A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

jaja kiis?

Kép

Kép[/
tancsu

na szép kis laptetü...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Remélem Gergő nem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az L.,de csak éjszakás után,vagy ha nagyon fáradt!!

Kép
martik77

:lol: :lol:

KépKép
benó

vagy a szomszéd kopogása a legerősebb,mert majd jön hogy nem tud aludni miattunk... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

nyugi,R.mindig horkol..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Miért, volt már ilyen? :shock: :? Pukkadjon meg a szomszéd. :x

KépKép
benó

Na akkor megkapja Gergőt ha sokáig jár a szája!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Megyek aludni!!!!!!!!

Márti, ha mentél volna Tancsuhoz, akkor bilincs is kéne, ne szaladjon az első sírásra! :D

Kép
muzsuzska

A F. is horkol,csak nem ismeri be. :evil: És dühös, ha szólok, hogy forduljon meg,mert nem hallom a tévét. Mert ő ilyenkor általában már aludni szokott. Csak ugye most szabotálés nincs itthon. :x

Kép
flóra 11

na fejés kész,még csinálok friss teát neki éjjelre,max azt kap csak ,aztán huss aludni...

Jóéjt és szoritsatok...már most bőghetnékem van...:(

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ez igaz Zsuzsi!!! :lol: :lol: :lol: IC :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi.JÓ Éjt!!!! Kép

Kép
martik77

Pusszancs mindenkinek!!!! Jó éjt!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi drága, jó éjt!

Kép
flóra 11

Kép

Kép
flóra 11

Zsuzsi, jó éjt! :D :D :D :D

Tancsu, sírd ki magad, ha megkönnyebbülsz. Nagyon nehéz lehet neked ez az időszak, erőt kívánok neked hozzá, de sírni szabad.

KépKép
benó

Én keresek magamnak valami játékot. Azt hiszem ma sokáig fent leszek.

Kép
flóra 11

Tancsu, minden jót az éjszakához. Sikerüljön nagyon gyorsan a leszoktatás.

Kép
flóra 11

Ez tök szép Ildó,vagyis édes!!!! :D

Kép
martik77

Miért nem írkálsz nekünk, Ildó?

Te hogy csináltad ezt a leszoktatást, leírtad már?
Márti?

KépKép
benó

telefonálok pillanat :)

Kép
martik77

ok :D

KépKép
benó

Hazajött a F. de nem is köszönt. :x Menjen inkább vissza, ahonnan jött!

Kép
flóra 11

Telefonáltam, azért nem írtam. :D

Kép
flóra 11

És most mi a helyzet? Mit csinál az F.? Mászkál a lakásban és morog, vagy csöndben van legalább? :x Szép, hogy még csak nem is köszönt. :x :x

KépKép
benó

Nekem csak a nagyfiamat kellett volna leszoktatnom, de nem tehettem meg,mert anyáméknál laktam, míg a gyerek 7 hónapos volt. Ha éjjel sírt és nem mentem hozzá, akkor zörögtek a falon. Addig zörögtek,míg fel nem vettem a gyereket.
A másik kettő nem sírt éjjel, csak ha éhesek voltak. Ettek, peluscsere csak eleinte volt. Azt olvastam,hogy éjjel ne cseréljünk pelust, akkor hamarabb megtanulja, hogy éjjel aludni kell.Minél kevesebbet mozgatjuk a babát, annál jobb.

Kép
flóra 11

Én a hálóban vagyok,ő meg a konyhában. Nem tudom, mit csinál. Elmosogathatna. :?

Kép
flóra 11

Nincs sok mosogatnivaló, de valamit legalább segítsen, meg legalább lenne hozzám kedves,ha már pénzt nem fog adni. Legalább valahol kárpótolna. :evil:

Kép
flóra 11

Én ebbe az éjszakai mit csináljunk-ba már teljesen bele vagyok kavarodva: hány hónapos koráig kel fel, és te meddig kelj fel hozzá, mit csinálj, ha felkelsz, mi az ideális? És mi van akkor, ha nincs baja és felkel, mint a Gergő? Mit kéne tenni? Vagy a Gergőnek a szeme miatt van ez? Káosz az egész nekem.

KépKép
benó

Szóval Benó én már Tancsunak minden tanácsomat elmondtam,de a legnagyobb tanács a kitartás!!!

Én nem voltam kitartó.Én 10 hónaposan kezdtem leszoktatni a ciciről és 2 éves lett mire leszokott!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Mellettünk aludt és még öt évesen se akart a saját ágyán aludni éjszaka,vagy ha felkelt befeküdt mellénk!! :?

Szóval én már tudom mit csináljak másképp.De mindenki úgy csinálja ahogy neki jó.Így is úgy is felnőnek.Csak a párod ha megy másnap dolizni nehezen viseli ha éjszaka babsírás van,vagy ha sexet akar és többen vagytok az ágyban....sorolhatnám.

Se a gyereknek se a szülőknek nem jó,ha nem tudják magukat kipihenni.

Az éjszakai ciciről való leszoktatás pedig tényleg jó.Mert ha alszik a mama is pihentebb jó kedvűbb nappal és a baba is.

Kép
martik77

Ne gondolkozz ezen előre. Ha ott lesznek a babák,majd jön magától minden. :wink:

Kép
flóra 11

Így van, de szerintem most nem mondd neki. És mi a túrót csinál a konyhában? Biztos les, hogy nem főztél vacsit. Bár, gondolom, tud enni hideget is.

KépKép
benó

Márti nálatok állandóan babsírás van. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Babot írtam??? :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Siettem. :lol:

Kép
martik77

Van egy adag maradék,nem ette meg senki. Majd én megeszem,mérgemben. :lol: Úgy látom, vagyis hallom, hogy nem eszik. Talán nem mer, mert nem adott kajapénzt. :? Biztos evett az anyjánál.

Kép
flóra 11

Hát jó, majd lesz valami.
A Hurrák, ikrek! c. könyvből a Gy.-val be fogom szkenneltetni (már azt se kezelhetem :x) a számomra fontosabb részeket (szopi, ÉJSZAKA stb.), úgyhogy majd lesz valami, max. jövök, a számmal gépelek (pl. a nyelvemmel, jó), és a két kezemben lesz a 2 gyerek és ti mondtok valami értelmeset. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen, babot és nem először. :lol: :lol: :lol: De aranyos. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

A tesóm a Vivikét Babnak hívja. :lol: :lol: :lol: A Vivike mondjuk nem szereti. :lol: :lol:

KépKép
benó

Hát igen, a topikbabáknak ez a sorsuk. Gép előtt nőnek fel. :lol:

Kép
flóra 11

Ha van babzsák akkor gondolom babsírás is van!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Na, valamit mégis melegít a mikróban. :?

Kép
flóra 11

Jaj, elég szomorú a helyzet ott nálatok azért, Ildó. :cry: :?

A bab aranyos, nagyon. :D :D :D

Paradizsnak írom, hogy valamennyit írnak a hármas ikrekről is abban a könyvben, de sajna, nem sokat, mindegy, azt a keveset is beszkenneljük neked, aztán majd az egészet odaadom.

KépKép
benó

Feltalálja magát!!!! :x

Kép
martik77

Én is megyek a konyhába, itt meg a Gy. sertepertél.

KépKép
benó

BK szünetben én is fellálok, nem tudom, hogyan és melegítek magamnak én is kaját,vagy valamit.

Kép
flóra 11

Visszajött, úgyhogy nem megyek. :lol:

KépKép
benó

Jaj,hát ő nagyon félti a gyomrát! Naponta 2-3x vacsizik.

Kép
flóra 11

Vacsizik 2x3x naponta?,Akkor mikor reggelizik és ebédel??? :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Melegítsünk neked kaját? :D

KépKép
benó

Micsin? :?:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság