Hello Lányok,
Aranyosak vagytok, h velünk aggódtok, nagyon jólesik
Szerencsére hányi-fosi ma már nem volt és
iszoGAT. Főként tejet meg 1-1 korty gyümilevet. Tegnap közel 4 deci volt a napi adag, ma 3,5-nél járunk, de remélem még iszik egy kis tápszert este. Az a helyzet, h mikor nem beteg, akkor sem iszik többet napi 5 decinél (tejjel együtt). Ő ennyi folyadékkal működik – sajnos ezt tőlem örökölte… …én is elvagyok napi 1 literrel. Egyébként kanállal esélyem sincs, 1 mp alatt kiüti a kezemből, a fecskendős itatásnak meg csúfos vége lett: tegnap du lefacsartam neki 1 narancsot és azzal adagoltam be neki a szájába. Persze üvöltött mint a sakál, fél decit bekínlódtam 5 perc alatt 10 adagban, majd sugárban rámrókázta…

Iszonyat makacs. Mindenben. Pedig még isteni husilevest is főztem neki (nem szoktam, mert nem vagyok leveses), de az sem kellett.
Az a baj, h utálja a fecskendős macerát mert naponta 5x kell beküzdenem az orvosságot. Már kifejlesztettem egy 5 mp-es technikát. Tök vicces, mert közben mondom neki, h „ennyi, vége”. Erre ő zokogva nyeli a gyógyszert és közben üvölti ennyi-ennyi, vége-vége.
Mondjuk enni továbbra sem eszik
SEMMIT, most tartunk – 50 dekánál
Az a legdurvább az egészben, h egyáltalán nem tűnik betegnek. Rohangál fel s alá, vidám, táncol. Ha nem köhögne fuldokolva, nem is mondanám, h beteg. Szóval közérzet kitűnő, csak enni meg inni ne kelljen…
KTimi, igen nálunk is van ilyen, rendszerint ilyenkor NEM is alszunk nap közben. Általában helyváltozásnál v nagy nyüzsinél van ilyen. Holnap is jön az egész családom, már előre rettegek, h nem fog napközben aludni. Egyszerűen nem akarnak lemaradni a történésekről.
Marci nagyon lazán nyomja a dömperesautón
Regi, vért nem vettek, de végigkérdeztek és pajzsmirigy rendellenességre nem utalt semmi… Azért gondoltam, h kajáról is írhatnánk, mert hátha diétás ötletet meríthetünk egymásból. (+ ha nyilvánosan is be kell vallanom a kis bűnözéseimet, akkor 2x is meggondolom, h elcsábulok-e

)
Móni, igen, teát melegen/langyosan, egyebeket hidegen (szobahőmérsékleten) adtam…
Ez a szénhidrát-zabakényszer sokszor ér utol engem is. Legutóbb karácsonykor. Tudom milyen sz.r… Tudod, h mit KELLENE enni és utána pont nem azt VESZED KI a hűtőből
Ágica, szuper jó hírek Petráról!

Igen, most is kuncogok, mikor eszembe jut, amikor a talin vizet öntöttem Petrának. Szegényke tutira szomjan hal, ha rajtam múlik
Zajongás: ez borzasztó!! Nálunk tegnapelőtt este volt a rekord: szembeszomszéd nekiállt este 9-kor FÚRNI.

Csupán 4 kisgyerek lakik közvetlen körülötte. 1 pillanat alatt kint volt a 3 feldühödött apuka a folyósón. A férjem teljesen megfeledkezett az öltözékéről, olyan hirtelen pattant föl: 1 szál alsónaceszban rombolt ki, mire utánadobtam a melegítőgatyáját
Nektarin, ez nagyon jól hangzik. Rakj képeket magadról, had csodálkozzunk!

Miket eszel?
Robesz nagyon jóképű kiskölök és baromira tetszik a nappalitok
Sense, mindjárt szülsz!!!!

2 centi nálam is éppen ma játszott be. Hát remélem kórházba nem kerülünk, hétfőn megyünk vissza a dokihoz, aztán kiderül mit mond. Akartalak kérni, ha legközelebb mész a dokinkhoz, légyszi nézd meg nekem, h márciusban pontosan mikor lesz szabin. Mennem kell hozzá vmikor és nem akarok gyógyszer nélkül maradni. Köszi
Kaqk, micsoda dús lobonca van Emmának! Nagyon édes! Nálunk sajnos fejbúbig annyi a haj sűrűsége, mint ami Emmának elől kilóg a hajpántból.
Azt hiszem mára ennyi.
silka