A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Annyt én is megnéztem tegnap és nagyon szép szerintem is
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok reggel óta.

Anny! Ez tipikus anyós szokás! Nem kérdezek, mert én mindent jobban tudok. :evil:

Pagika! Üdv köztünk, és jó terhességet!

Davandi! Gratula az első foghoz.

Lanyané! Jó a szaros kép! Mikor kapunk receptet a fogyihoz?

Rebe! 7 hónapos és áll. Nagyon ügyi kislány!

Benszi! A Lányom pont a kezemben volt mikor néztem a képeket, teljes öröm lett urrá rajta, mikor meglátta a fiad kukacát. Csak lestem mi van.
:shock:
Egyébként gratula az újabb fogakhoz.

Nézegettem délelőtt, milyen videót lehetne csinálni a csajoknak szülinapra. Persze nem boldogultam a programmal, apának meg tuti nem lesz ideje. Ti mivel csináltátok? Ebből is úgy lesz valami, mint a karácsonyi képeslapból. Majd talán jövő karácsonyra elkészül. Egyébként ijesztő, milyen béna vagyok a géphez.

:(

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

eszti! aszt akartam irni, hogy kerhetnel gyakrabban kepeket :D

ja es meg akartam hogy te is SZANET piszokul fiatal vagy

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

tonti! edesek a videok, nagyon jol el van a kislanyos pasival Anna, de telos video sem semmi, meg az agy alla is be folrdul megrgeben :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Pagi! Drukkolok én is! a legfontosabb hogy pihenj nagyon sokat, de FEKVE!!! és ha ezt komolyan veszed akkor sokat segít! No munka, no lépcsőzés meg ilyenek. De gondolom előbb utóbb kórházba is kell menned. én 4 hónapot voltam ott, szóval ki lehet bírni! meg a babákért mindent!

Akkor most Szanett a legfiatalabb? vagy Eszti?

zsuzska80
Szombathely

Jelöltem még akit tudtam: Lanyané, Tontica,Davandi

Rebe: nagyon ügyes a lánykád. Ő is siet valahová, mint Banika fiacskái ?

Davandi: jó a képek! az utolsón tényleg nagyon édesk a csajok !

Eszti : de jó hírek ! Mennek a drukkok !

Pagika: üdv ! Gratulálok a babákhoz! szép terhességet!

Benszi: gratula a fogacskákhoz !

Tünde
Kép

Kép
myra77

Davandi: most olvasom, hogy milyen hülyén fogalmaztam az előbb. a csajok mindenütt édesek, csak az a kép annyira cuki.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Húúúú,ez már tényleg követhetetlen!
Most jön majd a "szmogriadó":egynemű gyerekesek páratlan,különnemű gyerekesek páros napokon írhatnak csak!!!! :lol:
Azért hagytam abba az augusztusi topikban írást,mert képtelen voltam követni és mindenkinek reagálni....Erre itt van ugyanaz! :roll: :wink:
Mitől lett ilyen népszerű ez az ikres anyaság???? :shock:

Zsuzska!
Köszi az infót,futunk a Tescóba!(két wellness között) :lol:

Valaki kérte a táblázatot.Itt van: 1232116814.6232.htm

Banika,Rebe!
Hány hósra irjam,hogy felálltatok?

binyek

Mariann!
Elküldtem a köszönetemet a gyűrűért! :lol: :lol: :lol: Holnapra odaér vagy hétfőre.

Pagika!
Üdv itt!Ne sokkold már most magad azon,hogy meddig lesznek bent!Kihúzzátok sokáig és punk-tum. :wink:

Rebe!
Kamikáze kislányod nagyon ügyes!Még jó,hogy résen voltál! :?

Csajok!
Március végén megyünk egy hetes földközi-tengeri hajóútra a törpökkel.Addigra 8 hósak lesznek....Szerintetek szenvedni fogunk velük vagy élvezni fogják?????

binyek

Ja még valami!
El tudnám intézni,hogy Hévizen egy apartmanházban,ahol több lakás van,kedvezményesen eltölthessünk egy hétvégét!
Kérdezzem meg???Eljönnétek oda???Legalább 4-5 család...lehet több is,mert hely van.Csak nem főszezonban,hanem mondjuk májusban.Fürdeni akkor is lehet a fedettben,ha akarunk.
Kérdezzek árat vagy nem játszik a dolog???

binyek

sziasztok

ma kora délután megkaptam a vérnyomásmérő készüléket mert magassabb értéket mértek nagyon kellemes....
pagika: amit olvashattad én is 3manót várok már 15hetesek vagyunk ,gratulálok a babákhoz és kitartás minden rendben lesz merre laksz? hány hetes vagy?

Kép
paradizs

Binyek
8 hósra írhatod

hajóút:én megőrülnék az enyémekkel,bár higanykák egy hajón gurgulázhatnának :lol:
Vendég

Paradizs!
De örülök, hogy rádtaláltam (igaz, kis segítséggel! ).
Gratulálok neked én is! Én a 12. hetet töltöttem be. Kecskeméten lakom, de úgy néz ki Pestre, ill. Budára fogok járni, vagyis oda fogok befeküdni. Elég érdekesen derült ki, hogy hárman vannak. Legelőször még csak egy babáról tudtunk, aztán 7 hetesen volt egy ici-pici barnázásom, és ügyeleten derült ki, hogy kétpetéjű ikreket várunk. Aztán most a 11. héten ismét volt egy kis barnázásom (valószínűleg álmensi) és vasárnap kimentem ügyeletre, akkor csak kézzel vizsgáltak, mert másnap amúgy is mentem a 12. hetes uh-ra. Na, ott majdnem lefordultam az ágyról, mert akkor derült ki, hogy hárman vannak. Meg is mondtam a dokinak, hogy remélem, ha legközelebb jövök, akkor nem azt modnja, hogy négyen vannak. na, de örülni sem volt időm, mert ahogy mondta, hogy hárman vannak, rögtön mondta is a sok negatívumot. Hogy ez így nem jó, gondolkozzunk el a redukción. (egyik babának egy injekciót adnának be, amitől elhalna) Úgyhogy rendesen ránk hozta a frászt, két napi alvatlanság, agyalás, sírás után rájöttünk, hogy ez nekünk biztosan nem fog menni, szóval meg szeretnénk tartani mindhármójukat. Tegnap voltunk Pesten az I. sz Női Klinikán, genetikai tanácsadás, ahol az egyik orvoshoz küldtek, aki ezt a redukciót csinálja. Leültünk, átbeszltük, és ő is azt mondta, hogy nagy valószínűséggel el is vetélnék. Szóval mindenféleképpen megtartjuk őket. Hétfőn pedig megyek egy másik orvoshoz, akit ajánlottak, magánrendelésre, és megbeszéljük a továbbiakat.
Paradizs, te merrefelé laksz, vagy hol fogsz szülni? Nálatok is szóba került a redukció? Remélem, téged legalább bíztatnak a dokik. Mi a párommal saját magunkat bíztatjuk, és nagyon pozitívan állunk a terhességhez. Meg próbálunk csak a jó dolgokra gondolni. és persze sokat pihenek, nem is mozgok nagyon.

Kép
pagika

Agi! Andi után szabadon: "akkor ágyban párnák közt jött össze a 3 babó?? :)

Binyek, kérdezz árat, aztán majd még meglássuk :)
azért nem semmi a sorod..földközi hajóút....hháát nem tudom.. még sztem akkor is picik lesznek...vagy megy a bébisvetter is? :):):)

zsuzska80
Szombathely

Hát, Binyek az szerintem elég húzós, mert kiszállni sem nagyon lehet, ha gáz van :lol:
Kérdezd meg gyerekdokit is, mit gondol.
Szerintem azért ilyen programhoz még kicsik, de aztán lehet, hogy élvezni fogják...

Hévíz, nekem tetszik, de Atival is meg kell tárgyalni. Jó lenne összeereszteni az aprónépet!

Judit

jucicuki

Binyek,
én sem vállalkoztam volna ilyen útra, de ha ti bevállalósak vagytok, nem lesz semmi gond, legfeljebb nem sokat fogtok pihenni, az borítékolható. Aztán, lehet, h nincs igazam...

Pagika,
gratulálok! Paradizsnak is, ha még nem tettem volna meg! Bátrak vagytok! Őszintén bevallom, én nem vállalnék hármat, úgyhogy le a kalappal. Szerintem egyértelmű a recept: legalább félidőtől sokat feküdni, hogy ne rövidüljön és nyíljon ki a méhszáj.

Zsuzska,
nem is emlékeztem, h 4 hónapot kórházban voltál, elég húzós lehetett, én a két hetet is alig bírtam ki.

Lányok, ne csináljátok ezt, én sem tudok mindent elolvasni, ne haragudjatok, ha nem reagálok mindenre, de képtelen vagyok! Majd este próbálok többet lenni, most nyűglődnek a gyerekek.

KépKép
lili73

Lili! kb 16 hetes lehettem mikor ide írtam aztán 20 hetesen kerültem be...így eltüntem. aztán csak februárban jöttem. addig nagyon nem hallotattok felőle, talán csak akkor mikor megszülettek az ikrek....

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok lanyok!

Csak nezek es amulok, hogy mennyit irtok!!! :shock: :shock: 3 napomba tartott amig mind elolvastam!!! :lol: :lol:

Reagalni csak vazlatokban tudok.... :oops: :oops: :oops: bocsika!

Kepek szepek!! MIndenki nagyon edi!!!
Gratula az ugyes allo manokhoz!!!
A fogacskakhoz!!!
[color=red]Dorieknak utolag is BOLDOG SZULINAPOT[/color]
[color=violet]Fanninak is BOLDOG SZULINAP,[/color] remelem jol telt! mit neztetek meg?

Pagika gratula neked is a babakhoz!!! Es az elhatarozashoz!!! Megkerdezhetem, hogy lombikosok vagytok-e? En is csak azt tudom javasolni, hogy pihenj, fekudj, minel tobbet!!!!

Tonti nagyon szepek vagytok, latszik, hogy boldogok is :wink:

Mi fogzunk ezerrel...... szegenykeim egyszerre, ugyhogy mi is Chamomillat nyomunk..... aki meg igen, mivel lehet kenegetni az inyuket? Mentolossal nem? Azt hallottam, az torli a homeos cuccok hatasat.....

kepeket nem tudok sajna kicsinyiteni most, mert mar siras-rivas van, de a picassat nezzetek meg... :wink: ha idotok van....

pusz mindenkinek!

Ja, wiw-en Miggels Boglarka vagyok... jelojjon be aki mer!! :wink:

dragonfly

na megiscsak megcsinaltam, Apa babazik......

Kép Luka baba Kép Cassian baba

dragonfly

marmint nem Apa a kepeken, hanem most, azert tudtam kepeket feltenni, szerkeszteni..... :oops: :oops: :lol: :lol:

dragonfly

na megegy karacsonyit velem..... Kép

dragonfly

Sziasztok!
Igen, teljesen természetes úton. A dokik is ki vannak rajta akadva. VAgy hatszor rákérdeznek. És semmilyen bogyót sem szedtem (se a párom) és ráadásul augusztusban volt az esküvő, utána adtunk szabad utat, és rá két hónapra össze is jött.
Nagyon cukik a babákról a képek!

Kép
pagika

Binyek!

Mi benne lennénk!
Ha nem lenne túl húzós az ára :wink:

Dragonfly, Benszi, Myra édesek a picik!

Tonti!
Szupi ez a kép rólatok 8)

Dóri[/b]
Vendég

Binyek!

A lényeg lemaradt, szerintem nem lesz velük gond, de irass fel receptre pár bogyót a gyermekdokival, hogy ne érjen meglepi, habár az ilyen hajókon van orvos, szóval no para :lol:
Meglepően jól viselik a bébik az utat (tapasztalat). Mi eddig 3* voltunk külföldön gyerkőccel, de nem volt semmi gond, sőt a 15 órás utat a végén a 4 órás dugóval :twisted: szuperül viselték (dvd-tek közben). Én azt hittem meggágyulok....
Sőt azóta is mindig oda vágynak vissza :lol:
Rengeteg élmény fogja őket érni, szóval este nem kell majd őket altatni. :wink:

Arra viszont készülj fel, hogy nem olyan lesz, mint kettesben 8)

Dóri
Vendég

Lili
Te biológus vagy? :shock: Azta :o :o :o
Ja,kitöltöttem :wink:

Binyek
Jó ötlet,bár én nem ígérek semmit.Nagyon szeretnék talit,de nem biztos,hogy egy ilyen fajta kiruccanást megengedhetünk magunknak. :roll:
Vendég

Eszti,
aha, biológus...de mióta itthon vagyok, olyan, mintha sose lettem volna az.
köszi a kitöltést, ari vagy nagyon :wink:

KépKép
lili73

Hajóút
Szerintem is jól bírnák,de azért én is megkérdezném a dokit.

Pagika
Csak úgy tudod bent tartani őket jó sokáig,ha nem stresszeled emiatt magad és nagyon szigorúan betartod az orvos utasításait.
Hogy hívják a kútvölgyis dokit,akihez irányítottak?
Vendég

Lili
Ugyan már :wink: Bírom az ilyen kitöltős cuccokat és most időm is volt rá,no meg kíváncsi is voltam :roll:

Valaki nem vállalná be a csajok vasalatlan rucijait? :roll: :roll: :roll: Nincs sok :wink: :wink: :wink: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ja,a "ki a legfiatalabb" versenyt Szanet nyerte (jól sejtettem :cry: ),ugyanis és májusi vagyok 8)
Vendég

Köszi a válaszokat,csajok!Pont azt írtátok,amit én is gondoltam:hol igen,hol nem....Most akkor menjünk vagy maradjunk????Meg kell álmodnom még! :roll: Jönnek anyámék és anyósomék is,meg a két nagy gyerekünk is,úgyhogy leszünk 8-an a két törpére!Csak elbírunk velük!A hajó meg akkora,hogy csak a személyzet lesz 800fő! :roll: Mintha egy nagy szállodában lennénk....

Lili!
Csak azért mondod most,hogy nem vállalnád a hármat,mert már tudod milyen nehéz a kettő,nem?? :wink:

Én anno biztos bevállalom hárommal is,most már tudom,hogy nagy hiba lett volna....Nekem most is állandó gondot jelent,hogy nem tudok 100%-ban az anyja lenni a törpjeimnek egyenként,mivel ketté kell "szakítsam" magam időben,energiában és türelemben.Remélem értitek,hogy mit makogok itt...Ezért is vannak elkényeztetve jobban,mint a lányom annak idején,mert ezzel próbálom kompenzálni,hogy mindkettőnek csak "fél anyja" van...

Bogi!
Én már meglestelek Benneteket a Picasa-n!Édesek vagytok és hihetetlenül nőtök! :wink:

binyek

Eszti!
Én ilyenekkel,hogy gyerekruha-vasalás nem bíbelődöm!Csak a textílpelusokat vasalom.
Magunknak is csak olyat veszek,amit nem kell vasalni.Csak a Mikinek van pár inge,de azokat szerencsére nem sűrűn használja...

binyek

Sotske!
Nem stresszelem magam, sőt tök nyugodt vagyok.
Dr. Vallent Sándornak hívják, de én még nem beszéltem vele, majd hétfőn. Az egyik ismerősünk ajánlotta.

Kép
pagika

sziasztok!
ma megint rosszabb nap volt, bár egész nap szépen ettek a minimanók, majdnem mindig 50-50 grammokat (20 ment szondából), nap végére réka súlya csökkent:-(
dani 2170 g, réka 1900 g lett nap végére, kajcsi után...és Vanda megint teljesen ki van bukva, hogy réka nem fejlődik, hogy sose jönnek haza......szerencsére holnap megyek be hozzá, hátha élőben jobban tudom tartani benne a lelket...
mondjuk ebben biztos annak is szerepe van, hogy egész éjjel és ma egész nap elég nyöszörgősek voltak a manók, és nem nagyon tudott pihenni vanda mellettük....
akartam rakni képeket iwiwre (hogy ne kelljen a tömörítéssel foglalkozni), át is töltöttem őket a gépre, de csak bőgés lett a vége, úgyhogy marad ez a képtelen helyzet...az történt ugyanis, hogy valahogy egymás mellé került laura és réka közel azonos kori képe...és eddig is láttam, meg vanda már százszor mondta, hogy hasonlítanak egymásra...de most a két képet egymás mellett látni....mintha egypetéjű ikrek lennének, annyira egyformák...ha majd kibírom, hogy ne potyogjanak a könnyeim, felteszem iwiwre mindkettőt, hogy ti is lássátok....addig még legyetek türelemmel egy kicsit, holnap szeretnék sokat fényképezni;-)
1szálpasi

Sziasztok!

En nem vasalok! :oops:
Ha lesz egy kis lovenk keresunk egy asszonykat aki elvasal helyettem. :roll:

Binyek: mi a gyerekekkel spanyolbol magyarba 2500 km-t megtettunk kocsival mikor 9 honaposak voltak. Nem volt konnyu de tuleltuk. :lol: Ha ennyien lesztek a gyerekekre akkor szerintem vagj bele!
Tul suru topik: en gondoltam ra hogy esetleg setvallhatnank es csinalhatnank ket topikot, egy nagy babasat meg egy kicsi babasat de aztan elvetettem mert nem mondanek le senkirol, mindenkit birok! :wink:

Pagika: gratulalok!!! Azt hiszem Te vagy a termekenyseg istennoje! :lol:

Dragonfly: nagyon szepek vagytok! :D

Voltunk az ugyeleten Alex-el, neki is bronhitisze van, raraktak az oxigent ventolinnal es figyelni kell, lehet korhaz lesz belole. :cry:

Juci: akartam irni hogy milyen ugyesen esznek egyedul a Lanyok. Az enyemek nem tudjak belebokni a villat a kajaba de beletalalnak a szajukba.

Benszi: micsoda kuki, bar a nagyfiamnak neha elkepesztoen nagy tud lenni multkor azert pisilt be az agyaba reggel. :roll:

Tali: rakjatok majd kepeket, gondolatban en is ott leszek. :? :D

KépKép
KépKép
tontica

Pasi: ne haragudj, nem ertem, ki az a Laura? Bocsi ha ertetelen vagyok!
50 ml. az tok jo, holnap biztosan Reka is hizik majd!

KépKép
KépKép
tontica

bocs ha kimaradnak sokan.
binyek laza vagy bevállalós tessék csak menni hajóútra egy percig nem gondolkodni,

igazából ha tontika intézne ócsó apartmant spanyolba az jobb vüna :D de jü a héviz is árfüggvénybe(én nagy olcsóhely intéző vagyok :D
:lol: meg talán összeírhatnánk kit érdekelhet és ki hol lakik és valami mindenkinek középreeső helyet találni,hogy ne legyen kibaszva senkivel,de nem akarok okoskodni :oops:

pagika ügyik vagytok és minden ok lesz ahogy Isten eltervezte úgy lesz.nem tudom milyen a kútvölgyi,de számíts rá,hogy sokáig ott fogsz fogtok lakni,én a mávban szültem,ott volt a hármasikres aki a tévében volt és a 19.-héttől bent kellett laknia és lásd jó is volt és a végére minden ok lett-az bizti-hogy a mávban olyan bentlekni mintha tinikorodban egy táborban lennél :D nővérkék cukik-nagy barátkozások vannak bent szóval jül lehet érezni magad-fontold meg jól.éshát ugye most a mávosok belejöttek a hámasikrezésbe

lanyané

Benszi!
De ismerem a Csillát!Ha arra gondolsz,aki egy szőke nagyszájú(nem rossz értelemben) csajszi és a Kossuth utcában dolgozott fodrászként.Névmemóriám gatya,ezért a vezetékneve nem ugrik be...
Régen csak a férfi- meg a kutyanevekkel volt gondom....úgy látszik öregszem! :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Sziasztok Csajok!

Csak 1-2 oldalt tudtam visszaolvasni, de:

Rebe: durva a járókás akció! Ezektől én is félek, mert a kiságyuk sarkában állva azt csinálják, hogy felemelik mindkét lábukat és a hónaljukon támaszkodnak. Egyszer vagy a lábuk fog eltörni, vagy kiesnek. … Képek tök jók, csajok nagyon arik! :shock: Nem semmi fejlődés azért 1-2 nap alatt!

Dóri, Tünci, Juci, Banika, Móni, lanyané, tonti, Benszi, davandi, dragonfly: Nagyon jó képek! :lol: :lol: :lol:

Andi: Képek nagyon jók! Torna? Mikor, hol? Engem nem hagynak békén a srácok, Zsombi állandóan a nyakamban lenne, annyira anyás lett.

Rebe, Fanni: Utólag is boldog szülinapot!

Eszti: szorítok, hogy ne kelljen Noát tükrözni! :roll:

Pagika: szia itt! Gratulálok, nagyon vigyázz Magatokra! És gyere gyakran, most még van rá időd! :lol:

Iwiw-en én is jelöltem párotokat. És én is fent vagyok, nem nehéz megtalálni. Egyébként Gaál Petra lenni én.

Petra
Kép
petricsek

Tonti
Óóóóóóóóó,sajnálom.Ismerős a szitu,sajnos nagyon is.A ventolin viszont nagyon jó,Noa is kapott,de oxigén szerencsére neki nem kellett.Jól összejött most nektek is minden.Csak azt tudom mondani,hogy kitartás,egyszer vége lesz :!: Mennek a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Ja,és pasi Laurája a lánya az első feleségététől,azt hiszem :roll: Remélem nem írtam butaságot. :roll:

Binyek
Ennyi emberrel simán bevállalnám ezt az utat,jobb lesz,mint otthon :lol: :lol: :lol:

Pasi és Vanda
KITARTÁS!!!!Mennek a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Tonti, jobbulást Nektek! Sok gyógypuszit küldünk!
Pasi! Sokat gondolunk rátok! Nektek is sok puszi!

Én ennyi betegeskedő mellé már nem is merem beírni a "bajom". Nálunk csak annyi, hogy fogzunk ezerrel, úgyhogy Zsombi le sem száll rólam, ha leteszem, már üvölt, de úgy, hogy potyognak a könnyei szegénynek. :cry: Szakdolimmal nem haladok, de kit érdekel, mert MA ALÁÍRTUK A SZERZŐDÉST A HÁZRA és áprilisban költözünk. :lol: :lol: :lol: Csak győzzük majd a hitelt! :roll:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek
Akkor bújjanak ki azok a fogacskák gyorsan :wink: Hitel :shock: Nekünk a válság óta csak nő,55.000 helyett most 86.000-ot fizettünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kénytelenek vagyunk beleugrani valamibe, mert ez az egy szoba már nem állapot! :roll: Remélem 2-3 év alatt kikecmergünk ebből a válságsz@rból, és akkor jobb lesz. Szerencsére nem több tíz milláról van szó, "csak" 8-ról. Inkább az bosszant, hogy mire kinyögjük ki tudja mennyi lesz belőle :evil: :evil: ... viszont még mindíg az ingatlan a legjobb befektetés, a srácoknak meg már nagyon kell a hely! 8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Eszti, nem semmi a hiteletek :shock:

Tonti, jobbulást Alexnek!
Nekünk is van most Ventolinos receptünk vész esetére...

Binyek, ha ilyen sokan lesztek, talán még pihizni is tudtok kicsit. Jó utat :wink:

Pasi!

Kitartás! Nálunk Dorka hízott nagyon rosszul, pedig többet evett, mint Lili csak valahogy nem mentek a dekák felfelé, a végén kapott vmi fehérjepótlást és attól indult meg felfelé a súlya, tudom ez nagyon nehéz, de nemsokára otthon lesztek és minden szép lesz

Judit

jucicuki

1szalpasi: sajnálom Réka súlyát. Viszont az 50 ml, az nagyon szép! Holnapra biztos jobb lesz a helyzet! Elhiszem, hogy elérzékenyültél, de ez az az időszak amikor szabad sírni. Kitartás! Várjik majd a képeket!

Binyek: szerintem menjetek. :D Én mennék ha tehetném.

Tonti: jobbulást a nagyfiadnak! remélem megusszátok a kórházat.

Helyzet nálunk változatlan. Lányok szipognak, orvost nem értem el. Biztos elutaztak, mert a vezetékest sem veszik fel. Így most marad a sterimar, orrszívás és nasivin. Szerencsére még hőemelkedésük sincs.

Petricsek: gratula a lakáshoz! De jó lesz nektek :D . Én is úgy mennék már, de lehet, hogy ez nálunk még évek kérdése. :cry: Addig biztos megőrülök itt. :shock:

Szép hétvégét!

Tünde
Kép

Kép
myra77

dragonfly: jók a képek! Szépségesek a gyerekek. Te meg csinos vagy!

Eszti: nem semmi a hiteletek! :shock: Nekünk semmit nem változott a törlesztőrészlet szerencsére.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tünde, Nektek is jobbulást! Nehogy megőrülj, mindjárt itt a tavasz! :wink:

Binyek, NEHOGY ITTHON MARADJATOK! Tessék elmenni, mindenki élvezni fogja! 8) :lol: 8) h

Petra
Kép
petricsek

Banika!
Nem leszek gyerekorvos, csak Fanni viccelt ezzel. Nem bírnám. Sajnálom őket... :?

Tontica! Jó a képetek, nagyon szép vagy rajta! A videók meg haláliak! :lol: Jobbulást a srácnak!

Pagika! Gratulálok a babákhoz, nem semmi!! Anno mi is tartottunk,hogy a 3. uh-on már hárman lesznek, mert már a kettő is ledöbbentett, aztán mégse. Pihenjetek sokat Paradizzsal együtt! :)

Pasi! Nem segítenek éjszaka legalább Vandának a kórházban, akkor talán könnyebb lenne. Híznak majd szépen a babák, ne aggódjatok, türelem!

Petricsek! Mi is 8-at veszünk fel! :lol: -mondjuk inkább ezt írnám utána: :? Tegnap kezdték a belső falazást,már vannak szobáink, hurrá! :P

Binyek! Előre a tengerre, ha tehetném,holnap indulnék! Pláne ennyi segítséggel!
Nekem sajna nem jó a május, jún elején államvizsgázom-remélem-, meg akkor lesz a költözés is... :?

Dragonfly! Jók a képek,aranyosak!

Megyek aludni, jó éjt! :)

Kép
riddencs

Szerintem ennyire sosem pörgött ez a topik :lol: :lol: És képzeljétek ha csak 1 gyerekünk lenne(már fejenként gondolom :lol: )
Eszti!
Remélem megússzátok a tükrözést!!Benéztem a párod oldalára,nagyon szép fotókat csinál!
Tonti!
Sajnálom Alexet!!!!
Binyek!
Most komolyan mond,hogy nem direkt csinálod :lol: :lol: :lol: Szerintem menjetek hajózni,800 fő csak el bír két poronttyal :lol: és akkor még az utasokat nem is számoltam!!
Pagika!
Nem semmi,ilyet összehozni!!Gratulálok!Biztosan nem lesz egyszerű,de nagyon sok örömötök lesz a 3 lurkóval!!Nekem van egy hármasikres ismerősöm tovább hordta a babákat mint én(én 33 ő 36 hétre szült)Semmi gondja nem volt,az igaz hogy kórházban töltötte az utolsó 8-9 hetet,de ez ketteseknél is simán előfordul!!Sokat pihenj!
Zsuzska!
Valóban magasak a lányok,de hát én 178,a férjem 190,így volt kitől örökölni!:wink: A csajok most 1méter körül vannak.A múltkor benéztünk az oviba és simán "elvesztek" a kiscsoportosok között.Majd beadjuk őket kosarasnak :wink: :wink:
Ma megint voltunk szánkózni.Olyan édik voltak egymást húzták,hazafelé meg úgy jöttek hogy ketten húzták a szánkót,közben beszélgettek és jókat röhögtek egymáson.Olyan nagylányosak voltak,most hoztuk haza őket a kórházból-két kis nyámnyila 2 kg-ost-,most meg már milyen nagyok!
Kép Kép

bognartundi0727

Petricsek: na jó csak egy kicsit bekattanok a hely szűke miatt. :D De egyszer majd csak megyünk. Optimista vagyok! :D

Jó éjt!

Tünde
Kép

Kép
myra77

Tünci: annyira bírom a lánykáidat! Édesek a szépségeid. Monsom mindig meghatódom, ahoyg együtt vannak! Remélem az enyéim is így fogják egymást/ na és persze Kírát/ szeretni.

Na, tényleg mentem. Pá!

Tünde
Kép

Kép
myra77

riddencs, én meg már azt hittem ünnepek alatt költöztetek! :oops: június nekem detto! :lol:
Lányok, mondjuk júliusra v. augusztusra én szívesen bevállalnék nálunk egy talit! A szállásra meg majdcsak ki ötölünkhatolunk valamit ...

Tünci: helyesek lehettek a kis dumagépek! :lol: van, hogy a konyhában főzök, szobában meg sikítás, visítás, kacagás és kergetik egymást! ilyenkor csak kuncogok kint, nehogy eltereljem a figyelmüket. ... és milyen kis brekik voltak! ... :wink:

Tünde: akkor megnyugodtam! :wink: megnéztem a képeiteket, Kíra nagyon szép kislány! és milyen büszke a hugikra! :lol: ... bár az utsó éppen egy durcás kép, ha jól látom! 8)

Jóéjt!

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?