A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Sziasztok!
Vagyok. Nincs semmi új hírem,minden a régi. Piri nem jött meg,mert a tüszőm nem repedt meg. Még mindig ott van a tüszőm. Most kaptam egy szurit, ettől max két héten belül meg kell jönnie a pirimnek.

Tehát minden a régi,miért is változna valami.

Kép
flóra 11

Szent ég, és még laptetőre is került, hogy nem változik semmi! :shock:

Kép
flóra 11

Akkor ez most egyáltalán nem jó???? :roll: :roll: :roll:

És a folyás dolog??? :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Ildikó, akkor most tüszőrepi! Eddig nem is volt tüsződ, akkor most már van ,ezek szerint ciszta nincs!!!! :D

Lányok ,köszönöm az aggódást, megtanultam tükör jégen vezetni reggel. Kicsit kellett nógatni az autót, hogy most kanyarodni kéne, de sikerült. A végén már élveztem a parkolóban, fék autó fordul és csúszik még 10métert. :D De üres volt a parkoló azért voltam bátor!
A bakancsom is nagyon jól szerepelt, ott maradt a lábam ahová tettem!!!! Mindenki esett-kelt körülöttem. :roll:

Most értem haza, hulla vagyok.
Levizsgáztunk, eredmény holnap lesz. :roll:

Tancsu, répás Gergő tündéri!! De szerintem ti folyamatosan kényeztetitek! :D

Timi, örülök, hogy boldogulsz törpe mellett!

Edina, még ne erőltesd a tornát!!! Várj vele!

Zsu, mennyi hetes kismami vagy?????

Kép
muzsuzska

Flóra,Ildikója: Nem agyalni. Most kireped a tüsződ, lesz pirid és rendeződik a ciklusod!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Nem olyan szar a helyzet!!!!!!!!! :twisted:

Kép
muzsuzska

Nincs itt senki, én lelépek pihizni..Holnaptól 6 napig délelőttős vagyok!!!!!!!!!!!!!
Puszi mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Itt voltam,csak pont kimentem a konyhába. :( :( :(

Nem baj pihizz!!Örülök,hogy minden rendbe ment ma. :wink:

Azt nem is írtam,hogy akkora pelyhekbe esett a hó du mint a mesékben.
De nem maradt meg. :?

Kép
martik77

Igen Edina nem kéne még tornázni.Először mondják meg,hogy most mi van és majd..... :)

Kép
martik77

Hellótok!

Zsuzsi, most az derült ki, hogy amit eddig cisztának mondtak, az mindig tüsző volt, ami nem repedt meg. Tehát ez az állapot van nálam egy éve, hogy pete érik, tüsző nő, de nem reped meg magától.

Kép
flóra 11

De akkor nincs ciszta!!!!!!
AZ JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tüszőrepesztés megoldható!!Igaz??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Magyarán, havonta van egy újabb cisztám, mert ezt orvosilag cisztának mondják, de ez a tüsző. Ez úgy derült ki, hogy kérdeztem a dokinőtől, hogy azt a cisztát nem lehet hormonális kezeléssel eltüntetni? Mire ő, ó, hát az semmi,most kap egy szurit, megjön apiri és azzal az ki is tisztul és nem lesz ott.

Kép
flóra 11

Kicsit így összezavarodtam.Most akkor az ciszta vagy nem???

Kép
martik77

Beszéltem vele a tüszőrepesztő szuriról, na ő ezt nekem nem akar adni. Azt mondta, nem kísérletezik velem,piri után jelentkezzek és megbeszéljük, hogyan tovább. Pozsonyba akar küldeni meddőségi központba.

Kép
flóra 11

Pozsony az fejlettebb igaz???

Kép
martik77

Nem, és ezek szerint eddig sem az volt. Ez a normál tüszőm, ami havonta van, csak nekem nem reped meg.

Most amit kaptam szurit, ezt már sokszor kaptam. A neten nem találok semmi értelmeset róla, hogyan múködik. Mert kérdeztem a dokinőtől, hogy most a szuri után teherbe eshetek-e. Mert sztem ez is bizonyos értelemben tüszőrepesztő, ha megjön tőle a piri, nem? Na ezt nem találom a neten, hogy végülis hogyan hat ez a szuri. A dokinő meg azt mondta a kérdésemre, hogy nagyon nehezeket kérdezek tőle. :evil:

Kép
flóra 11

Hát persze Márti, az a fővárosunk. :D

Kép
flóra 11

mi a szuri neve??Hátha találok róla valamit!Vagy Paradizs hátha okosabb.

Kép
martik77

Már úgy értem technikailag meg ilyenek(orvosi szempontból)fejlettebb.

Kép
martik77

Szal igen, kicsit jó, hogy végülis nincs olyan cisztám,ami állandó jelleggel ott uralkodik. Tehát ettől megszabadultam. Viszont akkor elég lenne pár hónap próbálkozás úgy, hogy kapok tüszőrepesztőt, és utána menni Pozsonyba, de erre nem tudtam rászedni a dokinőt, tehát ez benne a szomorú.

Kép
flóra 11

Agolutin.

Kép
flóra 11

Ismered ezt, vagy hallottál már róla?
Én annyit tudok róla, hogy előhívja a pirit, ha viszont terhes valaki és akkor kapja,akkor erősíti a méhet és segít megtartani a terhességet.

Kép
flóra 11

Oké keresgélek :)

Kép
martik77

Sziasztok!
Ildikó, ezek a tüszők nem lehet, hogy túl lettek stimulálva a clostival és ezért sem repedtek meg?
Amúgy meg tök jó, hogy nincs ciszta :D

KépKép

KépKép
nadina01

Azt találtam most róla, hogy ez progeszteron. Az elégtelen sárgatest hormon esetében adják, hogy előhívják a pirit, váljon le a méhfal, ürüljön ki. A tüszőről nem írt semmit.

Kép
flóra 11

Nem hallottam róla a neten kutakodok,de most mennem kell,de nem felejtem el.Bocsi.
Majd jövök. :)

Kép
martik77

Helló Edina! Nem lettem túlstimuzva, mert mindig csak egy van ebből a tüszőből és nekem már a Closti előtt sem repedt meg. A Closti épp azt csinálta nekem,hogy egyáltalán nem is volt tüszőm, szal leállt a szervezetem tőle, a petefészkeim leblokkoltak. Művileg változókort idézett elő nálam. :(

Kép
flóra 11

A neten még azt olvastam erről a szuriról,hogy ha három hónapon át egymás után adják és a negyedikben sem jön meg magától a piri, akkor nagy a valószínűsége a menopauzának.

Kép
flóra 11

Már olyan profi leszel, hogy lassan orvos se kell :D
Viszont akkor végül is kezdenek kiderűlni a dolgok,hogy eddig miért nem jött össze. Meddőségi központba küld végül? Ott mondjuk csak értenek már mindenhez, nem?

KépKép

KépKép
nadina01

Ja és a folyásomra azt mondta,nem vészes, egyébként biztos vagyok benne, hogy a hüvelybigyóktól van,mert tegnap már nem volt bigyó és ma sokkal jobban vagyok, szinte alig van valami. De persze csinált kultivációt és kivizsgáltatja a mintát, hoigy mégis mi és adott rá bigyókat is. Olyan szép bigyókat kaptam, olyanok, mint egy arany gyöngyszem egy nagy gyöngy. :lol: Hűtőben kell tartanom,mert olajos és állítólag melegen elolvad.

Kép
flóra 11

Akkor tök jó, mert a folyás se gombától volt, vagy más hasonlótól.

KépKép

KépKép
nadina01

Biztos értenek, csak félek menni. Messze is van, 50 km,utazgatni kell,azt sem tudom, hová kell majd menni, hogyan fogadnak majd, hogy most akarok gyereket, mit szólnak a súlyomra, újabb vizsgálatok, a F.-nak is. Sztem neki sem fog tetszeni a dolog,ki tudja,hogy egyáltalán eljön-e. És ugye a pénz.

Kép
flóra 11

Hát úgy néz ki csak tisztul a méhem. Talán azért is gyűlt össze benne, mert nem volt pirim,nem tisztult ki.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Ildikó, gyorsan bekukkantottam megnézni mi volt a dokinál! :roll: Hát ez jó is és nem is. A lényeg, hogy nincs ciszta, szerinetem! :D

"A neten még azt olvastam erről a szuriról,hogy ha három hónapon át egymás után adják és a negyedikben sem jön meg magától a piri, akkor nagy a valószínűsége a menopauzának." :arrow: Erre ne is gondolj, mert neked még nem adták ezt hónapokig! :evil: Nem is fogják, mert miután megjött, utána ad valamit a doktornénid és minden ok lesz! :wink: Jó? :wink: Ne keresgess semmit róla, mert ha negatív dolgokat találsz, akkor az megmarad benned és az nem jó!

Kép
szilzi

De akkor most a dokinővel abban maradtatok, hogy még csinál vizsgálatokat?

KépKép

KépKép
nadina01

Edina, örülök, hogy már jobban vagy! Kicsit megijesztettél tegnap! :roll: Már nagyon várom veled a jövő hét hétfőt! :wink:

Zsuzska, ügyes vezető vagy Te! :D Az tök jó lehetett, mikor az üres parkolóban csúsztál, én tök bírom az ilyet, persze az üres parkoló fontos! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Márti, tessék beszedni azokat a bogyókat! :wink: Dömén meg ne idegeskedj! A tanár egy ökör! :evil:

Benó, jó, hogy tudtál éjjel aludni és most már csak pár nap van a munkaidőből! :D Táppénzre mész vagy szabira?

Tancsu, én nagyon kívánom neked, hogy egyszer végre ki tudd pihenni magad! :roll: Ezt nem lehet sokáig bírni... Valamiből próbálj meg leadni és helyette pihizni!

Timi, örülök, hogy Te ilyen szerencsés kismami vagy és Törpe ilyen jól viselkedik! :D

Paradizs, pihenj sokat, a magas vérnyomás tényleg nem jó!

És kismamik, Ti vigyázzatok igazán ezeken az utakon!

Kép
szilzi

Helló Szilzi!

Azért én még rákeresek,ha nem baj. Nem fogom negatívan megítélni, csak tudni akarom,hogyan hat, pont azért, mert ha ez is repeszti a tüszőt,akkor a hétvégén rá kell kapcsolnunk a F.-nal. Ha meg nem, akkor nem erőltetem a dolgot.

Kép
flóra 11

Én ma főztem, sütöttem tejfölös bogáncsot, ami nagyon finom lett! :D :D Most szőrözök, hogy a szállodába ne nézzenek ki a fürdőböl, hajat mosok és már vége is a napnak! :( Holnap munka, majd onnan jelentkezem!

Puszi Mindenkinek

Kép
szilzi

Szia Szilvi!
Tegnap én is megijedtem :( és én is csak a hétfőt várom! :D

Ildikó, szerintem se gondolj semmi rosszra már. Jó kezekben vagy, ez a doki úgy tünik érti a dolgát :D

KépKép

KépKép
nadina01

Ildikó, nem bántani akartalak ám az irományommal, csak szerintem Te is hajlamos vagy inkább a rosszat megjegyezni az olvasottakból, mint én is... :oops: :oops: Ugye nincs harag? :shock:

Kép
szilzi

Edina, mindjárt itt a hétfő! :D Én Egerszalókról a fürdőből fogok neked szorítani! :D

Kép
szilzi

Jaj,dehogy Szilvi drága! Hová gondolsz? :lol:
Tényleg csak azért akarom megtudni,hogy tudjam, van-e esély most a teherbeesésre.

Erre a régi dokim sem tudott válaszolni. :evil:

Kép
flóra 11

Szilzi, mi az a tejfölös bogáncs?

Kép
flóra 11

Ildikó, esély mindig van! :wink: Még nálunk is, pedig mi halmozottan fogyik vagyunk! :lol: :lol: Azért még mi sem adtuk fel, hogy odafricskázunk a meddőségnek és összehozunk egy babát mindenféle beültetés előtt! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Edina,nem tudom,mit tervez a dokinő. Csak azt tudom, hogy Pozsonyba akar küldeni, mert állítólag én nagyon komplikált páciens vagyok. :roll:

Kép
flóra 11

Holnap leírom, jó? Egy nagyon finom tejfölös, diós süti, csokimázzal leöntve! Egyszerű és nagyon finom! :D Olyannyira, hogy az A. nem szerti a diósat, de ezt falja! :D Beviszem a munkahelyre a receptet és beírom, ok?

Kép
szilzi

Szal akkor szerinted Szilvi csinálni kell a dolgokat, hogy az esélyt megadjuk a természetnek. :lol:

Kép
flóra 11

Nagyon jó. Aranyos vagy. :wink:

Kép
flóra 11

Csinálni kell!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a jelmondat, ok? :lol: :lol: :lol:

Na tényleg lépek és fel a fejjel Ildikó, jó? :D Minden ok lesz, jó? :D

Puszi

Kép
szilzi

Amíg nincs senki, addig keresgélek még a neten.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?