A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

szilzi:ez a második inszeninációm volt és ez sikerült
Edina: ez jó hír pihenj sokat
Ildikó egészégedre

Kép
paradizs

Na csak főjjön a levében ha neki ez jó,te meg itt velünk lenyugszol :)

Kép
martik77

Jobb lenne ha odaköltözne a szüleihez! :evil: Ezt néha szoktam mondani az A-nak is :oops: :oops:

Kép
szilzi

Van saját lakása. Szerintem azért nem adta ki eddig sem, mert így van mentsvára, ahováelbújhat struccpolitikát folytatni. :evil:

Kép
flóra 11

Kép

Kép
martik77

Jobb lenne ha odaköltözne a szüleihez! :evil: Ezt néha szoktam mondani az A-nak is :oops: :oops:

Kép
szilzi

Ez jó, Márti! :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Edina, örülök, hogy jobban vagy. De ne bízd el magad, csak pihenj.
Nagyon rendes a nagyid. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2009.01.16 16:55-kor.

Kép
flóra 11

Márti látom Te már felvetted a harcot :D

KépKép

KépKép
nadina01

Paradizs, inszeminációk között kell várni, mint a lombiknál vagy az mehet minden hónapban? És az hogy zajlik?

Edina, mi az hogy túléled? :roll: :lol: Te leszel a legboldogabb jövő héten már... :wink: :wink: :idea: :idea: :idea:

Kép
szilzi

Ezt az F.-re értettem Bocsi. :oops: :D

Kép
martik77

Igen, fekszem és torna még az eszembe se jut :D Mozdúlni se nagyon mozdulok, hétfőig így maradok :D

És most F. ilyenkor elmegy a szüleihez, aztán pár óra múlva haza? Legalább ott kipanaszolja magát, gondolom szülei meghallgatják, megértik, aztán lenyugszik, nem?

KépKép

KépKép
nadina01

Megyek eszek valamit!! :D

Kép
martik77

Jaj Szilzi, bárcsak így lenne már, és hétfő lenne gyorsan :D Én még hétfőt így sose vártam :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

A szülei szerintem édesgetik a fiukat, ugyanúgy mint az A. szülei. Az édes pici fiuk a világon a legokosabb, legkedvesebb és hogy merészeli őket bárki bántani, akár még csak gondolatban is! :evil: :lol: :lol: De ez lehet, hogy csak nálunk van így! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ez szerintem a legtöbb helyen így van :evil: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Nem a legtöbb helyen,hanem MINDENHOL!!!!! :?

Kép
martik77

Így lesz Edina! Csak nyugi! :D

Kép
szilzi

Nekem van egy koleganőm, és első inszeme decemberben volt, az nem sikerült, és most januárban megint mehetett. Szerintem azt lehet minden hónapban. Őt a ciklus első 5 napjában szurival stimulálták, aztán inszem után meg kúpoznia kellett, azt amit én is használok most, Utrogestan. És a Máv kórházba jár a meddőségi centrumba, minden ingyenes, kivéve a gyógyszerek (inekció 25 ezer pl..)

KépKép

KépKép
nadina01

Hát itt sajnos fizetni kell, de nem tudom, hogy képes lennék e megint egy új dokihoz menni! :( De még van dugipénz és ugye nálunk az első sikerülni fog! :wink: :D Ha inszem akkor az, ha lombik akkor az! :D Ugye Zsuzsi????? :D :D :D

Sőőőt, mi hétfőn mikor az Edina uh-ra megy, legyártjuk a babát Egerszalókon! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Helló, Gy. ügyesen elpakolta a kábeleket, a géptesteket feltette a monitorok mellé, a szgépasztalnak csinált fából alátámasztást, hogy a gyerekek ne tudják letépni stb. Én meg addig aludtam és még így is be van dagadva a bokám. Mit csináljak???? :shock: :?

KépKép
benó

Látom, szép számmal vagytok, megyek, visszaolvasok.

KépKép
benó

Mondtam már tegnap is Benó,hogy pócóld fel a lábad.Ha ülsz is tedd fel egy másik székre vagy ilyesmi.

Kép
martik77

Igen Szilzi!
Én uh-zok, Ti meg legyártjátok hétfőn!
Hajrá hétfő!!! :lol: :idea: :idea: :idea: :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Ügyes ez a Gy.És te is pihentél,nagyon helyes!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Benó, esetleg maszírozgasd a talpad, meg a bokád. A nyirok részeket, mármint a hajlatokat: lágyék rész, térdhajlat. Anyukámnak is dagad a lába, ő fáslizni szokta, de neki nem vizesedés miatt, hanem nyirokkeringtetés hiány miatt. Neked hogy dagad? Vizesedik? Benyomod, akkor úgy marad?

KépKép

KépKép
nadina01

Benó, az unokatesóm és a barátnőm lába a negyedik hónaptól a szülésig be volt dagadva! :? Szerintem ha hajlamos vagy rá, akkor csak pihentetni tudod, ahogy a Márti is mondta! :wink:

Kép
szilzi

Nekem is bedagad ha sokat ülök(Pl.Itt),de akkor felpócolom és jó.

Kép
martik77

Kicsit elszunyáltam, felébresztett a telefon.

Kép
flóra 11

szerintem lehet egymás után végezni az inszemit, nekem április végén volt az első és mivel akkor nem sikerült helyette egy nagy cysta alakult ki ami normálisnak tekinthető mert stimulálva vagyunk mi családi okok miatt vártunk októberig.

Kép
paradizs

A F. a szüleinek nem szól semmit. Nem azét ment oda. Sztem szerelni ment. A héten megbízták őt, hogy javítson meg egy antennaállványt. Gondolom ezt ment csinálni. Nem szokott a szülkeivel semmit beszélni, csak úgy általában. Neki már idős szülei vannak. Nem tud velük semmit megbeszélni. És én tabu vagyok, nem is tudják, hogy együtt vagyunk.

Kép
flóra 11

Tényleg, Paradizs, és akkor ők 3 petéjű ikrek? Vagyis 3 pete érett és mind megtermékenyedett?

KépKép

KépKép
nadina01

Na,látom a Gy. belehúzott. Helyes,az apuka is vegye ki a részét.

Benó,mikor lesznek m,ár végre képek? :shock:

Kép
flóra 11

Megyek mosogatni,meg lezuhanyzok és már semmi dolgom nem lesz. :D

Kép
martik77

Én nem tudom, hogy van az inszemmel. Gondolom ha 3 hónapig mehet a stumu,akkor ez is addig mehet,aztán 3 hónap szünet és megint.

Kép
flóra 11

De jó neked, Márti! Nekem kezd a torkom fájni. :(

Kép
flóra 11

Köszi az infókat!

Lányok, ugye lesztek holnap is? Én holnap is dolgozom és most előreláthatóan semmi dolgom! :roll: Megfogok buggyanni 11 óra alatt! :roll:

Kép
szilzi

Benó, ne olvass most, gyere ide. És fényképezzetek, aztán polcold fel a lábad és hozz képeket. :wink:

Kép
flóra 11

Na, nem tudok visszaolvasni, mert akkor nem tudok lépést tartani veletek.
A lényeg, hogy a F.-nal kapcsolatos mindenféle gondolatodat írd ki, Ildó, mert az sokkal jobb, és ő meg pukkadjon meg. :twisted:

Edina, nagyon örülök, hogy jobban vagy, feküdj csak és pihengess, nem fáj már a pocód? Vettél be MagneB6-ot? Ha bármire szükséged van, szóljál (könyv vagy akármi, gyógyszer, dvd stb.), és visszük a Dettihez. A hétfőt mindannyian veled együtt várjuk és szorítunk!!! Én érzem, hogy minden ok lesz! :D :D :D :D

Márti, szerintem Dömének jól mondtad, amit mondtál, az L.-lel ezek szerint nem kell megbeszélned, ha így reagál. :? A Dömének frankón ne mondd meg, hogy az apjáról miket gondolsz, mert két oldalról érik akkor majd a piszkálások, inkább csak finom utalásokat tegyél és mutass rá arra, hogy szükséged van rá, szereted, ha veled van stb. :roll: Mondom én. :roll:

KépKép
benó

Csak nem megint beteg leszel Ildikó?? Kedved most milyen?

Húú, ha egypetéjűek lennének az nagyon durva lenne, főleg ha mind egy nemű! :shock: :D De az egyáltalán háromnál lehetséges? :roll:

Kép
szilzi

Szilzi, ne szólj előre semmit,mert végül annyi munkádlesz, hogy csak na.Én leszek holnap is,csak piacra készülök,meg délután egy nőhöz, aki előbb hívott, hogy rossz a gépe, menjünk el a Petivel hozzá. :x

Kép
flóra 11

Na akkor nem mondok semmit, csak gyertek, jó? :wink:

Kép
szilzi

Sztem nincsenek hármas egypetéjű ikrek. Legalább kettő kétpetéjű. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, most akkor vagy, vagy hol vagy?

Jó mondat,mi? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

igen 3petéjűek a párom fiuúi nagyon ügyesek voltak és sikerült mind a hármat megtermékenyíteni.

Kép
paradizs

Márti, felpóckolom én, de alvás közben nem megy. :roll: :lol:

Képekre még várni kell, sajnos, kitartás. :roll:

Kösz a tanácsokat, ma, ha benyomom, nem marad úgy, de tegnap úgy maradt, ha benyomtam.
Ez nem a terhességi toxémia vagy mi jele??? :shock: :shock: (Ez volt a para.)

KépKép
benó

Szilvi, nincs rossz kedvem, de egyre inkább fáj a torkom. :(

Kép
flóra 11

Tancsu, nagyon remélem, hogy ez az átmosás segít a Gergőn és utána jobban lesz, és remélem, hogy nem fogja annyira megviselni szegényt és téged se. Márti, kísérd el őket szerintem.

KépKép
benó

Ez nem toxémia, Benó. Csak vizesedés. :lol:

Kép
flóra 11

De jó, tehát hárompetéjűek! Ügyik voltatok mindketten.v :wink:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?