sziasztok lányok!
én is itt vagyok, csak ma bementünk a védőnénihez egy kis méreckedésre! azt hiszem, hogy fölöslegesen aggódtam... annak ellenére, hogy Beni nem eszi meg a maga kis adagját, a súlya szépen gyarapodik!
12-én voltunk 5 hónaposak, és a súlyunk a mai állás szerint 9,1kg és 71 cm.
kérdezte is a védőnéni, hogy nincsenek még derék problémáim!?
mondta, hogy a sütőtököt is kezdhetjük lassan, az is inkább gyüminek számít, mert édeskés az íze, és azt is elsők között szokták adni a babóknak, szóval lehet, hogy hétvégén bepróbálkozunk vele! sajnos a zöldségesben nem láttam valami szépet, pedig én is szeretem, szóval azt tudnék neki csinálni magam is, így lehet, hogy marad az üveges!
nagyon édesek a képek! minden baba olyan szép, hogy csak na!
egyelőre az anyókás/apókásakat mentem le, és abból csinálok kollázst, de ahogy igény lesz másra is, azt is megcsinálom szívesen!
Cs-andi, én is sajnálom, hogy nem jutottunk be megint, de nálunk itt olyan hóesés volt, és mivel mellettünk csak a szántó van, így a szél, ami itt cirkulál, azonnal ráfagyaszotta ezt a kis csapadékot is az útra!

remélem, hogy végre valahára el tudunk majd jutni közétek.
Luca, nagyon édes Alma, mentettem azonnal a képet, szóval mindjárt kreálom az új kollázst, most már Almával kiegészülve!
Anna, Te Emmáról akkor inkább ezt a képet szeretnéd, amit most küldtél, vagy azt, ahol már le van vágva a hajacskája, és már nagyobbacska is?
Kitti, mennek a drukkok, remélem, hogy nem késtem még el vele! Neked pedig mihamarabbi jobbulást!
Adri, Dorcáról ez a részeges fotó!

nagyon édes! amúgy azt a liberós alátétet a brendonban is be lehet szerezni. én ott vettem még korábban! tudod, amit rendeltél a pontokból! ha esetleg nem lesz meg annyi pontot, ott simán pótolhatod az alátét hiányod!