Sziasztok!
Esti bekukk.
Nóra papa: gyönyörű a kicsi lány
Lisuka: Köszike. A cumisüveget, meg egy kis satyit, és a pokrócot is a szülésznéni mondta nekem. A többi meg a kórházi listán van rajta, de a kölökcsonkkal nem voltam képben, arról nem szólt a fáma...
Hanna: sajnálom a vizesedést, és a magas vérnyomit. Víz az nálam is keményen befigyel, nekem a zokni vág menetet a lábamba, és a bokacsontom csak néha napján látom

Nődoki mondta ez még semmi, ennek a duplája is lehet a végére, annyit mondott ha vérnyomi 140 fölé megy, akkor telefon és kórház.
Krisz: Az arcom nekem már hónapok óta szét van csúszva, olyan elfolyós...

Amikor szigorlatozni mentem, közölték is a csoporttársaim, hogy látszik lassan szülök, mert torz az arcom

A szám nem dagad, az egész fejem olyan jóllakott napközis
Nekem holnap este nődoki és CTG, meglesz az utsó vér és vizelet eredményem, aztán hozom az infót, hogy mit gondol dokikám hogy állunk...
Katuska: Pontosan az az érzés, de előre engedlek, legyen Apának szülinapi ajándék Petra baba
Erika: Én plusz 19-20 kilónál vagyok, igaz az esti méretkezés utáni adat, és rajtam van víz. Sokak szerint nem is látni, hogy hol van rajtam ez a többlet. Amikor indultam nem volt rajtam felesleg, de hogy ez hogy olvad le rólam, majd kiderül. A szülőszobában bizta leugrik pár kiló...
Picuranyu: Nekem szorulásom nem volt a terhesség alatt, de ez azért már:

Én túl vagyok már 3-on...
Enikő: kis huncut mosolya van Milánnak, nagyon édes
Na, megyek, jó éjt mindenkinek! Aztán, akinek mehetnékje van irány szülni