeti? nekem tbkifizetőhely az enyém, így nem tudom, mert még a gyedet is ők folyósítják, csak a gyest nem.
és nekem küldték a lakcímkártyát meg a tb-kártyát is, asszem választani kellett, hogy értemegyek, vagy küldjék, igaz pár héttel később, csak az akviért kellett bemenni. a babának meg a tbkártya nélkül egy hónapig a te tajszámoddal fel lehet írni mindent, csak elé kellett írni egy egyest, vagymi.
Sziszike, te meg szedd a magnéziumot, és pihizzél. Minden el tud készülni mások által is. Nem kell siettetni a dolgot, ha már amúgy is paráztatnak...
na, rohadt sokat írtam, látszik, hogy ráérek, itt a mama
délután viszem nándit kardiológiára, kicsit izgulok.
szép napot!