A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mennem kell valamiféle rendet rakni...elvileg ma jön a Védőnő :roll:

Tegnap megint beszóltak Vercsi serkéi miatt Apának :twisted:
Pedig tegnap már délután alig találtam benne... :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike már megint az ovónő szólt be?

Kép
csugi

Patti!
Én tuti nem bírnám ki h Zsuzskát ne látogassam.

Jutkám!
Jobbulást a csacsika családnak! Tart még a bünti?
20150601134430

Sajnálom, Kike! :twisted:

Evelin!
Fantasztikusan jók a képek Eliotról!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bugri Nórika is huncut... :wink:

Emma ébredezik, sajnos mennem kell. Megpróbálok ma még jönni...
Vendég

köszi Viki .Már nem tart a bünti(azért nem annyira betegek ,ha ellenkezni tudnak)

Kép
csugi

Jó reggelt!

Édes kicsi Zsuzska, most ezen kicsit kicsordult a könnyem. Patri, nem lehet könnyű Neked...
Egyébként a tegnapi kettes képen annyira gyönyörű, főleg az elsőn. Persze Zsolti is, de Zsuzska feltünően.

Wera, jupié, várlak Benneteket is! Mindenkinek megírom a címet és hogy kell idejutni.

Orsi, tök jó, hogy ilyen őszinte voltál. Az első hat hét nekem is irtózatosan nehéz volt, pedig annyira vártam a lányunkat. Én akkortájt eléggé eltűntem a fórumról is. És mikor Adél 3 hónapos lett már sokkal könnyebb volt minden és az igazi szépségét is láttam már. Most meg remek ANYUKÁNAK lenni!

Csugi, jobbulást mindenkinek!

Evelin, Eliotról csudajó a kép ( mind3)! Felhívlak ma valamikor, szeretnék kérdezni valamit!

Csajok, olyan nagyon rendesek vagytok egymáéssal, ezt nagyon szeretem Bennetek! ( tegnapis nap is bizonyíték!)

Adél jól aludt, bár a 4.30-as evés után majdnem egy óra volt amíg visszaaludt, de nem sírt, csak hallottam, hogy molyol, beszélget, ki-be rakja a cumiját. IMÁDOM!

Kép
andkata

Vik, én sem bírnám ki!
De ilyen az apja! Ami a vicces, hogy igazából tényleg nagyon szereti, de ennyi tellik tőle! Kaptam egyszer egy üzenetet egy szerencsesütiben "Attól hogy valaki nem úgy szeret, ahogy azt szeretnéd, még nem jelenti azt, hogy nem szeret szíve minden szeretetével". Ez maximálisan igaz Zsu apjára!
És így, hogy közben meg azt látja, hogy pont az ellenkezője, mindent megtesz, hogy minél többet láthassa a gyerekeit, így duplán szar lehet neki! És tudjátok, hogy időnként iszik is, tehát néha meg örülök, hogy nem akarja elvinni!

Kata :) köszi!

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.08 17:07-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Gyors dobok eggy reggeli képet, még meleg!
Aztán visszaolvasok.

Kép Így talán már elérem....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Levi milyen kis sumák! :lol:
20150601134430

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!
Lizy ma éjjfélkor kelt, 4-kor, aztán 7-kor, de akkor végleg. Azóta a játszószőnyegen van, és megtalálta a tegnapi nadrágját (apja ott vette le róla) és azóta annak a kantárjával dumál! Be nem áll a szája!

Nagyon édes Eliot ahogy repül!

Én ma paprikás krumplit főzök. Délután muffint is sütnöm kéne, mert délután 5 körül vendégek jönnek!

d.dodó

Pati: én másfél voltam amikor elváltak a szüleim és az én apám is nagyívben. Volt, hogy 4 évig felém se nézett és nem egyszer fordult elő. Én meg szinte szerelmes voltam belé és ő volt a minden. Anyán nem is tiltott tőle és sokszor ő kereste meg, hogy nem akar e látni...
Aztán felnőttként rájöttem, hogy nem érdemli meg és volt, hogy 8 évig nem is találkoztunk. Most újra jónak mondható a kapcsolatunk, de így is keveset beszélünk. Már nem olyan mint régen és azért nem hívom, mert mit mondjak neki. A mindennapokról rizsázzak? Olyan fura, hogy szinte idegen számomra, nincs meg az a kötődés....
Bocsi, hogy kijött belőlem!
Én ennnyi idős koromban azt szerettem volna, hogy egy napot eltölthessek anyámmal és apámmal 3-asban. Apám felesége hallani sem akart róla....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Az én kicsi Mütyürkém átaludta az éjszakát!! Este 9-kor elaludt és reggel 8-kor kelt fel! Annyira örülök! De jó lenne, ha ez így maradna! Bár sokszor felsírt, de csak a cumi kellett neki, ki sem nyitotta a szemét!
Kis tündérke!

Evelin!! Annyira aranyosak a képek! Az első repülős képre azt hittem, hogy kapaszkodik az ajtó tetejébe...Egy csomó ideig néztem, hogy hogy is van ez.. :lol: :lol: De már látom, nagyon aranyos!!

Levi meg milyen erős legény!!! Gyönyörű kis manó!!

Szegény Zsuzska! Nagy puszika neki!

De édes lehet Lizy! Ahogy dumcsizik a gyatyónak!

Megyek reggelizni!

sz.andi

helló Lányok!

Köszönjük a köszöntéseket akinek eszébe jutott :D
Nagyon szép minden kép.

Viki köszi a hiányolást megint :wink: Lackó írtó édes a tökfőzis ruciba :lol:

Titi: nagyon szép pocakod van,kicsit elfogott az irigység h én is akarok...de aztán rájött h egy gyerekkel is néha alig birok nem hogy kettővel...Te meg hárommal :lol:

Szly: Nagyon szép Jázmin.És milyen ügyesen ül már.Kis pofis.Olyan édes.

Linda: Vivi nagyon szép.Sajnálom az autótokat.Tudtok azóta valamit?

Ami: Motoros ruhát mutattam apának,azt mondta jó márka és nem drága.Csak akitől vette a motort adott egy kis bukót meg egy női kabátot,ami úgy volt megbeszélve mikor iratják át a motort vissza visszuk.És itt maradt.De apa azt mondta felhívja és ha vissza kell adnunk akkor megvesszük a tiedet.
Remélem Áronnak lement a láza.Jobban van?

Andi: Viki gyönyörű .édes a hogy melegítőt szerel.
Feltaláltad magad a muffinnal látom,fene a csőrőd :lol:

Adél és Dóri nagyon édesek eggyütt.

Wera: Sajnálom a babakocsit nagyon.Nóri írtó édes apájával a képen.
Már most divatozik?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Akata: Örülök h anyud párjával a körülményekhez képest, minden rendben van. A férjemnek is magasvérnyomása van, semmenyire sem érdekli.És az ilyen történek sem értetik meg vele h jó lenne kezdenie valamit.(Náluk ez családi vonás a magas vérnyomi)

Bondi: Már most kezdik a bunyót? :lol: Nem lesz könnyű dolgod :D
Jobban vagy már lelkileg?

Evelyn: Örülök h Eliotnak az ijedtségen kívül nem lett komolyabb baja.Szuper a repülős kép.

Marcsi: Köszi a linket,megnyertem :lol:

Csugi: Jobbulást a gyerekeknek.Atyavilág, nem lehet egyszerű...

Pati: Szegény Zsuzska :cry: De az apukája helyett van neki egy csodálatos anyukája aki a szivét lelkét kiteszi érte.És ez gondolom sokat segít Neki.

Na még vissza olvasok hátha eszembe jut valami,mert elég felületes voltam :oops:

nicike

Mütyi Manó nagyon ügyes volt! Nem tanítaná ezt meg Lackónak is?

Nicike!
Nem voltál felületes! Ügyesen visszaolvastál! :wink:
20150601134430

ja tegnap azért nem is jöttem,mert nem bírok a gyerekkel :shock:

Bevadult vagy nem is tudom...
Szét rugta a hasam,cicim,karmol,csíp...
Nem eszik mert bohóckodik vagy úgy tesz mintha fuldokol...
Felöltöztetni alig tudom...mert ha ráhuzóm a fejére a ruhát is úgy viselkedik mint akinek az orrát fogtam be kb 2 percre....

Lányok ezt mért csinálja???

És a játékait is tépi,úgy igaszából mintha mérges lenne rájuk...

nicike

Szia Nicike!

Jajdejóó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hogy vagytok?

ez a mai egy ilyen nap...futok tovább, most is törölközővel a fejemen nyomom...
Vendég

Kike, Óvónő... :evil:
én már tuti helyre raktam volna,arról nem beszélve h ez kb az ő hibájuk h csesztek szólni....
Na...akkor most is ugyan úgy fogják be mint akkor mikor szólni kelett volna h figyeljék a gyerekeket...

nicike

látom, közben válaszoltál...sajnálom.

Nem tudom, mitől, de Emma is hasonlóan viselkedik mostanában.. :?
Vendég

Marcsi, eresszük össze Őket :lol:

Tatabányán laktok?? Nyáron sokat szoktun oda járni.Apa a derítő tón szokott pecázni :D

nicike

Tegnap este alkottam, gondolom az alattunk lakó örült neki.

Olyan hévvel álltam fel a géptól h felborítottam mellettem a CD állványt. Az eldőlt, és az összes CD kiborult. Apa gratulált!
20150601134430

Terek Krisztiék laknak Tatabányán, mi kicsit még távolabb, onnan kb 32 km-re, Győr irányában, Kisbéren.

De ha gondolod, összeereszthetjük őket... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marcsi ha megyünk apával pecázni, aakor őt kirakom mi meg megyünk tovább Győr irányába :lol:
Ugyis utálok vele lenni mikor pecázik,de elvárná.
Horgász dialektusban beszél:
Rövid mondat,hosszú csend....Élvezetes ám...

Viki: Jól tetted!!! :lol:

nicike

Rendben, megbeszéltük! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lukrécia alszik! Megtudnám zabálni,olyan nyugodt és édes ilyenkor.
Ha felkel gondolom kapok megint... :twisted:

nicike

Sziasztok csajok!

Evelyn, a repülős képek szuperek! És milyen szerető aggodalommal nézed a kicsi fiadat, a másodikon képen szerintem tökre látszik!

Viki, mi a helyzet Lacinkód bőrével? Sikerült Babét beszerezni?

Nici, Tami is pár napja tiszta agresszív, a sima sikoltozásból átváltott olyan ideges, néha szinte agresszív kiabálásba és még a két karjával is csap hozzá egyet. Fura. Férjem keresztlányára meg szinte ráripakodott, totál ledöbbentünk. Nem tudom, talán ez is afféle hangpróba náluk.
De azért meg vannak szerencsére az édes-kedves gügyögései is.
Főleg azt bírom, amikor tüsszentene, de nem sikerül és olyan cukor kis hangot tud olyankor kiadni.

Titi, szerintem mind a két név nagyon jó, amiket kitaláltál, végülis Tamással egyezkedtetek azóta?

Tényleg jó volt a sok kép tegnap, és tényleg lehetne két hetente ismételni!

Norci milyen kis büszke a tatyójára!

Hogy van Áron bébi?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára teó 2009.01.16 09:34-kor.

Kép
teó

Jó reggelt!

Wera! Nálunk ugyanez van a babakocsival. Csak nekem Debrecenbe kell bevinni, mert ott vettük, aztán onnan küldik Pestre a szervízbe. Szóval szerintem még több időbe fog telni, mint neked. És persze nekem is kéne! Majd megpróbálok cserekocsit kicsikarni, de persze szerintem az üzlet nem tart cserekocsikat, max a szervíz, Pestről meg nem fognak nekem küldeni cserekocsit. De te megérdeklődhetnéd, hogy adnak-e:

Bencuri! Jobbulást kívánok! Tudom milyen sz@r beteg gyerekekkel! Pláne ha te sem vagy jól!

Wera! Látom már megoldódott, de azért az előzőt nem törlöm ki!

Vidokata! Nagyon édik a picik együtt!

Muffin! Jók a képek! Egyik ismerős házaspár egymásnak dobálta a gyereket a franciaágy felett. Hát mit mondjak, nekem annyira nem tetszett!

Csugi! Jobbulsát mindenkinek

Nicike! Köszi! Lehet most jött rá Lili, hogy ő ilyet is tud csinálni és hát most akko ezt ezerrel kell gyakorolni!

Ma megyünk a Tescoba, veszek vagy 200 pelenkát, hogy kitartson a köv akcióig!

Kép
szly27

Teóci!
Nem jutottam le ebben a szutyok időben a gyógyszertárba, de ma megyek, mert tápi is kell.

Addig kenegetem olajjal.

Hogy van a Szépszemű TündérBogár?
20150601134430

Teó, Lili is kedves néha, de dettó átmegy agresszíbe,ahogy leírtad.
És van h azt csinálja h behergeli magát, üvölt,sír,hisztizik...Próbálom megnyugtatni,szeretgetni,na ilyenkor karmol,üt...Amikor nem bírom már leteszem és kimegyek a szobából.Erre elhallgat,oda húzza a legközelebbi játékát és szépen gagyog neki...
Szóval úgy viselkedik mintha utálna... :cry:

nicike

Már napok óta akarom kérdezni a kürtős-kalács sütésben járatosoktól:

Szerintetek lehet úgy, hogy előző nap csinálom a tésztát és csak másnap nyújtom meg sütöm?

Mert majd rendezünk kis családi összejövetelt, és jó lenne, ha nem aznap kéne még azt is csinálni.

Még cóla tortát akarok csinálni majd, ma ki is próbálom, mert holnap megyünk vendégségbe a kóla-függő barátosnőmhöz és gondoltam, meglepem vele. Már ha jó lesz.

Kép
teó

Nicike Máté pofozkodni szokott.meg hajat húzni :wink:

Szly te kérdezted,hogy min ül Máté:bobocarnak hívják,nagyon klassz kis járgány

Kép
csugi

Viki, köszi, jól van, szundizik, a fogzás azért őt is megviseli, úgy sajnálom, mikor csukott szemmel sír. Dehát túl kell rajta lenni.

Nici, én is gondolkoztam rajta, mitől lehet, hogy esetleg, nem ér el egy játékot és azon bedühödik, de akkor is csinálja, mikor csak nézi a plafont, dumál felefelé nézve, aztán dühöng egy picit.

Tényleg, másnál mi a helyzet, más gyerkőc is csípi a a plafont? Olyan szinten tudja bámulni, meg dumál meg nevet a plafonnak, hogy néha elhiszem, amit erről olvastam, hogy még látják a szellemeket és velük mókáznak ilyenkor.

Kép
teó

Teó!
Laci röhög a plafonnak és a csillárnak! Este külön program h magyaráz neki.
20150601134430

[quote="teó"] írta:teónéha elhiszem, amit erről olvastam, hogy még látják a szellemeket és velük mókáznak ilyenkor.

Ne már :shock:

nicike

Teó nálunk is nagy kedvenc a plafonnézés,pedig csak fehér,másik kedvenc meg a csillárnézés

Nicike
[quote]S írta:zóval úgy viselkedik mintha utálna...
hogy gondolhatsz ilyet

Kép
csugi

Nicike a glicerines kúp használt Lilinek?

Kép
csugi

Csugi, tudom h nem utál, csak úgy viselkedik.
És rosszul esik, h próbálom megnyugtatni,szertgetni. De csak akkor nyugszik meg ha lerakom és nem lát :cry:

nicike

Hát, végülis minimálisat kakilt tőle kétszer.De hiába fogtam össze a popsiját percekig kinyomta a kúpot...

nicike

Megpróbálhatnád még a laevolac szirupot,nekünk az nagyon jó volthttp://www.pirulapatika.hu/210016990/betegtajekoztato/laevolac-laktuloz_134_g_szirup
én csak a legkissebb kiszerelést vettem belőle

Kép
csugi

Tényleg, Nici, mi van Lilikéd foltjaival, javulnak vagy eltűntek?

Érdekesek ezek a lurkók, mit tudnak a sima fehér plafonnal szórakozni? Mikor még semmi fény-árnyék változás sincs, akkor is bandázik vele.

Kép
teó

Szilvát próbáltad?
20150601134430

ezt a latjak a "szellemeket" en is hallottam es van benne valami mert Annanak is a plafon volt egy idoben a mindene es meg most is olyan atitatott tekintettel tud neha felnezni es bamulni felfele majd mosolyogni, bolintani, mintha csak egy angyalka mosolyogna onna ra.

Az en imaim meghallgattattak, meg 2szer felsirt ejfelig utana laudt fel 3ig evett, majd 8ig!:)
Hogy a vibrucolnak( par napig nem adtam mert nem volt itthon) a borostyanlancnak( eddig ejjel nem volt rajta) tudhatoe e be, vagy csak egyszeruen almos volt, es jol aludt nem tudom, de jo volt.
Ennek koszonhetoen ma sikerult emberkent felkelnem mar zuhanyoztam hajatmostam, frizura kesz, feloltoztem, mosas lejart, Anna reggelizett( megcsinaltam Orsi a rizses cumot, rizs banannal kis bananos tejpeppel, es Annahoz merten szepen ette, kb 20ml-t) en is ettem.
Mar csak kiteregetnem es takaritanom kell, meg tan fozok is, de meg nem bizti mert baratnom csak ebed utan er ide, nekem meg mindegy mit eszem.

Azert robogok, de ugysem birom ki hogy be ne lessek idonkent:)

Levi igen ugyes! NEm lacafacazik holmi gyerekes dolgokkal o felall, es csinalja az o kis muszaki dolgait:)

Nicike: babakocsi dologban talaltal ami jo?
Az agresszivitas nem tudom mitol van, Anna ilyent meg direktben nem igen csinalt.

Wera: amilyen regebbi modell szoval lehet olyan hosszura nem lehet kihuzni majd megnezem.
Vendég

[quote="szly27"]M írta:szly27a megyünk a Tescoba, veszek vagy 200 pelenkát, hogy kitartson a köv akcióig!
:lol: :lol: :lol:

Nalunk nincs olyan surun akcio,h kitartana addig 200 pelus :lol:

Hat most a masik fiam beteg,reggelre 49,3 volt a laza :cry:
Mar a f.. is kivan,sose volt semmi bajuk,olyan sz@r oket igy latni :(

Muffin!
Latom nalatok megy a dobalozas,a fiaim is imadjak.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a válaszokat a vallomásra!

Eliot nagyon-nagyon édi a repülős képeken!

Nici!
Jó, hogy jöttél!

Én is már alig várom a talit, de mit vigyek?

Na, rohanok DM-be.
Apa meg ma reggel kitalálta, hogy kezdjük el a második gyereket.
Hát ezt az én álmodozó férjemet!!! :twisted: :shock:

Patti!
Sajnálom Zsuzskát.
Az én apukám is ilyen volt én nagyon apás voltam ráadásul, nagyon rosszul esett. De aztán úgy 18 évesen jóban lettünk, és azóta is jóban vagyunk, tudom már, hogy szeret, de nem igazán mutatja, nemm olyan fajta. Bár ez tudom, hogy nem nagy vigasz.
Sajnálom Zsuzskát, nehéz lehet.
Az éjszakánk ismét katasztrófa volt.
Éjfélig csak nyüszi...

Na, kedves lányok, megint elmondom, hogy olyan jó, hogy van ez a csapat!
Vendég

Mav!
Gondolom 39,3-at akartál írni! Jobbulást neki!

Orsi!
Párod nemsemmi, hogy már belevágna. De téged meg sem kérdez mi a véleményed?

teo!
Meg lehet előző nap csinálni a kürtös kali tésztát. Hűtőbe rakni, másnap jól összegyúrni ujra, és kész.....azaz a hűtőből kivevés után hagyd egy kicsit, hogy "langyos" legyen a tészta.

d.dodó

Tamara
Lemértem és sajna tényleg kevés az 1m magasság nekem! Így nem hozzuk el, de nagyon-nagyon köszönöm hogy felajánlottad!! Igazán rendes volt tőled, nem felejtem el! :wink:

Kike
Tényleg, láttam h kérdezted Bugrit tegnap de aztán elfelejtettem válaszolni! :oops: Bocsiii!
Szóval jól van, egyre többet ringatja a nagy fenekét négykézlábon amin irtó jól szórakozunk az apjával! :lol:

Titi
Levi nagyon ügyes!!! :D Biztos azért állt fel hogy közelebbről lássa a tv-t! :twisted: Nóri is szinte aláfekszik és úgy akarja nézni. Persze ha észreveszem nem engedem neki, de nagyon sunyi ám! Szerintem ha rájön hogy felállva még közelebb tud kerülni, neki se kell több!! :twisted: :lol:
Vendég

Teó!
Milyen az a cola süti?

Mav!
Jobbulást Manócinak!

Szilvi!
A lila tescost veszed? Bevált nektek?
20150601134430

Bubu akcióban:

Kép

Kép
20150601134430

Dodo!
Koszi!
Ja,igen 39,3 :)

A lila tesco-s az a nylon-os? Mi egyszer vettunk de nekem tokre nem rugalmas es mindig kifolyt belole a pisi :(

Viki!
Koszi!
Lacinko cukkerfalat :wink:
Vendég

Tuti látnak a babák még olyanokat, amiket mi nem látunk. Ez vagy elmúlik, vagy megmarad a gyerkőcöknél. Vagy egy idő után visszajön.
Viki is lát, itt vannak. Amikor a pelenkázó a sarokban volt, mindig egy pontra nézett, nevetett stb. Egyszer pedig láttuk, hogy a fejem felett elnéz és, mintha követne valakit a szemével, csak vigyorgott és magyarázott neki.
Na a lényeg, hogy látnak olyanokat, amiket mi nem. Pl. a kereszt anyja a mai napig "kapcsolatban" van velük, de azt csak halkan jegyzem meg. Ettől még nem bolond. Benne van a pakliban, hogy Mütyi is fogékony az ilyenekre, meg kell tanulnom majd ezt kezelni.
Apa ük-vagy dédnagyanyja volt jósnő, volt egy könyve, abból jósolt.
Csak egy példa! Megjósolta, hogy a lánya férje a háborúban, golyó által fog meghalni. Ettől mindenki megijedt, nem is engedték a fronta, valamit kitaláltak, már nem emlékszem mit, nem is ment.
Egyik nap (a háború idején) kiment kapálni a földükre és egy eltévedt golyó eltalálta...meghalt!
Mikor a vénasszony meghalt, eltűnt a könyv! Nagyon sokan pályáztak rá, de senki nem találta meg! azóta sincs sehol....

Na a lényeg, hogy Apa húga örökölte ezt, ő nem jósol, de nagyban benne van ebben a dologban. Indigó egyébként!

Na jó, befejezem...

sz.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?