Sziasztok!
NA, apa szórakoztatja a kis Szörcsögi úrfit, így most pötyögök picit.
Borsa, annyira sajnálom, de nyert ügyetek van....remélem jó az ügyvédetek. Ha sokat kekeckedik, nem csak a 2x jár vissza, de viheti a perköltséget is....na, ez hátha meggyőző indok neki meg a közelmillás tollának, amit a fülébe na...
Orsi, az ilyen nőkkel sztem ne foglalkozz, adja el másnak az üést. Amúgy meg gyanús, ha ennyire felkapta a vizet, lehet, hogy egy atomcar cuccot akar elsózni.
A homeos bogyeszokat köszönöm, közben anyósomat is megkérdeztem, mondott egy pár eddig el nem hangzott nevet, attól függően hogy folyik a nózi, meg köhög meg hasonlók.
Az orrcsepp szuper, a másikra azt mondta, hogy csak vírusos betegségekre hatásos, tehát várjak vele. Bár sztem ez az, de majd meglátjuk,most megyek bevásárolni.
Eni, tény, hogy a pickwick eléggé gány, bár van 2 olyan fajta teája, ami jó, de a többi fajta olyan drága, most meg hogy 4-5 litert iszom naponta, anyagi csőd lenne....
38!!!
NA és a pocakfotó!
Steffi, az avatarra gondoltam, de most már tettél fel képeket is! Cukker.
Memme, tánci....na, Levi valószínűleg inkább majd autókázik...de annyira meghatóak!
Reni, még Neked akartam írni, én is nosztalgiázni szerettem volna, benéztem a 2009 augusztusi topikba, minden jót kívántam, meg minden, de arra sem volt képes egyik csaj sem, hogy azt mondja, bikkmakk
A mi 2008-as topikunk sztem elég jó, leszámítva néhány incidenst... De tény, hogy itt sokkal több/érdekesebb téma felmerül meg vhogy bensőségesebb, ott viszont néha jó az azonos kor miatt a tapasztalat, doki/védőnő tanácsok, stb....