Sziasztok!
Sajnos elég ritkán tudok jönni,mert Betti szinte egész nap fennt van,mikor meg alszik,próbálom utólérni magam.
Nagyon édesek a babák,mindenkié gyönyörű,és milyen kis ducik már!
Vera!
Az,hogy negatív az azt jelenti,hogy mégse refluxos?nagyon cuki a kis csatos leányzó!
Reni!
Nekem is volt,vagy van néha olyan nap,mikor kevesebb a tejcsi.én olyankor fejek 2óránként,amit lefejek azt adom oda üvegből szopizás után,este csinálom a horrorfejést.mindezt 2-3 napon keresztül.tudom,hogy macerás dolog,meg szinte az egész nap ezzel megy el,de utána beindul bőven a tejcsi!egy próbát megér,ne add fel!
Dalma!
Én is így parázok,mint Te,hogy nincs elég tejcsi.már nem mérem,el is vitettem a mérleget 3hete,mert idegesítettem magam mindíg,hogy alig eszik 100at.de azt mondta a védőnő is,meg a gyerekorvos is,hogy hízik rendesen ,átlag 25 dekát hetente,naponta van 1-2 kakis pelus,és sok-sok pisis.ne aggódjak.De te is próbálhatod ezt a fejést!
Kata!
Sajnálom,hogy még nem oldódott meg az éjszakai alvásotok!nappal mennyit van fennt Kevin?
Az oltásnál nekem is sírt Betti nagyon,de csak fél percet kb.utána mintha nem is történt volna semmi.Pneo-t mi nem kaptunk,mert elfogyott,és ha lenne is csak az aug31-ig született gyerekek kapják meg.viszont a rotát megkapta.mi 27-én megyünk a követekezőre.
Eszter!
Nagyon édes a kis Julcsika!az én fiam is inkább nagyfiú akart lenni,mikor megszületett Lotti,pl: ő nagy cumis volt,Lotti meg egyáltalán nem fogadta el,erre azt mondta,hogy neki sem kell.és a pelusról is akkor szokott le,mondva,hogy az csak a babáknak való,ő meg már nem az!olyan édes volt!és csak 20 hónapos volt akkor.
Kri!
Sajnálom a lábát Zsombinak! de ha a doki azt mondta szandi kell neki csak,nem kell műteni,akkor biztos nem annyira súlyos,és hamar rendbejön.valamelyik kismama újságban volt szó róla,ott is csak szandit,vagy cipőt kellett hordania a picinek,és nyomatalanul rendbejött neki!megkersem az újságot,és majd írok mi volt konkrétan!
Szaszi!
Nagyon szépek a gyerekek!nekem is akkor tud jót aludni Betti,ha az ölembe alszik!olyankor képes 2-3órát is aludni.néha nem bánom,de mindíg nem lehet így.pedig olyan jó lenne ha du.aludna mondjuk,3-5ig!
Rólunk röviden,csak annyi,hogy jó kislány Betti,igaz nappal nem sokat alszik csak fél , 3/4 órákat,este viszont elalszik 10kor,és 5-6ig alszik!nagyon édesen gagyarászik már,nevetgél és sikongat,ez tetszik nekem a legjobban.van a falon habszivacs micimackó,az a kedvence!és mikor nem a mackó felé van fordulva,kérdem tőle,hol van micimackó,akkor elkezd forogni az ölembe,addig amíg meg nem látja,és akkor nagyon boldog.most már megkülönbözteti az ismerősöket is.akit naponta lát,azt hatalmas mosollyal fogadja,akit ritkábban,vagy nem is látta még,azokkal olyan tartózkodó néhány percig,de utána nekik is dumál,és mosolyog.
Forogni viszont még nem forog,és nem is próbálja.afejét viszont tartja hason akár 3-4 percig is.háton szinta alig van,csak ha tisztába rakom,vagy öltöztetem.csak a hintájába szeret lenni,mert onnan mindet lát!
Súlyát nem tudom,majd 27én megyünk oltásra,akkor mérik mindenét.
Már megint nyöszög,úgyhogy el kell köszönjek,de azért olvaslak benneteket!
Bocsi,hogy sok mindenkit kihagytam,de nincsenek elfelejtve!
Szép napot mindenkinek!